CERN’s deeltjesversneller in Maart op dubbele snelheid, creërt men een gateway naar andere dimensies?

Abonneer
Abonneren op
24 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Michele
4 jaren geleden

Mee eens dat dit walgelijke expiriment moet stoppen.( de wetenschap zoekt naar “deeltje’s” en denkt alleen maar aan opstapeling van “toevalligheden”. Daarbij komt nog eens dat ze dit mogelijk ook nog eens kunnen gebruiken als militair wapen. Maar wel weer jammer dat de ouden en daarmee doel ik de “goden” zo negatief als satan’s worden neer geplaatst. de grootste Satan is nog altijd “de God van de kerk”. helaas heeft het Vaticaan in de loop der jaren alle paganistische stromingen en hun goden als satan’s bestempeld. triest genoeg neemt de newage deze gedachten gang ook over. begrijp me niet verkeerd… Lees verder »

Michele
4 jaren geleden

IK prijs ook geen god/godin boven mij. ( we komen allemaal uit de bron werkelijkheid.) wat wel zo is,is dat ze wel degelijk bestaan! en jij hier een negatieve lading aan geeft door te zeggen dat verering hiervan satanisme is! iets boven jezelf plaatsen is nooit goed maar de god/godin zien in de elementen der natuur en die vereren weten dat ook die krachten in ons zit is niks mis mee. Een vriendin vaan mij heeft ook een scherpe opmerking geplaaatst: Hoe kunnen ze nou de naam van godin Isis gebruiken ze word belachelijk gemaakt ze wil hier niet eens… Lees verder »

Michele
4 jaren geleden

Jij voelt je aangevallen om een kritische vraag! Ik wilde je helemaal niet overtuigen maar je aan het denken laten zetten. Waarom het Vaticaan zo tegen meer goden verering was weet jij in iedergeval niks op te zeggen!!! En juist die vraag moet met juist aan het denken zetten. waarom een macht zoals het vaticaan niet wil dat het paganisme bestaat! Bij mij rijst dan in iedergeval antwoorden op dat het paganisme dichter bij de natuur staat en het spirituele dan het vaticaan!!

Michele
4 jaren geleden

de antwoorden konden leuk gebracht worden om elkaar tot nadenken te zetten waar ik opzich geen moeite mee heb. ( om toch van elkaars verschillen te leren) Ik heb ook zelf christelijke vrienden. Denk niet echt dat jij vrienden kan maken met anders denkenden 🙂 dat is te zien op de manier hoe reageert. maar jouw projectie op mij zegt net zo goed wat over jou hoor. Jij bent de gene die groffe taal gebruikt zoals reet neuken en fuck en de woorden als bitch ik niet 🙂 Ik stelde in het begin een kritische vraag niet eens een aanval… Lees verder »

Michele
4 jaren geleden

vriend? beter vriendin 😛

Maurice
2 jaren geleden

Laat me denken aan de Netflix serie Stranger things

Michele
4 jaren geleden

En nergens anders om, is het niet een ruimerlijke naam voor de site revolutie van de mens. ( i.p.v. je te beperken op indigo) het gaat in middels om de mensheid in zijn geheel

Michele
4 jaren geleden

666 is trouwens het getal van de mensheid 🙂

Michele
4 jaren geleden

ja hoor. Indigo doel jij op nieuwe tijds kinderen met een (indigo aura) ook erg new age terwijl de revolutie ons alle aangaan

Michele
4 jaren geleden

waarom dan indigo? dat woord?

Michele
4 jaren geleden

kronkel in de hersenen?? we zijn ons brein niet he 🙂

Koning Florian
4 jaren geleden

ik dacht eerst ook dat dit over indigo kinderen ging, daarom dacht ik dat deze site new age bullcrap was. Totdat ik ff googelde op de indigo revolution, een revolutie die ergens in de contreien van India heeft plaatsgevonden.

Al met al, ik begrijp haar verwarring wel, ik vind het haar wel te vergeven 🙂

Adriaan van Dijk
4 jaren geleden

Goed verhaal. De elite (Illiminati) controleert de media geheel. Mensen willen boven hun Schepper te komen staan en het alom oude truukje van satan gaat weer werken. Mensen hebben geen idee wat er gebeurt wanneer er een gateway onstaat met een andere dimensie. Men denkt nog meer macht en invloed te krijgen dan ze al hebben.Ze lopen in de val van de slang. Zelf ben ik christen en zie deze ontwikelingen in de lijn met hetgeen in de Bijbel is omschreven. De arogantie van een selekt aantsl mensen zal hiermee een vloek over alle mensen op aarde brengen. Denk niet… Lees verder »

Danny
4 jaren geleden

Waar wacht God eigenlijk nog op?

Joost
4 jaren geleden

Ja idd Aad, waarom komt ie niet gewoon wat eerder?
Wat is dat voor onzin om te wachten totdat wij bijna verloren zijn?
‘T is gewoon een miet die “god”.
Wat dat betreft is die satan meer een man naar mijn hart hoor, misschien heeft ie dan wel niet het Aller beste met ons voor, maar hij toont in elk geval daadkracht nu… kun je van godje niet zeggen wah??