De ‘vergeten’ Hoofdrolspeelster

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Herma
5 jaren geleden

Beste Micky, Prachtig verhaal! Maar naar mijn gevoel toch wat eenzijdig. Als eerste vind ik het geweldig dat je hier zoveel kracht uit put. Wat ik mij afvraag is vind je niet dat moeder Aarde ook veel slachtoffers maakt, aardbevingen, overstromingen e.d. Hoe verklaard zij dit. Vindt zij het ook erg als daar veel mensen en dieren het slachtoffer van worden. Vandaag heb ik je site ontdekt en moet nog veel lezen maar mijn eerste indruk is dat ik mij soms waan in een SF verhaal. Ik ben nu 69 en mijn hele leven op zoek naar hoe en waarom.… Lees verder »

Herma
5 jaren geleden

Dank voor je antwoordt Micky. Deze verklaringen wijken eigenlijk niet af van mijn ervaringen. Als kind groeide ik christelijk op. Heb ook de “mooie” bijbelse verhalen gehoord. Maar kon me daar op mijn 18e niet meer in vinden. Ben op mijn 27e met yoga gestart. Heb 30 jaar les gegeven en veel spirituele ervaringen gehad. In diverse sessies met een “medium” werd ons ook verteld over het multidimensionale. Dat was begin jaren tachtig. Ook het Boedhisme spreekt over de eigen keuze voor een leven op aarde. Dat is niet nieuw voor mij. Maar is het waar. Kan ik mijn eigen… Lees verder »

E
2 jaren geleden

Vreemd, sommige aspecten in dit artikel ken ik al, maar ik kreeg in het begin een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen van ontroering,

Max
1 jaar geleden

Een kleine tip: zet een doos tissues naast je neer, want die ga je nodig hebben..

Lol, je kan zeer goed artikelen schrijven, al gedacht aan een boek?

Max
1 jaar geleden
Reply to  Max

Btw deze artikelen achter elkaar plakken en je gezicht op de kaft (uiteraard zittend op een troon) dat boek wil ik kopen.

Max
1 jaar geleden

Je hebt al een boek vol geschreven. Zet artikelen in een juiste volgorde en wat rest is enkel: de titel, het voorwoord, inleiding per hoofdstuk en natuurlijk de fotoshoot!

Elles
1 jaar geleden

Weer gelezen, geweldig artikel, ik zal proberen contact met haar te maken en proberen haar manier van communiceren te herkennen.

Elles
1 jaar geleden

Natuurvolken respecteerden de moeder aarde over het algemeen en stonden in dichter contact met haar en wisten misschien wel beter dan wij wie ze waren en wat ze hier kwamen doen, zou dat de reden zijn waarom hun cultuur is onderdrukt enze in grote getalen zijn vermoord?

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Hier een artikel en radiofragment van Arita Baaijens die een lange reis maakte door Papoea Nieuw Guinea. Als biologe besloot ze haar sceptisch wetenschappelijke bril af te zetten en zich meer open te stellen voor een compleet andere manier van kijken en luisteren.

https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/een-sprekend-bos

Obs
1 jaar geleden

Ha Micky, Heel mooi dit. zal je site verder uitpluizen. was hier al een tijd niet meer geweest. Mag ik je aarde-zon concept verder uitbreiden en vernemen wat je ervan vindt. In veel oude religies / filosofieën / concepten wordt gesproken over een drie-eenheid. hierin zie ikzelf een drie goden systeem met daarin aarde en zon zoals jij het vermeld. echter de zon (en de hele Melkweg) draait weer om een enorm zwart gat, dat we Sagittarius A noemen. Zou dat het derde deel van die drie-eenheid kunnen zijn waaronder we direct onder invloed van staan. (Maar we zouden ook… Lees verder »

Dennis
4 maanden geleden

Hey Micky, superbedankt voor dit artikel, voor mij is de inhoud ervan, heel waardevol.