Was het neerhalen van MH17 een verjaardagscadeautje voor ‘godin’ Isis?

( 7 )
 • Michele

  Beste Mike,

  Helaas nu lees ik weer opnieuw een aanval naar het Paganisme ( Wat het Vaticaan heeft zwart gemaakt) Vooral het verborgen vrouwelijke bewustzijn.Ik weet niet wat jij onder new age verstaat, maar voor mij is new age; “Aanhang theorie van internet over spiritualiteit”. en nadrukkelijk NIET PAGANISME. ik vind de newage theorieën over dat paganisme maar met de duivel te maken heeft even erg als het nep christendom van het vaticaan die even eens paganisme beschouwd als satanistisch. Denk maar aan alle heksen vervolgingen die het Vaticaan heeft uitgevoerd tegen het paganisme.Hoe zie jij dit precies? ik denk dat het vaticaan aan deze goden bewust een negatieve energie heeft gegeven zodat ze nu op een slinkse manier in het geheim deze krachten aanbidden terwijl de oorspronkelijke betekenis van die godinnen/goden niks te maken hebben met satanisme. dit doen ze om verwarring te zaaien. er zijn niet voor niets zoveel heksen/ heidenen vervolgingen geweest door het vaticaan. ik hoop graag van u te lezen hoe u hier over denkt. want het lijkt me toch volkomen duidelijk dat er niks aan klopt

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ga niet in herhaling vallen, ik heb je een paar uur geleden onder dit artikel https://www.indigorevolution.nl/cern-deeltjesversneller-in-maart-op-dubbele-snelheid-creeert-men-een-gateway-naar-andere-dimensies-html/#comment-3171 al uitleg en antwoord gegeven op jouw religie en vragen.

   Je bekijkt alles wel heel erg zwart-wit trouwens als ik dat zo mag zeggen. Met satanisme bedoel ik niet de duivel, dat schrijf ik meestal in artikelen er bij omdat mensen een verkeerd beeld hebben bij satanisme als term. De duivel bestaat niet. Satanisme gebruik ik als verzamelnaam voor alle occulte magie, rituelen, religies, geheime genootschappen et cetera. Satanisme draait om het eigen ego dienen. Ik heb geen idee of ik de term satanisme in bovenstaand artikel verkeerd gebruikt heb, geen zin om het na te lezen, maar bij deze dus mijn uitleg over die term.

   Verder verwijs ik je terug naar mijn eerdere antwoord, ik heb niets met paganisme of hoe je het aanbidden en vereren van meerdere goden ook noemt. Ik heb ook niets met het Vaticaan, niets met de new age, en niets met welk figuur dan ook die claimt een god te zijn.

   En wat jij doet of wat jij wilt geloven moet je helemaal zelf weten, maar vraag niet telkens naar dezelfde weg, ik weet nu inmiddels wel dat paganisme jouw mind-ego programma is, dit weet ik omdat je kennelijk de drang niet kan weerstaan om te reageren en je programma dus te verdedigen.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En om je vraag helemaal te beantwoorden: Ja het Vaticaan was door de eeuwen heen en is nog steeds een van de meest sadistische satanische organisaties die ik ken. Met aan het hoofd die ene ‘god’ die claimt dit Universum te hebben geschapen inclusief ons. Om dat te beweren ben je niet goed in je hoofd, zegen ik dikwijls tegen die ‘god’ van het Vaticaan.

   Maar de meerdere goden die jij vereerd daar ben ik ook alles behalve positief over. Want zoals gezegd is elk wezen die claimt een god te zijn niet goed bij zijn of haar hoofd, naast het feit dat ze leugenachtige wezens zijn met een dik vet mind-ego wat ze in de weg zit, en waardoor ze dus claimen god te zijn of goden te zijn.

   Ik hoop dat ik zo je vragen voldoende beantwoord heb?

   Beantwoorden
   • Michele

    Absoluut niet! heb zojuist wederom gereageerd op je eerste bericht. en je geeft een antwoord die om de vraag heen draait. en dat is.. WAAROM heeft het vaticaan mensen vervolgt die meerdere goden aanbidden zo vervolgt! en met name vrouwen!! en waarom hebben die paganistische stromingen nooit oorlogen gevoerd en wrede martelingen zo erg als het vaticaan gedaan. overigens zie ik het ook niet als aanbidding (maar het erkennen van de natuur)

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Antwoord: Omdat het Vaticaan bestaat uit een stelletje zieke sadistische geesten, die aangestuurd worden door nog ziekere geesten, en dan heb ik het over die ‘goden’ van jou, zieke geesten zijn dat, heb je wel eens verdiept in al die ‘goden’ die je nu loopt te verdedigen? Waarom moesten mensen die in die goden geloofden (menselijke) offers brengen aan die goden?

     En ja, ik weet dat ze echt bestaan, daarom zeg ik ook dat het zieke geesten zijn die ‘goden’ van jou… Maar het blijkt nogal lastig te zijn lees ik uit je reacties om niet in hokjes en zwart-wit dualisme te denken. Niet iedereen die zegt dat die goden die binnen het paganisme vereerd en aanbeden worden zieke geesten zijn behoort tot het Vaticaan…. wat is dat voor hersenkronkel?

     Beantwoorden
 • Jos

  Laten we het er maar op houden dat wij allemaal scheppers zijn, creatures, to create.
  Wat dan gelijk met zich meebrengt dat wij allen onze eigen werkelijkheid creëren.
  En dus is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen creatie.
  Laat dat nu toevallig ook de enige weg naar vrijheid zijn.
  Want zolang men een ander verantwoordelijk houdt voor zijn/haar vrijheid, ben je gelijk weer in de macht van die ander.
  Bidden is hetzelfde als tegen jezelf praten.
  Luister dus goed naar jezelf.

  Beantwoorden
 • Nany

  Beste Mike,

  Wat goed. Hoe je alles zo uitzoekt.
  Mijn mening reageer niet op andere hun reacties, het word een oneindige discussie. En het verpest jou waarheid.
  Want wat jij schrijft klopt.

  Mijn antwoord op jou verhaal:

  Satan heeft deze wereld genomen. Hij runt het ook op zijn manier met zijn trawanten. De artiesten zangers en acteurs hebben een contract met hem om ook zo de rituelen te gebruiken van hem. Hij heeft de tijd gekregen om zoveel mogelijk mensen voor hem te winnen zowel lief als tot de dood of zelfdood toe.

  Hieruit maakt dat er wel degelijk een GOD is die bestaat. Want anders zouden deze isis en andere dingen niet te hoeven bestaan en zoveel geweld. Het zou dan tegenstrijdig zijn.

  Mensen richt je tot GOD. BID en HIJ zal je geven de dingen die jij nodig hebt om op deze aarde te kunnen overleven. De dag dat HIJ KOMT. De dag wees bereid en wees wachtend. En je zult in ZIJN koningkrijk leven..Niet hier ver vandaan…

  Deze mike waarschuwt ons. En wat hij schrijft klopt. Met al de rituelen en demonische uitingen en oirlogen probeert de duivel, oftewel satan iedereen tot zich te krijgen.

  Wij overwinnen door gebed en dichtbij GOD te blijven… En de wereld zal veranderen als iedereen zich naar GOD richt…

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>