Hogere Complotkunde?! (column)

( 30 )
 • Amilius

  Mick, als amateur in complotten en dit leven, beloof ik je dat ik mezelf binnenstebuiten keer tot de verdeeldheid in mij opgelost is.
  Dan zal ik pas echt gaan delen.
  Tevens de belofte alles wat in mijn mogelijkheden ligt tot aan het afvoerputje en zelfs eronder te onderzoeken.
  Ik heb nooit moeite gehad met smerig werk…Dat putje moet stromen…Dus mouwen opstropen en het resultaat voor de geest houden.
  Smerige ? tering bende hier op deze mooie aarde.
  Stromen zal het gvd!
  De media…alternatief of alternaïef, mainstream of nostream…Een poeltje brak water dat riekt, met dikke padden en onderkruipsels … Dat is t.

  Is het geen idee om zelf een Samenspraak te organiseren Mick? Zoiets als Samenzweren, of Samenalleenspraak, of zo.
  Lijkt me leuk! En dan b.v Marcel uitnodigen en dan moet hij stil zijn…?En blijven!!
  Ssssttttt Marcel !!!
  Mick is aan het wordt! Kan je wat van leren rare knakker!
  Laat hem vooral oeffen op heel lang stil zijn. Dat doet hij in het kort heel goed namelijk, echt een kwaliteit.

  Beantwoorden
 • Ariën Ebeltjes

  Ik denk dat die verarming van de alternatieve media juist een gevolg is van de vrijheid om te uiten.
  Nu hebben we een medium dat het mogelijk maakt voor een ieder zich te uiten en loop jij te klagen over ego’s.
  Ik begrijp wel wat je bedoelt, ik weet ook niet meer waar ik het zoeken moet.
  Maar klagen helpt ook niet.
  Ik zie een hoop mensen proberen een poging te doen om een steentje bij te dragen, en een hoop van die mensen doen dat met de beste intenties.
  Dit is gevolg van een hoop veranderingen die ons als mensheid te wachten staat.
  Ik hou hoop op een goede afloop.
  We vinden onze weg wel.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je mening geven is iets anders dan klagen in mijn woordenboek.

   Beantwoorden
 • Amilius

  En op de vraag wanneer heb ik wel een antwoord.
  Dat is op het punt dat men realisatie heeft over het feit dat doorgaan niet meer kan.
  Men wordt dus met de neus zo hard op de feiten gedrukt, dat er niet omheen te komen is.
  Dit gaat op voor individue op persoonlijke basis en in het geheel van de mensheid.
  Dit is zo omdat we het altijd zover laten komen. Vinden we leuk denk ik. Waarom anders?

  Kan er helaas geen 2012 tijd aan plakken om de reden dat de tijd rond gaat en het daarom nutteloos is.
  De tijd verandert met ons mee en wij veranderen met de tijd.
  Tijd draaid om het leven,het leven draaid niet om tijd.

  Beantwoorden
 • guuz

  Bij tijd van leven…..
  Tijdens weten………..
  En wat men niet weet,,,,
  Vermoedt men niet,,,,,,,

  Hoewel….lang leve het archief,,,,

  Beantwoorden
 • tom

  Micky, waar staat die spiraal van je logo op youtube voor? En waar staat indigo voor? Indigo is toch de kleur paars?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die spiraal werd mij gegeven door de vrijmetselarij in samenspraak met de illuminati, ik weet niet waar het voor staat maar ze betaalden mij er toen dik voor en het maakte mij verder niet uit dus heb ik het maar zo gehouden. Indigo is geen paars, Prince was paars, Indigo is Indigo, wat ik een mooie kleur vind.

   Beantwoorden
   • Amilius

    Over logo’s gesproken,
    Lijkt bitcoin een beetje op een 11 met een dertien er boven op?
    Van 9 11 naar 11 13
    Oude afgerond nieuwe geïnitieerd.?…
    Of is mijn complot hongerige brein op hol?

    Beantwoorden
   • tom

    Lol (Lucifer Our Lord??), een flinke som geld kan iedereen wel gebruiken.

