Neuro wapens, mind control & elektromagnetische oorlogsvoering – Eric Karlstrom

( 27 )
 • ikke

  Poehee, ze gooien echt alles in de strijd om ons te controleren.
  Ik herken ook veel in dit interview wat wijlen Max Spiers had te vertellen.
  Het wordt helaas steeds zieker.
  Stand tall don’t fall…!!!

  Beantwoorden
 • Ank

  Bedankt Micky. Altijd fijn als je de ‘beste’ interviews uitkiest, hoef ik ze zelf niet allemaal door te spitten.
  Dr. Karlström haalt een paar keer Agenda 21 aan ivm met de reductie van de wereldpopulatie. Ik dacht dat ‘ZE’ daar helemaal vanaf gestapt waren omdat ze ons toch op alle manieren, zoals beschreven in dit interview, kunnen controleren en dan ook nog mooi aan ons kunnen verdienen.

  Beantwoorden
  • Ank

   Ik weet niet of ik hiermee een open deur intrap maar we worden continue gewezen op het Monarch/phenix programma door de Monarch vlinder die overal opduikt.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Een piepklein open deurtje Ank, we worden er inderdaad zowat mee doodgegooid met die vlinders. De Mol heeft er ook een handje van https://www.indigorevolution.nl/2016/09/09/satanisme-in-nederland-de-monarch-vlinder-mindcontrol-in-john-de-mol-utopia-html/

    Beantwoorden
    • Ank

     Sorry Micky als ik een commentaar geef als hierboven waardoor ik dingen zeg die jij ons zelf verteld hebt. Ik lees en bekijk alles wat jij naar buiten brengt. Maar aangezien mijn geheugen niet meer is wat het was, weet ik soms niet meer waar mijn informatie vandaan komt.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik heb in die 8 jaar Indigo Revolution zo enorm veel geschreven en verteld dat ik het zelf niet eens onthoud allemaal 🙂

      Was ook niet op die manier bedoelt van mij, ik verwacht echt niet dat iedereen alles op deze website gelezen heeft enzo. Ik zag je reactie over Monarch vlinders en dacht “hey volgens mij heb ik daar ook eens iets over geschreven een paar jaar terug, laat ik dat erbij delen” en meer was het eigenlijk niet, het was dit maal niet mijn egootje die zoiets had van “potverdikkeme, dat had die Ank moeten weten!!” 😉

      Beantwoorden
 • guuz

  Vergeet niet dat juist monarch gaat over opslag in de genen door de generaties heen….

  Beantwoorden
  • Heleen

   Ha Guuz, Is nieuw voor mij wat je hier aangeeft. Misschien zou ik moeten weten hoe dat dan werkt, maar weet het niet. Heb je daar meer info over?

   Beantwoorden
   • guuz

    De Monarch is een trekvlinder, die via een aantal …4..geloof ik, generaties van a naar b weet te vliegen. Dus waar ze moeten zijn, zit ergens in de genen opgeslagen. Ontwikkel een programma dat zich richt op die eigenschap bij mensen en zo pak je hele families en aankomende generaties mee. De nazi’s waren er al druk mee. Er is veel over te vinden op internet……….Freeman Fly, Katie o’Brian…..David Icke ….o.a. ….Kijk, luister en huiver…..groet…

    Beantwoorden
    • Heleen

     Dank je Guuz. Uiteraard ken ik het fenomeen ‘monarch programming’ maar wist het niet m.b.t. de genen.

     Beantwoorden
     • guuz

      Misschien vindt je deze ook interessant….Mistery Behind Prince’s Death…Freeman-Mark Devlin-Matt Sergiou…..stond net op toen ik je vraag zag….gaat alle kanten op, op dat gebied….nogmaals groet….

      Beantwoorden
      • guuz

       youtube uiteraard…

       Beantwoorden
      • Heleen

       Ja ken het verhaal mbt het mysterie rond de dood van Prince. Al het e.e.a. beluisterd van Mark Devlin. Ook van Freeman trouwens.

       In ieder geval bedankt voor de genomen moeite! Nu rustig wakker worden, Guuz.
       Met groet!

       Beantwoorden
 • rob

  Vraagje aan jullie allemaal. Misschien hebben jullie een paar tips voor mij. Momenteel sta ik onder zeer zware druk. Ik werk in de gezondheid en heb een aantal maanden terug een berisping gekregen. Nu kreeg ik gisteren van een volstrekt onbekende collega en telefoontje die in het zelfde schuitje zat en vertelde me dat ik er ingeluisd was want hij had mijn casus gelezen. Hij vertelde me dat er een aantal rechters van de medische tuchtcollege corrupt zijn en de opdracht krijgen zoveel mogelijk berispingen uit te delen. Een aantal rechters verzetten zich er tegen en staan zelf nu ook op een zwarte lijst. Dus er is verdeeldheid. Verder worden ik en een aantal collega’s zwaar onder druk gezet omdat we bepaalde codes voor ons werk die we nodig hebben voor financiële vergoeding niet meer mogen gebruiken. Wat we namelijk doen in ons werk is dat we de oorzaak van een medisch probleem weten op te lossen, in dit geval weten we wat de oorzaak is van degeneratie van de gezichten van mensen waardoor scheve tanden en problemen met de luchtwegen ontstaan. In de huidige medische setting wordt bij probleem alleen maar de symptomen aangepakt, zodat de degeneratie steeds weer terug komt. Ik ga in ieder geval contact opnemen met huisarts Hans Moolenburgh, die het voor elkaar heeft gekregen dat in ons leidingwater geen fluor meer mag bevatten. Heeft iemand van jullie tips hoe men aanvallen kan afweren? Want de huidige medische setting is alleen uit op symptoombestrijding en zo veel mogelijk geld verdienen aan de patiënten.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mijn tips zouden zijn: a)je niets aantrekken van wat anderen denken te weten en gewoon je eigen ding doen, of b)als je dat niet lukt of niet mogelijk is, een andere baan zoeken

