Intergalactische slavenhandel & Draco reptilian mind control technieken (video)

19
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

Ben ik aan het hallucineren of heeft de website een compleet andere layout met een teddyberen lettertype?

Ank

Je zou bijna weer in de slachtofferrol terugvallen als je hoort aan hoeveel soorten mindcontrol we blootgesteld worden.

dirk

Mick je kent Steven Greer vast. Deze presentatie van hem kwam ik tegen. Vanaf een minuut of 30 (maar de hele presentatie is de moeite waard) spreek hij over mindcontrol technieken waarover de US inteligence en milatary instanties al sinds de jaren 50 beschikken en waarmee ze via electro machnetisme vanaf een afstand het bewustzijn van mensen kunt beinvloeden en ervaringen geven die voor hen als hartstikke realistisch worden ervaren maar halicunaties zijn. Ze gebruiken deze methodes volgens Greer om via de testimonials van deze mensen de wereld klaar te maken voor vijandsbeeld van extraterestials en zodoende een via deze… Lees verder »

Judith van Leeuwen

Soms denk ik door alle verschillende stromingen van informatie, en dan vooral de hoeveelheid waarin je jezelf gemakkelijk kan verliezen soms, je makkelijk in een welles nietes komt. En dat welles nietes houd je dan af van waar het echt om draait. Maken al die mind controls echt daadwerkelijk uit? Moet je er echt alles van weten? Of kan je als je enkel uitgaat van je eigen innerlijk kompas jezelf stiekem toch wel aardig redden. Zonder te worden meegezogen in de hoeveelheid en de frustratie van oh jeej dit er ook nog bij. Ken je vijand is een goed idee,… Lees verder »

New World Disorder

Enerzijds verklaart de informatie uit het interview een hoop wat betreft mind control, maar waar ik dan weer m’n vraagtekens bij zet is waarom ‘ze’ niet gewoon de gehele wereldbevolking volledig controleren als ze echt beschikking hebben tot de genoemde technologieën.

Het klinkt alsof je door een magisch stofje in de lucht geen controle meer zou hebben over je gedachten en acties… Daar moet toch een bullshit alarm afgaan bij veel kijkers?

Monique

Ik moet zeggen dat ik bij dit interview ook een bepaald gevoel miste. Misschien lag het aan mij of aan de manier waarop het interview gehouden werd maar er gingen ook bij idd wat bellen rinkelen. Het kan komen doordat ik nog geen kennis gemaakt heb met dit item. Ik zag dat je ergens in januari ook iets gepost had over William Tompkins. Misschien moet ik die eerst eens kijken alvorens mijn mening te ventileren 🙂

Danny

Hoi Monique, Ik mis dat gevoel ook bij dit interview. Eigenlijk bij alle interviews/videos hierover. Dus het kan ook gewoon zijn dat het niet mijn ding is. Dat het voor mijn ontwikkeling/mijn weg niet nodig is om me daarop te richten. Misschien leef ik daarvoor niet lang genoeg 😉 . Het is voor mij allemaal een ver-van-mijn-bed-show en ik merk dat het mij heel veel moeite kost om mijn concentratie vast te houden bij dit onderwerp en dus sla ik het altijd maar over. Maar daar wil ik niet mee zeggen dat het allemaal niet waar is. Ik WEET het… Lees verder »

Danny

Ik heb gewoon nog moeite om dit te bevatten, merk ik nu tijdens het kijken van de presentatie van Michael Salla…

Monique

Ik denk dat je dat wel goed verwoordt hebt Danny. Bij mij werkt het ook wel zo ongeveer. Het is alleen dat ik soms twijfel aan mijn eigen gevoel en dat wil ik dan graag toetsen. Ik vraag me dan af of ik de enige ben die zich over een bepaald onderwerp zus of zo voelt. Zeker in dit doolhof van informatie is het voor mij soms belangrijk mijn gevoel te toetsen aan dat van een ander. Gisteravond gebeurde er wel iets leuks. Na het kijken van de presentatie van MS heb ik met mijn vriend onder het genot van… Lees verder »