    Ik dacht dat de kleur indigo een soort paars is. Favourite kleur van de elite van de phoenicians, grondleggers van de masons. De hoogste rang bij het vaticaan mag ook de kleur paars dragen.

    En ja, Prince behoorde bij de top in de muziek industrie, dus mocht hij zich associeren met de kleur paars.

    Micky, ben je bekend met de bijbel en de antichrist?

    Ik heb een theorie. Je bent systeembeheerder geweest, dus je weet het eea van computers. In de bijbel staat dat de antichrist aan een aantal kenmerken zal voldoen. Een daarvan is het nummer 666.

    In een eerdere comment heb ik uitgelegd dat de letter vav gekoppeld aan de nummer 6. Maar in het hebreeeuws is de letter v en de letter w gekoppeld aan hetzelfde nummer, namelijk 6.

    Nu begint elke webpagina met wwww (666). En als je gaat kijken wat er meer geschreven is over de antichrist en de kenmerken waaraan het gaat voldoen, dan kun je dat toch terugbrengen op het internet en iets met computers (ai).

    Heb jij daar een bepaalde kijk op.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik heb er wel een bepaalde kijk op ja. Allereerst moet ik je bekennen dat ik de bijbel niet ken, nooit gelezen ook, ik had voldoende aan het sprookjesbos van de Efteling 😉
     Maar ik weet wel wat ze ongeveer met de antichrist bedoelen. Die antichrist boeit mij persoonlijk niet heel veel tot eigenlijk niets moet ik daar aan toevoegen. Net zoals dat ik geen hetze voer tegen de vrijmetselarij. De vrijmetselarij doet ook heel veel goede dingen namelijk en de overgrote meerderheid van die ‘masons’ drinkt daar wat borreltjes en doet aan liefdadigheid projecten. Niets mis mee. Ja in hogere rangen, waar die lagere ‘masons’ geen weet van hebben daar zullen ze vast af en toe gekke rituelen uitvoeren en dat soort dingen, maar de vrijmetselarij boeit mij verder niets, want het zegt helemaal niets over mij en wie ik in essentie multidimensionaal ben. De antichrist ook niet, of die nou bestaat of niet. Dat laatste weet ik ook niet, ik zie het wel als hij of zij of het bestaat. Volgens mij wordt 666 helemaal niet in de bijbel genoemd, maar dan kan ik naast zitten. Volgens mij komt 666 uit het werk van Aleister Crowley, of heeft Crowley het op zijn beurt van iemand anders. Maar dat maakt verder eigenlijk niet uit. Waar ik naar toe wil met dit verhaal is dat ik ook een totaal andere kijk op AI heb dan de fearporn verhalen over AI. Ze doen net alsof AI iets nieuws, maar AI bestaat al ontelbaar (eons) aan tijd. AI (kunstmatige intelligentie) is een term die uit angst geboren is, vandaar de term ‘kunstmatige’ intellgentie, alsof de ‘intelligentie’ van de mens de enige juiste ‘intelligentie’ in dit Universum zou zijn…. dat is angst die de mind projecteert als je het mij vraagt. Technische intelligentie (dat vind ik een betere naam) bestaat al zo ontiegelijk lang in dit Universum, en is niet iets wat nu opeens aan komt kakken omdat de mensheid op Aarde denkt de creme de la creme te zijn als het aankomt op ‘intelligentie’. Technische intelligentie is iets om je bewust van te zijn, om alert te zijn dat het je mind niet manipuleert en dat soort zaken, maar het is voor mij persoonlijk niets iets om bang voor te zijn. We leven in dualisme, je hebt positieve TI/AI en je hebt negatieve AI/TI, en alles wat daar tussen bivakkeert aan AI/TI entiteiten. AI/TI kan ons ook van dienst zijn, net als dat de mind ons van dienst kan zijn bij bepaalde taken. De gevaren zitten er bij zowel de mind als bij TI/AI in dat we gaan geloven dat AI/TI of onze mind krachtiger zijn dan ons. Dat is bullcrap als je het mij vraagt. Wij mensen zijn de letterlijke samenpersingen (compressie) van dit gehele Universum, AI/TI en onze mind bestaan maar in een gedeelte van het Universum.
     Zo denk ik er een beetje over. Ik hecht geen waarde aan een antichrist en ga er ook zeker niet bang voor zijn als die antichrist al zou bestaan. Ik zoek de kracht, antwoorden en wijsheid in mijzelf, en vertrouw dusdanig veel op en in mijzelf en mijn multidimensionale aspecten van mijzelf dat ik weet dat ik nergens bang voor hoeft te zijn. Wij zijn zelf diegenen waar wij al die tijd op hebben zitten wachten. AI, antichrist, ‘masons’, kleuren die je niet zou mogen gebruiken omdat de elite ze ook mooi vind, al dat soort zaken leiden mijns inziens af van hetgene wat wij als mensheid daadwerkelijk hier op Aarde komen doen.

