Neuro wapens, mind control & elektromagnetische oorlogsvoering – Eric Karlstrom

Abonneer
Abonneren op
27 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
3 jaren geleden

Poehee, ze gooien echt alles in de strijd om ons te controleren.
Ik herken ook veel in dit interview wat wijlen Max Spiers had te vertellen.
Het wordt helaas steeds zieker.
Stand tall don’t fall…!!!

Ank
3 jaren geleden

Bedankt Micky. Altijd fijn als je de ‘beste’ interviews uitkiest, hoef ik ze zelf niet allemaal door te spitten.
Dr. Karlström haalt een paar keer Agenda 21 aan ivm met de reductie van de wereldpopulatie. Ik dacht dat ‘ZE’ daar helemaal vanaf gestapt waren omdat ze ons toch op alle manieren, zoals beschreven in dit interview, kunnen controleren en dan ook nog mooi aan ons kunnen verdienen.

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Ik weet niet of ik hiermee een open deur intrap maar we worden continue gewezen op het Monarch/phenix programma door de Monarch vlinder die overal opduikt.

Ank
3 jaren geleden

Sorry Micky als ik een commentaar geef als hierboven waardoor ik dingen zeg die jij ons zelf verteld hebt. Ik lees en bekijk alles wat jij naar buiten brengt. Maar aangezien mijn geheugen niet meer is wat het was, weet ik soms niet meer waar mijn informatie vandaan komt.

guuz
3 jaren geleden

Vergeet niet dat juist monarch gaat over opslag in de genen door de generaties heen….

Heleen
3 jaren geleden
Reply to  guuz

Ha Guuz, Is nieuw voor mij wat je hier aangeeft. Misschien zou ik moeten weten hoe dat dan werkt, maar weet het niet. Heb je daar meer info over?

guuz
3 jaren geleden
Reply to  Heleen

De Monarch is een trekvlinder, die via een aantal …4..geloof ik, generaties van a naar b weet te vliegen. Dus waar ze moeten zijn, zit ergens in de genen opgeslagen. Ontwikkel een programma dat zich richt op die eigenschap bij mensen en zo pak je hele families en aankomende generaties mee. De nazi’s waren er al druk mee. Er is veel over te vinden op internet……….Freeman Fly, Katie o’Brian…..David Icke ….o.a. ….Kijk, luister en huiver…..groet…

Heleen
3 jaren geleden
Reply to  guuz

Dank je Guuz. Uiteraard ken ik het fenomeen ‘monarch programming’ maar wist het niet m.b.t. de genen.

guuz
3 jaren geleden
Reply to  Heleen

Misschien vindt je deze ook interessant….Mistery Behind Prince’s Death…Freeman-Mark Devlin-Matt Sergiou…..stond net op toen ik je vraag zag….gaat alle kanten op, op dat gebied….nogmaals groet….

guuz
3 jaren geleden
Reply to  guuz

youtube uiteraard…

Heleen
3 jaren geleden
Reply to  guuz

Ja ken het verhaal mbt het mysterie rond de dood van Prince. Al het e.e.a. beluisterd van Mark Devlin. Ook van Freeman trouwens.

In ieder geval bedankt voor de genomen moeite! Nu rustig wakker worden, Guuz.
Met groet!

rob
3 jaren geleden

Vraagje aan jullie allemaal. Misschien hebben jullie een paar tips voor mij. Momenteel sta ik onder zeer zware druk. Ik werk in de gezondheid en heb een aantal maanden terug een berisping gekregen. Nu kreeg ik gisteren van een volstrekt onbekende collega en telefoontje die in het zelfde schuitje zat en vertelde me dat ik er ingeluisd was want hij had mijn casus gelezen. Hij vertelde me dat er een aantal rechters van de medische tuchtcollege corrupt zijn en de opdracht krijgen zoveel mogelijk berispingen uit te delen. Een aantal rechters verzetten zich er tegen en staan zelf nu ook… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden
Reply to  rob

Als je nergens in de top je verhaal kwijt kan, zul je in de huidige tijd de strijd verliezen, want de top is corrupt en iedereen steunt elkaar. Dus die strijd moet je alleen aangaan als je vol voor je principes gaat, no matter what. Maar dan zijn de consequenties ook voor jou. Denk aan baan verliezen, slechte naam in je professionele wereld en daardoor mogelijk niet meer/moeilijk aan werk kunnen komen. Tot aan helemaal kapot gemaakt worden. Denk hierbij ook aan je eigen welzijn, want zo’n strijd is daar zeker niet goed voor. Is je huidige financiële zekerheid belangrijk… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Dag Micky en Danny. Hartelijk bedankt voor jullie tips. Ik ga gewoon voor optie 1. Want jezelf verloochenen is het ergste wat je je zelf kan aandoen en dat is zwak. Gewoon je ding doen en niets aantrekken van anderen en natuurlijk creatief zijn. En ik sta gelukkig niet alleen. Tevens merk ik dat de top al aan het afbrokkelen is, want we zitten of gaan immers in laag 2. Het mooie van deze website is dat je hier leert hoe de wereld een beetje in elkaar steekt en welk poppetje welke agenda heeft. Nu moet ik zorgen dat ik… Lees verder »

Danny
3 jaren geleden
Reply to  rob

Succes!

Heleen
3 jaren geleden
Reply to  rob

Succes Rob! Ik heb respect voor je keuze. Zal niet makkelijk zijn. Heel moedig van je.!

rob
3 jaren geleden

PS Danny. Ik begreep dat sinds 1976 in Nederland niet meer actief Fluor wordt toegevoegd in de vorm NaF. Wel kan het nog in een natuurlijke vorm voorkomen, als zout, CaF2. Fluor mag dus wel in het water voorkomen maar niet meer als medicatie toegevoegd worden.

rob
3 jaren geleden

Inderdaad, in de meeste tandpasta’s zit fluor. Ik gebruik trouwens ook Paradontax zonder fluoride. Voor de kinderen andere tandpasta zonder fluoride omdat de Paradontax voor de kinderen een te zoute smaak heeft.

Danny
3 jaren geleden

Ik kan Weleda Rathania, Calendula en Saline tandpasta aanbevelen 🙂

Danny
3 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob,

Hoe het in het water zit, weet in niet. Ik zie het alleen in de specificatie van het water op de site. Staat vermeld als F. Dus niet NaF of CaF2.
F=0,06 mg/l.

rob
3 jaren geleden
Reply to  Danny

Dag Danny, op https://www.waterlogic.nl zie ik dat er in Nederland 1.5 mg/L fluor is toegestaan. In welke verbinding deze fluor nu zit zou je aan de lokale waterschappen moeten vragen. Ik kan een oude schoolkameraad vragen hoe dit zat, die werkt voor de waterschappen. Drink nu water die ik bij een boer haar die een put heeft van 100 meter diep, maar zou dit eigenlijk moeten testen. Tevens vul ik dit aan met spa blauw. Doe doe het water wel in glazen flessen, want de blootstelling aan plastics is weer een ander verhaal. Ik heb gisteren in ieder geval een… Lees verder »

Ikke
3 jaren geleden

Ik gebruik tandpasta van het merk Himalaya zonder fluoride en is niet extreem duur.