Was het neerhalen van MH17 een verjaardagscadeautje voor ‘godin’ Isis?

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Michele
4 jaren geleden

Beste Mike, Helaas nu lees ik weer opnieuw een aanval naar het Paganisme ( Wat het Vaticaan heeft zwart gemaakt) Vooral het verborgen vrouwelijke bewustzijn.Ik weet niet wat jij onder new age verstaat, maar voor mij is new age; “Aanhang theorie van internet over spiritualiteit”. en nadrukkelijk NIET PAGANISME. ik vind de newage theorieën over dat paganisme maar met de duivel te maken heeft even erg als het nep christendom van het vaticaan die even eens paganisme beschouwd als satanistisch. Denk maar aan alle heksen vervolgingen die het Vaticaan heeft uitgevoerd tegen het paganisme.Hoe zie jij dit precies? ik denk… Lees verder »

Michele
4 jaren geleden

Absoluut niet! heb zojuist wederom gereageerd op je eerste bericht. en je geeft een antwoord die om de vraag heen draait. en dat is.. WAAROM heeft het vaticaan mensen vervolgt die meerdere goden aanbidden zo vervolgt! en met name vrouwen!! en waarom hebben die paganistische stromingen nooit oorlogen gevoerd en wrede martelingen zo erg als het vaticaan gedaan. overigens zie ik het ook niet als aanbidding (maar het erkennen van de natuur)

Jos
4 jaren geleden

Laten we het er maar op houden dat wij allemaal scheppers zijn, creatures, to create.
Wat dan gelijk met zich meebrengt dat wij allen onze eigen werkelijkheid creëren.
En dus is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen creatie.
Laat dat nu toevallig ook de enige weg naar vrijheid zijn.
Want zolang men een ander verantwoordelijk houdt voor zijn/haar vrijheid, ben je gelijk weer in de macht van die ander.
Bidden is hetzelfde als tegen jezelf praten.
Luister dus goed naar jezelf.

Nany
4 jaren geleden

Beste Mike, Wat goed. Hoe je alles zo uitzoekt. Mijn mening reageer niet op andere hun reacties, het word een oneindige discussie. En het verpest jou waarheid. Want wat jij schrijft klopt. Mijn antwoord op jou verhaal: Satan heeft deze wereld genomen. Hij runt het ook op zijn manier met zijn trawanten. De artiesten zangers en acteurs hebben een contract met hem om ook zo de rituelen te gebruiken van hem. Hij heeft de tijd gekregen om zoveel mogelijk mensen voor hem te winnen zowel lief als tot de dood of zelfdood toe. Hieruit maakt dat er wel degelijk een… Lees verder »

Inge
1 jaar geleden
Reply to  Nany

@Nany

Mike schrijft dus dat de duivel ofwel satan niet bestaat en god overigens ook niet. Het dualisme komt uit de hoek van de cabal. Religie is niets meer dan een programmering.

Elles
1 jaar geleden

En een voorbereidt mens telt voor 100.

Hoe bereid je je voor? Door jezelf te kennen en niet bang te zijn voor alle (denkbeeldige) en echte ellende die men over de mensheid uitstort?

Dennis
11 maanden geleden

Micky dank je voor dit artikel ” Was het neerhalen van MH17 een verjaardagscadeautje voor ‘godin’ Isis?”
Geen idee….
“Karl Marx wrote that ‘History repeats itself, first as tragedy, second as farce. … History is never repeated, but it borrows, steals, echoes and commandeers the past to create a hybrid, something unique out of the ingredients of past and present.”
http://www.historien.nl/aanloop-naar-de-eerste-wereldoorlog-17-juli-1914/