Had ik maar geen geweten, dan was ik nu rijk geweest…

( 36 )
 • Heleen

  Amen!

  Beantwoorden
 • Paulien

  Weer beren goed verwoord en uit je tenen. hang hem hoog zongen de cowboys

  Beantwoorden
 • Guusje

  Ik zie dat die Jordy ook een vreemde bank heeft. BunQbank.
  Google maar eens.
  Trouwens wat ben je actief de laatste tijd.
  Kan het bijna niet bijhouden 😉
  Thx

  Beantwoorden
  • Elles

   Ja, heb ook al eens getypt, je schrijft sneller dan ik lees

   Beantwoorden
   • Elles

    Een vriendin van ons wilde eens een oude kennis uit de alternatieve hoek opzoeken, wat denk je dat ae zei? “Dat kan maar ik reken wel een consult”, nou daar ga je niet gauw meer op visite.

    Beantwoorden
 • annette

  Klopt helemaal!
  Wanneer ik hen er op wijs dat je dit gratis behoort te doen voor je naasten worden ze ineens van poeslief bloedlink!
  Echt ongelooflijk hoe vals men kan zijn. Ontdekte dat jaren geleden al op die zgn vriendelijke “old cage” sites!
  Goed stuk Micky, dankjewel.

  Beantwoorden
 • lis

  Goed artikel weer Micky. Scams zijn er genoeg inderdaad. Ik noem dit kopieren/plakken mensen. Zij willen inderdaad een slaatje slaan uit de nu heersende angst bij mensen.
  Positief bekeken is het goed dat er nu i.i.g bewustzijn over is. Het negatieve is inderdaad geld afhandig maken van anderen en geven aan 1 “redder” in dit geval Jordy.
  Maar alles is wisselwerking. Hoe moeilijk soms ook we moeten elkaar daar niet over oordelen.
  Ieder heeft zijn eigen kracht om uit de illusies te stappen inderdaad. Maar omdat sommigen die stap te groot vinden, zijn er middenstapjes.
  Positief bekeken nogmaals. De hartverbindingen zijn er meer en meer. We voelen alles van elkaar en daar gaat ieder op zijn/ haar manier mee om. Dit werkt door op elkaar en eenieder. Van onmacht/woede moeten we over naar liefde.
  Jij bent een supermens Micky. Iedereen is dat! Alleen jij met vele anderen hebben gelukkig het geweten! Dat is je geschenk! Jij doorziet, verwoord en deelt het. Daardoor ben jij weer belangrijk in andermans proces. Dat is een gave. Jij doet dit voor je medemens. En ieder mens reageerd en handelt daarop op zijn of haar manier.
  Zo gaan mensen zelf nadenken, en veranderd hun programmering. De demonische willen geen zelf nadenke mensen en liefst geen met innerlijk gevoel en empathie voor hun medemens. Door deze wisselwerking die nu speelt worden mensen opgeschud.
  Hoe chaotitisch het nu ook lijkt, de innerlijke gevoelswereld wordt wel opgeschud en de ego’s krijgen een trap.
  Mijn theorie is dan ook. 1+1= geen 2. Maar 1+1=1.
  Want ik en jij is wij maar ook nog steeds jij.
  De wet van 1 is dat wat je een ander aandoet, je jeZELF aandoet. Dat is de weg van liefde. De hartverbinding voelt alles van zowel jezelf als van de ander. Alleen je eigen zelf, en je eigen vrij wil bepalen hoe je hier mee omgaat. Iedereen is uniek maar we zijn allemaal liefdevol in verbinding. Dit zal zelf de meest duisteren opschudden. Pijn is niet fijn. Dus wat hun anderen aandoen doen ze nu zichzelf aan. Dat is een stinkende wond, maar uiteindelijk zal elk hart opengaan. En zo helen we elkaar. Geweld is nooit de oplossing.
  Bedankt voor je mooie artikel weer Micky en bedankt voor wie je bent.

  Beantwoorden
 • Ria

  Weer een super! super! column…

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Het artikel heb ik inmiddels geupdate met nog een aantal links naar alt media websites die de oplichter Jordy Zwarts nu steunen en hun publiek aan moedigen mee te doen aan deze scam.

