Manisch Matrixsief: Johan Oldenkamp en een uitgeholde ster

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
J. Smit
4 jaren geleden

Ik (als docent) heb nog met hem gewerkt toen hij lector was op de Stenden hogeschool in Emmen in de jaren 2006/2007. Ook toen al meerdere steekjes los. Heb hem “gevolgd” op Pateo en als ik eens iets had op te merken, werd ik gedeleted van de automaitische toezending van die nieuwsbrieven die hij altijd schreef. Ik kon ze uiteraard wel blijven lezen en heb wel eens overwogen om een psychiater langs te sturen …

Nick
4 jaren geleden
Reply to  J. Smit

Heb je toevallig wat voorbeelden van hoe die steekjes los zich dan geuit hebben? Ben daar wel benieuwd naar.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Nick

Johan is 1 grote losse steek. Je hoeft maar naar hem te kijken en luisteren. Is mij nooit langer dan 5 minuten gelukt.

Barbara
3 jaren geleden
Reply to  J. Smit

Mooie vertaling van de tien geboden. Niks nieuws onder de zon, alleen andere woorden gebruikt.
Goed bruikbaar voor degenen die twijfelen aan eigen weten en gedrag.
Het probleem wat mensen met deze meneer hebben komt voort uit het feit dat ze in en spiegel kunnen kijken en dan willen velen niet.mvg

Jos
4 jaren geleden

Ach, het komt wel vaker voor dat men de splinter in het oog van zijn broeders en zusters ziet, maar blind is voor de treinbiels die voor de eigen ogen hangt, niet? Ik kan er wel om lachen, ik zie er de humor wel van in. In de openbare psychiatrische inrichting zijn we allemaal wel funny, doch sommigen zijn wel heel erg funny. Het geeft het leven kleur en maakt alles mogelijk. Deze twee hadden er ook zo hun eigen kijk op, en wisten wanneer het mooi genoeg was geweest; ‘ Als je nou eens geen masker droeg, zou je… Lees verder »