Tony Rodrigues – A Survivor of Child-trafficking, Sexual Slavery & Secret Space Program

12
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Bedankt voor het plaatsen van dit interview Micky. De connectie over het misbruik wat Tony, ofwel de kloon van Tony, meegemaakt en gezien heeft en de connectie die gemaakt wordt met de huidige situatie rond Epstein is goed gedaan.

Monique

Ik vind het afschuwelijk om te bedenken dat zoveel kinderen slachtoffer zijn van dit soort praktijken en dat het verhaal zo ongelofelijk is dat bijna geen hond het serieus neemt. Ik vind dat bijna een ondragelijke gedachte. Ik hoop zo dat steeds meer mensen naar voren komen en steeds meer mensen dit echt serieus gaan nemen. Dat gebeurt ook wel volgens mij maar het kan voor mij niet snel genoeg gaan. En over die enorme spinnen of insecten op Mars. Ik heb daar vaker in een interview over gehoord. En ook de manier waarop hij praat. Hij verteld echt over… Lees verder »

Heleen

Helemaal eens met je, Monique!

Loes

Enorm moedig van deze man om dit te delen.
En Micky jij bedankt voor het delen op je site.

Monique

Wat ik nog even moet benadrukken, behalve dan het feit wat een held deze man eigenlijk is, is zijn eindboodschap. Hij zegt “zorg dat je jezelf kent, zorg dat je je eigen dingen (shit) zoveel mogelijk hebt opgelost en zorg dat je klaar bent voor de nieuwe tijd die gaat komen. Prachtig. What else can I say!

Freeflip

Ja, vond ik ook, die laatste woorden 😉

Freeflip

Hierbij nog een video aangaande dit onderwerp https://www.youtube.com/watch?v=M-Ss-HIhixw

Elles

Mickey jij werkt op dit moment sneller dan ik kan bijhouden, chapeau.