  Tot nu toe doen deze websites mee aan deze scam:
  Elle Ster: https://www.ellaster.nl/2019/09/29/zorgen-over-5g-dit-kun-jij-doen/

  Niburu.co: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14452:stop-5g-door-middel-van-persoonlijke-schadeclaim&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  Ninefornews: https://www.ninefornews.nl/telecomindustrie-wacht-miljardenclaim-5g/

  Earth Matters: https://www.earth-matters.nl/11/14660/verborgen-nieuws/aansprakelijkheidsactie-tegen-5g-groot-succes-miljardenclaim-tegen-telecombedrijven.html

  Wakker(?) Mens: https://wakkermens.info/bond-tegen-overheidszaken-start-aansprakelijkheidsactie-telecomproviders/

  De Lange Mars: https://www.dlmplus.nl/2019/09/29/kom-gemakkelijk-in-actie-tegen-5g-met-aansprakelijkstelling/
  Zien we hier de gecontroleerde alternatieve media aan het werk? Of zijn ze echt zo naïef en onnozel?
  Deze reactie/lijst zal aangevuld worden met sites die mensen richting deze scam sturen. Tips zijn welkom!

  Beantwoorden
  • Elles

   Ik heb een link van je artikel op de site Ella Ster geplaatst, metde vraag: is Zwarts wel integer? en krijg direct de volgende mail in mijn box
   Mickey van Leeuwen is niet zuiver…

   Er komen ‘toevallig’ iets te veel persoonlijke aanvallen op personen die blijkbaar bedreigend zijn voor het systeem.

   Het is iets dat ik al langere tijd observeer en nu het patroon herken.

   Met vriendelijke groet,
   Ella*

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Thomas Williams, Tanaath en haar zilveren legioen, wingmakers, Kevin Annett, en nu Jordy Zwarts. Allemaal bronnen die Ella serieus neemt. Meer hoef ik eigenlijk niet meer toe te voegen! 😉

    Beantwoorden
    • Heleen

     Ja, Micky helemaal eens. Ze voelt zich kennelijk aangetast door zo te reageren? Gevangen in de New Cage.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ze lezen of luisteren ook nooit naar wat je te vertellen hebt over 5G (in dit geval), het is altijd meteen in de slachtofferrol kruipen en beweren dat ik erop uit ben om mensen aan te vallen en/of goede initiatieven af wil schieten. Het blijft op een droevig ‘niveau’, als je het al een niveau kan noemen, hangen allemaal. Maar mijn zegen heeft ze, als mensen zich niet echt in het onderwerp willen verdiepen, maar in plaats daarvan bang en onwetend willen blijven, waardoor ze een makkelijke prooi blijven voor charlatans, dan mag dat uiteraard 🙂

      Beantwoorden
      • Heleen

       Ja dat geldt voor veel mensen helaas. Lezen en luisteren is lastig voor ze. Meteen roeptoeteren, zoals jij dat altijd zo mooi noemt. Micky. Jammer wat betreft Ella Ster, mijn aandacht heeft ze in ieder geval al lang niet meer. Met al die bullcrap die op haar site staat.

       Beantwoorden
    • Elles

     Helder

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Haha ik zag dat Ella onder jouw reactie onder haar artikel gereageerd had. Ze heeft mijn uitleg in mijn artikel duidelijk niet gelezen, maar dat maakt verder niet uit. Want ze heeft een vooroordeel dat het mij er waarschijnlijk om te doen is om zo over haar redder te schrijven omdat ik zou vinden dat alles maar altijd gratis moet. Dat is natuurlijk kul. Want van mij mag hij best een paar honderd euro verdienen aan deze toch wel redelijk leuk opgezette scam, hij is wel heel makkelijk dat wel, maar je moet het toch maar eventjes in elkaar flansen en al die persberichten versturen aan al die naïeve alt media websites. Paar honderd euro zou ik daarom wel verdiend vinden. Maar meer dan 40 duizend euro is mij ietwat te gortig voor het versturen van een paar persberichtjes via de mail in combinatie met een webpaginaatje in elkaar flansen met wat lulkoek daarop.

      Zo zie je maar weer dat de alt media bol staat van de vooroordelen over mensen met de beste intenties zoals ik, ik ben helemaal geen verkeerde jongen… 😉

