CERN’s deeltjesversneller in Maart op dubbele snelheid, creërt men een gateway naar andere dimensies?

( 24 )
 • Michele

  Mee eens dat dit walgelijke expiriment moet stoppen.( de wetenschap zoekt naar “deeltje’s” en denkt alleen maar aan opstapeling van “toevalligheden”. Daarbij komt nog eens dat ze dit mogelijk ook nog eens kunnen gebruiken als militair wapen. Maar wel weer jammer dat de ouden en daarmee doel ik de “goden” zo negatief als satan’s worden neer geplaatst. de grootste Satan is nog altijd “de God van de kerk”. helaas heeft het Vaticaan in de loop der jaren alle paganistische stromingen en hun goden als satan’s bestempeld. triest genoeg neemt de newage deze gedachten gang ook over. begrijp me niet verkeerd maar wat in deze wereld bestemd is als niet satanisch is het vaak wel. en anders om wat wel bestempeld is als satanisch is het vaak niet. de “goden” stonden binnen het paganisme gewoon voor de krachten der natuur. En helaas moest het vaticaan al deze stromingen de nek omdraaien

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wie heeft het hier over het Vaticaan? Ik niet. Wie heeft het hier over de new age? Ik niet. Je conclusies slaan nergens op. Binnen de new age worden dit soort ‘goden’ (let op de aanhalingstekens, het zijn geen echte goden) juist geprezen en vereerd. Ik daarentegen kijk niet meer in dualisme zoals jij nog duidelijk wel doet. Ik noem de beestjes bij hun naam en vooral bij hun daden/intenties/agenda’s et cetera. Wat jij doet of wat jij gelooft moet je helemaal zelf weten, als jij jezelf er prettig bij voelt om jezelf ondergeschikt/minderwaardig te maken aan een stelletje wannabe goden dan moet je dat uiteraard helemaal zelf weten. Ik daarentegen weet van onze eigen innerlijke kracht, wij mensen zijn altijd al geweest, hebben begin en hebben geen einde, en zijn dus niet afkomstig uit of onderdanig aan een stelletje wannabe goden.

   Waarom heb je de behoefte om jezelf als minderwaardig neer te zetten en een stelletje neppe leugenachtige goden boven jezelf te zetten? Alles en iedereen die zichzelf god of godin noemt en claimt beter, groter of machtiger dan jou te zijn is per definitie een leugenachtig wezen met een veel te groot mind-ego. Punt.

   Beantwoorden
   • Michele

    IK prijs ook geen god/godin boven mij. ( we komen allemaal uit de bron werkelijkheid.) wat wel zo is,is dat ze wel degelijk bestaan! en jij hier een negatieve lading aan geeft door te zeggen dat verering hiervan satanisme is! iets boven jezelf plaatsen is nooit goed maar de god/godin zien in de elementen der natuur en die vereren weten dat ook die krachten in ons zit is niks mis mee. Een vriendin vaan mij heeft ook een scherpe opmerking geplaaatst: Hoe kunnen ze nou de naam van godin Isis gebruiken ze word belachelijk gemaakt ze wil hier niet eens mee te maken hebben er word misbruik gemaakt door hun zo krijgt ze een negatieve naam met negatieve energie.Snap je me punt? En dan nog was ik benieuwd hoe jij erover denkt waarom het Vaticaan vroeger het paganisme zo heft vervolgt op satanisme. btw. er is niks mis met mind/ego ook dit is new age. en het aanbidden van godheden is niet newage maar PAGANISME wat al eeuwen ouder is dan “newage”. ( de naam zegt het al, nieuwe tijdsreligie) en vereren is miss een verkeerd woord maar meer het erkennen van het goddelijke in jezelf wat in de natuur ook aanwezig is!

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Joh maak je niet zo druk…..

