Tienduizenden jaren oud ondergronds labyrint complex gevonden in Egypte

( 1 )
  • harry van zomeren

    Hoi Micky dank voor het interessante artikel. ik wil je een verwijzing geven over dat artikel naar de Voyagers reeks deel 2 waar melding word gemaakt over dat Egypte labyrint complex dat het in deze tijg gevonden zou worden. het zijn gegevens afkomstig van holografische cd platen van de Atlantische beschaving door Ashayana Daene gelezen en vertaalt in 2001 de tweede editie van de http://www.schildpadboeken.nl

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>