De ComplotConcurrent – Uitzending 18 “Killuminati” (28-6-2018)

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
madadoec
2 jaren geleden

Klasse uitzending mick

Danny
2 jaren geleden

Vaccinatiegedeelte: Spot-On!
De mate van brainwash onder de meeste mensen verbaast mij echter nog elke dag. De aanwijzingen zijn legio. Het enige wat men hoeft te doen is zélf nadenken en zélf voelen. Je zou bijna hopen op weer een 9/11 zodat er weer een hoop bewustzijn bij komt in de wereld…

Trump: Schertsfiguur. Daar kan ik niet lang naar kijken. Ik heb eerder het gevoel dat Trump het failliet van de Amerikaanse economie inluidt. Maar het staat ook voor mij buiten kijf dat hij gebruikt wordt voor de onthullingen.

Inderdaad weer een klasse uitzending.

rob
2 jaren geleden

Dag Micky, bedankt voor de tip van de emmer, ik moest ook overgeven.
gelukkig hebben we een vereniging NVKP.
Heb te doen met deze ouders: https://youtu.be/_8a1S1WNTLA

rob
2 jaren geleden

Ik zag dat de ouders een eigen website hebben opgezet: http://www.meerwetenoverfreek.nl/

Ook hier interessante dingen te achterhalen, en voordat je het weet zit je in de complot wereld.
Hier een citaat op deze website: ‘Dr. Mark Randall’ is het pseudoniem van een voormalig onderzoeker die jarenlang werkzaam was in de laboratoria van grote farmaceutische bedrijven en Nationale Gezondheidsinstellingen van de Amerikaanse regering. Hij is nu gepensioneerd en heeft aarzelend toegestemd zich uit te spreken. Voor zover ik weet komt zijn getuigenis overeen met alle andere claims die ik de afgelopen jaren heb onderzocht.

New World Disorder
2 jaren geleden

En dan te bedenken dat de ‘vaxxers vs anti-vaxxers’ situatie ook weer dualistisch als de pest is. In veel gevallen zitten ze er beiden naast op het gebied van immuniteit en ziek worden… Ziek worden heeft alles te maken met het lymfestelsel en uiteindelijk dus het voedsel dat we naar binnen werken. Om het maar heel simpel te zeggen is verwerkt/bewerkt en vooral gekookt voedsel de wortel van veel van onze gezondheidsproblemen. Ik kan me geen situatie bedenken waarin iets na de blootstelling aan vuur (warmte) kwalitatief beter wordt. Door voedsel te koken/bakken brandt je het grootste deel van de… Lees verder »

Danny
2 jaren geleden

Dat vaxxers vs anti-vaxxers dualistisch als de pest is lijkt me logisch… 1. Gewoon/anti is al dualistisch; 2. Vs (versus/tegen) is dualistisch; 3. We leven in een dualistische wereld… Verder ben ik het deels eens met je opmerking over het verband tussen ziekten en voeding. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het klopt dat je bent wat je eet, maar ik ben er (ook uit eigen ervaring) van overtuigd dat stress een nog grotere ziekmaker is. Als je dus veel stress zou hebben omdat je per se gezond wilt eten, ben je per saldo slechter af dan wanneer je… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden

De “vader” van de vaccinaties Jonas Salk, zoals hij in deze korte video beschreven wordt door Jay Dyer, heeft een boek geschreven, waarin hij zijn visie uiteenzet over het doel van vaccinaties: Wij, als homo sapiens, zijn mutants/ mutaties, dus gaan wij de “natuur” een handje helpen door verdere mutaties aan te brengen in het RNA en DNA door middel van RNA virussen in te spuiten ( de zgn. vaccinaties) met als doel, in het geval van het HPV vaccin, mutaties aan te brengen in de vrouwelijke eicellen. En dit alles ter ondersteuning van de transhumanistische agenda.
https://youtu.be/s09unra20ZM

2 jaren geleden

Vaccinaties zijn natuurlijk noodzakelijk; https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/hoe-kunnen-hoogopgeleiden-bangmakerij-en-complotdenken-verkiezen-boven-wetenschappelijk-onderzoek-~b0f688ff/ Ik ben van het voorjaar 1974, dus heb ook gewoon mazelen gehad. Mooi litteken boven een oogkas aan overgehouden. En ik heb van die > 1cm doorsnede littekens van andere vaccinaties op m’n rechterbovenarm. Glutenallergie kan als ik het me goed herinner gelinkt worden aan het toevoegen van iets van de pindanoot aan vaccinaties. En mazelen, in de VS heb je af en toe een uitbraak en dan krijgen de gevaccineerde kids het van een gevaccineerde kid. Dat HPV virus vind ik veel minder gevaarlijk dan de virussen waar mannen prostaatkanker van krijgen, de meest… Lees verder »

edwin
2 jaren geleden

heb een dochter van 16 en een zoon ven 19 heb ze vroeger hun de vaccinaties laten geven, ik stond er niet bij stil omdat ik ze ook kreeg, je denkt dat is normaal en je denkt dat je goed doet en staat er niet bij stil, je denkt dat het normaal is, alleen bij de laatste vaccinatie hpv voor mijn dochter hebben wij besloten om deze niet te doen, we hadden zoiets dit klopt niet, om een gezond meisje in te laten spuiten met god weet wat.Wij hebben de clip gezien van Bill Bates over vaccinations op you tube,… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Oh jee, de Killuminati heeft Micky te pakken!

New World Disorder
2 jaren geleden

Een documentaire die alvast op m’n watchlist staat dus 🙂

Ank
2 jaren geleden

En de propaganda machine blijft maar voortdenderen.
Nu krijgen alle 14 tot 18 jarigen een oproep om zich toch vooral in te laten enten tegen de meningokokken bacterie.