     Fuck Isis. Dat is een valse neppe ‘godin’, ook bekend onder namen als Minerva, Columbia en Inana. Queen Bitch noem ik haar liefkozend. Je zegt niet met new age te maken te hebben maar je lult net zo dwaas als new agers met je bron waar we allemaal uit afkomstig zijn en je voorliefde voor ‘goden’….

     Ik zeg al 3x, en ik zal het voor een 4e keer zeggen, dat je vooral moet doen en laten wat je zelf wilt doen of laten, geloof wat je wilt, doe wat je wilt, maar ga niet als een jehovah’s getuige mij proberen te overtuigen van iets, want dat lukt je toch niet, omdat ik weet wie ik ben, en dan heb ik het over mijn multidimensionale zelf, die doet niets onder aan al die goden die je nu loopt te verdedigen. Sterker nog: die is honderden keren krachtiger dan welke wannabe god dan ook.

     En vraag het aan het Vaticaan waarom ze zo tegen paganisme waren, daar ga ik niet over, zoals gezegd vind ik het Vaticaan en die jezus en die god die ze aanbidden net zo labiel en onwetend als mensen die meerdere goden vereren en aanbidden en hier komen verdedigen.

     Zoek de antwoorden in jezelf, niet buiten jezelf. Of zoek het toch buiten jezelf, maar val mij daar dan niet mee lastig.

     Beantwoorden
     • Michele

      Jij voelt je aangevallen om een kritische vraag! Ik wilde je helemaal niet overtuigen maar je aan het denken laten zetten. Waarom het Vaticaan zo tegen meer goden verering was weet jij in iedergeval niks op te zeggen!!! En juist die vraag moet met juist aan het denken zetten. waarom een macht zoals het vaticaan niet wil dat het paganisme bestaat! Bij mij rijst dan in iedergeval antwoorden op dat het paganisme dichter bij de natuur staat en het spirituele dan het vaticaan!!

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Wederom verkeerde conclusie, ik voel me niet aangevallen, dat zal jouw projectie zijn omdat jij je aangevallen voelt met dat gelul over paganisme en het Vaticaan.

       Als ik jouw kromme redeneringen aan moet nemen dan is jezelf in je reet laten neuken ook goed, want daar is het Vaticaan ook tegen.

       Niet alles waar het Vaticaan tegen is is meteen goed, waar slaat die gedachte op?

       De ware reden dat het Vaticaan meerdere goden niet zo goed plan vond, is omdat die andere goden onderdanig zijn aan de ‘god’ die door het Vaticaan aanbeden wordt. Plus het is beter controleerbaar 1 god, in plaats van tig goden. Wil je nog meer antwoorden? Je gaat het toch niet leuk vinden de antwoorden die je krijgt, maar stel ze gerust! 😉

       Beantwoorden
       • Michele

        de antwoorden konden leuk gebracht worden om elkaar tot nadenken te zetten waar ik opzich geen moeite mee heb. ( om toch van elkaars verschillen te leren) Ik heb ook zelf christelijke vrienden. Denk niet echt dat jij vrienden kan maken met anders denkenden 🙂 dat is te zien op de manier hoe reageert. maar jouw projectie op mij zegt net zo goed wat over jou hoor. Jij bent de gene die groffe taal gebruikt zoals reet neuken en fuck en de woorden als bitch ik niet 🙂 Ik stelde in het begin een kritische vraag niet eens een aanval is bedoeld

        Beantwoorden
        • Micky van Leeuwen

         Oh jee….. ik gebruik groffe taal….. nu kan ik geen vrienden meer maken….. shit…. oh nee alweer zo’n ‘grof’ woord….

         Weet je zeker dat je geen lid bent van de licht en liefde new age kerk? 🙂

         En wat moet ik van jouw nonsens leren als ik vragen mag? Ik haal er nou niet zo 123 iets uit wat leerzaam is? Behalve dat je een bloedhekel aan het Vaticaan hebt en een voorstander bent van meerdere ‘goden’ aanbidden… maar ja, dat zijn niet echt leerzame feitjes of wel?

