Steun Indigo Revolution

Indigo Revolution wordt zonder enige vorm van sponsoring of advertenties gemaakt en onderhouden. Ook een webshop met onnodige dingen die je moet kopen om minder bang te zijn, of die je moet kopen om jezelf te reinigen of te healen ontbreekt.

Indigo Revolution is daarom onafhankelijk en wordt met eigen geld gefinancierd. Ik doe dat met alle liefde en voel diep van binnen dat dit hetgeen is wat ik de Wereld kan meegeven als gereedschap.

4 jaar geleden raakte ik visueel gehandicapt, en ik ben inmiddels volledig afgekeurd voor werken binnen de Matrix. Dit heeft mij uiteindelijk sterker gemaakt en het woordje stoppen staat niet in mijn woordenboek. Door deze handicap leef ik nu van een uitkering. Alle financiële steun in de vorm van donaties is daarom meer dan welkom.

Persoonlijk ondersteun ik een aantal alternatieve media sites waar ik zelf heel veel aan heb en aan heb gehad in de vorm van kleine donaties. Dit doe ik omdat ik heilig geloof in het ‘value for value’ principe.

Daarom hoop ik dat er ook lezers en luisteraars van Indigo Revolution zijn die dit ‘value for value’ principe ook hoog in het vaandel hebben staan en bereid zijn om Indigo Revolution te steunen in de vorm van een donatie. Op die manier kunnen we met z’n allen er voor zorgen dat de alternatieve media bronnen die we waarderen en waar we veel aan hebben verder kunnen gaan met waar ze goed in zijn.

Alle steun is daarom van harte welkom. Doneren kan op twee verschillende manieren. Je kan een bedrag overmaken via een bankoverschrijving op rekeningnummer NL43INGB0000270652 t.a.v. M van Leeuwen.

De tweede mogelijkheid is een donatie via Paypal. Doneren via Paypal kan door op onderstaande button te klikken.

Ik waardeer al jullie steun, en mede dankzij jullie kan Indigo Revolution uitgroeien tot iets heel moois en iets heel prachtigs!

Micky van Leeuwen

btn_donate_LG

Het is ook mogelijk om met cryptocurrency een donatie te maken. Indigo Revolution steunt en accepteert de Gulden (zie dit artikel voor meer informatie). Het adres waar je je Guldens naar kan overmaken als donatie voor deze website is GeCq3ELGWq7LbAWzRjR6QZquhKRx8zMP3A , ook andere cryptocurrencies worden inmiddels ondersteund (mail micky@indigorevolution.nl voor meer informatie)