Zeezand oorlogen verwoesten de Aarde, en niemand mag het weten (documentaire)

Een aantal weken geleden zag ik de documentaire ‘Sand Wars’ uit 2012. Deze documentaire veranderde mijn kijk op de Wereld voorgoed. Ik werd mij bewust van iets waarvan ‘men’ niet wil dat ik mij daar bewust van wordt. Tenminste… dat is mijn persoonlijke conclusie, aangezien ik over het onderwerp van deze documentaire nog nooit ergens iets gehoord, gelezen of gezien had.

De documentaire was ook niet gratis op het internet te bekijken, alleen tegen betaling. Daarom heb ik besloten om de documentaire op deze site te plaatsen zodat een ieder die de documentaire wil zien hem via deze weg kan bekijken. De documentaire vind je onderaan dit stukje tekst. Het is een tweetalige documentaire, In het Engels en stukjes in het Frans. De Franstalige stukken zijn Engelstalig ondertiteld.

‘Sand Wars’ maakt ons bewust van iets wat kolossaal qua omvang is. En dat kolossale is zand. Zeezand om precies te zijn. Zeezand is overal om ons heen, alleen zijn we daar ons niet altijd geheel bewust van. Glas, beton, asfalt, ik noem maar even wat materialen die gemaakt worden van zeezand. Ik zeg specifiek zeezand omdat woestijnzand niet geschikt is als bouwmateriaal. De structuur van woestijnzand is rond, doordat dit eeuwenlang rond stuift. De documentaire legt dit overigens uitgebreid uit. Zeezand wordt gebruikt voor al die wegen en snelwegen om ons heen, voor al het beton wat we in al die ‘moderne’ architectuur zien, en zo kan ik nog wel even doorgaan, het punt is dat onze ‘geavanceerde’ ‘moderne’ ‘beschaving’ gefabriceerd is van zeezand. Misschien denk je nu “ja leuk, dat wist ik al, al die bouwmaterialen worden gemaakt van zeezand, wat is daar erg aan?” Antwoord: als je zeezand eenmaal gebruikt voor beton of asfalt dan is dat zeezand voorgoed weg uit de oceaan. Een stuk beton wordt nooit meer een korrel zand. En als je kijkt naar de honderdduizenden wolkenkrabbers wereldwijd, naar de miljarden kilometers aan asfalt wereldwijd, en naar al het andere binnen onze betonnen jungle wat wij onze beschaving noemen wat van zeezand gemaakt is, dan kan je jezelf haast geen voorstelling maken van de immense hoeveelheden aan zeezand wat al uit onze oceanen is getrokken. Hierdoor verzakken uiteindelijk kustlijnen en gebeuren andere ecologische rampen. En niemand mag het blijkbaar weten. Tenminste, ik heb over dit onderwerp nog nooit iemand horen praten of zien schrijven.. Inclusief mijzelf, want ik had hier geen weet van. Nu wel. En deze ene documentaire maakte mij daarvan bewust. Als je vervolgens aan ‘connecting the dots’ doet, dan weet je gelijk ook waarom er zoveel eilanden wereldwijd aan het zinken zijn. Het Co2 fabeltje, de global warming scam gebruikt ‘men’ als reden hiervoor. Terwijl de waarheid totaal anders blijkt te zijn. Waar is Greenpeace als het gaat om dit soort misdaden tegen onze planeet? Dit was een retorische vraag zoals je zult begrijpen, Greenpeace en al die andere organisaties geven geen reet om ons en om onze planeet, het draait enkel om het geld en het afleiden en hersenspoelen van de mensheid.

Deze documentaire moet je zien. En als jij na het kijken van deze documentaire jezelf net als mij bewust bent geworden van iets heel groots, deel dit dan met zoveel mogelijk andere mensen, alleen op die manier maken we de massa bewust van dingen waarvan ‘men’ niet wil dat wij onszelf daar bewust van worden…!

Bekijk de documentaire hieronder, of download deze via deze link (rechter muisknop ‘opslaan als’)

7 Responses to Zeezand oorlogen verwoesten de Aarde, en niemand mag het weten (documentaire)

 1. Raphaël schreef:

  Soms denk je heel wat te weten en dan… zie je deze docu. Ziek. Triest. Verdrietig.

  Dank je voor het wijzen hierop, Micky.
  Laten de mensen zich verlichten met de wijsheid van de verlichte geest.

  Raphaël.

 2. Anders B. schreef:

  En zo kom ik weer tot de conclusie dat overbevolking de grootste ramp is

  • Jos schreef:

   De overbevolking is niet het probleem.
   Het probleem is hoe wij met ons zelf omgaan en met elkander.
   The Earth can fullfill youd need, but not your greed….
   Er is genoeg voor iedereen.
   Het is een kwestie van de dingen eerlijk te verdelen, zonder de Aarde geweld aan te doen.

  • Ramon schreef:

   hahaha…gehersenspoeld? de hele wereldbevolking past id staat Texas met een bevolkingsdichtheid gelijk aan NYC…… Hebberigheid is het probleem..

   Onwetendheid is een keuze in het tijdperk van informatie… Onderwijs jezelf

  • Danny schreef:

   Overbevolking is zeker niet het grootste probleem.
   Moeder Natuur zorgt daar zelf wel voor als ze dat nodig acht.
   Hoeven wij ons helemaal niet mee te bemoeien.

 3. John Melskens schreef:

  Hebzucht is het grootste probleem.

 4. New World Disorder schreef:

  Schokkend. Ik herinner me lessen op school over ‘de opwarming van de aarde’ en het stijgen van de zeespiegel, dat mensen werden gedwongen om te verhuizen door het stijgen vd zee. Het voelde nooit echt logisch, het hele verhaal van het smelten van ijs.
  Vervolgens kom je er achter door die ‘gestoorde complotdenkers’ dat het een leugen is, toch ontbreekte er een paar grote puzzelstukken. Het probleem blijkt niet het stijgen vd zeespiegel te zijn, maar het weghalen van het strand.

  Een paar jaar geleden vroeg ik me af waarom de Nederlandse stranden vol staan met enorme pijpleidingen om zogenaamd het strand te onderhouden. Sand wars.

  Mijn voorspelling is dat over een paar jaar deze informatie naar buiten komt als één grote problem, reaction, solution. Smart cities (human settlement zones) van ‘Agenda 21’ zullen natuurlijk geaccepteerd moeten worden, overpopulatie is natuurlijk het probleem… Ach misschien is dat te ver gezocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *