CERN’s deeltjesversneller in Maart op dubbele snelheid, creërt men een gateway naar andere dimensies?

24
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Michele

Mee eens dat dit walgelijke expiriment moet stoppen.( de wetenschap zoekt naar “deeltje’s” en denkt alleen maar aan opstapeling van “toevalligheden”. Daarbij komt nog eens dat ze dit mogelijk ook nog eens kunnen gebruiken als militair wapen. Maar wel weer jammer dat de ouden en daarmee doel ik de “goden” zo negatief als satan’s worden neer geplaatst. de grootste Satan is nog altijd “de God van de kerk”. helaas heeft het Vaticaan in de loop der jaren alle paganistische stromingen en hun goden als satan’s bestempeld. triest genoeg neemt de newage deze gedachten gang ook over. begrijp me niet verkeerd… Lees verder »

Michele

En nergens anders om, is het niet een ruimerlijke naam voor de site revolutie van de mens. ( i.p.v. je te beperken op indigo) het gaat in middels om de mensheid in zijn geheel

Michele

666 is trouwens het getal van de mensheid 🙂

Michele

ja hoor. Indigo doel jij op nieuwe tijds kinderen met een (indigo aura) ook erg new age terwijl de revolutie ons alle aangaan

Michele

kronkel in de hersenen?? we zijn ons brein niet he 🙂

Adriaan van Dijk

Goed verhaal. De elite (Illiminati) controleert de media geheel. Mensen willen boven hun Schepper te komen staan en het alom oude truukje van satan gaat weer werken. Mensen hebben geen idee wat er gebeurt wanneer er een gateway onstaat met een andere dimensie. Men denkt nog meer macht en invloed te krijgen dan ze al hebben.Ze lopen in de val van de slang. Zelf ben ik christen en zie deze ontwikelingen in de lijn met hetgeen in de Bijbel is omschreven. De arogantie van een selekt aantsl mensen zal hiermee een vloek over alle mensen op aarde brengen. Denk niet… Lees verder »

Danny

Waar wacht God eigenlijk nog op?

Joost

Ja idd Aad, waarom komt ie niet gewoon wat eerder?
Wat is dat voor onzin om te wachten totdat wij bijna verloren zijn?
‘T is gewoon een miet die “god”.
Wat dat betreft is die satan meer een man naar mijn hart hoor, misschien heeft ie dan wel niet het Aller beste met ons voor, maar hij toont in elk geval daadkracht nu… kun je van godje niet zeggen wah??