         Je zegt maar wat trouwens, wat nou van elkaar leren? Je blijft je eigen religie en hersenkronkels verdedigen en promoten en luistert niet naar wat anderen te zeggen hebben, en als antwoorden je niet bevallen dan ga je off-topic er dingen bijhalen die nergens op slaan.

         Volgens mij zijn we het gewoon eens, maar zelfs dat wil je of kun je niet zien. Want ja het Vaticaan is een ziek iets. En ja er zijn meerdere ‘goden’. En ik heb daarbij uitleg gegeven, maar daar ga je niet op in vriend.

         Beantwoorden
         • Michele

          vriend? beter vriendin 😛

          Beantwoorden
          • Micky van Leeuwen

           Excusé moi…

       • Maurice

        Laat me denken aan de Netflix serie Stranger things

        Beantwoorden
 • Michele

  En nergens anders om, is het niet een ruimerlijke naam voor de site revolutie van de mens. ( i.p.v. je te beperken op indigo) het gaat in middels om de mensheid in zijn geheel

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je weet niet eens wat indigo revolution betekend als naam en waar de site voor staat, dus wederom een vooroordeel en een conclusie van je die nergens op slaat.

   Beantwoorden
 • Michele

  666 is trouwens het getal van de mensheid 🙂

  Beantwoorden
 • Michele

  ja hoor. Indigo doel jij op nieuwe tijds kinderen met een (indigo aura) ook erg new age terwijl de revolutie ons alle aangaan

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat ik daarnet al zei, verkeerde conclusie, je bent niet door naar de volgende ronde.

   Je projecteert wederom je eigen hersenkronkels.

   Indigo Revolution heeft geen hol met nieuwetijdskinderen te maken. Waar lees je dat op de site? Indigo Revolution betekend niets anders dan ‘een geweldloze revolutie door middel van informatie’.

   Nu jij weer….

   Beantwoorden
   • Michele

    waarom dan indigo? dat woord?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Omdat ik dat net uitleg wat dat betekend?

     Beantwoorden
 • Michele

  kronkel in de hersenen?? we zijn ons brein niet he 🙂

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Klopt, we zijn ons brein niet, ook daar zijn we het dus over eens 🙂

   Maar dat we ons brein niet zijn wil nog niet zeggen dat we geen last kunnen hebben van hersenkronkels, of kan dat bij jou niet?

   Beantwoorden
   • Koning Florian

    ik dacht eerst ook dat dit over indigo kinderen ging, daarom dacht ik dat deze site new age bullcrap was. Totdat ik ff googelde op de indigo revolution, een revolutie die ergens in de contreien van India heeft plaatsgevonden.

    Al met al, ik begrijp haar verwarring wel, ik vind het haar wel te vergeven 🙂

    Beantwoorden
 • Adriaan van Dijk

  Goed verhaal.
  De elite (Illiminati) controleert de media geheel.
  Mensen willen boven hun Schepper te komen staan en het alom oude truukje van satan gaat weer werken.
  Mensen hebben geen idee wat er gebeurt wanneer er een gateway onstaat met een andere dimensie.
  Men denkt nog meer macht en invloed te krijgen dan ze al hebben.Ze lopen in de val van de slang.

  Zelf ben ik christen en zie deze ontwikelingen in de lijn met hetgeen in de Bijbel is omschreven.

