Charlatans van de 21e eeuw: Janosh.com

( 17 )
 • anke

  Dank hiervoor helemaal waar ik stelde op f.b de vraag wie er wat wist over graancirkels kreeg ik van iemand de naam Janosh ik: wie is dat? Kijk nu weet ik het want ik kreeg hele andere berichten n.l De ziel kent de vormen maar herkent deze ( nog) niet wat zeker staat te gebeuren gezien de mens op een hoger plan word ” getrokken” nu is er slechts de vorm.

  Beantwoorden
 • Johan

  Bullshit verhaal. Slappe argumenten ook. Lijkt wel of deze “Micky” een soort persoonlijke wraakactie op touw heeft gezet ofzo. Bij ons noemen ze dat azijnpissers. Mensen die zelf geen enkele snaar op hun viool hebben en dus andere artiesten gaan zitten afzeiken. En over Janosh: echte kunstenaars zijn hun tijd vooruit en worden nooit gewaardeerd omdat ze buiten kaders leven. Dat heeft onze geschiedenis wel bewezen. Duik maar eens in de persoonlijke levens van bekende schilders en uitvinders: verguist tijdens hun leven, geroemd na hun dood. Moge duidelijk zijn dat niemand zit te wachten op deze “Micky” en z’n lompe uitspraken.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hahahaha 🙂

   Dit noem ik nu een schoolvoorbeeld van een reactie van een gekwetst mind-ego, dat zijn hele geloof in elkaar ziet donderen, en daardoor de drang voelt om zijn mind-ego programma met hand en tand te gaan zitten verdedigen. Waar is die licht en liefde die je grote charlantan’s vriendje a.k.a. guru je ongetwijfeld geleerd heeft?

   Bedankt voor het mij aan het lachen maken, daar hou ik wel van!

   Beantwoorden
   • ries

    je valt door de mand Micky … je onderzoek deugd van geen kanten en je slaat de plank volledig mis … ik begrijp niet zo goed waarom je een persoon zo door het slijk wenst te halen … ik lees heel veel boosheid, frustratie & amateurisme … ga maar weer de matrix in een baan zoeken of zo … dit werk mag je mij betreft mee stoppen 🙂

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Kom dan eens met goede argumenten waarom mijn conclusie over Janosh niet klopt, in plaats van alleen maar je eigen gekwetste mind-egootje op mij te gaan zitten projecteren? Die heb je niet, je mind-egootje is gekwetst omdat ik de waarheid vertel en jouw mind-egootje heel veel tijd, energie en waarschijnlijk geld in die charlatan met zijn hypnose mind control programmaatjes heeft gestopt. Makkelijk he anoniem reageren op mensen die iets te vertellen hebben. Wat zegt het over jou dat je blijkbaar zo gekwetst bent dat je je Janosh mind control programma moet gaan zitten verdedigen? Als je het niet eens bent met mij dan kan dat, maar waarom voel je de behoefte (vanuit je mind-ego) om mij onderuit te gaan proberen te halen? Hoe triest is dat?

     Beantwoorden
     • C

      Beste Mickey,ik ben daar persoonlijk geweest en wil daar best graag een keertje met je over praten want je hebt helemaal gelijk.

      Beantwoorden
    • C

     Nou,Mickey heeft gewoon gelijk…het is een grote oplichters bende die misbruikt maakt van mensen die het zwaar hebben en er ook nog eens dik geld aan verdienen,bah!Ik had hem snel door en dat heb ik hem verteld ook…Hij heeft nog net de politie niet gebeld om mij te laten verwijderen want met ál zijn zogenaamde onvoorwaardelijke liefde vond hij dat toch wat minder ?

