De Revolutie zal niet op TV uitgezonden worden

Abonneer
Abonneren op
57 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Hylke
1 jaar geleden

Zo is het en niet anders.

Nathalie
1 jaar geleden

Grappig. Ik was dit net aan het bespreken met mijn ouders. Ik had nog niet van deze meneer gehoord tot deze week. En ik werd ook al gelijk getriggerd door een foto waar hij een hartvormig symbool maakte met zijn handen voor zijn hart naast een agent. Ik vroeg me af wat het kan betekenen en krijg het gevoel dat het met het afsluiten van ons hart te maken heeft. In ieder geval een hoog NLP gehalte inderdaad er wordt sterk op het onderbewuste wordt ingespeeld. Er wordt in deze ook erg ingezet op hoe oneerlijk het rechtssysteem is. En… Lees verder »

Doortje
1 jaar geleden

Bedankt Micky! Dit bevestigt wat ik ergens diep van binnen al voelde…….: hier klopt iets niet.

nicole
1 jaar geleden

Krijg net het eerste bericht binnen dat hij een oplichter is en zijn partner een activiste is van BLM. Ik dacht dat het Wendy was, het bloemenmeisje…. ook zo iets die snel opkomt, als een rijzende star!
Dus waarschijnlijk valt hij nu van zijn sokkel…of… is het val?
Het beste advies is inderdaad in jezelf. Bedankt Micky, het was een verleidelijke afleiding!

nicole
1 jaar geleden

Ik beken: heb even getwijfeld om naar Den Haag te gaan en toen zag ik op de site van Willem Engel zijn viruswaanzin een foto van deze dame in de trein. Zij had haar maskers ergens anders en daarom bleef ze hangen! (Opzet?)
De foto die ik mee stuur ging vitaal op social media!!
Ik zie dat ze nu ook een interview heeft op café Weltschmerz. Heb het nog niet gezien omdat ik nu iets anders aan het kijken ben en daarna wil ik jouw artikel lezen over cryptocurrency. Daar begrijp ik helemaal niets van en hoor het ineens zoveel.

nicole
1 jaar geleden

Weet niet of ze een relatie heeft met Willem Engel, maar iemand stuurde mij een bericht op Facebook dat hij een oplichter is en er stond een foto bij van Willem met een vrouw en ik meende er die Wendy in te herkennen. Maar dat is mijn eigen interpretatie hoor! Kan ook een andere vrouw zijn. In ieder geval beginnen er meer mensen te twijfelen en ik zag dat hij een topic tijdelijk heeft gesloten op viruswaanzin! Tijdelijk? Veel mensen vinden het lijken op de wet! Tijdelijk…. En die foto komt van twitter, ik die daar staan: ander persoon? Meer… Lees verder »

Dick
1 jaar geleden

Willem en het ” bloemenmeisje “

screenshot_45-1.png
Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Dick

Dit is niet het bloemenmeisje. Zou moeten opzoeken hoe deze mevrouw heet.

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Dick

Maar ik begrijp de verwarring want ze stralen een zelfde soort energie uit.

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Dick

Zij heet Bess Kuil is inderdaad een BLM activist.

Nathalie
1 jaar geleden

Wendy kroeze heeft psychologie gestudeerd aan het Radboud. En werkt als gedragswetenschapper bij de Hoenderloo groep, jeugdzorg gerelateerd. Heeft op de voorpagina van meerder kranten gestaan dat ze door de ME in haar buik werd geslagen met een knuppel terwijl zij bloemen omhoog hield in haar hand. Vandaar bloemenmeisje. Wat ik een vreemde woordkeuze vond voor een vrouw van boven de 40. En ik zag voorbij komen dat er om haar heen vermeende agenten stonden. Dat gaat dan om de bewuste foto in de krant. Dat laatste heb ik verder nog niet uitgezocht. Die andere informatie is openbaar.

Last edited 1 jaar geleden by Nathalie
nicole
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

Precies. Bedankt Nathalie ?

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  nicole

Graag gedaan. Ja sommige mensen krijgen spontaan ineens veel aandacht schijnbaar uit het niets. Er zijn gelukkig toch wel steeds meer kritische mensen die het ook beginnen te zien. Dat dan weer wel.

