Hogere Complotkunde?! (column)

Doet er nog iemand anno 2018 aan hogere complotkunde? Zijn er met andere woorden nog wel websites en/of YouTube kanalen te vinden waar complotten op een redelijk niveau worden uitgediept en geanalyseerd? Ik kan ze namelijk niet meer vinden. Het zogenaamde alternatieve media landschap lijkt anno 2018 op een slap aftreksel van de door diezelfde alternatieve media zo verfoeide mainstream media..

Is het hogere complotkunde om er een sport van te maken om Google en YouTube (wat ook Google is) te betichten van censuur (wat Google inderdaad doet) om vervolgens datzelfde Google als bewijs te gebruiken voor één of meerdere van je complottheorieën? Ik zie dit verschijnsel op zoveel websites voorbij komen. Eerst klagen over Google en YouTube dat ze censuur toepassen, zoekresultaten manipuleren, en er verder alles aan doen om de waarheid weg te moffelen in de donkere spelonken van het internet. Vervolgens verschijnt er op zo’n website dan wel weer het zoveelste Google Earth of Google Maps videootje waarin van alles en nog wat gevonden wordt met behulp van de software van Google. Datzelfde Google inderdaad wat normaliter censureert en feiten verdraait. Het is dus maar net hoe het uitkomt. Moet er in de slachtofferrol gekropen worden om zieltjes te winnen voor de website? Dan is Google Hitler. Moeten er dingen zogenaamd bewezen worden, ook om zieltjes te winnen voor de website? Dan is de software van Google het ultieme bewijsmateriaal en lijkt er niemand meer te twijfelen aan de oprechtheid van Google. Ben ik de enige die dat soort ‘logica’ niet kan volgen? Persoonlijk vertrouw ik per definitie niets wat Google software laat zien. Hetzelfde geldt voor NASA, ESA, Elon Musks’s SpaceX en velen anderen.

Het kan nog erger. Je hebt ook nog een categorie die jarenlang hetze voeren tegen Google en die Google van alles en nog wat verwijten, en die dan vervolgens een potje zielig gaan lopen doen als datzelfde Google besluit om de Google AdSense advertenties niet meer te tonen op zo’n website. Zo’n blogger mist dan zogenaamd een stuk van zijn inkomen dankzij Google. Maar is het niet een klein beetje opmerkelijk dat zo’n blogger in de eerste plaats zichzelf afhankelijk maakte van Google advertenties, terwijl datzelfde Google in zo’n beetje elk artikelen langs komt als het ultieme kwaad van deze Wereld? Of is dat soort zielig gedrag normaal? Hoort het bij de dualistische wereld waarin wij met z’n allen leven, het ene beweren om vervolgens het andere te doen?

De alternatieve media bestaat hoofdzakelijk uit zanikende egootjes die enkel uit zijn op eigen roem en bijbehorende inkomsten. Het bewust maken van mensen is er bij veel bekende websites inmiddels bij ingeschoten. Het eigen ego verdedigen lijkt de top prioriteit te zijn geworden. Dat het eigen ego voorop zetten per definitie satanisme is maakt daarbij klaarblijkelijk niet uit. Over het algemeen herken je dit soort alternatieve media figuren aan het “kijk mij eens goed zijn, kijk mij eens zielig zijn, kijk maar eens goed zijn, en och en wee kijk mij toch eens zielig zijn” principe.

De Niburuutjes van deze wereld verwijten de mainstream media constant dat deze mainstream media geen of slecht onderzoek doen en klakkeloos voornamelijk Amerikaanse mainstream bronnen kopieert en/of vertaald. Diezelfde Niburuutjes van deze Wereld kopiëren en/of vertalen vervolgens klakkeloos wat Amerikaanse zogenaamde alternatieve media bronnen schrijven en/of vertellen. Ik zie het verschil eerlijk gezegd niet. Of je nou Reuters, CNN, The New York Times of AP kopieert en/of vertaald – of Infowars en Breitbart vertaald en/of Secureteam10 en Dahboo7 video’s klakkeloos overneemt op je website. Of snap ik de hogere complotkunde zelf niet helemaal, en is het overnemen van iets of iemand anders werk zonder daar kritische vragen bij te stellen tegenwoordig gewoon journalistiek verantwoord?

