Hogere Complotkunde?! (column)

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Amilius
3 jaren geleden

Mick, als amateur in complotten en dit leven, beloof ik je dat ik mezelf binnenstebuiten keer tot de verdeeldheid in mij opgelost is. Dan zal ik pas echt gaan delen. Tevens de belofte alles wat in mijn mogelijkheden ligt tot aan het afvoerputje en zelfs eronder te onderzoeken. Ik heb nooit moeite gehad met smerig werk…Dat putje moet stromen…Dus mouwen opstropen en het resultaat voor de geest houden. Smerige ? tering bende hier op deze mooie aarde. Stromen zal het gvd! De media…alternatief of alternaïef, mainstream of nostream…Een poeltje brak water dat riekt, met dikke padden en onderkruipsels … Dat… Lees verder »

Ariën Ebeltjes
3 jaren geleden

Ik denk dat die verarming van de alternatieve media juist een gevolg is van de vrijheid om te uiten. Nu hebben we een medium dat het mogelijk maakt voor een ieder zich te uiten en loop jij te klagen over ego’s. Ik begrijp wel wat je bedoelt, ik weet ook niet meer waar ik het zoeken moet. Maar klagen helpt ook niet. Ik zie een hoop mensen proberen een poging te doen om een steentje bij te dragen, en een hoop van die mensen doen dat met de beste intenties. Dit is gevolg van een hoop veranderingen die ons als… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

En op de vraag wanneer heb ik wel een antwoord. Dat is op het punt dat men realisatie heeft over het feit dat doorgaan niet meer kan. Men wordt dus met de neus zo hard op de feiten gedrukt, dat er niet omheen te komen is. Dit gaat op voor individue op persoonlijke basis en in het geheel van de mensheid. Dit is zo omdat we het altijd zover laten komen. Vinden we leuk denk ik. Waarom anders? Kan er helaas geen 2012 tijd aan plakken om de reden dat de tijd rond gaat en het daarom nutteloos is. De… Lees verder »

guuz
3 jaren geleden

Bij tijd van leven…..
Tijdens weten………..
En wat men niet weet,,,,
Vermoedt men niet,,,,,,,

Hoewel….lang leve het archief,,,,

tom
3 jaren geleden

Micky, waar staat die spiraal van je logo op youtube voor? En waar staat indigo voor? Indigo is toch de kleur paars?

Amilius
3 jaren geleden

Over logo’s gesproken,
Lijkt bitcoin een beetje op een 11 met een dertien er boven op?
Van 9 11 naar 11 13
Oude afgerond nieuwe geïnitieerd.?…
Of is mijn complot hongerige brein op hol?

tom
3 jaren geleden

Lol (Lucifer Our Lord??), een flinke som geld kan iedereen wel gebruiken. Ik dacht dat de kleur indigo een soort paars is. Favourite kleur van de elite van de phoenicians, grondleggers van de masons. De hoogste rang bij het vaticaan mag ook de kleur paars dragen. En ja, Prince behoorde bij de top in de muziek industrie, dus mocht hij zich associeren met de kleur paars. Micky, ben je bekend met de bijbel en de antichrist? Ik heb een theorie. Je bent systeembeheerder geweest, dus je weet het eea van computers. In de bijbel staat dat de antichrist aan een… Lees verder »

tom
3 jaren geleden

Thanks Micky, ik waardeer je antwoord. Alhoewel ik het nog een aantal keer moet overlezen om het echt te begrijpen.

Ik ben nu bezig met deze youtube filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=9EeFeaHb2vs

Leuk om te zien hoe dingen met elkaar in verbinding staat.

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  tom

@Tom 666 heeft zijn roots in de natuurtak liggen. Heksen/witchcraft en dergelijke, overigens ook een afsplitsing van het katholieke net zoals bijvoorbeeld masons. Die houden zich meer met cijfers en rituelen bezig ook weer uitgegroeid in Satanisme. Als je Wes Penre of de bijbel book of job enzovoorts wilt begrijpen zou je een het boek van Zion eerst moeten lezen om de diepheid van de deceptie te begrijpen in onze huidige samenleving. Er zitten heel veel onwaardheden in de geloven en geschiften in maar ook waarheden Mixed reality zeg maar. Dat maakt het ook lastig. het doel van al die… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  tom

Sorry Micky ik wil niet op spammen lijken, anders wis het dit bericht maar. @Tom juist een video zoals dat zet je op het verkeerde been. Als je eerst de basis van deze stromingen kent en begrijpt dan kan je pas de deceptie eruit halen en die video barst ervan. Als je echte interesse in dit onderwerp hebt zoek op Indigo maar eens op Satanisme dan kom je een artikel van mij tegen genaamd ‘Ik ben een Luciferiaan’ Jeremycrow (dot) com en een paar anderen is wel de eerste basis die je moet leggen om dit soort esoterische stromingen te… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden

Ok thnx. Mick.
Het laatste over dit onderwerp op dit draadje mijn getypte tekst zit ook vol met ‘hints’ dus google ze. @Tom
Maar zoek ook een op Indigo Revolution naar Mark Passio, die heeft ook veel inzichtvolle informatie over dit onderwerp.

3 jaren geleden
Reply to  tom

Indigo komt in de buurt van purper, dus ik vind het een mooie kleur.

Der ‘Wiki’:

Het menselijk oog is vrij ongevoelig voor licht met de frequentie van het indigo. Sommige mensen, met een verder normale kleurwaarneming, kunnen indigo vrijwel niet onderscheiden van blauw en violet.