Ronald
1 jaar geleden

Juist dat voelde ik ook al vanaf het begin.

guusje
1 jaar geleden

Hoi Micky.. ja vreemd allemaal. Dit kwam ik toevallig tegen op Facebook van het bloemenmeisje Wendy Kroeze. Haar verzamelingen op Pinterest. Satanisch..
https://nl.pinterest.com/wendykroezex/humanimal/?fbclid=IwAR2QwKJYsDkHWZf1CN1DqkXOZQGK4ue0VlceTq8GWhRCXd3uGwGVsd9CesI

gr Guusje

Bart
1 jaar geleden

Heb even het interview bij café weltschermz gekeken en ze blijkt al 20 jaar geen contact meer te hebben met haar Jehova-getuigende familie omdat ze heeft besloten in vrijheid los te komen van paradigma’s en daardoor verstoten is door haar familie. Zou dat iets te maken hebben met haar satanische foto’s op Pinterest zoals hieronder?

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  guusje

Zo wauw. En die heeft dan een functie als psycholoog voor een jeugdzorginstelling. De Hoenderloo groep daar is ook wat mee.
Via linked in kun je zien dat ze ook maar liefst 22 panden bezit. Mooi getal ook voor de occultisten.

1 jaar geleden
Reply to  guusje

Hoi Guusje, eerlijk gezegd denk ik niet dat de Wendy van Pinterest dezelfde is.. ik heb het bloemenmeisje haar gezicht eens goed bekeken op haar Facebook foto’s en vind ze niet echt op elkaar lijken… Er is een ander meisje wat ook Wendy Kroeze heet en die herken ik zowel op haar Pinterest als op haar Facebook. Misschien nog even een keer goed kijken voordat dit een verhaallijn wordt..

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Janna

Mee eens Janna. Heb ook even goed gekeken naar de foto’s. Dat is een andere Wendy Kroeze. Die van Pinterest is jonger. Een ander gezicht inderdaad.

Guusje
1 jaar geleden
Reply to  Janna

Hallo Janna. Ben er weer en heb even eea nagekeken en denk dat je gelijk hebt. Dit is een hele andere Wendy Kroeze. Dat had ik voor dat ik het plaatste moeten doen. Heb het direct voor waar aangenomen. Stom dus….

1 jaar geleden
Reply to  Guusje

Ach wat is stom… 🙂 les geleerd en een volgende keer ga je eerst uitgebreider checken.

Frans
1 jaar geleden

Inderdaad,je moet nooit iemand je Engel maken.

Ikke
1 jaar geleden
Sjaan
1 jaar geleden

Willem Engel heet eigenlijk Zenzouk Ryel. Hij is eigenaar van een dansschool, https://www.da-studio.nl/ Ik ben gaan zoeken op zijn e-mailadres en kwam uit bij deze naam. Verder :https://www.zenzouk.com/

Nathalie
1 jaar geleden

artikel over de vader en broer van Willem. Cees Engel ligt vaak in de clinch met de overheid maar wordt er toch miljonair van. https://www.bndestem.nl/breda/fort-oranje-eigenaren-cees-en-jan-engel-zijn-academici-met-een-rauw-randje~acf0459f/

Nathalie
1 jaar geleden

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/06/25/shit-ik-ben-politiek-activist-geworden-a4004131
In dit uitgebreide artikel van het NRC wordt ook vernoemd dat zijn vader Cees Engel de vastgoedondernemer is. Nou daar is echt veel van te vinden. Fort Oranje is er een van.

Last edited 1 jaar geleden by Nathalie
Boebie
1 jaar geleden

dat er iemand opstaat tegen de idiote maatregelen en de onderdrukkende spoedwet kan ik alleen maar toejuichen. We zijn er allemaal tegen maar volgen de regels allemaal netjes op uit angst voor een boete! Wat doe jij tegen het script wat zich momenteel uitrolt voor de mensheid? Neem je straks ook die vaccinatie met chip omdat je anders geen boodschappen meer kunt doen? Natuurlijk past alles in het script. Ook de oppositie is verdeeld in haar roep om vereniging. Dat viruswaanzin mensen zo meezuigt in de maalstroom van het spel van de overheid kan alleen als de mensen daar zelf… Lees verder »

Boebie
1 jaar geleden

Natuurlijk ken ik je site. Ik heb echter nergens een oplossing zien staan tegen de oprukkende fascistische politiestaat. Je vertelt over ons multidimensionale diepere zelf en het script dat we allen samen hebben gecreëerd in de hogere dimensies, maar verder dan acceptatie van die gegevens en ernaar kijken en om lachen gaat het niet. Dan weten we dat we oneindig zijn en dit een ervaring is die we niet wilden missen…. en dan wachten we gewoon, passief, af, vol vertrouwen, en conformeren we ons lachend gemuilkorfd aan de 1,5m regel en als t zover komt ook meteen maar aan een… Lees verder »