Waarschijnlijk heeft het met dualisme te maken allemaal. Iets anders wat ik maar al te vaak opmerk is het feit dat veel websites alles wat Trump en Poetin doen toejuichen. Want Trump en Poetin zijn duidelijk tegen de oude cabal. Dus dan is opeens alles wat Poetin en Trump doen dik in orde. Zodoende hebben veel websites RT (vroeger Russia Today) als de stem van de waarheid geadopteerd en is Poetin samen met Trump het licht in het licht versus duister plaatje. “Trump vecht tegen de pedonetwerken, dus Trump is de goog guy” dat soort uitspraken. Dat diezelfde Trump ondertussen ook gewoon agenda’s dient die ‘in the end’ niet al te positief zijn voor de mensheid maakt vervolgens helemaal niets meer uit zo lijkt het. Ach welnee, smachtend liggen ze te wachten op de volgende hoopporno berichten van Q-Anon of andere ‘helden’ van de revolutie…

Ik vind dat alles jammer. Ik hou van goed onderbouwde en goed uitgezochte complotten. Maar van iets echt onderzoeken of iets echt onderbouwen lijkt anno 2018 binnen de alternatieve media niet of nauwelijks meer sprake. Het is veelal “die zegt dit en die zegt dat, en laten we hoop hebben mensen dat ze de waarheid spreken, laten we hoop houden in een betere externe wereld, zonder dat wij zelf daar innerlijk maar iets aan hoeven op te lossen in onszelf! (en oh ja kijk mij eens zielig zijn..)” Waar is de hogere complotkunde gebleven in deze Wereld? Waar zijn de echte onderzoekers gebleven? Wanneer zetten we die zielige egootjes van ons eens aan de kant en gaan we daadwerkelijk strijden voor een betere wereld? En wanneer gaan we ons beseffen dat een betere wereld enkel te realiseren is door eerst aan je eigen innerlijke verdeelde wereld te werken?

Micky van Leeuwen

6-3-2018

30 Responses to Hogere Complotkunde?! (column)

 1. Amilius schreef:

  Mick, als amateur in complotten en dit leven, beloof ik je dat ik mezelf binnenstebuiten keer tot de verdeeldheid in mij opgelost is.
  Dan zal ik pas echt gaan delen.
  Tevens de belofte alles wat in mijn mogelijkheden ligt tot aan het afvoerputje en zelfs eronder te onderzoeken.
  Ik heb nooit moeite gehad met smerig werk…Dat putje moet stromen…Dus mouwen opstropen en het resultaat voor de geest houden.
  Smerige 💩 tering bende hier op deze mooie aarde.
  Stromen zal het gvd!
  De media…alternatief of alternaïef, mainstream of nostream…Een poeltje brak water dat riekt, met dikke padden en onderkruipsels … Dat is t.

  Is het geen idee om zelf een Samenspraak te organiseren Mick? Zoiets als Samenzweren, of Samenalleenspraak, of zo.
  Lijkt me leuk! En dan b.v Marcel uitnodigen en dan moet hij stil zijn…🙊En blijven!!
  Ssssttttt Marcel !!!
  Mick is aan het wordt! Kan je wat van leren rare knakker!
  Laat hem vooral oeffen op heel lang stil zijn. Dat doet hij in het kort heel goed namelijk, echt een kwaliteit.

 2. Ariën Ebeltjes schreef:

  Ik denk dat die verarming van de alternatieve media juist een gevolg is van de vrijheid om te uiten.
  Nu hebben we een medium dat het mogelijk maakt voor een ieder zich te uiten en loop jij te klagen over ego’s.
  Ik begrijp wel wat je bedoelt, ik weet ook niet meer waar ik het zoeken moet.
  Maar klagen helpt ook niet.
  Ik zie een hoop mensen proberen een poging te doen om een steentje bij te dragen, en een hoop van die mensen doen dat met de beste intenties.
  Dit is gevolg van een hoop veranderingen die ons als mensheid te wachten staat.
  Ik hou hoop op een goede afloop.
  We vinden onze weg wel.

 3. Amilius schreef:

  En op de vraag wanneer heb ik wel een antwoord.
  Dat is op het punt dat men realisatie heeft over het feit dat doorgaan niet meer kan.
  Men wordt dus met de neus zo hard op de feiten gedrukt, dat er niet omheen te komen is.
  Dit gaat op voor individue op persoonlijke basis en in het geheel van de mensheid.
  Dit is zo omdat we het altijd zover laten komen. Vinden we leuk denk ik. Waarom anders?

