Intergalactische slavenhandel & Draco reptilian mind control technieken (video)

( 19 )
 • New World Disorder

  Ben ik aan het hallucineren of heeft de website een compleet andere layout met een teddyberen lettertype?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik moest een ander wordpress theme installeren omdat de oude theme sinds gisteren soms wel 10 seconden nodig had om pagina’s te laden. Deze had ik nog ‘liggen’.

   Hoezo een teddyberen lettertype? Ik vond ‘m mooier en velen malen beter leesbaar dan wat de gemiddelde website geinstalleerd heeft. Maar als er nog meer klachen zijn kan ik een andere google font kiezen als standaard, no problemo, Micky will fix it 😉

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Haha ik heb er geen problemen mee hoor, eens wat anders dan de moderne strakke designs. Vloeken mag in de webdesignkerk.

    Beantwoorden
 • Ank

  Je zou bijna weer in de slachtofferrol terugvallen als je hoort aan hoeveel soorten mindcontrol we blootgesteld worden.

  Beantwoorden
 • dirk

  Mick je kent Steven Greer vast. Deze presentatie van hem kwam ik tegen. Vanaf een minuut of 30 (maar de hele presentatie is de moeite waard) spreek hij over mindcontrol technieken waarover de US inteligence en milatary instanties al sinds de jaren 50 beschikken en waarmee ze via electro machnetisme vanaf een afstand het bewustzijn van mensen kunt beinvloeden en ervaringen geven die voor hen als hartstikke realistisch worden ervaren maar halicunaties zijn. Ze gebruiken deze methodes volgens Greer om via de testimonials van deze mensen de wereld klaar te maken voor vijandsbeeld van extraterestials en zodoende een via deze zoveelste vals geschapen vijand triljoenen voor de oorlog er tegen vrij te kunnen vrijmaken. Corey Good én Bill Tompkins zouden volgens Greer zulke targets zijn. Net als het overgrote deel van de mensen die “updacted” zeggen te zijn geweest. Hetgeen niet betekend dat er geen extraterestials zijn en er niet een percentage mensen werkelijk ontmoetingen met hen heeft gehad.

  https://www.youtube.com/watch?v=EKiE7kUJflg

  Het maakt de zoektocht naar de waarheid hier niet makkelijker op…..

  Als grafisch ontwerper (met een website die tijdelijk uit de lucht is) zeg ik: een alternatief lettertype….. misschien maar voorzichtig mee zijn en zeker niet zo vet als deze 😉

  houdt je haaks

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Voor mij is het als het om Steven Greer gaat best simpel. Dat is mijn gevoel, ik zeg niet dat het de waarheid is, maar naar mijn gevoel is Steven Greer simpelweg een controlled opposition mannetje. Een shill met andere woorden. De technieken waarover hij (in dit geval) praat bestaan, maar het verhaal wat hij er bij ophangt dient een agenda. Meerdere agenda’s waarschijnlijk. Zijn masters behoren waarschijnlijk tot de Draco Reptilian achtigen of puppets daar weer van die Greer besturen. Dit omdat het voor de Draco wel handig is dat mensen hun bestaan betwijfelen.

   Beantwoorden
   • dirk

    Kan zijn, maar andermaal: het wordt er niet overzichtelijker op uit te maken wie nou integer is en wie nou al dan niet bewust of ge-mindcontrolled disinformatie rondzaaid. Mijn onderzoek én gevoel (tsja) zeggen dat een overgroot deel van ubductions en UFO waarnemingen inderdaad Kabal related zijn.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Klopt, de meeste ontvoeringen zijn MILAB (military abductions). Maar dat betekend niet dat er geen buitenaards leven is, en dat Steven Greer een shill is 😉

     Beantwoorden
 • Judith van Leeuwen

  Soms denk ik door alle verschillende stromingen van informatie, en dan vooral de hoeveelheid waarin je jezelf gemakkelijk kan verliezen soms, je makkelijk in een welles nietes komt.

  En dat welles nietes houd je dan af van waar het echt om draait.

  Maken al die mind controls echt daadwerkelijk uit? Moet je er echt alles van weten? Of kan je als je enkel uitgaat van je eigen innerlijk kompas jezelf stiekem toch wel aardig redden. Zonder te worden meegezogen in de hoeveelheid en de frustratie van oh jeej dit er ook nog bij.

