Indigo Revolution is in januari 2010 ontstaan om een alternatief te bieden voor mensen die genoeg hebben van het dualistische landschap van de alternatieve media binnen Nederland. Dat de mainstream media eenzijdig is, en één of meerdere agenda’s dient dat was altijd wel duidelijk. Maar ook de alternatieve media in Nederland is eenzijdig en dient vaak een agenda. De ene helft bestaat uit de zogenaamde licht en liefde new age kerk. Te herkennen aan het simpele feit dat deze media alles (te) positief benadert. De andere zijde is de zogenaamde bangmaak media. Te herkennen aan het feit dat ze overal een complot in zien, en eigenlijk geen weg uit de zogenaamde ellende bieden die zij beschrijven. Beide stromingen hebben als overeenkomst dat ze al hun macht uit handen geven aan een externe partij.
Indigo Revolution is ontstaan om ook deze Matrix te ontmaskeren, en om mensen een goed alternatief te bieden, met wel oplossingen, en geen macht meer uit handen geven aan het externe. Wij zijn allemaal onze eigen leider, we hebben alles wat we maar nodig hebben al in ons zitten, alleen zijn we dat vergeten. We hebben geen ‘god’, ‘bron’, ‘engelen’, ‘geascendeerde meesters’, ‘buitenaardsen’, of zogenaamd democratisch gekozen ‘leiders’ en ‘politici’ nodig om voor ons te denken en te beslissen. Nee, wij zijn zelf diegenen waar we al die tijd op gewacht hebben. Wij zijn hier allemaal met een reden, en die reden zijn wij zelf. Het heeft geen zin om in de slachtofferrol te kruipen, wij wilden dit allemaal zelf zo ervaren.

Indigo Revolution biedt naast vele bewustmakende artikelen en video’s, ook de oplossingen om weer zelf de touwtjes in handen te nemen en zelf de controle over het stuur weer over te namen. Wij zijn altijd al geweest, hebben geen begin en geen einde, er is niets of niemand die beter dan ons is, of boven ons staat. Wij zijn oneindig en hebben deze werkelijkheid samen gecreëerd met dit Universum.

Indigo Revolution trapt graag tegen de zogenaamde ‘heilige’ huisjes. Wij denken enkel buiten de box. Wij zien hoe we beïnvloedt worden van buitenaf. Indigo Revolution onthult, ontmaskert, informeert, en draait niet om de hete brei heen. Indigo Revolution gaat verder en dieper dan welke website dan ook. Waar anderen stoppen, beginnen wij. Zonder agenda en zonder angst. Wij zijn onze eigen leiders, en wij proberen dat via deze website over te brengen. Niet vanuit een spirituele arrogantie dat wij alles beter weten, maar vanuit de visie dat ieder mens uniek is, en ieder mens haar of zijn eigen pad bewandelt hier op Aarde. Kortom: Indigo Revolution staat voor authenticiteit en handelen uit je eigen kracht.

Veel lees -en luisterplezier!

Micky van Leeuwen

Mail: micky@indigorevolution.nl