De ‘vergeten’ Hoofdrolspeelster

11
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Herma

Beste Micky, Prachtig verhaal! Maar naar mijn gevoel toch wat eenzijdig. Als eerste vind ik het geweldig dat je hier zoveel kracht uit put. Wat ik mij afvraag is vind je niet dat moeder Aarde ook veel slachtoffers maakt, aardbevingen, overstromingen e.d. Hoe verklaard zij dit. Vindt zij het ook erg als daar veel mensen en dieren het slachtoffer van worden. Vandaag heb ik je site ontdekt en moet nog veel lezen maar mijn eerste indruk is dat ik mij soms waan in een SF verhaal. Ik ben nu 69 en mijn hele leven op zoek naar hoe en waarom.… Lees verder »

E

Vreemd, sommige aspecten in dit artikel ken ik al, maar ik kreeg in het begin een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen van ontroering,

Max

Een kleine tip: zet een doos tissues naast je neer, want die ga je nodig hebben..

Lol, je kan zeer goed artikelen schrijven, al gedacht aan een boek?

Max

Btw deze artikelen achter elkaar plakken en je gezicht op de kaft (uiteraard zittend op een troon) dat boek wil ik kopen.

Elles

Weer gelezen, geweldig artikel, ik zal proberen contact met haar te maken en proberen haar manier van communiceren te herkennen.

Elles

Natuurvolken respecteerden de moeder aarde over het algemeen en stonden in dichter contact met haar en wisten misschien wel beter dan wij wie ze waren en wat ze hier kwamen doen, zou dat de reden zijn waarom hun cultuur is onderdrukt enze in grote getalen zijn vermoord?