De Galactische Federatie van licht: Goed of slecht?

( 4 )
 • Will

  Beste Micky,
  Dit stuk had je in 11-03-2012 geschreven..geldt dit nog steeds..voor sep 2016
  Volgende vraag is deze…Niet voor iedereen wordt namelijk een organische opening gecreëerd.
  Dus je bedoelt hier mee..als deze deur er niet voor je komt…staat je bewustzijn afgestemd op 4 D…anders had de deur wel open gegaan.
  En zou de GFL..Je niet dwingen om met ze mee te gaan..en je vrijewil niet te respecteren…want de elite doet dit ook niet op aarde..
  Hoop dat je tijd wilt nemen voor deze vraagjes.
  Mvg will

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Hey Will, goede vragen stel je daar. En je wijst me op iets waar ik mij onbewust van was. Het artikel maakte deel uit van een serie artikelen die ik in 2011 en begin 2012 schreef. Met de kern ben ik het nog wel eens, maar als het om organische openingen die buiten jezelf verschijnen gaat, dan resoneer ik daar al een tijd niet meer mee. Ook zie ik de Galactische Federatie pas in een veel later stadium naar Aarde komen dan in het artikel beschreven. Ik plaats ze nu in fase 3, zoals beschreven in https://www.indigorevolution.nl/Probleem-reactie-oplossing-De-3-fases-gebruikt-door-een-kosmisch-veroveraar.html/ Ik heb de artikelen niet gelezen voordat ik ze verhuisde, maar je wijst me nu op een goed punt, ik zal er een disclaimer aan toe voegen die zal verwijzen naar wat meer recentelijke artikelen.

  Maar om even op je vraag terug te komen, nee ik zie geen externe organische openingen in het verschiet liggen. Het is een inside job, het zal in onszelf gebeuren als de tijd rijp is. Ook weet ik inmiddels dat het niet alleen om 5D gaat maar om het weer herenigen met al onze aspecten binnen dit Universum, dus t/m de 12e dimensie. De artikelen waarin uitgebreid die dimensies beschrijf moet ik nog verhuizen naar de nieuwe site.

  Vrije wil is een leuk vraagstuk. Ons (mind)ego wil niets liever dan denken dat er zoiets als vrije wil is. Het lijkt ook alsof we vrije wil hebben hier op Aarde. Ik blijf er ook bij dat we een bepaalde vrije wil hebben, maar als puntje bij paaltje komt dan hebben we feitelijk gezien vanuit dit aspect wat nu typt en leest geen vrije wil. Onze ervaringen en ons pad wordt vanuit de hogere/diepere dimensies georkestreerd namelijk. Dus vanuit die dimensies/die aspecten gezien hebben we vrije wil, en die vrije wil liet ons hier in de Matrix incarneren. En vanuit die aspecten gezien wisten we dus wat ons hier te wachten stond, daar kozen we vrijwillig voor. Gezien vanuit ons Aardse mind-ego aspect lijkt het alsof men onze vrije wil niet respecteert. Dat doen ‘ze’ echter wel degelijk… wij kozen voor deze ervaringen.
  Vanuit diezelfde diepere aspecten hebben we feitelijk al gekozen voor ons einddoel hier op Aarde. Dus bijvoorbeeld met de GFL mee, ja of nee, dat ligt eigenlijk al vast. En ze kunnen ons niet dwingen. Dat lukt ze niet, al zullen ze het zeker proberen.. 😉

  Ik weet niet precies meer wat er in het artikel staat moet ik je eerlijk bekennen, maar als ik het zo gesteld heb dat het of met de schepen van de GFL mee gaan is of niet, dan was dat een veel te beperkt beeld van mijzelf toentertijd. Er zijn legio opties, zoveel zielen zoveel opties. Transhumanisme is een grote optie. En velen smaken 4D uiteraard. Maar ook 3D planeten. Of wat dan ook, iedereen heeft zijn of haar eigen unieke pad, en ik kan daar niet over oordelen, ik kan alleen maar voor mijzelf oordelen wat mijn einddoel is snap je? Dat zal ik in die 4 en half jaar sinds het verschijnen van dit artikel waarschijnlijk wel bijgeleerd hebben haha, ik dacht vroeger ook voor anderen te kunnen oordelen, daar ben ik al een tijd geleden op terug gekomen…

  Beantwoorden
 • M

  Ik vond het interessant,waar kan ik meer info vinden over deze onderwerpen ? En heb misschien ook paar andere vragen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi, ik weet niet wat je allemaal te weten wilt komen. Maar je hoeft in principe niet verder te zoeken dan deze website. Bovenin het menu aan de rechterkan vind je een zoekfunctie waar je op allerlei trefwoorden kan zoeken, en in het menu vind je alle artikelen die ik geschreven heb op categorie. Verder ook nog een zeer uitgebreid video en audio gedeelte. Je hoeft je voorlopig dus niet te vervelen.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>