  Kan er helaas geen 2012 tijd aan plakken om de reden dat de tijd rond gaat en het daarom nutteloos is.
  De tijd verandert met ons mee en wij veranderen met de tijd.
  Tijd draaid om het leven,het leven draaid niet om tijd.

 4. guuz schreef:

  Bij tijd van leven…..
  Tijdens weten………..
  En wat men niet weet,,,,
  Vermoedt men niet,,,,,,,

  Hoewel….lang leve het archief,,,,

 5. tom schreef:

  Micky, waar staat die spiraal van je logo op youtube voor? En waar staat indigo voor? Indigo is toch de kleur paars?

  • Micky van Leeuwen schreef:

   Die spiraal werd mij gegeven door de vrijmetselarij in samenspraak met de illuminati, ik weet niet waar het voor staat maar ze betaalden mij er toen dik voor en het maakte mij verder niet uit dus heb ik het maar zo gehouden. Indigo is geen paars, Prince was paars, Indigo is Indigo, wat ik een mooie kleur vind.

   • Amilius schreef:

    Over logo’s gesproken,
    Lijkt bitcoin een beetje op een 11 met een dertien er boven op?
    Van 9 11 naar 11 13
    Oude afgerond nieuwe geïnitieerd.?…
    Of is mijn complot hongerige brein op hol?

   • tom schreef:

    Lol (Lucifer Our Lord??), een flinke som geld kan iedereen wel gebruiken.

    Ik dacht dat de kleur indigo een soort paars is. Favourite kleur van de elite van de phoenicians, grondleggers van de masons. De hoogste rang bij het vaticaan mag ook de kleur paars dragen.

    En ja, Prince behoorde bij de top in de muziek industrie, dus mocht hij zich associeren met de kleur paars.

    Micky, ben je bekend met de bijbel en de antichrist?

    Ik heb een theorie. Je bent systeembeheerder geweest, dus je weet het eea van computers. In de bijbel staat dat de antichrist aan een aantal kenmerken zal voldoen. Een daarvan is het nummer 666.

    In een eerdere comment heb ik uitgelegd dat de letter vav gekoppeld aan de nummer 6. Maar in het hebreeeuws is de letter v en de letter w gekoppeld aan hetzelfde nummer, namelijk 6.

    Nu begint elke webpagina met wwww (666). En als je gaat kijken wat er meer geschreven is over de antichrist en de kenmerken waaraan het gaat voldoen, dan kun je dat toch terugbrengen op het internet en iets met computers (ai).

    Heb jij daar een bepaalde kijk op.

    • Micky van Leeuwen schreef:

