Nieuwe mind-ego programma’s

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Tteempie Micky dit is zo goed en duidelijk geschreven ,gewoon geen woorden voor Sinds je website zo duidelijk is geworden. vind ik door het bos de prachtige bomen . { anno datum 18-08 -2019 ] Hele goede website en harstikke overzichtelijk. Bedankt voor alles

Michelle van Lijf
1 jaar geleden

Hopsa, deze had ik nodig!
Zo pijnlijk voor mijn mind-ego dat ik weer in programma’s vastzat/zit door angsten, doorgeschoten ben naar mijn hoofd om grip op de onbekende weg te willen krijgen..

Elles
1 jaar geleden

Hoi Michelle, leuk weer iets van je te horen. Deze Corona tijd is bij uitstek een feestje voor de mindego. Als je niet uitkijkt spelen er allerlei verhalen door je kop en komt toch angst weer om de hoek kijken. Gelukkig zie je nu ook dat steeds meer mensen doorzien wat voor een zooitje het op dit moment is en hoe we gemanipuleerd worden. Gewoon door hun boerenverstand te gebruiken en niet alle theorieën achter na te hollen.