False flag MH17 gedaan met Elektronische Oorlogsvoering?

( 1 )
  • Max

    Het neerhalen van Malaysian Airlines MH17 op 17 juli 2014, een potentiële ‘game changer’ voor de wereldwijde geopolitiek en de nieuwe Koude Oorlog.Meteen al werden de separatisten aangewezen als de schuldigen, en niet lang daarna kwamen de spreekpoppen uit de VS, ik noem een John McCain, een Hilary Clinton en een John F Kerry, uit de hoge hoed en wisten meteen zeker dat Rusland erachter zat. Grappig! De Canadese OSVE onderzoeker Michael Bociurkiw was één van de eersten die de rampplek bezocht, terwijl de wrakstukken nog brandend in de akkers lagen.. In het interview vertelt Bociurkiw dat sommige delen van het vliegtuig ‘HEFTIGE SPOREN VAN MITRAILLEURVUUR TONEN’…! Op de vraag of hij overblijfselen van een raket had gezien, antwoordde hij:‘neen,we hebben daarvan geen enkel teken gezien.’Het Oekraïense leger stelt geen luchtdoelraketten in het gebied te gebruiken, want de tegenstander beschikt niet over vliegtuigen.De nabije dorpelingen hadden net voor de crash duidelijk een ander toestel gezien, vlak bij het passagiersvliegtuig, toen ze omhoog keken naar de ontploffingen in de lucht.Wat deed dat toestel daar, terwijl andere maatschappijen reeds voor andere routes gekozen hadden?Wie heeft deze route aangevraagd, en wie heeft dit luchtruim open gesteld?Het MH 117 toestel had daar nooit mogen vliegen.Er was daar oorlog en dat was een concrete en bij iedereen bekende situatie.Maar,had Rusland de Krim niet ingenomen en was ze niet actief in het Oosten, had er geen boycot geweest en had de MH17 gewoon veilig haar bestemming bereikt…

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>