     Iets langer verhaal dan dat ik wou schrijven, maar ik kan dit eigenlijk niet kort uit leggen, dit was nog redelijk kort en samengevat… 🙂

     Ik waardeer je complottheorieen echter wel, ik hou van complottheorieen, maar ik ga zeker niet in alle complottheorieen mee 😉

     Beantwoorden
     • tom

      Thanks Micky, ik waardeer je antwoord. Alhoewel ik het nog een aantal keer moet overlezen om het echt te begrijpen.

      Ik ben nu bezig met deze youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=9EeFeaHb2vs

      Leuk om te zien hoe dingen met elkaar in verbinding staat.

      Beantwoorden
      • sebas36

       @Tom 666 heeft zijn roots in de natuurtak liggen. Heksen/witchcraft en dergelijke, overigens ook een afsplitsing van het katholieke net zoals bijvoorbeeld masons. Die houden zich meer met cijfers en rituelen bezig ook weer uitgegroeid in Satanisme.

       Als je Wes Penre of de bijbel book of job enzovoorts wilt begrijpen zou je een het boek van Zion eerst moeten lezen om de diepheid van de deceptie te begrijpen in onze huidige samenleving.

       Er zitten heel veel onwaardheden in de geloven en geschiften in maar ook waarheden Mixed reality zeg maar. Dat maakt het ook lastig.
       het doel van al die gegeschiften/geloven is om de geschiedenis te herschrijven ten behoeve van zichzelf maar ook de toekomst een richting op te duwen die hun willen en gunstig en dat staat in bijvoorbeeld.
       Hun doel is dat de ‘antchrist’ terugkomt en een cataclysme komt. Dat wil nog niet zeggen dat het ook gebeurd.

       OH en voor Masons/Metselaars tot de 100ste graad zijn geen gevaar voor jou of mij of de samenleving. Sterker nog deze groep doet er alles aan om juist te verbeteren van de samenleving.

       Skull en Bones een frathouse maar ook een lodge (een slechte lodge btw.) Kom je enkel in als je al heel hoog bent. Sommige worden geboren met de 60ste 90ste graad puur om hun stamboom/bloedverwantschap en eventuele famillie zoals ouders Bush sr en jr bijvoorbeeld. Pas als ze richting 150ste graad gaan dan worden meestal Satanisten. Maar dan ook enkel bij de afvallige Lodges, ook daar heb je goede en slechte…
       Sommige denken dat er 33graden zijn, niks is minder waar. Met 33 heb je de basisstudie gehad. Het hoogste is 360ste graad en dat is BAaL/Lucifer/antichist of hoe je die ook wilt noemen met zijn tientallen benamingen en reïncarnaties.

       Ik ben wel een beetje uitgeschoten met typen. 😀

       Beantwoorden
      • sebas36

       Sorry Micky ik wil niet op spammen lijken, anders wis het dit bericht maar.
       @Tom juist een video zoals dat zet je op het verkeerde been. Als je eerst de basis van deze stromingen kent en begrijpt dan kan je pas de deceptie eruit halen en die video barst ervan.

