Charlatans van de 21e eeuw: Janosh.com

17
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
anke

Dank hiervoor helemaal waar ik stelde op f.b de vraag wie er wat wist over graancirkels kreeg ik van iemand de naam Janosh ik: wie is dat? Kijk nu weet ik het want ik kreeg hele andere berichten n.l De ziel kent de vormen maar herkent deze ( nog) niet wat zeker staat te gebeuren gezien de mens op een hoger plan word ” getrokken” nu is er slechts de vorm.

Johan

Bullshit verhaal. Slappe argumenten ook. Lijkt wel of deze “Micky” een soort persoonlijke wraakactie op touw heeft gezet ofzo. Bij ons noemen ze dat azijnpissers. Mensen die zelf geen enkele snaar op hun viool hebben en dus andere artiesten gaan zitten afzeiken. En over Janosh: echte kunstenaars zijn hun tijd vooruit en worden nooit gewaardeerd omdat ze buiten kaders leven. Dat heeft onze geschiedenis wel bewezen. Duik maar eens in de persoonlijke levens van bekende schilders en uitvinders: verguist tijdens hun leven, geroemd na hun dood. Moge duidelijk zijn dat niemand zit te wachten op deze “Micky” en z’n lompe… Lees verder »

whatsinaname

Verder kijken dan Janosh lang is… Beste Johan, Ik heb Micky nog nooit persoonlijk ontmoet, Janosh echter wel. Zelf heb ik mij nog nooit uitgelaten over mijn omgang met deze man, ook niet toen ik te horen kreeg dat hij was verkozen tot charlatan. De reden hiervoor is dat ik iedereen graag in zijn of haar waarde laat, wie ben ik om over een ander te oordelen? Door Micky zijn uitspraken lomp te noemen en te gissen naar zijn beweegredenen maakt dat je oordeel nergens op gestoeld is. Indien je voor jezelf nagaat wat de werkelijke reden is van onze… Lees verder »

Lonnie

Zo te zien hebben jullie zelf nog heel wat om aan te werken qua mind-ego hihi Elkaar afkatten heeft weinig met liefde te maken. Vinden dat je boven een ander staat ook.
De intenties zijn goed, nu de uitvoering nog. We hebben nog zoveel te leren…..

Hebben zker nog veel te leren. Hoe grappig dat ik het weer helemaal anders zie. Wat je als afkatten bestempeld zie ik als het stellen van grenzen en die bewaken, een thema waar ik middenin zit nu. Hoe makkelijk het als zodanig bestempeld word omdat er een mind-ego gekwetst word. Zelf heb ik een aantal dagen terug ervaren dat je energetisch heel goed aanvoelt of je aangevallen word terwijl gelijkertijd diegene hele mooie praatjes kan hebben waardoor het aan de buitenkant lijkt alsof jij degene bent die degene afkat omdat je de energie terugketst. Op het pad terug naar jezelf… Lees verder »

Rene

wat ik vermoed is dat je de persoon nooit in levende lijfe hebt ontmoet en alleen maar af gaat op wat op de site staat.Dan kan je in mijn ogen ook geen goed oordeel geven ik vind je manier van verslag doen erg respectloos mede omdat je de persoon niet kent .En ik vermoed dat je ook geen ervaaring hebt mijn zijn werk dus dan is het makkelijk om iemand af te kraken .

vos martine

ongelofelijk hoeveel onbewuste mensen er nog zijn op deze wereld Open je ogen Er is meer tussen hemel en aarde jongens.Eenmaal aan je sterfbed zullen je ogen open gaan Stel je open en ontvang . Eens zul je het weten.

Danny

Is deze post pro- of anti-Janosh?

vos martine

pro

Ilona

Ik weet een manier om water sneller in te stralen dan Janosh.
Zet het water naast je router neer……
Zo….ingestraald en klaar om te drinken en zoveel als je maar wilt (zolang de router aan is)