De Soevereine Mens

Abonneer
Abonneren op
5 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ian Brouwer
2 jaren geleden

Bedankt voor je inzichten, erg verhelderend.

John01
1 jaar geleden

Belangrijke vraag dat wanneer je een soeverein mens wil worden. Betekent dit ook dat je niet meer mag stemmen op een politieke partij?

Gezien dat ik dat nergens terug kan vinden in welk document dan ook als het gaat over een soeverein mens.

John01
1 jaar geleden

Hartelijk dank voor een snelle reactie wat ik zeer op prijs stel. Natuurlijk is het aan ieder zelf of ze willen stemmen of niet, echter zal er een probleem ontstaan bij een stembureau waar men alsnog een ID moet kunnen laten tonen als men wil stemmen. Er is nog wat info te vinden op internet over soeverein mens. Echter wat mij opviel was dat de informatie die verstrekt wordt sterk uiteen loopt. Zoals “stateloos” bent geworden en totaal nergens meer recht op hebt bijvoorbeeld inkomsten, huur en zo verder. Een ander document die ik had gevonden staat weer dat je… Lees verder »