Meer waarheid over, en het verband tussen, de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh

6
Reageer op dit artikel

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Haesendonck Gilbert

Mohammed B handelde niet alleen, want ik kwam een terrorist tegen in Gasthuisberg meerbepaald in de Terbankstraat te Heverlee waar ik een ernstig dispuut had met die vermeende Al-Qaida aanhanger. Hij zweemde met Osama Bin Laden en zou mijn gehandicapte moeder voor een tweede maal in haar rolstoel stampen. Ik vertelde mijn verhaal aan Debbie Dumon uit Sint-Agatha-Rode maar de Hofstadgroep werd zeker niet ontmanteld door de AIVD de tegenhanger van de Staatsveiligheid in België.

De hofstad luitjes werden opgepakt omdat ze de AIVD rechtstreeks bedreigd hadden. Je weet wel, terrorist A of B wordt in de nek gezeten door een van de beste AIVD’ers en wordt op zijn beurt gemanipuleerd om de AIVD te dreigen dat er 25 man met AK47 bij het AIVD HQ zal komen opdagen. Volkert werd ook gemanipuleerd, imho. Ik meen me te herinneren dat hij geclaimd heeft dat hij ‘s morgens de 6e mei in Breda de ‘nod’ van een AIVD’er heeft gekregen. Hij ging zelfs kleren kopen in Rotterdam omdat dat een van de opdrachten zou zijn. Dit… Lees verder »

Amilius

Helder verhaal, bedankt dit geeft mij een vrij compleet plaatje. Toen ik de clown Mat Herben op de voorgrond zag komen wist ik dat het over was voor de lpf. Ik kon het niet begrijpen, waarom hij!!!Nu weet ik waarom. Stelletje losers. Ik heb nog nooit gestemd, Pim bracht me aan het twijfelen. Ik weet niet of ik het met alles eens was, maar ik sluit me aan bij het gene micky neer zet. Over dat theo en pim een frisse wind waren en hun zegje gewoon deden, het niet uit de weg gaan van de dialoog en hun visie… Lees verder »

Derk Doys

De leugen regeert. De link met Bilderberg is duidelijk, ook Herben was daar te gast.