     Beantwoorden
  • whatsinaname

   Verder kijken dan Janosh lang is…
   Beste Johan,
   Ik heb Micky nog nooit persoonlijk ontmoet, Janosh echter wel. Zelf heb ik mij nog nooit uitgelaten over mijn omgang met deze man, ook niet toen ik te horen kreeg dat hij was verkozen tot charlatan. De reden hiervoor is dat ik iedereen graag in zijn of haar waarde laat, wie ben ik om over een ander te oordelen? Door Micky zijn uitspraken lomp te noemen en te gissen naar zijn beweegredenen maakt dat je oordeel nergens op gestoeld is. Indien je voor jezelf nagaat wat de werkelijke reden is van onze ontmoetingen met elkaar hier op aarde, waarom dan je tijd verdoen met elkaar iets wijs te maken, dit geldt net zo voor Johan als Janosh, of Micky&mij…hier laat ik het bij

   Beantwoorden
 • Lonnie

  Zo te zien hebben jullie zelf nog heel wat om aan te werken qua mind-ego hihi Elkaar afkatten heeft weinig met liefde te maken. Vinden dat je boven een ander staat ook.
  De intenties zijn goed, nu de uitvoering nog. We hebben nog zoveel te leren…..

  Beantwoorden
  • MichellevL

   Hebben zker nog veel te leren.
   Hoe grappig dat ik het weer helemaal anders zie.
   Wat je als afkatten bestempeld zie ik als het stellen van grenzen en die bewaken, een thema waar ik middenin zit nu.
   Hoe makkelijk het als zodanig bestempeld word omdat er een mind-ego gekwetst word.
   Zelf heb ik een aantal dagen terug ervaren dat je energetisch heel goed aanvoelt of je aangevallen word terwijl gelijkertijd diegene hele mooie praatjes kan hebben waardoor het aan de buitenkant lijkt alsof jij degene bent die degene afkat omdat je de energie terugketst.
   Op het pad terug naar jezelf leer je uiteindelijk door ervaring het verschil tussen jezelf boven iemand plaatsen versus je grenzen bewaken wel. Dat is mijn mening in ieder geval.
   Zelf ben ik dat ook nog aan het ontdekken en krijg ik hierdoor alsmaar de bevestiging (waardoor mijn mind ook dit weet te herkennen) wanneer ik mijn grenzen aan het bewaken ben en aanvallen richting mij terug kets.
   Met vallen en opstaan.
   Voel dat het belangrijk is om dit te delen zo duidelijk als ik maar kan omdat het voorwaardelijke liefde is om maar over je heen te laten lopen want je krijgt geheid het gevoel alsof diegene je wat verschuldigd is terwijl diegene er niet eens bewust van hoeft te zijn in wat ie doet.

   Beantwoorden
 • Rene

  wat ik vermoed is dat je de persoon nooit in levende lijfe hebt ontmoet en alleen maar af gaat op wat op de site staat.Dan kan je in mijn ogen ook geen goed oordeel geven ik vind je manier van verslag doen erg respectloos mede omdat je de persoon niet kent .En ik vermoed dat je ook geen ervaaring hebt mijn zijn werk dus dan is het makkelijk om iemand af te kraken .

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Heeft niets met afkraken of de persoon niet kennen te maken. Het is gewoon je verstand gebruiken en zien dat iets of iemand de boel oplicht. Het is niet aan mij maar aan jou of je deze charlatan nog langer vertrouwt, het is namelijk niet mijn maar jouw geld wat je verkwanselt aan die rotzooi.

   Beantwoorden
 • vos martine

  ongelofelijk hoeveel onbewuste mensen er nog zijn op deze wereld Open je ogen Er is meer tussen hemel en aarde jongens.Eenmaal aan je sterfbed zullen je ogen open gaan Stel je open en ontvang . Eens zul je het weten.

  Beantwoorden
 • Ilona

  Ik weet een manier om water sneller in te stralen dan Janosh.
  Zet het water naast je router neer……
  Zo….ingestraald en klaar om te drinken en zoveel als je maar wilt (zolang de router aan is)

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>