Zwaardstrijders

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elles
1 jaar geleden

Bijna 9 jaar oud dit artikel en ik ben de eerste die reageert. Geweldige peptalk, maar helaas is de waarheid niet te vatten voor veel mensen, duistere etherische krachten, synthetisch licht en liefde, buitenaardsen, moeilijk aan de man te brengen.

Elles
1 jaar geleden

Gelukkig maar weer

Dennis
1 jaar geleden

Micky, je hoeft niet te reageren op deze reactie (was je waarschijnlijk toch niet van plan :-)) Dat jij dit stuk proza 9 jaar geleden al weg had gepend. Respect 2U.
Ik heb heel sterk het gevoel dat we nu in het oog van de orkaan zijn aanbeland en er zeker nog niet zijn. Ik wens iedereen veel kracht en wijsheid toe de aankomende periode…. Wij en zij zullen het nodig hebben. “War never ends without a fight”