Het Calimerocomplex

( 2 )
 • Will

  Wow Micky wat een verhaal
  En hoe jij er mee omgaat,ook met de ziekte leber
  Ik zelf ben nu 57 jaar..20 jaar geleden kreeg ik kanker in mijn keel gedeelte
  Beide schildklieren zijn verwijderd..ben ben nu aangewezen op hormonen.
  Na de operatie,werdt ik wakker in een ouder lichaam, mijn energie die ik eerst had, was totaal verdwenen…werken en vele andere dingen kunnen niet meer..maar ook ik ben dankbaar en begrijp wat ik moest leren..
  Beste Micky dankjewel voor je openheid..we zijn onderweg
  Mvg will

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Hey Will,

  Bedankt voor je reactie, en ook voor jouw openheid. Petje af.. heftig verahaal vertel je daar. Ik heb ontzettend veel respect voor mensen zoals jij die dit soort heftige ervaringen hebben meegemaakt, misschien ook wel omdat ik zelf dus ook iets meegemaakt heb. Als ik voor mijzelf mag spreken dan klinkt dat voor veel mensen raar die ik het vertel, maar ik ben steeds meer dankbaar voor de aandoening (Leber) waar ik 4 jaar terug mee te maken heb gekregen. Het was en is vaak nog geen pretje geweest, maar ik ben er wel een ander mens van geworden weet ik.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>