False flag MH17 gedaan met Elektronische Oorlogsvoering?

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Max

Het neerhalen van Malaysian Airlines MH17 op 17 juli 2014, een potentiële ‘game changer’ voor de wereldwijde geopolitiek en de nieuwe Koude Oorlog.Meteen al werden de separatisten aangewezen als de schuldigen, en niet lang daarna kwamen de spreekpoppen uit de VS, ik noem een John McCain, een Hilary Clinton en een John F Kerry, uit de hoge hoed en wisten meteen zeker dat Rusland erachter zat. Grappig! De Canadese OSVE onderzoeker Michael Bociurkiw was één van de eersten die de rampplek bezocht, terwijl de wrakstukken nog brandend in de akkers lagen.. In het interview vertelt Bociurkiw dat sommige delen van… Lees verder »