Meer waarheid over, en het verband tussen, de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Haesendonck Gilbert
4 jaren geleden

Mohammed B handelde niet alleen, want ik kwam een terrorist tegen in Gasthuisberg meerbepaald in de Terbankstraat te Heverlee waar ik een ernstig dispuut had met die vermeende Al-Qaida aanhanger. Hij zweemde met Osama Bin Laden en zou mijn gehandicapte moeder voor een tweede maal in haar rolstoel stampen. Ik vertelde mijn verhaal aan Debbie Dumon uit Sint-Agatha-Rode maar de Hofstadgroep werd zeker niet ontmanteld door de AIVD de tegenhanger van de Staatsveiligheid in België.

4 jaren geleden

De hofstad luitjes werden opgepakt omdat ze de AIVD rechtstreeks bedreigd hadden. Je weet wel, terrorist A of B wordt in de nek gezeten door een van de beste AIVD’ers en wordt op zijn beurt gemanipuleerd om de AIVD te dreigen dat er 25 man met AK47 bij het AIVD HQ zal komen opdagen. Volkert werd ook gemanipuleerd, imho. Ik meen me te herinneren dat hij geclaimd heeft dat hij ’s morgens de 6e mei in Breda de ‘nod’ van een AIVD’er heeft gekregen. Hij ging zelfs kleren kopen in Rotterdam omdat dat een van de opdrachten zou zijn. Dit… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden

Helder verhaal, bedankt dit geeft mij een vrij compleet plaatje. Toen ik de clown Mat Herben op de voorgrond zag komen wist ik dat het over was voor de lpf. Ik kon het niet begrijpen, waarom hij!!!Nu weet ik waarom. Stelletje losers. Ik heb nog nooit gestemd, Pim bracht me aan het twijfelen. Ik weet niet of ik het met alles eens was, maar ik sluit me aan bij het gene micky neer zet. Over dat theo en pim een frisse wind waren en hun zegje gewoon deden, het niet uit de weg gaan van de dialoog en hun visie… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden

Als jij door schrijft over dit soort zaken en steeds meer mensen krijgen inzicht, zal er nooit meer een pim of theo vermoord hoeven worden. We zouden het klimaat maken waar in het niet nodig is. Pim had zeker gelijk in deze.

Derk Doys
3 jaren geleden

De leugen regeert. De link met Bilderberg is duidelijk, ook Herben was daar te gast.

Tam
1 jaar geleden

Nu bekend is geworden dat de nertsen-bedrijven wellicht gesloten gaan worden…
Zou dit een afspraak/deal zijn met de moordenaar van Pim Fortuyn? Denk aan komende verkiezingen…boekje open doen…etc…

Dennis
1 jaar geleden

„”Als mij iets overkomt, en ik ben blij dat u mij de gelegenheid geeft om het zeggen, dan zijn ZIJ medeverantwoordelijk. Ze hebben dan misschien niet de trekker overgehaald, maar ZIJ hebben het klimaat geschapen. Dit moet ophouden! Het demoniseren moet stoppen!” -Pim Fortuyn-

Simon
10 maanden geleden

Scherp en informatief artikel Mickey. Ik heb de film van Theo van Gogh 06/05 destijds gekocht en bij het zien ervan wist ik het meteen: niet zozeer Submission, maar met name 06/05 was de reden voor zijn brute moord. Bedankt voor je inzichten.

Nathalie
10 maanden geleden

Die film submission duurt die maar 12 minuten? Ik probeer het namelijk te vinden en kan alleen een stuk van 12 minuten vinden.

Nathalie
10 maanden geleden
Reply to  Nathalie

Excuses ik heb niet goed gelezen. De film 6/5 gaat het over. Even kijken hoe en waar ik die ga kijken.