  Ken je vijand is een goed idee, ken je eigen kracht is een nog beter idee.

  Ik weet niet waarom, maar zelf heb ik het idee/gevoel dat alles heel ingewikkeld en complex word gemaakt door ons zelf terwijl de antwoorden vaak simpel zijn..

  Als iets niet klopt dan voel je het wel mits je intern de antwoorden zoekt. Meer hoef je eigenlijk niet te doen.

  Misschien ben ik nu te simplistisch maar dit gebruik ik in ieder geval zelf voor mezelf als ik dingen onderzoek en beleef.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee hoor Judith, helemaal niet simplistisch, zo simpel is het voor mij ook. Mensen (het mind-ego gedeelte van de mens doel ik dan op) maken het zichzelf vaak veel te lastig. En die welles nietes mind games hebben nog nooit iets zinvols opgeleverd mijns inziens.

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Enerzijds verklaart de informatie uit het interview een hoop wat betreft mind control, maar waar ik dan weer m’n vraagtekens bij zet is waarom ‘ze’ niet gewoon de gehele wereldbevolking volledig controleren als ze echt beschikking hebben tot de genoemde technologieën.

  Het klinkt alsof je door een magisch stofje in de lucht geen controle meer zou hebben over je gedachten en acties… Daar moet toch een bullshit alarm afgaan bij veel kijkers?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “waar ik dan weer m’n vraagtekens bij zet is waarom ‘ze’ niet gewoon de gehele wereldbevolking volledig controleren als ze echt beschikking hebben tot de genoemde technologieën”

   Dat is precies hetgene wat ‘ze’ het liefst zouden willen, als ‘ze’ er geen rekening mee houden wie en wat wij mensen in werkelijkheid zijn diep van binnen. Onze hart connectie met onze diepere delen van ons is velen malen sterker dan welk middel dan ook. Dus als het mijn pad bij wijzen van spreken is om op een gezet moment ‘wakker’ te beginnen te worden en dat pad in te slaan dan bewandel ik dat pad/’dat proces exact zoals ik dat van te voren vanuit mijn diepere aspecten heb georkestreerd. Daar kan geen Draco of wie dan ook wat aan veranderen. Proberen blijven ‘ze’ het altijd om ons in de kooi te houden (weet ik ook vooral uit eigen ervaring)

   Beantwoorden
 • Monique

  Ik moet zeggen dat ik bij dit interview ook een bepaald gevoel miste. Misschien lag het aan mij of aan de manier waarop het interview gehouden werd maar er gingen ook bij idd wat bellen rinkelen. Het kan komen doordat ik nog geen kennis gemaakt heb met dit item. Ik zag dat je ergens in januari ook iets gepost had over William Tompkins. Misschien moet ik die eerst eens kijken alvorens mijn mening te ventileren 🙂

  Beantwoorden
  • Danny

   Hoi Monique,
   Ik mis dat gevoel ook bij dit interview. Eigenlijk bij alle interviews/videos hierover. Dus het kan ook gewoon zijn dat het niet mijn ding is. Dat het voor mijn ontwikkeling/mijn weg niet nodig is om me daarop te richten. Misschien leef ik daarvoor niet lang genoeg 😉 .
   Het is voor mij allemaal een ver-van-mijn-bed-show en ik merk dat het mij heel veel moeite kost om mijn concentratie vast te houden bij dit onderwerp en dus sla ik het altijd maar over.
   Maar daar wil ik niet mee zeggen dat het allemaal niet waar is. Ik WEET het niet en ik heb er gewoon geen gevoel bij.

   Beantwoorden
   • Danny

    Ik heb gewoon nog moeite om dit te bevatten, merk ik nu tijdens het kijken van de presentatie van Michael Salla…

    Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Goede uitleg Danny, die methode pas ik zelf ook toe bij alles waar ik mij niet bij kan concentreren en daardoor geen idee heb waar het over gaat, hoe hard ik het ook probeer.