       Als je echte interesse in dit onderwerp hebt zoek op Indigo maar eens op Satanisme dan kom je een artikel van mij tegen genaamd ‘Ik ben een Luciferiaan’
       Jeremycrow (dot) com
       en een paar anderen is wel de eerste basis die je moet leggen om dit soort esoterische stromingen te snappen want in dit soort video’s knuppen ze alles aan elkaar en halen alles stromingen door elkaar.

       Ook is belangrijk om de geschiedenis van de Tempeliers te kennen. De basis van al dit.
       Daarna ga je pas zien hoe het echt in verbinding staat en zal de de video die je zelf gepost hebt ook totaal anders bekijken.

       Ik houdt me met deze onderwerpen bezig omdat ik gewoon gek op geschiedenis en lezen ben en op de een of andere manier heb ik een aandrang om te weten hoe alles werkt.
       Met 4-5 jaar hoefde je me niet in de huiskamer alleen te laten want ik sloopte de radio uit elkaar om het mannetje in de radio te zoeken lolz
       Ik ga ik hier ook geen links posten verder want de site is van Micky en hij houdt zich hier verder mee bezig in mijn artikel staat genoeg voor een beginner maar JeremyCrow is echt wel de basis die je zelf via google wel kan vinden neem ik aan.
       Wil je meer weten of vragen? Contacteer Micky maar via de mail die geeft je mijn email wel.

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        No problemo Sebas, goede on topic info is geen spammen. Ik waardeer het juist dat je de moeite doet om uit te leggen dat het beeld wat mensen van ‘masons’ hebben niet juist is en ‘occult’ een onderwerp is waar je je beter verder en dieper in kan verdiepen dan enkel wat korte stemmingmakende YT filmjes na te praten.

        Beantwoorden
        • sebas36

         Ok thnx. Mick.
         Het laatste over dit onderwerp op dit draadje mijn getypte tekst zit ook vol met ‘hints’ dus google ze. @Tom
         Maar zoek ook een op Indigo Revolution naar Mark Passio, die heeft ook veel inzichtvolle informatie over dit onderwerp.

         Beantwoorden
    • Dr Iglo

     Indigo komt in de buurt van purper, dus ik vind het een mooie kleur.

     Der ‘Wiki’:

     Het menselijk oog is vrij ongevoelig voor licht met de frequentie van het indigo. Sommige mensen, met een verder normale kleurwaarneming, kunnen indigo vrijwel niet onderscheiden van blauw en violet.

     Als ik mn kozijnen weer eens ga schilderen wordt het #acabff

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      #acabff, dat is toevallig ook mijn favoriete kleur! 🙂

      Beantwoorden
      • Gerben

       Grappig dacht dat het sekse afhankelijk was
       Op mijn werk hebben we handschoenen in die kleur (iets donkerder)
       Volgens mij en mijn mannelijke collega’ s s het blauw terwijl vrouwelijke colega’s Het standaard paars noemen

       Beantwoorden
 • guuz

  Indigo is een eventuele diepte aan een pigment…of een vergeten ingdianenstam….kan ook…..effe zoeken nog .

  Beantwoorden
 • Piebe Stiemel

  Zoek je niet gewoon verkeerd?

  H.A. Goodman
  Hard Bastard
  Bullshitman

  Allemaal alternatieve bronnen die dieper ingaan op de materie.
  Ben het wel met eens dat er in Nederland eigenlijk geen enkele redelijke alternatieve bron is.

  Beantwoorden
 • Amilius

  David raakt de puntjes nog wel aan vind ik.
  https://youtu.be/0qG5gsWSM6w

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Momenteel een vd best onderbouwde complotten (naar mijn mening): Putin controleert Netanyahu (Israel) en Netanyahu controleert Trump. Trump is dan ook rustig bezig met het verschuiven van de macht naar het oosten (Rusland en China). Ondertussen zijn een aantal wereldleiders bezig met het bouwen van ‘one belt one road’, beter bekend als de nieuwe Silk Road.