      Beantwoorden
 • lis

  Wat Jordy laat zien is in het klein een voorbeeld van hoe dingen werken. Er staat 1 iemand op of een ander start een bedrijf tegen een bedrijf. Die vragen geld om een probleem op te lossen, en vervolgens komt er weer een nieuw probleem. Het is een lus.
  Kijk bv naar vakbonden. Je betaalt zodat je in je recht staat als er op je werk iets gebeurd. Daar betaal je voor. Maar komen ze in actie dan veranderd er nog bar weinig.
  Of overheden die problemen maken, daar moet voor betaald worden zodat er weer een oplossing kan komen. Iedereen geeft zo zijn kracht weg. Het is een pshychologisch spelletje wat gespeeld word.
  Ze stelen ideeen van de 1 en verkopen ze door naar anderen en proberen zoveel mogelijk mensen bij zich te scharen achter hun verdien agenda. Dat is hoe ik er naar kijk.
  De wereld in het klein die eigenlijk laat zien hoe het in het groot werkt.
  De 1 zijn proces is een ander zijn les. Of verdienmodel. Staar je er niet blind op. Die mensen krijgen vanzelf weer hun eigen les . Er heerst hier nu eenmaal veel wat niet door de beugel kan. En die mensen vinden ze dat goed doen in hun beleving. Het is hun eigen keuze om te betalen ookal is het een scam. Jij prikt daar doorheen omdat je intuitief bent en diepere kennis hebt. Veel wat er op alternatieve media is geen waarheid. Het ligt aan je kennis wat wel of geen waarheid is. In de 1 zijn belevingswereld klopt dit wel en in die van een ander niet. Leg je focus op jouw waarheid. Zodat anderen die verder gaan in hun proces bij jou aansluiting vinden. Je zit gewoon hoger in jouw proces. Ik spreek uit ervaring dat ik ook een tijd had waarin ik boos was als ik dingen doorzag en anderen mij niet begrepen. Je wil ze behoeden voor onrecht maar uiteindelijk is het hun keuze. Later gaan ze het wel zien en dat krijg je dan weer teruggekoppeld. Jij bent gewoon ook 1 van de velen voorlopers Micky. Dat is niet altijd gemakkelijk. Veel new age, new cage is inderdaad ziekelijk dat ze mensen lokken. Maar uiteindelijk groeit dan ook hun kennis.
  Vertrouw in de processen van eenieder en blijf staan voor je eigen waarheid. Er zijn genoeg mensen die met jou op 1 lijn zitten. Degene die daar niet zijn kun je waarschuwen, maar dat is dan toch gezegd tegen dovemansoren. Hun snappen jouw inzicht nog niet omdat dat niet resoneert. Je bent een mooi mens Micky. Blijf trouw aan jezelf en inspireer anderen met in gedachten dat nog niet iedereen je snapt. Ik spreek uit ervaring. Ik lees ook weleens dingen dat ik denk, nou dat is een verdraaide waarheid, verdomme toch. Dan gaan ze met een verknipte halve waarheid aan de haal.
  Loslaten en doorgaan. De waarheid blijft toch niet verstopt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoe kom je erbij dat ik boos ben? Ik breng de waarheid over deze Jordy Zwarts dat hij een oplichter is en dat velen websites daarin trappen en hun lezers aanmoedigen ook erin te trappen. Dat heeft niets met boosheid te maken, dat maken veel mensen ervan, waarschijnlijk eigen projecties, maar ik moet er eigenlijk hard om lachen om al die onnozele naïviteit in de alt media. Boos kan ik er niet om worden aangezien ik al wel een hele hoop innerlijk in mijzelf heb opgelost zoals je op deze website kan lezen.

   Beantwoorden
  • Elles

   Goed verwoord Lis, je slaat de spijker op de kop.

   Beantwoorden
 • Eli Lilly

  Hoi Mickey, geen zorgen in de DSM V is ook jouw hyperactieve gewetens stoornis opgenomen. Wij hebben al een goede remedie; YSKAMJOETO. Je stellen je het middel gratis ter beschikking, mits je ons belooft er een positieve post over te maken. Na 4 weken slikken, willen wij je ook een voorstel doen om onze antidepressiva weer uit de slob te krijgen. Mooie testcase toch, win-win, cash-cash!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als ik er geen stinkende boertjes of vieze scheetjes van hoef te laten dan klinkt het als engelengezang in mijn oren 😉

   Beantwoorden
 • Dirk

  Ooooeeeewwww, das op een hoop lange tenen tegelijk. Hopelijk doet het flink pijn. Heerlijk! Topwerk Mick!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zou je de volgende keer bij een link willen vermelden waar het over gaat? Dan weten mensen eventueel waar ze op gaan klikken, en of ze daar interesse in hebben, en waarom de link geplaatst wordt naar een onderwerp wat volgens mij niets met bovenstaand artikel te maken heeft?

   Beantwoorden
   • Ria

    Het heeft wel degelijk te maken met bovenstaand onderwerp als het gaat om de goedgelovigheid van mensen en oplichters..ook deze man heeft een hele schare aanbidders ala Jordy Zwarts..even de link aanklikken en je weet of het je interesseert of niet.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat snap ik Ria, mijn vraag is alleen om voortaan erbij te vermelden (kort of lang) waar een link naar toe verwijst en over gaat. Ik leer mensen in mijn omgeving dat ze niet zomaar op elke willekeurige link moeten klikken zonder dat ze weten waar ze op klikken, in verband met malware, virussen en andere ongein. Dit is niet alleen naar jou gericht, jij bent nu toevallig degene waar ik op reageer, maar dit doen velen mensen, lukraak linkjes plaatsen zonder enige omschrijving of uitleg. Dus het is meer in het algemeen om stapje bij stapje de reactie sectie kwalitatief te verbeteren.