    Jouw aanpak (iets gewoon overslaan als het gevoel er niet is) waardeer ik velen malen meer dan mensen die bij alles wat ze niets of niet veel mee hebben gaan lopen reageren dat ze er niets of niet veel mee hebben. Ik hoop dat mensen jouw voorbeeld volgen in deze, want ik wordt soms best moe van mensen die bij dingen waar ze niets of niet veel mee hebben menen te MOETEN reageren dat ze het niets of niet veel vinden. Daar reageer ik normaliter dan ook meestal niet op, op jouw uitleg wel, omdat ik hoop dat jouw voorbeeld anderen inspireert om dat reageren te laten als ze er niets of niet veel mee hebben 🙂

    Ik weet trouwens ook niet of alles wat in zo’n interview ter sprake komt waarheid is. Dat zet ik er meestal ook niet bij als ik niet zeker weet of iets de waarheid is. En dat geldt eigenlijk voor alles in de externe wereld waar ik niet bij was of (nog) niets zelf van gezien heb om te weten of iets echt is. Niet dat jij dat beweert hoor, maar dat is even in het algemeen, want ook dat is helaas een mindset die velen er op na houden, en dan ben ik zulke reacties voor 😉

    Dit onderwerp fascineert mij, en als ik iets vind wat nieuwe informatie bevat en mij fascineert plaats ik het op de website, dat is hoe ik er in zit. Ik heb ook zelf nog geen draco’s gespot in de lucht met mind control poeder 🙂

    Beantwoorden
    • Danny

     Dank voor het compliment, Micky en ik wil je vooral stimuleren om te blijven plaatsen wat jij relevant/interessant vindt. Al moet ik zeggen dat door jou geschreven tekst vaak makkelijker te verteren is dan de meeste video’s.

     Een stem, die mij op de zenuwen werkt…de manier van presenteren… Zo veel zaken die mij in een video kunnen afleiden van de boodschap, dat geschreven tekst veel beter blijft hangen. Je leest lekker weg, zullen we maar zeggen 😉

     Overigens zijn jouw video’s wél goed te verteren. Een lekkere luchtige draai aan alle ellende is altijd welkom 😉

     Maar graag dus alles blijven delen, want ondanks dat ik nog bijna geen feeling met het onderwerp heb, vind ik de presentatie van Michael Salla bijvoorbeeld wél interessant. En dan brengt hij het nog niet eens op de voor mij ideale manier 😉
     Mijn interesse is in ieder geval gewekt, maar ik kom tijd tekort met alles wat me de laatste tijd interesseert… 🙂

     Beantwoorden
   • Monique

    Ik denk dat je dat wel goed verwoordt hebt Danny. Bij mij werkt het ook wel zo ongeveer. Het is alleen dat ik soms twijfel aan mijn eigen gevoel en dat wil ik dan graag toetsen. Ik vraag me dan af of ik de enige ben die zich over een bepaald onderwerp zus of zo voelt. Zeker in dit doolhof van informatie is het voor mij soms belangrijk mijn gevoel te toetsen aan dat van een ander. Gisteravond gebeurde er wel iets leuks. Na het kijken van de presentatie van MS heb ik met mijn vriend onder het genot van een fles pruimenjenever (vakantie Tsjechië 🙂 een flinke boom opgezet over het onderwerp. Het was eigenlijk voor het eerst dat ik goed kon uitleggen wat mijn gevoel is qua wie wij zijn en waar we vandaan komen . We zijn het op dit vlak niet altijd met elkaar eens maar dit was echt een tof gesprek . Dus ja, ondanks dat ik niet altijd 100% met alles resoneer gebeuren er wel mooie dingen 🙂

    Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Voor diegenen die benieuwd zijn naar wat bepaade groepen reptilians (ze zijn niet allemaal evil) uitspoken in de ondergrondse steden en basissen die zij hebben raad ik het volgende interview van James Bartley met David Eckhart aan wat ik vannacht luisterde https://www.youtube.com/watch?v=iaoRiGqguRk&feature=em-uploademail

  David Eckhart is talloze keren ontvoerd geweest door deze groepering reptilians en kan het na vertellen.

  De informatie in het hierboven gelinkte gesprek gaat diep en heeeeeeeel erg ver. Niet luisteren als je een zwakke maag hebt of niet tegen ‘negativiteit’ kan.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>