De ComplotConcurrent – Uitzending 33 “Nederland is terminaal ziek” (28-11-2018)

27
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Nick Donkers

Paul de gristenhond ???

Nick

Mickey for president haha

rob

Met betrekking de bijdrage drones: gelukkig heb je al een platvorm die tegen killer robots is, zie het promotie filmpje : https://youtu.be/TlO2gcs1YvM
of zie de fake website; stratoenergetics.com/. Voortaan toch met een steviger alu hoedje naar buiten gaan?

dirk

Was dat geen Elon Musk initiatief als waarschuwing mbt AI?
https://youtu.be/ycPr5-27vSI

dirk

Hé Satanistiche Pedofiele Christenhond die je er bent…. puike aflevering weer!

Wat betreft die CA “bos”branden: Agenda 21 een optie?

Vast al aangehoord, maar sommigen van je volgers wellicht niet: David Wilcock tijdens laatste Contact in The Dessert bijeenkomst. Magistrale revised uitleg van onze (westerse) geschiedenis en as usual Mindblowing inkijk op de (mogelijke) huidige stand van zaken

https://youtu.be/vfSA2XIHJaQ

Houdt je haaks! Jou een beetje kennende gaat dat wel lukken.

rob

Bedankt voor de link/tip Dirk. Dus Q is president Trumph?

rob

en gaan we binnenkort al naar de 3e fase?

rob

Na het artikel Englen versus Demonen van Micky nog eens gelezen te hebben ( 3e/4e keer?) lijkt het dat we toch de 2e fase in gaan. Nu vraag ik me af of die David Wilcock nu ook niet echt in de gaten heeft wat er nu echt gebeurd ondanks zijn enorme kennis? Omdat hij zo blij en opgetogen is over de disclosure die binnenkort mogelijk gaat plaatsvinden. Na het lezen van het artikel Engelen en Demomen was ik toch weer even aan het kijken naar die entiteit die zich al die namen toe eigend waaronder Lucifer. Ene Norman Paulson heeft… Lees verder »

dirk

Dat wordt wel gesuggereerd, maar persoonlijk denk ik het eerder iemand of een groep mensen is verder in de achtergrond.

rob

Wat bedoel je daar mee Dirk? Verder zit ik ook te peinzen wat nu het doel is van die branden in Californie. Dat het een aanval is van bovenaf is wel heel duidelijk. Hebben die locaties iets gemeen? Micky verteld dat de mensen wel in de pas liepen met de controle van de overheid, gehoorzame slaven dus. Een theorie is of ze wel of geen smart meter in huis hadden, maar zo selecief geloof ik niet in. Of gewoon agenda 21. Chaos kweken, de kabal doet weer een actie en kijken hoe de mensen reageren zoals bij 911? Of al… Lees verder »

Cecilia

De Californische bosbranden vonden precies plaats op de route van een high speed monorail systeem dat wordt aangelegd tussen San Francisco en Los Angeles. Dat is wat de locaties gemeen hebben! De gebouwen en huizen lagen in de weg. In het artikel in de link wordt zelfs gesteld dat de branden van tevoren gepland waren.
https://beforeitsnews.com/v3/prophecy/2018/2500999.html

dirk

Excuse me Spam hierzo vandaag, maar ook al vind ik dat iedereen zich zo moet uitdossen als hij of zij zich goed dunkt, vind ik mensen in Jihabs – want dat zijn wat volgens mij wat de spaarzame vrouwen? hier dragen. Een Burka is die stugge Afghaanse Dennim Versie – ook niet echt gezellig. En inderdaad heeft ook de burgemeester van Amsterdam zich aan landelijk gemaakte wetten te conformeren. Ook al komen die soms via ggggggggggggristenhonden. Maar mijn grootste maar gaat over Zwarte Piet. Daar waar ik van mening ben dat je best een traditie over boord kan gooien als… Lees verder »

DrIglo

Niet alleen NL is verziekt, maar dat is op heel veel plekken. Maar NL is op zich nog wel goed, dus krijgen we de economische immigranten die per boot naar Italië varen. Disclaimer: onderstaand som ik wat feiten op, kan alles refereren, hoop werk, dus ik reference even niet: NL wordt/werd vaak genoemd als voorbeeld in de global warming agenda, want hier in NL wordt een grote stijging in temperatuur gerapporteerd. Hoe werkt dat? De atmosfeer droogt op. Al decennia, sinds de metingen begonnen, daalt de relatieve [rel] en absolute [abs] luchtvochtigheid in de atmosfeer. Ik heb het over water,… Lees verder »

dirk

Ik heb begrepen dat moeder aarde, wanneer er zich teveel CO2 in de atmosfeer regageerd met meer meer verdamping en meer regen. Maar dat die reactie wordt gedwarsboomd omdat er psychopaten op grote schaal Tesla’s technieken aan het uitproberen zijn. Zoals via de HAARP installatie in Alaska:

https://www.youtube.com/watch?v=1l7gk3PCm7o

DrIglo

Hoi Dirk, Het is zelfs zo dat de zgn wetenschappers bedacht hebben dat er een verband is tussen CO2 en waterdamp, dat meer CO2 zou zorgen voor een extra effect van de waterdamp. Wat ik denk is dat de zgn wetenschappers een matig idee hebben wat er voor chemische processen zich in de atmosfeer afspelen. Zelf heb ik wel eens in een klein groepje meegedacht op de uni over het ozonmodel waar een NLer (duitser) de nobelprijs mee won. Die raakte redelijk in de war toen ik hem moeilijke vragen ging stellen over een zooitje exotische radicalen. Korte samenvatting van… Lees verder »

guuz

Ik ben trots op je…..

New World Disorder

Shit… Ik dacht dat ze de pedokrul nooit zouden ontmaskeren.

New World Disorder

Toch wil ik een klacht indienen om het hoge gehalte satanische symbolen in de show. Je maakt het ze te makkelijk om te ontmaskeren.

Ik stel dan ook voor dat Chinese artsen even een paar nachtjes doorhalen om ons DNA zodanig aan te passen, dat menig complotdenker geen symbolen meer kan herkennen. De huidige complotters die in tegenstrijd met de wet denken kunnen door de politie worden aangereden, werkt prima!