De Manchester Arena false flag aanslag

Vorige week maandag 22 mei vond er in de Manchester Arena na afloop van het concert van Ariana Grande een aanslag plaats. Ik ben niet zo van snel reageren met een artikel na een grote aanslag. Ik hecht meer waarde aan kwaliteit van onderzoeken dan aan snel veel hits scoren op mijn website. Daarom een week na de aanslag alsnog een item op deze website over deze aanslag.

In uitzending 199 van onze radioshow NetNietLive hebben we in ruim een half uur alles wat met deze aanslag te maken heeft geanalyseerd. Ik heb dit fragment uit onze uitzending als aparte video op YouTube geplaatst. Het fragment is uit onze uitzending van afgelopen donderdag, ik heb niet veel extra’s toe te voegen aan hetgeen Joost en ik bespreken in onderstaand fragment. Het is inmiddels duidelijk dat er verschillende agenda’s uitgespeeld worden. Een grote agenda lijkt (wederom) het inperken van de privacy en vrijheden op het internet te zijn. Ik heb Theresa May een paar Orwelliaanse uitspraken horen doen, zo zouden internetproviders door nieuwe wetgeving verplicht worden om de overheid inzage te geven in zo’n beetje alles. Voor onze schijnveiligheid uiteraard..

Hetgeen je in onderstaand fragment hoort zal wellicht enigszins afwijken van hetgeen de gemiddelde complotmedia website je vertelt. Eigenlijk heb ik geen idee, ik volg de complotmedia niet echt, helemaal niet als er dit soort aanslagen hebben plaatsgevonden. Er wordt veel afleiding en desinformatie verspreidt mijns inziens. Ik hou het graag bij het aloude ‘probleem-reactie-oplossing’ principe. Want zo denkt de ‘macht achter de macht’ namelijk ook die dit soort gruweldaden verzinnen en laten uitvoeren. Er wordt binnen de alternatieve media gebruikelijk veel aandacht gevestigd op het drama, op de aanslag, op occulte symbolen, wiskundige formules, et cetera. Wij van NetNietLive kijken liever naar wat de reacties en de ‘oplossingen’ zijn die bedacht en uitgevoerd worden na aanleiding van zo’n aanslag. Ik ga er verder (voorlopig) geen artikel aan besteden, voorlopig is onderstaande analyse meer dan voldoende!

Micky van Leeuwen

30-5-2017

4 Responses to De Manchester Arena false flag aanslag

 1. Ank schreef:

  Bedankt Micky en Joost voor jullie inzet om de waarheid boven tafel te halen.
  Wie dat oa ook doet is Ole Dammegard.
  In onderstaand interview wordt er weer een hele nieuwe dimensie toegevoegd aan zijn onderzoek naar deze false flag aanslagen.

  Ole Dammegard exposes international False Flag psyop corporate hub responsible for 3/22 Westminster & 5/22 Manchester False Flag attacks: Crisis-solutions.com

  https://newsinsideout.com/2017/05/ole-dammegard-exposes-international-false-flag-psyop-corporate-hub-crisis-solutions-com/

 2. Danny schreef:

  Bedankt voor het artikel en de audio-cut.

  Compliment voor het zo lang kunnen luisteren naar en praten over zo veel onzin bij de MSM.

  Kort na een aanslag krijg ik meestal een korte bevlieging en daarna relativeer ik weer.
  Het enige wat belangrijk is, is welke maatregelen hieruit voortvloeien.

 3. Dr Iglo schreef:

  Wat mij meteen opviel was dat het een professionele aanslag zou zijn.

  Klopt, veel slachtoffers. Door te claimen dat de dader het niet alleen gedaan kon hebben, konden ze een zooitje mensen oppakken (dat staat altijd goed). Maar al snel hoorde ik ergens dat de dader de bom zelf in elkaar geknutseld kon hebben.

  Een bom knutselen is niet zo moeilijk. Zelfs in de Televaag staat tegenwoordig het recept voor een kunstmest bom bij aanslagen met zo’n bom.

  Je hebt wel een nutcase nodig (en dat was deze, want zelfs zijn omgeving belde naar politie/GCHQ) om zichzelf op te willen blazen.

  Het zgn professionele is voor die agenda van het uitbreiden van de bevoegdheden. Want zonder dat soort bevoegdheden kun je natuurlijk geen mede daders oppakken (of kindpooiers).

 4. Danny schreef:

  Gisteren Londen:
  3 juni 22.00 u. (weer 322 Skull & Bones)

  Gaat goed met Engeland na de Brexit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *