De weg naar compressie gaat niet altijd over rozen

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
ikke
4 jaren geleden

Heey Micky, in een ander artikel van jouw (weet niet meer welke..pfff) schrijf jij dat je tzt naar de 5e dimensie vertrekt en dan naar een ander universum. Begrijp ik het dan goed dat jij (wij) eerst met moeder aarde mee transformeren naar 5D en dan jouw/onze reis begint naar een ander unviversum? Je bedoelt dan niet het Universum waar wij nu inzitten van 1D t/m 12 D waar het synthetische god matrix gedeelte inzit.Verder, behoren bv de planeten Aarde,Jupiter, Mars, venus ect. melkweg, zon, sterren in dit Universum (misschien topic waardig)voor dummies ;-). Ik krijg dit plaatje namelijk nog… Lees verder »

New World Disorder
3 jaren geleden

Erg herkenbaar dit artikel, bedankt!!

Toch is het me nog niet helemaal helder hoe het kiezen vanuit je ‘ware zelf’ werkt. Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om visueel beperkt te worden? En stel iemand rijdt me morgen doelbewust aan, hebben we daar dan beiden voor gekozen, of ben ik immuun voor de keuzes van anderen?

Dan nog David Icke die beweert dat de ‘reptillians’ hem niet komen doden omdat hij dat niet toestaat, is daar iets van waar?