Charlatans van de 21e eeuw: Janosh.com

Abonneer
Abonneren op
32 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
anke
5 jaren geleden

Dank hiervoor helemaal waar ik stelde op f.b de vraag wie er wat wist over graancirkels kreeg ik van iemand de naam Janosh ik: wie is dat? Kijk nu weet ik het want ik kreeg hele andere berichten n.l De ziel kent de vormen maar herkent deze ( nog) niet wat zeker staat te gebeuren gezien de mens op een hoger plan word ” getrokken” nu is er slechts de vorm.

Johan
5 jaren geleden

Bullshit verhaal. Slappe argumenten ook. Lijkt wel of deze “Micky” een soort persoonlijke wraakactie op touw heeft gezet ofzo. Bij ons noemen ze dat azijnpissers. Mensen die zelf geen enkele snaar op hun viool hebben en dus andere artiesten gaan zitten afzeiken. En over Janosh: echte kunstenaars zijn hun tijd vooruit en worden nooit gewaardeerd omdat ze buiten kaders leven. Dat heeft onze geschiedenis wel bewezen. Duik maar eens in de persoonlijke levens van bekende schilders en uitvinders: verguist tijdens hun leven, geroemd na hun dood. Moge duidelijk zijn dat niemand zit te wachten op deze “Micky” en z’n lompe… Lees verder »

ries
5 jaren geleden

je valt door de mand Micky … je onderzoek deugd van geen kanten en je slaat de plank volledig mis … ik begrijp niet zo goed waarom je een persoon zo door het slijk wenst te halen … ik lees heel veel boosheid, frustratie & amateurisme … ga maar weer de matrix in een baan zoeken of zo … dit werk mag je mij betreft mee stoppen 🙂

C
4 jaren geleden

Beste Mickey,ik ben daar persoonlijk geweest en wil daar best graag een keertje met je over praten want je hebt helemaal gelijk.

Esther
1 jaar geleden

Ik vraag me af waarom mensen die voorstaan op hun eigen gedegen oordeel, dat wat ze zeggen te onderzoeken in denigrerende termen moeten benoemen. Verklein woordjes als ‘vriendjes’, ‘mind-egootje’, frauduleuze ‘plannetjes’, ‘plaatjes’ met felle ‘kleurtjes’, ‘clipjes’ met muziek, ‘programmaatjes’ met kutmuziek. Enzovoorts.
(Sorry, maar omdat jij iets kutmuziek vindt wil dat niet zeggen dat dat wat hij maakt ook kut is.) Daar spreekt feitelijk (!) alleen maar minachting uit. Niet iets dat bij mij de indruk wekt wél uit een gedegen beoordelingsvermogen voort te komen.

Esther
1 jaar geleden

Ik raak getriggerd doordat je iemand afkraakt die ik persoonlijk wel waardevol vind. Dus dat is een vraag die ik zonder al te veel gepsychologiseer kan beantwoorden. Je website is openbaar anders was ik hier niet op terecht gekomen. En daarop meen je mensen te moeten waarschuwen voor het werk van een charlatan. Je staat open voor reactie’s, meen ik. In je stuk zie ik nergens de inhoudelijke onderbouwing voor wat nou eigenlijk het gevaar is van Janosh. Behalve dat hij wellicht geld verdient aan wat hij maakt en waar hij zich mee bezig houdt. Je gaat me toch niet… Lees verder »

Esther
1 jaar geleden

Ik trek niet ten strijde. Ik reageer op een artikel. Niet normaal? Waarom zit er dan deze functie op je site? Maar inderdaad acht jaar is lang gelden. Echter als ik Janosh google komt ook dit verhaal als een van de eersten naar boven. Dat je dit artikel laat staan en ook een fan van hem bent snap ik niet zo goed. (Ik ben overigens geen fan. Dat is wat anders.) Maar misschien is dat ironisch. Verder interesseert het me inderdaad niet zóveel, dat ik ook jou filmpje daarover wil of zal bekijken. Ik reageer omdat het een van de… Lees verder »

Esther
1 jaar geleden

Tsjonge jonge hoe moeilijk kan je het allemaal maken… iedereen die mijn reactie leest zal hierin kunnen lezen wat er te lezen valt…
Ja! Ik trek ten strijde tegen jou wanstaltige artikel! Noem het hoe je het noemen wilt.

