Centreren

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Heleen
2 jaren geleden

Mooi, dit artikel van Dore, net zoals haar andere artikelen. Schrijft Dore de laatste tijd niet meer? Op haar eigen website is het laatste artikel van 2015. Hopelijk kom je weer terug Dore, ik vind je artikelen heel waardevol. Bedankt daarvoor!

2 jaren geleden
Reply to  Heleen

Hoi Heleen, jij ook bedankt voor je waardevolle berichtje. dat raakt me en maakt iets in mij wakker. ik ben de afgelopen jaren heel erg diep in mezelf aan het afdalen om te ankeren in mezelf. dit is nodig voordat het me lukt om mezelf te gaan manifesteren in deze wereld en mijn diepere levensdoel echt te gaan leven van binnenuit. dus om antwoord te geven op je vraag; ik kom zeker terug hoor, dat kan ik je bij deze beloven. wanneer weet ik niet.. maar ik heb zo’n gevoel dat het niet heel erg lang meer gaat duren……………………………………. 😉

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Dore

Hoi Dore, goed om van je te horen. Wat moedig dat je zo diep in jezelf aan het afdalen bent om uiteindelijk te ankeren. Ik begrijp dat je daar ruimte en tijd voor nodig had/hebt. Ik ben nu in ieder geval blij met de inspirerende en soms confronterende artikelen die er van jou al zijn. Genoeg voor nu om op mij in te laten werken en dat gaat ook al best diep voor mijn doen ? Thanks!

Ikke
2 jaren geleden

Ik sluit mij hier bij aan Heleen goed dat jij deze reactie heb gegeven. Dit mooi omschreven artikel had ik namelijk nog niet gelezen dankjewel hiervoor. Dore ook bedankt voor dit artikel jij en Micky zijn een goede combi en vullen elkaar aan wat voor ons lezers/volgers zeer leerzaam kan zijn.

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Ikke

Mee eens Ikke, Dore en Micky vullen elkaar zeker goed aan! Heel leerzaam.