De duistere kant van Tesla’s technologie & 9/11

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Amilius
3 jaren geleden

Electrisciteit is onze nieuwe God.
De Ether is zijn hemel.
Tesla zijn profeet en de
computer zijn kerk.
De smartphone is de biechtstoel in deze kerk.
De El ector zal je zappen ☇als je niet braaf ben.
Lucifers saga, het licht zet zich voort.
https://youtu.be/TttHkDRuyZw

Amilius
3 jaren geleden

En we denken dat we in de kerk geladen worden, vulling vinden. Maar het is wederom andersom, wij laden de kerk en geven het vulling. Van biecht tot zang en predikaat, de kerk vult zich zichtbaar en hoorbaar. Alleen onze wensen, wat we willen of verwachten, wat ons toekomt in de toekomst, die mogen alleen in gebed. Stilletjes alleen. Wat nou als we daar eens mee kappen, en gewoon weer weten wat we echt willen en dat gewoon uitspreken. Dus niet wat een ander horen wil. Wat dan? Zijn we allemaal psychotische narcistische entiteiten die dat niet aankunnen? Zijn onze… Lees verder »

Nathalie
7 maanden geleden

Dit verklaart alles wat ik niet kon verklaren al die jaren.