  Israel zou ook de hoofdrol spelen in ‘the internet of things’/smart grid/5G doordat (bijna) alle computerchips een verborgen ‘achterdeur’ hebben die onafhankelijk werkt; waardoor ze alles en iedereen verbonden met het internet kunnen hacken (naast de big data van al die apparaten). Oja en het stelen van (Amerikaanse) technologieën zoals beschreven in Operation Talpiot (Israel’s Edge) en ‘Kill switch diplomacy’.

  Mocht iemand geïnteresseerd zijn, Brendon O’Connell, een Australische klokkenluider heeft verschillende videos gemaakt over het onderwerp. Hij heeft onder andere corruptie in Australië aangekaart (en vervolgens in het Israel gebeuren gevallen) en heeft hiervoor in de gevangenis gezeten…

  Een vrij nieuwe documentaire van O’Connell:
  https://www.youtube.com/watch?v=U4ce3N1lAjg

  En zijn kanaal:
  https://www.youtube.com/channel/UCFRV23uUZAf7l3tyq1CAoMA/videos

  Beantwoorden
 • sebas36

  Ze zijn er wel goede sites en kanalen maar je kan ze op 2 handen tellen, veel doen het puur voor de snelle inkomsten zowel alternatief als main stream. En het word weer verobert en vergeten. Als een snelle burger bij de MAC.

  Op de radio hoor ik overdag genoeg en trek mijn eigen conclusies. De bevindingen van de alt sites/kanalen slaan tegenwoordig nergens meer op. Zieltjes trekken per item voor reclame inkomsten maar waarheid zoeken of zelf de zaak analyseren en meerdere bronnen aantrekken ho maar. Ik lees dagelijks de koppen op bv hoezithetnuecht.nl maar als ik 4 berichten per dag aanklik op hoezithetnuecht is het veel. (IR niet meegerekend)
  Er zijn wel wat NL sites die toch de moeite waard zijn, ik ben het niet altijd eens maar in iedergeval schrijvers die hun eigen mening/visie/blik geven over een onderwerp. Schrijfstijl is ook belangrijk en sommige ook jij Mick hebben er een bepaalde satire en swing inzitten wat gewoon leuk lezen is. Ondanks of ik nu wel of niet met de collumnist eens bent.

  In de geschreven Nederlandse media zitten er nog wel een aantal goede sites tussen maar op youtube kan je ze tegenwoordig op 1 hand tellen. Aan de andere kant we moeten gewoon tussen de regels doorlezen en kijken en niet klakkenloos oppikken wat een ander zegt of verteld. Wat voor de meeste lezers van de Nederlandse main en alt media wel het geval is.
  Stop de bankiers nl
  Doorbraak be
  boublog
  guido j.
  stop umts
  en indigo revolution
  Dan heb je de goede NL sites wel gehad.

  Persoonlijk val ik weer terug op het oude, veel documentaires en naslag werken en boeken. veel meer betrouwbaardere bronnen dan de dagelijkse new age rommel.

  Beantwoorden
  • sebas36

   Nog even een aanvulling op de ESA NASA Musk enz. Ook bijvoorbeeld Goode Kavassilas Tomkins Linda Howe of whatever neem ik nog steeds met een pallet zout tenzij ik hier bijvoorbeeld met eigen ogen zie.

   P&K SpaceImaging

   https://www.youtube.com/channel/UCWg1vEsVLZdOP57m3m1FCTA

   Live streaming naar de maan als het helder is en niet de filmpjes van bijvoorbeeld NASA of secureteam10 met hun ADOBE en corel CGI progsels…

   Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Jammer dat jongens zoals Jeff Rense (dat haar lol) wel goede links/artikelen naar/over conspiracies plaatsen op hun site maar dat ze het inmengen met (nazi)UFOs en morgellons disease etc.

  Dus dat soort sites voeg ik wel toe aan mijn collectie, maar ik krijg een hoop driet mee.

  Een aantal sites die wél fatsoenlijke content posten zijn bv antiwar.com en informationclearinghouse.info . Zij zijn dan ook afhankelijk van donaties, zodat zij eigen artikelen kunnen brengen. Iemand die ook wel eens eigen artikelen produceert is de webmaster van whatreallyhappened.com . Op zijn site zijn veel links naar conspiracies te vinden (veelal US georiënteerd) maar hij (en zijn leden) posten ook veel geopolitieke links op de site. ‘s Avonds van 2200 tot 0100 een dagelijkse radioshow met bellers.