Als ik mn kozijnen weer eens ga schilderen wordt het #acabff

Gerben
3 jaren geleden

Grappig dacht dat het sekse afhankelijk was
Op mijn werk hebben we handschoenen in die kleur (iets donkerder)
Volgens mij en mijn mannelijke collega’ s s het blauw terwijl vrouwelijke colega’s Het standaard paars noemen

guuz
3 jaren geleden

Indigo is een eventuele diepte aan een pigment…of een vergeten ingdianenstam….kan ook…..effe zoeken nog .

Piebe Stiemel
3 jaren geleden

Zoek je niet gewoon verkeerd?

H.A. Goodman
Hard Bastard
Bullshitman

Allemaal alternatieve bronnen die dieper ingaan op de materie.
Ben het wel met eens dat er in Nederland eigenlijk geen enkele redelijke alternatieve bron is.

Amilius
3 jaren geleden

David raakt de puntjes nog wel aan vind ik.
https://youtu.be/0qG5gsWSM6w

New World Disorder
3 jaren geleden

Momenteel een vd best onderbouwde complotten (naar mijn mening): Putin controleert Netanyahu (Israel) en Netanyahu controleert Trump. Trump is dan ook rustig bezig met het verschuiven van de macht naar het oosten (Rusland en China). Ondertussen zijn een aantal wereldleiders bezig met het bouwen van ‘one belt one road’, beter bekend als de nieuwe Silk Road. Israel zou ook de hoofdrol spelen in ‘the internet of things’/smart grid/5G doordat (bijna) alle computerchips een verborgen ‘achterdeur’ hebben die onafhankelijk werkt; waardoor ze alles en iedereen verbonden met het internet kunnen hacken (naast de big data van al die apparaten). Oja en… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden

Ze zijn er wel goede sites en kanalen maar je kan ze op 2 handen tellen, veel doen het puur voor de snelle inkomsten zowel alternatief als main stream. En het word weer verobert en vergeten. Als een snelle burger bij de MAC. Op de radio hoor ik overdag genoeg en trek mijn eigen conclusies. De bevindingen van de alt sites/kanalen slaan tegenwoordig nergens meer op. Zieltjes trekken per item voor reclame inkomsten maar waarheid zoeken of zelf de zaak analyseren en meerdere bronnen aantrekken ho maar. Ik lees dagelijks de koppen op bv hoezithetnuecht.nl maar als ik 4 berichten… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Nog even een aanvulling op de ESA NASA Musk enz. Ook bijvoorbeeld Goode Kavassilas Tomkins Linda Howe of whatever neem ik nog steeds met een pallet zout tenzij ik hier bijvoorbeeld met eigen ogen zie.

P&K SpaceImaging

https://www.youtube.com/channel/UCWg1vEsVLZdOP57m3m1FCTA

Live streaming naar de maan als het helder is en niet de filmpjes van bijvoorbeeld NASA of secureteam10 met hun ADOBE en corel CGI progsels…

3 jaren geleden

Jammer dat jongens zoals Jeff Rense (dat haar lol) wel goede links/artikelen naar/over conspiracies plaatsen op hun site maar dat ze het inmengen met (nazi)UFOs en morgellons disease etc. Dus dat soort sites voeg ik wel toe aan mijn collectie, maar ik krijg een hoop driet mee. Een aantal sites die wél fatsoenlijke content posten zijn bv antiwar.com en informationclearinghouse.info . Zij zijn dan ook afhankelijk van donaties, zodat zij eigen artikelen kunnen brengen. Iemand die ook wel eens eigen artikelen produceert is de webmaster van whatreallyhappened.com . Op zijn site zijn veel links naar conspiracies te vinden (veelal US… Lees verder »

3 jaren geleden

Hier nog een site met goede trackrecord en goed geresearchde en smeuïge verhalen zoals oh CIA vliegtuigen met tonnen coke die per ongeluk crashen:

http://www.madcowprod.com/

En alhier ook wat interessant leesvoer:

http://aanirfan.blogspot.nl/

De laastste zal het binnenkort wel op dat nieuw opgedoken verhaal in de UK met de gedrogeerde meisjes duiken. Op het moment zijn ze druk met de aanslagen in de UK.

sebas36
3 jaren geleden

@Dr Iglo, die aanirfan blog is idd wel interssant. De mening over de laatste aanval met het zenuwgas strookt ook wel met mijn eigen conclusies. Dat de herkomst van het gas Russisch is zegt natuurlijk geen drol, op de zwarte markt kan je alles kopen zeker voor een geheime dienst zoal MI6 of de Mossad. Dit soort spionnen weten vaak meer over hun eigen baas dan degene die ze moeten bespieden. Leuke kans weer om die koude oorlog aan te wakkeren. Kim is aan het inbinden, Isis en het oostelijke conflict begint ook langzaam kleiner te worden. De Jihad strijdertjes… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Juist als je blik op kleine dingen gaat werpen, dan zie je vaak al heel snel wat die blogger ook doet dat heel veel details gewoon niet kloppen met wat er word verteld.

Riash Baxter
3 jaren geleden

Uiteindelijk zal ook jij in je zoektocht uitkomen bij Flat Earth. Het grootste en meest uitdagende complot dat ik tot dusver heb gezien. Sinds ik het ontdekt heb in 2017 heb ik nooit meer iets anders gekeken. Probeer je voorprogrammering geheel uit te schakelen en ik kan je garanderen dat je 2 weken niet meer slaapt. Kijk eens een keer naar de Globebusters show, (nu nog) op Youtube, live op zondag om 20:30, of kijk eens naar de Flat Earth Clues van Mark Sargent. (https://www.youtube.com/watch?v=4SlRsbQ3nfM). In het begin doet het pijn aan je brainwashing maar uiteindelijk zal het een heleboel… Lees verder »