De ‘vergeten’ Hoofdrolspeelster

( 4 )
 • Herma

  Beste Micky,
  Prachtig verhaal! Maar naar mijn gevoel toch wat eenzijdig. Als eerste vind ik het geweldig dat je hier zoveel kracht uit put. Wat ik mij afvraag is vind je niet dat moeder Aarde ook veel slachtoffers maakt, aardbevingen, overstromingen e.d.
  Hoe verklaard zij dit. Vindt zij het ook erg als daar veel mensen en dieren het slachtoffer van worden. Vandaag heb ik je site ontdekt en moet nog veel lezen maar mijn eerste indruk is dat ik mij soms waan in een SF verhaal. Ik ben nu 69 en mijn hele leven op zoek naar hoe en waarom. Heb een klein aantal spontane “paranormale” ervaringen die mij nog steeds bezig houden.
  Ik ga verder met het lezen van jou ervaringen, die lijken mij zeer omvangrijk
  Kom hier misschien nog wel eens aanwaaien.
  Groet Herma

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik begrijp wat je bedoelt Herma. Bedankt voor je reactie, en geen gekke vraag.

   Om die vraag te beantwoorden raad ik ja aan om als je nog niet veel gelezen hebt op deze site om te beginnen met de serie artikelen onder ‘Het grotete plaatje’ https://www.indigorevolution.nl/category/het-grotere-plaatje/ (onderaan beginnen)
   In die serie artikelen leg ik heel veel uit wat met dit topic te maken heeft. Waar het in het kort op neer komt is dat wij allemaal multidimensionaal zijn, dat wil zeggen dat we aspecten van ons zelf in alle dimensies hebben in dit Universum. Ons leven en onze ervaringen hier in 3D op Aarde worden georkestreerd vanuit de 5de dimensie en hoger. Dan hebben we het over ons hogere (ik prefereer diepere) zelf en onze ziel/essentie. We kiezen vanaf dat niveau onze ervaringen uit, alles gebeurd dus met een reden hier op Aarde als je het multidimensionaal bekijkt. Dus ook al dat leed daar kiezen we zelf voor. Moeder Aarde faciliteert. Dit klinkt dan waarschijnlijk ook als SF deze korte samenvatting, vandaar dat ik je wil aanraden om als je er mee resoneert die gehele serie artikelen eens door te nemen. Vanaf het 3e artikel in die reeks (wie zijn we en waar komen we vandaan) ga ik dieper en zeer uitgebreid in op deze onderwerpen. Wellicht dat het dan wat helderder wordt.

   Beantwoorden
   • Herma

    Dank voor je antwoordt Micky.

    Deze verklaringen wijken eigenlijk niet af van mijn ervaringen. Als kind groeide ik christelijk op. Heb ook de “mooie” bijbelse verhalen gehoord. Maar kon me daar op mijn 18e niet meer in vinden.
    Ben op mijn 27e met yoga gestart. Heb 30 jaar les gegeven en veel spirituele ervaringen gehad. In diverse sessies met een “medium” werd ons ook verteld over het multidimensionale. Dat was begin jaren tachtig. Ook het Boedhisme spreekt over de eigen keuze voor een leven op aarde. Dat is niet nieuw voor mij. Maar is het waar. Kan ik mijn eigen intuitie vertrouwen. Die spreekt zichzelf ook nog wel eens tegen. Wat mij opvalt is dat de wereld momenteel wel bijzonder aan het veranderen is. Al die corruptie in de politiek, in het zakenleven enz. Het geweld. Eigenlijk heb ik mij nog nooit zo’n kleine pion gevoeld als in deze tijd. Dat kan ook komen vanwege mijn leeftijd. Meer tijd om na te denken. Hoe dan ook ik ga nog eens wat lezen over jou bevindingen. Je bent nooit te oud om te leren. Al lijkt het wel alsof je steeds minder weet.
    Groet Herma

    Beantwoorden
 • E

  Vreemd, sommige aspecten in dit artikel ken ik al, maar ik kreeg in het begin een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen van ontroering,

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>