Esther
1 jaar geleden
Reply to  Esther

Gegroet!!

C
4 jaren geleden
Reply to  ries

Nou,Mickey heeft gewoon gelijk…het is een grote oplichters bende die misbruikt maakt van mensen die het zwaar hebben en er ook nog eens dik geld aan verdienen,bah!Ik had hem snel door en dat heb ik hem verteld ook…Hij heeft nog net de politie niet gebeld om mij te laten verwijderen want met ál zijn zogenaamde onvoorwaardelijke liefde vond hij dat toch wat minder ?

whatsinaname
5 jaren geleden
Reply to  Johan

Verder kijken dan Janosh lang is… Beste Johan, Ik heb Micky nog nooit persoonlijk ontmoet, Janosh echter wel. Zelf heb ik mij nog nooit uitgelaten over mijn omgang met deze man, ook niet toen ik te horen kreeg dat hij was verkozen tot charlatan. De reden hiervoor is dat ik iedereen graag in zijn of haar waarde laat, wie ben ik om over een ander te oordelen? Door Micky zijn uitspraken lomp te noemen en te gissen naar zijn beweegredenen maakt dat je oordeel nergens op gestoeld is. Indien je voor jezelf nagaat wat de werkelijke reden is van onze… Lees verder »

Lonnie
4 jaren geleden

Zo te zien hebben jullie zelf nog heel wat om aan te werken qua mind-ego hihi Elkaar afkatten heeft weinig met liefde te maken. Vinden dat je boven een ander staat ook.
De intenties zijn goed, nu de uitvoering nog. We hebben nog zoveel te leren…..

4 jaren geleden
Reply to  Lonnie

Hebben zker nog veel te leren. Hoe grappig dat ik het weer helemaal anders zie. Wat je als afkatten bestempeld zie ik als het stellen van grenzen en die bewaken, een thema waar ik middenin zit nu. Hoe makkelijk het als zodanig bestempeld word omdat er een mind-ego gekwetst word. Zelf heb ik een aantal dagen terug ervaren dat je energetisch heel goed aanvoelt of je aangevallen word terwijl gelijkertijd diegene hele mooie praatjes kan hebben waardoor het aan de buitenkant lijkt alsof jij degene bent die degene afkat omdat je de energie terugketst. Op het pad terug naar jezelf… Lees verder »

Rene
4 jaren geleden

wat ik vermoed is dat je de persoon nooit in levende lijfe hebt ontmoet en alleen maar af gaat op wat op de site staat.Dan kan je in mijn ogen ook geen goed oordeel geven ik vind je manier van verslag doen erg respectloos mede omdat je de persoon niet kent .En ik vermoed dat je ook geen ervaaring hebt mijn zijn werk dus dan is het makkelijk om iemand af te kraken .

vos martine
4 jaren geleden

ongelofelijk hoeveel onbewuste mensen er nog zijn op deze wereld Open je ogen Er is meer tussen hemel en aarde jongens.Eenmaal aan je sterfbed zullen je ogen open gaan Stel je open en ontvang . Eens zul je het weten.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  vos martine

Is deze post pro- of anti-Janosh?

vos martine
4 jaren geleden
Reply to  Danny

pro

Ilona
3 jaren geleden

Ik weet een manier om water sneller in te stralen dan Janosh.
Zet het water naast je router neer……
Zo….ingestraald en klaar om te drinken en zoveel als je maar wilt (zolang de router aan is)

Kaatje
1 jaar geleden

Wat een slecht onzin verhaal is dit zeg. Zeker teleurgesteld in dit eigen spirituele ontwikkeling en nu zwaar projecteren op iemand die juist wegwijs maakt bij je spirituele ontwikkeling. Micky wie? En dan die datum … zooo symbolisch 22-2-2012 …. is numerologisch een 11! 11 is het dwazen- of gekkengetal. Hahahaha

Monique
6 maanden geleden

Ik merk dat u zich ontzettend opwindt. Wat wordt er in u geraakt dat u zo boos wordt?
Misschien mooi om hier eens naar te kijken.
Groetjes en een fijne avond.