   Beantwoorden
  • Danny

   Als je nergens in de top je verhaal kwijt kan, zul je in de huidige tijd de strijd verliezen, want de top is corrupt en iedereen steunt elkaar. Dus die strijd moet je alleen aangaan als je vol voor je principes gaat, no matter what. Maar dan zijn de consequenties ook voor jou. Denk aan baan verliezen, slechte naam in je professionele wereld en daardoor mogelijk niet meer/moeilijk aan werk kunnen komen. Tot aan helemaal kapot gemaakt worden. Denk hierbij ook aan je eigen welzijn, want zo’n strijd is daar zeker niet goed voor.
   Is je huidige financiële zekerheid belangrijk voor je, dan heb je twee opties:
   1. Doen wat je opgedragen wordt en jezelf verloochenen.
   2. Ze een stap vóór zijn en zelf actief op zoek gaan naar een nieuwe baan.

   Ik adviseer optie 2. Op dit moment is het jouw eigen keuze om onder zo’n corrupt regime te werken en ik zou mezelf afvragen of ik dat wel zou willen.
   Vechten tegen de bierkaai heeft geen zin in je eentje…

   PS. Volgens de site van WML bevat ons leidingwater nog gewoon F…

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Micky en Danny. Hartelijk bedankt voor jullie tips. Ik ga gewoon voor optie 1. Want jezelf verloochenen is het ergste wat je je zelf kan aandoen en dat is zwak. Gewoon je ding doen en niets aantrekken van anderen en natuurlijk creatief zijn. En ik sta gelukkig niet alleen. Tevens merk ik dat de top al aan het afbrokkelen is, want we zitten of gaan immers in laag 2.
  Het mooie van deze website is dat je hier leert hoe de wereld een beetje in elkaar steekt en welk poppetje welke agenda heeft. Nu moet ik zorgen dat ik toch toenadering zoekt naar de corruptie en ook dingen in hun belang wil doen. Zoals ik het nu zie is de balans in de wereld weg. Zoals het nu gaat gaan we de verkeerde richting in, dat telt zowel voor ons, maar ook de zogenaamde top. Alleen hoe spelen we dat nu weer voor elkaar. Moet er weer paar nachtjes over slapen en dan gaan we weer vrolijk verder strijden aan het front. Wordt vervolgd.

  Beantwoorden
  • Danny

   Succes!

   Beantwoorden
  • Heleen

   Succes Rob! Ik heb respect voor je keuze. Zal niet makkelijk zijn. Heel moedig van je.!

   Beantwoorden
 • rob

  PS Danny. Ik begreep dat sinds 1976 in Nederland niet meer actief Fluor wordt toegevoegd in de vorm NaF. Wel kan het nog in een natuurlijke vorm voorkomen, als zout, CaF2. Fluor mag dus wel in het water voorkomen maar niet meer als medicatie toegevoegd worden.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Maar het zit nog wel in pak ‘m beet 97 procent van alle tandpasta’s? Tenminste… dat neem ik aan? Of koop ik voor Jan met de korte achternaam Paradontax zonder fluoride? Misschien dat ik iets gemist heb…?

   Beantwoorden
   • rob

    Inderdaad, in de meeste tandpasta’s zit fluor. Ik gebruik trouwens ook Paradontax zonder fluoride. Voor de kinderen andere tandpasta zonder fluoride omdat de Paradontax voor de kinderen een te zoute smaak heeft.

    Beantwoorden
   • Danny

    Ik kan Weleda Rathania, Calendula en Saline tandpasta aanbevelen 🙂

    Beantwoorden
  • Danny

   Hoi Rob,

   Hoe het in het water zit, weet in niet. Ik zie het alleen in de specificatie van het water op de site. Staat vermeld als F. Dus niet NaF of CaF2.
   F=0,06 mg/l.

   Beantwoorden
   • rob

    Dag Danny, op https://www.waterlogic.nl zie ik dat er in Nederland 1.5 mg/L fluor is toegestaan. In welke verbinding deze fluor nu zit zou je aan de lokale waterschappen moeten vragen. Ik kan een oude schoolkameraad vragen hoe dit zat, die werkt voor de waterschappen.
    Drink nu water die ik bij een boer haar die een put heeft van 100 meter diep, maar zou dit eigenlijk moeten testen. Tevens vul ik dit aan met spa blauw. Doe doe het water wel in glazen flessen, want de blootstelling aan plastics is weer een ander verhaal. Ik heb gisteren in ieder geval een brief geschreven om in contact te komen met die 93-jarige huisarts hans Moolenburgh, dan moet ik een keer naar Haarlem tuffen. Die man heeft toch wel 75 jaar geneeskunde meegemaakt dus veel ervaring gezien en meegemaakt. Hij heeft boeken geschreven maar in dit geval wil ik info uit eerste hand. Verder heb ik een heel mooi informatief filmpje over water gekregen, echt interessant. Ik kan het naar Mickey doorsturen als hij interesse heeft. Ik heb die op een harde externe schijf staan heeft. Dan kan ik die mailen.

    Beantwoorden
 • Ikke

  Ik gebruik tandpasta van het merk Himalaya zonder fluoride en is niet extreem duur.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>