  De arogantie van een selekt aantsl mensen zal hiermee een vloek over alle mensen op aarde brengen.
  Denk niet dat satan van plan is om ziijn macht echt te gaan delen met de mensen.
  Zolang hij mensen nodig heeft zal hij ze rijkelijk belonen, daarna probeert hij ieder mens in de diepe niet uit te drukken ellende mee te slepen waar hij zelf al in zit.

  satan heeft verloren en hij is verdoemd om vernietigd te worden door God.
  Dat is onomkeerbaar. Voor hem is geen enkele weg meer terug, omdat hij uit jalouzie op God al zijn werk en mensen wil vernietigen.
  Zijn tijd wordt steeds krapper en zijn rijk schudt van angst en beven vanwege deze wetenschap.
  Dit zal zijn laatste kunststukje worden om te doen alsof hij de macht heeft de aarde over te nemen.

  hij weet zelf dat de wedstrijd al gespeeld is en sleurt zoveel mogelijk mensen mee in zijn afgrond.
  De Schepper van deze wereld zal namelijk terugkomen op het moment dat de strijd verloren lijkt te zijn voor de mensheid.

  Realiseer dat satan niets kan doen binnen de bandbreedte die God hem geeft. En die bandbreedte is groot.
  Omdat God geduld heeft met ons en zo graag wil meenemen naar zijn Koninkrijk.

  satan siddert en krimpt ineen van angst als God maar 1 vinger naar hem uisteekt.
  Hij is totaal niets tov Hem. Hij is lager dan jet stof der aarde.

  Jezus zal terugkomen en de anti-christ met (personificatie van satan) zijn adem uitschakelen.
  Kun je nagaan, alleen al zijn adem is genoeg!

  Dus helaas krijgen wij niet alle info mee van CERN.
  Zij verkloten het voor ons in dit leven en zorgen ervoor dat wij kennis gaan maken met een wereld waarvan wij het bestaan liever niet kenden.
  Zij draaien nl aan de knoppen die de Schepper alleen heeft bediend in al zijn allesomvattende wijsheid.
  Nu gaan wij eraan draaien en de gevolgen zijn onomkeerbaar.

  Maar, we kunnen aan de knoppen van de schepping draaien, de Schepper laat ons nooit alleen.

  Dit alles is beschreven in het nieuwe testament van de bijbel.
  Als je je erin verdiept zul je zijn dat hier de waarheid ligt en dat voorspellingen van duizenden jaren geleden in deze tijd worden vervuld.
  In geen enkel boek worden zoveel voorspellingen gedaan die in inmiddels al waarheid zijn geworden of hat gaat nog gebeuren. Elke voorspelling is tot nu toe correct geweest.

  Dus helaas dit moet nu eenmaal gebeuren. Wij weten niet alles. Hij weet en ziet alles en zal op een dag afrekenen met onze vijanden die nu denken dat zij de scheppers zijn. God is de apha en de omega. Het begin en eind.

  En moet je dan aan heel veel criteria te voldoen om bij hem te mogen horen?
  Moet je geld hebben, macht of invloed? Moet je kinderoffers (bij voorkeur baby’s) brengen, zoals de satanisten plegen te doen?
  Dit moet je nl wel hebben om Tijdelijk mee te liften op de successen van satan.

  Nee! God houdt intens van ieder mens. Je hart openstellen voor hem is genoeg. Hij houdt onvoorwaardelijk van jou, wat je ook hebt gedaan. Er is altijd een weg naar hem. God gruwelt van kinderoffers. God gaf met een bloedend hart Zijn Zoon aan ons, zodat de weg en toegang naar Hem altijd vrij is. Dat is het verschil tussen God en satan. satan vraagt om offers, maar God offerde zichzelf op, zodat wij gered zijn. Dat is nog eens een Vaderhart! En God verschijnt voor allen die naar Hem vragen!

  Beantwoorden
  • Danny

   Waar wacht God eigenlijk nog op?

   Beantwoorden
  • Joost

   Ja idd Aad, waarom komt ie niet gewoon wat eerder?
   Wat is dat voor onzin om te wachten totdat wij bijna verloren zijn?
   ‘T is gewoon een miet die “god”.
   Wat dat betreft is die satan meer een man naar mijn hart hoor, misschien heeft ie dan wel niet het Aller beste met ons voor, maar hij toont in elk geval daadkracht nu… kun je van godje niet zeggen wah??

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>