     Ik heb er wel een bepaalde kijk op ja. Allereerst moet ik je bekennen dat ik de bijbel niet ken, nooit gelezen ook, ik had voldoende aan het sprookjesbos van de Efteling 😉
     Maar ik weet wel wat ze ongeveer met de antichrist bedoelen. Die antichrist boeit mij persoonlijk niet heel veel tot eigenlijk niets moet ik daar aan toevoegen. Net zoals dat ik geen hetze voer tegen de vrijmetselarij. De vrijmetselarij doet ook heel veel goede dingen namelijk en de overgrote meerderheid van die ‘masons’ drinkt daar wat borreltjes en doet aan liefdadigheid projecten. Niets mis mee. Ja in hogere rangen, waar die lagere ‘masons’ geen weet van hebben daar zullen ze vast af en toe gekke rituelen uitvoeren en dat soort dingen, maar de vrijmetselarij boeit mij verder niets, want het zegt helemaal niets over mij en wie ik in essentie multidimensionaal ben. De antichrist ook niet, of die nou bestaat of niet. Dat laatste weet ik ook niet, ik zie het wel als hij of zij of het bestaat. Volgens mij wordt 666 helemaal niet in de bijbel genoemd, maar dan kan ik naast zitten. Volgens mij komt 666 uit het werk van Aleister Crowley, of heeft Crowley het op zijn beurt van iemand anders. Maar dat maakt verder eigenlijk niet uit. Waar ik naar toe wil met dit verhaal is dat ik ook een totaal andere kijk op AI heb dan de fearporn verhalen over AI. Ze doen net alsof AI iets nieuws, maar AI bestaat al ontelbaar (eons) aan tijd. AI (kunstmatige intelligentie) is een term die uit angst geboren is, vandaar de term ‘kunstmatige’ intellgentie, alsof de ‘intelligentie’ van de mens de enige juiste ‘intelligentie’ in dit Universum zou zijn…. dat is angst die de mind projecteert als je het mij vraagt. Technische intelligentie (dat vind ik een betere naam) bestaat al zo ontiegelijk lang in dit Universum, en is niet iets wat nu opeens aan komt kakken omdat de mensheid op Aarde denkt de creme de la creme te zijn als het aankomt op ‘intelligentie’. Technische intelligentie is iets om je bewust van te zijn, om alert te zijn dat het je mind niet manipuleert en dat soort zaken, maar het is voor mij persoonlijk niets iets om bang voor te zijn. We leven in dualisme, je hebt positieve TI/AI en je hebt negatieve AI/TI, en alles wat daar tussen bivakkeert aan AI/TI entiteiten. AI/TI kan ons ook van dienst zijn, net als dat de mind ons van dienst kan zijn bij bepaalde taken. De gevaren zitten er bij zowel de mind als bij TI/AI in dat we gaan geloven dat AI/TI of onze mind krachtiger zijn dan ons. Dat is bullcrap als je het mij vraagt. Wij mensen zijn de letterlijke samenpersingen (compressie) van dit gehele Universum, AI/TI en onze mind bestaan maar in een gedeelte van het Universum.
     Zo denk ik er een beetje over. Ik hecht geen waarde aan een antichrist en ga er ook zeker niet bang voor zijn als die antichrist al zou bestaan. Ik zoek de kracht, antwoorden en wijsheid in mijzelf, en vertrouw dusdanig veel op en in mijzelf en mijn multidimensionale aspecten van mijzelf dat ik weet dat ik nergens bang voor hoeft te zijn. Wij zijn zelf diegenen waar wij al die tijd op hebben zitten wachten. AI, antichrist, ‘masons’, kleuren die je niet zou mogen gebruiken omdat de elite ze ook mooi vind, al dat soort zaken leiden mijns inziens af van hetgene wat wij als mensheid daadwerkelijk hier op Aarde komen doen.

     Iets langer verhaal dan dat ik wou schrijven, maar ik kan dit eigenlijk niet kort uit leggen, dit was nog redelijk kort en samengevat… 🙂

     Ik waardeer je complottheorieen echter wel, ik hou van complottheorieen, maar ik ga zeker niet in alle complottheorieen mee 😉

     • tom schreef:

      Thanks Micky, ik waardeer je antwoord. Alhoewel ik het nog een aantal keer moet overlezen om het echt te begrijpen.

      Ik ben nu bezig met deze youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=9EeFeaHb2vs

      Leuk om te zien hoe dingen met elkaar in verbinding staat.

      • sebas36 schreef:

       @Tom 666 heeft zijn roots in de natuurtak liggen. Heksen/witchcraft en dergelijke, overigens ook een afsplitsing van het katholieke net zoals bijvoorbeeld masons. Die houden zich meer met cijfers en rituelen bezig ook weer uitgegroeid in Satanisme.

       Als je Wes Penre of de bijbel book of job enzovoorts wilt begrijpen zou je een het boek van Zion eerst moeten lezen om de diepheid van de deceptie te begrijpen in onze huidige samenleving.

       Er zitten heel veel onwaardheden in de geloven en geschiften in maar ook waarheden Mixed reality zeg maar. Dat maakt het ook lastig.
       het doel van al die gegeschiften/geloven is om de geschiedenis te herschrijven ten behoeve van zichzelf maar ook de toekomst een richting op te duwen die hun willen en gunstig en dat staat in bijvoorbeeld.
       Hun doel is dat de ‘antchrist’ terugkomt en een cataclysme komt. Dat wil nog niet zeggen dat het ook gebeurd.

       OH en voor Masons/Metselaars tot de 100ste graad zijn geen gevaar voor jou of mij of de samenleving. Sterker nog deze groep doet er alles aan om juist te verbeteren van de samenleving.

       Skull en Bones een frathouse maar ook een lodge (een slechte lodge btw.) Kom je enkel in als je al heel hoog bent. Sommige worden geboren met de 60ste 90ste graad puur om hun stamboom/bloedverwantschap en eventuele famillie zoals ouders Bush sr en jr bijvoorbeeld. Pas als ze richting 150ste graad gaan dan worden meestal Satanisten. Maar dan ook enkel bij de afvallige Lodges, ook daar heb je goede en slechte…
       Sommige denken dat er 33graden zijn, niks is minder waar. Met 33 heb je de basisstudie gehad. Het hoogste is 360ste graad en dat is BAaL/Lucifer/antichist of hoe je die ook wilt noemen met zijn tientallen benamingen en reïncarnaties.

