De nieuwe wereld orde komt eraan

( 2 )
 • A. Calmes

  In de periode dat je dit artikel beschreven hebt, ging er vanuit bepaalde kringen veel aandacht uit naar de figuur Maytrea die beweert dat hij degene is waar wij op gewacht hebben, tenminste volgens zijn meest trouwe promotor Benjamin Creme. Ook hij is natuurlijk een figuur die ons aangeboden wordt door de ‘valse god’ en zijn trawanten in het kader van de New Age. Ik heb nog niet al je artikelen van de afgelopen jaren gelezen. De vraag is eigenlijk: vond jij hem de moeite waard om iets over te zeggen of deel je hem gewoon in bij de hele New Age creatie.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De Maitreya, ja die verhalen ken ik wel. Ik heb geen idee of dat ding echt bestaat. Het klinkt als een mooi verhaal, en veel van die ‘goden’, engelen, wezens, entiteiten, et cetera, bestaan echt. Dus ik sluit zijn/haar/het z’n komst ook niet uit. Er gaan zeker nog bizarre dingen plaatsvinden hier op Aarde. En al die religies (dus ook boeddhisme) zijn allemaal bedacht om een of meerdere agenda’s te dienen. Ik zie dat soort wezens trouwens standaard totaal anders dan hun promoters ze waarschijnlijk zien haha. Het zijn allemaal, ook al zullen sommige het best goed bedoelen, oplichters. Een afleiding voor ons, het zoveelste buiten ons zelf zoek iets, en het houdt de mensen die daar op zitten te wachten af van het bij zichzelf naar binnen gaan en dus te ontdekken wie en wat ze in werkelijkheid zelf zijn. Wij zijn als mensen hier op Aarde honderdduizend keer moediger en krachtiger (in potentie) dan figuren als deze maitreya en andere ‘goden’ en andere figuren. Ik weet dat er zoveel meer bestaat dan wij momenteel kunnen waarnemen, maar ik zie geen enkel wezen of god of engel of wie of wat dan ook, daadwerkelijk als een god of opperwezen.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>