     Voor jou is het helder waar de door jouw geplaatste link naar toe verwijst en over gaat. Om een voorbeeld te geven, ik klikte erop (in mijn taak als moderator van deze website), zag iets over vaccinaties, las een paar regels en dacht “wat heeft dit met het artikel over Jordy Zwarts te maken?” en toen klikte het kruisje. Had ik van te voren geweten dat het om een scam ging waar je ons op wilde attenderen dan had ik wellicht wat langer doorgelezen of gekeken, nu zag ik alleen dat iemand zijn boek wilde verkopen over (dacht ik aan de naam van de site site te zien) vaccinaties. En dat onderwerp interesseert mij niet zo heel erg dus las of keek ik niet verder.

     Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Ik lees net dat er al 2400 mensen zich hebben laten beetnemen door Jordy Zwarts en zich ingeschreven hebben a 29 euro per persoon. Dat is dus 69600 euro.

  Later vandaag volgt op deze website een objectief geschreven artikel over 5G, wat duidelijk zal uitleggen dat deze mensen zich onnodig bang hebben laten maken door mensen binnen de alternatieve media die 0,0 verstand van ICT en draadloze data communicatie hebben.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat is goed om te lezen!

   Is het wellicht ook een idee om het artikel wat ik onlangs schreef over 5G (een heldere en simpele uitleg daarover) te linken of te behandelen? https://www.indigorevolution.nl/2019/10/07/even-over-5g/

   Als het om de straling van 5G gaat worden mensen namelijk massaal voorgelogen en onnodig bang gemaakt. Het ontbreekt in de alt media aan een goede heldere uitleg over 5G, er heerst een hoop onwtendheid, en dat kunnen wij als beheerders van alt media websites voorkomen door de mensen juist in te lichten.

   Het is maar een ideetje…. 🙂

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Jammer, maar tekenend voor de staat van de zogenaamde alternatieve media in Nederland dat hier verder niet op gereageerd wordt…. groupthink is blijkbaar te hardnekkig binnen de alternatieve media, liever als groep bang blijven en lezers naar oplichters blijven drijven dan daadwerkelijk zelf verantwoordelijkheid nemen en rectificatie doen richting de lezers dat men deze lezers vals heeft voorgelicht over de straling en 5G.

    Noem je website dan liever bang-mens dan wakker-mens….

    Beantwoorden
    • Heleen

     Heel triest!

     Beantwoorden
    • Ronald

     Beste Micky,
     Ik denk dat het van groot belang is dat de zoekende lezer een grote diversiteit aan gezichtspunten kan vinden. Daarom heb ik jouw artikel over dit thema op Wakkermens gelinkt, onafhankelijk of ik het hier nu wel of niet mee eens ben.
     Het leek me niet nodig je erop te wijzen dat je de tweede link die je voorstelt, in jouw eigen, hierboven gepubliceerde bericht zou kunnen verwerken.
     Hartelijke groet,
     Ronald

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Waarom heb jij eigenlijk een website als ik vragen mag?

      Heb je dat artikel over 5G eigenlijk wel gelezen? Was het verhelderend? Zo ja, waarom kies je er dan voor om je bezoekers in de armen van Jordy Zwarts te blijven drijven en ga je niet over tot rectificatie?

      Beantwoorden
 • Ronald

  En ik krijg net telefonisch door dat er 600 betalende zijn en 3500 zich hebben aangemeld.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat is dan 600 x 29 euro, 17400 eurootjes die door Jordy Zwarts al verdiend zijn met zijn oplichters verhaal…. wat dus nog fiks kan oplopen begrijp ik als die andere duizenden die zich aangemeldt hebben ook gaan betalen aan die oplichter Jordy Zwarts…. tijd voor ons als alt media om onze lezers juist te informeren over 5G, zodat we wellicht nog een paar duizend mensen kunnen behoeden voor deze oplichters praktijken? Ik vind dat onze verantwoordelijkheid als alt media zijnde.

   Beantwoorden
 • Republikein

  Oh, kan me herinneren ook ooit eens een soort contributie te hebben betaald aan die “bond”, had toen al twijfels maar dacht, baat het niet dan schaadt het niet, enfin, en zat niet met dat kleine bedrag.
  Heb er nooit meer iets over gehoord trouwens.
  Ik ben soms net een mens.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>