Meer waarheid over, en het verband tussen, de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh

( 6 )
 • Haesendonck Gilbert

  Mohammed B handelde niet alleen, want ik kwam een terrorist tegen in Gasthuisberg meerbepaald in de Terbankstraat te Heverlee waar ik een ernstig dispuut had met die vermeende Al-Qaida aanhanger. Hij zweemde met Osama Bin Laden en zou mijn gehandicapte moeder voor een tweede maal in haar rolstoel stampen. Ik vertelde mijn verhaal aan Debbie Dumon uit Sint-Agatha-Rode maar de Hofstadgroep werd zeker niet ontmanteld door de AIVD de tegenhanger van de Staatsveiligheid in België.

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  De hofstad luitjes werden opgepakt omdat ze de AIVD rechtstreeks bedreigd hadden.

  Je weet wel, terrorist A of B wordt in de nek gezeten door een van de beste AIVD’ers en wordt op zijn beurt gemanipuleerd om de AIVD te dreigen dat er 25 man met AK47 bij het AIVD HQ zal komen opdagen.

  Volkert werd ook gemanipuleerd, imho. Ik meen me te herinneren dat hij geclaimd heeft dat hij ‘s morgens de 6e mei in Breda de ‘nod’ van een AIVD’er heeft gekregen. Hij ging zelfs kleren kopen in Rotterdam omdat dat een van de opdrachten zou zijn. Dit is uiteraard ontkend, en maar goed ook want Volkert zag ze vliegen. Dus waarom geen TBS?

  Beantwoorden
 • Amilius

  Helder verhaal, bedankt dit geeft mij een vrij compleet plaatje.
  Toen ik de clown Mat Herben op de voorgrond zag komen wist ik dat het over was voor de lpf.
  Ik kon het niet begrijpen, waarom hij!!!Nu weet ik waarom.
  Stelletje losers.
  Ik heb nog nooit gestemd,
  Pim bracht me aan het twijfelen.
  Ik weet niet of ik het met alles eens was, maar ik sluit me aan bij het gene micky neer zet. Over dat theo en pim een frisse wind waren en hun zegje gewoon deden, het niet uit de weg gaan van de dialoog en hun visie zonder terughoudendheid neer durfde te zetten.

  Geen gelul, dit is het en wat doen we er mee!?
  Dat is wat hun me lieten zien.

  Bedankt micky,
  Weten geeft verlichting.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Amilius, en ik ben het uiteraard roerend met je eens, ik was het ook niet met alles eens wat ze zeiden en deden, net als dat mensen het niet met alles een zijn wat ik zeg en doe, het zij zo, maar wat ik wel honderd procent mee resoneerde was dat zij zeiden en deden wat ze wilen zeggen en wat ze wildne doen. Het was helaas een uitstervend ras als je kijkt naar de zogenaamde BN-ers van nu, die allemaal gebrainwashte puppets zijn. Theo en Pim worden gemist in dit land, doot mij in ieder geval zeker!

   Beantwoorden
   • Amilius

    Als jij door schrijft over dit soort zaken en steeds meer mensen krijgen inzicht, zal er nooit meer een pim of theo vermoord hoeven worden. We zouden het klimaat maken waar in het niet nodig is. Pim had zeker gelijk in deze.

    Beantwoorden
 • Derk Doys

  De leugen regeert. De link met Bilderberg is duidelijk, ook Herben was daar te gast.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>