Boebie
1 jaar geleden

Nee Micky, ik projecteer niks op jou. Ik ben ook zeker niet al die termen die jij mij geeft ( getraumatiseerd mind-ego slachtoffer enzo). Ik reageer anders op een artikel wat jij plaatst en dat roept blijkbaar toch enige weerstand op. Waarschijnlijk snap ik inderdaad geen reet van wat jij schrijft op je site én mij hebt gemaild dan. Voor mij komt het hier op neer en zeg maar of t klopt: Om los te komen van de mindmatrix moet je naar je innerlijk weten, een portal in je hart, naar je multidimensionale zelf. De waarheid, en alles wat je… Lees verder »

Boebie
1 jaar geleden

PRS is Problem Reaction Solution, maar dat is steeds zo’n slinger letters ? Dat je je aan de maatregelen houdt haal ik uit je mondkapje. Je hebt aangegeven afhankelijk te zijn van OV, dus heb je zo’n ding aangeschaft. En ik ben het helemaal met je eens wat burgerlijke ongehoorzaamheid betreft. Daarom ga ik niet meer met de trein en hou ook ik mij niet aan de idiote maatregelen. Ik ga ook zeker niet demonstreren, omdat dat gewelddadig ingrijpen in de hand werkt. Ik zie het ook net als jij: wij de massa tegen de few. Maar de massa moet… Lees verder »

Dennis
1 jaar geleden

Dude, snap je dat het allemaal leuk is wat je doet, maar je er weinig aan hebt als je straks wordt opgepakt en vastgezet omdat je je niet aan de regeltjes houdt. Dat jij de spirituele guru wil uithangen (die het blijkbaar nodig heeft om Viruswaarheid af te branden, hoezo ego) is een luxe die niet iedereen zich kan permitteren. Begrijp dat!

Erin
1 jaar geleden

Justem, op de pimpel pustum. Uitdrukken die handel. Wij zijn zelf de oplossing. Willem is een vermiste achterneef van Rutte. Eén pot nat.

Boebie
1 jaar geleden
Reply to  Erin

Wat is jouw oplossing dan?

Erin
1 jaar geleden
Reply to  Boebie

Troll much?
Lekker het onderscheid weten tussen waar Ik trek in heb en waar een ander me in wil trekken.

freeflip
1 jaar geleden

Goed geschreven Micky. Paar keer gepost op twitter. Toevallig schreef ik die ochtend ongeveer hetzelfde op twitter “Verandering willen en dan binnen de Matrix blijven lullen”.

paulien
1 jaar geleden

denk dat ik fout heb klopt voor geen meter meer mijn coments staan op complot sorry terwijl ik deze op je brief wilde zeggen, deze brief dus . sorry Micky ik vind dat je het bij het rechte end heb. nogmaals met een bloem en banaan gaan we het niet redden!!! ook niet met een angsthaas ,als Willem van engel Dit terwijl mijn echte 2de naam is Pauline Engelina. WE zullen zien maar met een knijter hormoon met zijn danspasjes die zodra hij een lekker ding ziet ,staat zijn haar bijna in zijn schouders omhoog . wat een waanzin

tersted
1 jaar geleden

Die meneer Engel, of het nou zijn echte naam is of niet, krijgt het wel voor elkaar dat steeds meer Nederlanders in de gaten hebben dat er “iets niet klopt”. De meesten zullen daarna geen verdere stappen durven maken in hun bewustzijn, en da’s jammer, maar voor sommigen zal de nieuw verkregen kennis een opstapje zijn naar volledig nieuwe inzichten. Er zijn geen goeroes in de complotkunde, maar we moeten blij zijn met ieder die een steentje bijdraagt aan het ontwaken. En als de NPO hem een podium geeft: prima.

nicole
1 jaar geleden

Fijne afsluiter vind ik. En vanavond genieten van de tweede aflevering van de multidimensionale waarheid. ?

Barbara
1 jaar geleden

Hoi Mick,
Ik had eens bij mijn moeder gepolst of zij Willem Engel weleens in het NOS journaal zag (ze kijkt sinds mensenheugenis het 20 uur journaal), maar ze had hem nog nooit gezien. Ik kan via de zoekmachines ook niets vinden. Enkel dat ie bij Beau zit. Heb je toevallig een link naar een fragment?

Barbara
1 jaar geleden

Ja, dank je. Ik ben inmiddels ook klaar met deze ‘engel’.

ikke
1 jaar geleden

Koekwous engeltje met zijn botte hersens is denk ik gevlogen..
https://www.facebook.com/marjon.wijenberg/videos/197239718409964

Ixie
3 maanden geleden

Micky, voor het eerst lees ik dit bericht. Las wel al eerder van alles hier. Hartelijk dank hiervoor. Het is zoals je zegt; de enige waarachtige oplossing ligt in ons zelf besloten. Het is echter keihard werken en levert heel veel op Groet Ixie