  In een eerdere post werden al wat NL sites genoemd, ik voeg daar aan toe:

  blikopnosjournaal.blogspot.nl

  en natuurlijk de boze

  thekarskenstimes.com

  En kenden jullie deze site al?

  https://burojansen.nl/pdf/JansenJanssenReferendumWIV.pdf

  Tenslotte over de G tactieken (govtslaves vind ik dan weer niet zo best):

  http://www.govtslaves.com/2017-08-29-bookmark-this-over-400-links-google-doesnt-want-you-to-visit.html

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  Hier nog een site met goede trackrecord en goed geresearchde en smeuïge verhalen zoals oh CIA vliegtuigen met tonnen coke die per ongeluk crashen:

  http://www.madcowprod.com/

  En alhier ook wat interessant leesvoer:

  http://aanirfan.blogspot.nl/

  De laastste zal het binnenkort wel op dat nieuw opgedoken verhaal in de UK met de gedrogeerde meisjes duiken. Op het moment zijn ze druk met de aanslagen in de UK.

  Beantwoorden
 • sebas36

  @Dr Iglo, die aanirfan blog is idd wel interssant. De mening over de laatste aanval met het zenuwgas strookt ook wel met mijn eigen conclusies.

  Dat de herkomst van het gas Russisch is zegt natuurlijk geen drol, op de zwarte markt kan je alles kopen zeker voor een geheime dienst zoal MI6 of de Mossad.
  Dit soort spionnen weten vaak meer over hun eigen baas dan degene die ze moeten bespieden. Leuke kans weer om die koude oorlog aan te wakkeren. Kim is aan het inbinden, Isis en het oostelijke conflict begint ook langzaam kleiner te worden. De Jihad strijdertjes zien nu ook langzaam in dat ze voor het karretje zijn gespannen. Op naar een nieuw conflict. Persoonlijk zou ik nog eerder Kim op zijn woord vertrouwen dan de CIA MI6 Mossad NATO of iets dergelijks.

  In het blog stond ook nog een foto van die ontploffing van die metro die bijna niet beschadigd is. Ook ziet zo gek, ik heb die ontploffing gezien. Vroeger als kind maakte ik met vriendjes wel eens bommen van die hele grote bussen haarlak. Die had een keer zo grote steekvlam dan de bom in de metro. Leek meer op een accu van een Iphone ofzo die ontplofde…

  Beantwoorden
  • sebas36

   Juist als je blik op kleine dingen gaat werpen, dan zie je vaak al heel snel wat die blogger ook doet dat heel veel details gewoon niet kloppen met wat er word verteld.

   Beantwoorden
 • Riash Baxter

  Uiteindelijk zal ook jij in je zoektocht uitkomen bij Flat Earth.
  Het grootste en meest uitdagende complot dat ik tot dusver heb
  gezien. Sinds ik het ontdekt heb in 2017 heb ik nooit meer iets anders gekeken. Probeer je voorprogrammering geheel uit te schakelen en ik
  kan je garanderen dat je 2 weken niet meer slaapt. Kijk eens een
  keer naar de Globebusters show, (nu nog) op Youtube, live op zondag om 20:30, of kijk eens naar de Flat Earth Clues van Mark Sargent. (https://www.youtube.com/watch?v=4SlRsbQ3nfM). In het begin doet het
  pijn aan je brainwashing maar uiteindelijk zal het een heleboel zaken verklaren.

  – Those who seek truth, question their beliefs –

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Uiteindelijk zal ook jij in je zoektocht uitkomen bij Flat Earth”

   Dat zou kunnen. Als ik per ongeluk zwaar geestelijk gehandicapt wordt en/of een zware psychose oploop waardoor ik alle binding met de werkelijkheid verlies. Maar zelfs dan gok ik dat ik nog niet zou uitkomen bij de platlander hersenkronkels waar je op doelt.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>