       Ik ben wel een beetje uitgeschoten met typen. 😀

      • sebas36 schreef:

       Sorry Micky ik wil niet op spammen lijken, anders wis het dit bericht maar.
       @Tom juist een video zoals dat zet je op het verkeerde been. Als je eerst de basis van deze stromingen kent en begrijpt dan kan je pas de deceptie eruit halen en die video barst ervan.

       Als je echte interesse in dit onderwerp hebt zoek op Indigo maar eens op Satanisme dan kom je een artikel van mij tegen genaamd ‘Ik ben een Luciferiaan’
       Jeremycrow (dot) com
       en een paar anderen is wel de eerste basis die je moet leggen om dit soort esoterische stromingen te snappen want in dit soort video’s knuppen ze alles aan elkaar en halen alles stromingen door elkaar.

       Ook is belangrijk om de geschiedenis van de Tempeliers te kennen. De basis van al dit.
       Daarna ga je pas zien hoe het echt in verbinding staat en zal de de video die je zelf gepost hebt ook totaal anders bekijken.

       Ik houdt me met deze onderwerpen bezig omdat ik gewoon gek op geschiedenis en lezen ben en op de een of andere manier heb ik een aandrang om te weten hoe alles werkt.
       Met 4-5 jaar hoefde je me niet in de huiskamer alleen te laten want ik sloopte de radio uit elkaar om het mannetje in de radio te zoeken lolz
       Ik ga ik hier ook geen links posten verder want de site is van Micky en hij houdt zich hier verder mee bezig in mijn artikel staat genoeg voor een beginner maar JeremyCrow is echt wel de basis die je zelf via google wel kan vinden neem ik aan.
       Wil je meer weten of vragen? Contacteer Micky maar via de mail die geeft je mijn email wel.

       • Micky van Leeuwen schreef:

        No problemo Sebas, goede on topic info is geen spammen. Ik waardeer het juist dat je de moeite doet om uit te leggen dat het beeld wat mensen van ‘masons’ hebben niet juist is en ‘occult’ een onderwerp is waar je je beter verder en dieper in kan verdiepen dan enkel wat korte stemmingmakende YT filmjes na te praten.

        • sebas36 schreef:

         Ok thnx. Mick.
         Het laatste over dit onderwerp op dit draadje mijn getypte tekst zit ook vol met ‘hints’ dus google ze. @Tom
         Maar zoek ook een op Indigo Revolution naar Mark Passio, die heeft ook veel inzichtvolle informatie over dit onderwerp.

    • Dr Iglo schreef:

     Indigo komt in de buurt van purper, dus ik vind het een mooie kleur.

     Der ‘Wiki’:

     Het menselijk oog is vrij ongevoelig voor licht met de frequentie van het indigo. Sommige mensen, met een verder normale kleurwaarneming, kunnen indigo vrijwel niet onderscheiden van blauw en violet.

     Als ik mn kozijnen weer eens ga schilderen wordt het #acabff

     • Micky van Leeuwen schreef:

      #acabff, dat is toevallig ook mijn favoriete kleur! 🙂

      • Gerben schreef:

       Grappig dacht dat het sekse afhankelijk was
       Op mijn werk hebben we handschoenen in die kleur (iets donkerder)
       Volgens mij en mijn mannelijke collega’ s s het blauw terwijl vrouwelijke colega’s Het standaard paars noemen

 6. guuz schreef:

  Indigo is een eventuele diepte aan een pigment…of een vergeten ingdianenstam….kan ook…..effe zoeken nog .

 7. Piebe Stiemel schreef:

  Zoek je niet gewoon verkeerd?

  H.A. Goodman
  Hard Bastard
  Bullshitman

  Allemaal alternatieve bronnen die dieper ingaan op de materie.
  Ben het wel met eens dat er in Nederland eigenlijk geen enkele redelijke alternatieve bron is.

