Is Obama een kloon?

( 1 )
  • A. Calmes

    Fascinerend en bedankt voor het delen van deze video.
    In verband met Akhenaten en de monotheistiche godsdienst die hij invoerde ‘ Aton-Ra ‘ , weten we, dank zei jouw artikelen ‘ Het verband tussen Saturnus, chakra’s en pijnappelklier’ en het artikel ‘Saturnus ontmaskerd’, dat Aton-Ra niet naar de Zon maar naar de Zwarte Zon Saturnus verwijst en dat de ‘energie’ van Saturnus de ‘valse god’ is die door alle godsdiensten en andere groeperingen aanbeden wordt.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>