De MATRIX deel 1: Een inleiding

( 3 )
 • Raskolnikov

  Hoe weet je dit allemaal? Ik vind het een plausibel verhaal, dat geef ik toe, en ik begrijp heel goed dat er gemanipuleerd en bedrogen wordt…maar hoe heb je zoveel kennis die reikt tot zelfs de universele matrix?

  Wij kunnen dit alles toch niet meer bevatten

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Onze mind vertelt ons dat we dit alles niet kunnen weten, maar we weten dit allemaal van binnen. Innerlijk weten noem ik dat. Dit artikel is 4 jaar oud, en is niet door mij geschreven, maar ik resoneer er wel mee. Om meer over deze onderwerpen te weten te komen en hoe we aan deze informatie komen raad ik je aan om deze serie artikelen te lezen https://www.indigorevolution.nl/category/het-grotere-plaatje/ (onderaan beginnen) Daarin beantwoord ik je vragen die je stelt in je reactie.

   Beantwoorden
 • Raskolnikov

  Bedankt…Ik ga het bestuderen

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>