 8. Amilius schreef:

  David raakt de puntjes nog wel aan vind ik.
  https://youtu.be/0qG5gsWSM6w

 9. New World Disorder schreef:

  Momenteel een vd best onderbouwde complotten (naar mijn mening): Putin controleert Netanyahu (Israel) en Netanyahu controleert Trump. Trump is dan ook rustig bezig met het verschuiven van de macht naar het oosten (Rusland en China). Ondertussen zijn een aantal wereldleiders bezig met het bouwen van ‘one belt one road’, beter bekend als de nieuwe Silk Road.

  Israel zou ook de hoofdrol spelen in ‘the internet of things’/smart grid/5G doordat (bijna) alle computerchips een verborgen ‘achterdeur’ hebben die onafhankelijk werkt; waardoor ze alles en iedereen verbonden met het internet kunnen hacken (naast de big data van al die apparaten). Oja en het stelen van (Amerikaanse) technologieën zoals beschreven in Operation Talpiot (Israel’s Edge) en ‘Kill switch diplomacy’.

  Mocht iemand geïnteresseerd zijn, Brendon O’Connell, een Australische klokkenluider heeft verschillende videos gemaakt over het onderwerp. Hij heeft onder andere corruptie in Australië aangekaart (en vervolgens in het Israel gebeuren gevallen) en heeft hiervoor in de gevangenis gezeten…

  Een vrij nieuwe documentaire van O’Connell:
  https://www.youtube.com/watch?v=U4ce3N1lAjg

  En zijn kanaal:
  https://www.youtube.com/channel/UCFRV23uUZAf7l3tyq1CAoMA/videos

 10. sebas36 schreef:

  Ze zijn er wel goede sites en kanalen maar je kan ze op 2 handen tellen, veel doen het puur voor de snelle inkomsten zowel alternatief als main stream. En het word weer verobert en vergeten. Als een snelle burger bij de MAC.

  Op de radio hoor ik overdag genoeg en trek mijn eigen conclusies. De bevindingen van de alt sites/kanalen slaan tegenwoordig nergens meer op. Zieltjes trekken per item voor reclame inkomsten maar waarheid zoeken of zelf de zaak analyseren en meerdere bronnen aantrekken ho maar. Ik lees dagelijks de koppen op bv hoezithetnuecht.nl maar als ik 4 berichten per dag aanklik op hoezithetnuecht is het veel. (IR niet meegerekend)
  Er zijn wel wat NL sites die toch de moeite waard zijn, ik ben het niet altijd eens maar in iedergeval schrijvers die hun eigen mening/visie/blik geven over een onderwerp. Schrijfstijl is ook belangrijk en sommige ook jij Mick hebben er een bepaalde satire en swing inzitten wat gewoon leuk lezen is. Ondanks of ik nu wel of niet met de collumnist eens bent.

  In de geschreven Nederlandse media zitten er nog wel een aantal goede sites tussen maar op youtube kan je ze tegenwoordig op 1 hand tellen. Aan de andere kant we moeten gewoon tussen de regels doorlezen en kijken en niet klakkenloos oppikken wat een ander zegt of verteld. Wat voor de meeste lezers van de Nederlandse main en alt media wel het geval is.
  Stop de bankiers nl
  Doorbraak be
  boublog
  guido j.
  stop umts
  en indigo revolution
  Dan heb je de goede NL sites wel gehad.

  Persoonlijk val ik weer terug op het oude, veel documentaires en naslag werken en boeken. veel meer betrouwbaardere bronnen dan de dagelijkse new age rommel.

  • sebas36 schreef:

   Nog even een aanvulling op de ESA NASA Musk enz. Ook bijvoorbeeld Goode Kavassilas Tomkins Linda Howe of whatever neem ik nog steeds met een pallet zout tenzij ik hier bijvoorbeeld met eigen ogen zie.

   P&K SpaceImaging

   https://www.youtube.com/channel/UCWg1vEsVLZdOP57m3m1FCTA

   Live streaming naar de maan als het helder is en niet de filmpjes van bijvoorbeeld NASA of secureteam10 met hun ADOBE en corel CGI progsels…

 11. Dr Iglo schreef:

  Jammer dat jongens zoals Jeff Rense (dat haar lol) wel goede links/artikelen naar/over conspiracies plaatsen op hun site maar dat ze het inmengen met (nazi)UFOs en morgellons disease etc.

  Dus dat soort sites voeg ik wel toe aan mijn collectie, maar ik krijg een hoop driet mee.

  Een aantal sites die wél fatsoenlijke content posten zijn bv antiwar.com en informationclearinghouse.info . Zij zijn dan ook afhankelijk van donaties, zodat zij eigen artikelen kunnen brengen. Iemand die ook wel eens eigen artikelen produceert is de webmaster van whatreallyhappened.com . Op zijn site zijn veel links naar conspiracies te vinden (veelal US georiënteerd) maar hij (en zijn leden) posten ook veel geopolitieke links op de site. ’s Avonds van 2200 tot 0100 een dagelijkse radioshow met bellers.

  In een eerdere post werden al wat NL sites genoemd, ik voeg daar aan toe:

  blikopnosjournaal.blogspot.nl

  en natuurlijk de boze

  thekarskenstimes.com

  En kenden jullie deze site al?

  https://burojansen.nl/pdf/JansenJanssenReferendumWIV.pdf

  Tenslotte over de G tactieken (govtslaves vind ik dan weer niet zo best):

  http://www.govtslaves.com/2017-08-29-bookmark-this-over-400-links-google-doesnt-want-you-to-visit.html

 12. Dr Iglo schreef:

  Hier nog een site met goede trackrecord en goed geresearchde en smeuïge verhalen zoals oh CIA vliegtuigen met tonnen coke die per ongeluk crashen:

  http://www.madcowprod.com/

  En alhier ook wat interessant leesvoer:

  http://aanirfan.blogspot.nl/

  De laastste zal het binnenkort wel op dat nieuw opgedoken verhaal in de UK met de gedrogeerde meisjes duiken. Op het moment zijn ze druk met de aanslagen in de UK.

 13. sebas36 schreef:

  @Dr Iglo, die aanirfan blog is idd wel interssant. De mening over de laatste aanval met het zenuwgas strookt ook wel met mijn eigen conclusies.

  Dat de herkomst van het gas Russisch is zegt natuurlijk geen drol, op de zwarte markt kan je alles kopen zeker voor een geheime dienst zoal MI6 of de Mossad.
  Dit soort spionnen weten vaak meer over hun eigen baas dan degene die ze moeten bespieden. Leuke kans weer om die koude oorlog aan te wakkeren. Kim is aan het inbinden, Isis en het oostelijke conflict begint ook langzaam kleiner te worden. De Jihad strijdertjes zien nu ook langzaam in dat ze voor het karretje zijn gespannen. Op naar een nieuw conflict. Persoonlijk zou ik nog eerder Kim op zijn woord vertrouwen dan de CIA MI6 Mossad NATO of iets dergelijks.

  In het blog stond ook nog een foto van die ontploffing van die metro die bijna niet beschadigd is. Ook ziet zo gek, ik heb die ontploffing gezien. Vroeger als kind maakte ik met vriendjes wel eens bommen van die hele grote bussen haarlak. Die had een keer zo grote steekvlam dan de bom in de metro. Leek meer op een accu van een Iphone ofzo die ontplofde…

  • sebas36 schreef:

   Juist als je blik op kleine dingen gaat werpen, dan zie je vaak al heel snel wat die blogger ook doet dat heel veel details gewoon niet kloppen met wat er word verteld.

 14. Riash Baxter schreef:

  Uiteindelijk zal ook jij in je zoektocht uitkomen bij Flat Earth.
  Het grootste en meest uitdagende complot dat ik tot dusver heb
  gezien. Sinds ik het ontdekt heb in 2017 heb ik nooit meer iets anders gekeken. Probeer je voorprogrammering geheel uit te schakelen en ik
  kan je garanderen dat je 2 weken niet meer slaapt. Kijk eens een
  keer naar de Globebusters show, (nu nog) op Youtube, live op zondag om 20:30, of kijk eens naar de Flat Earth Clues van Mark Sargent. (https://www.youtube.com/watch?v=4SlRsbQ3nfM). In het begin doet het
  pijn aan je brainwashing maar uiteindelijk zal het een heleboel zaken verklaren.

  – Those who seek truth, question their beliefs –

  • Micky van Leeuwen schreef:

   “Uiteindelijk zal ook jij in je zoektocht uitkomen bij Flat Earth”

   Dat zou kunnen. Als ik per ongeluk zwaar geestelijk gehandicapt wordt en/of een zware psychose oploop waardoor ik alle binding met de werkelijkheid verlies. Maar zelfs dan gok ik dat ik nog niet zou uitkomen bij de platlander hersenkronkels waar je op doelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *