De weg naar compressie gaat niet altijd over rozen

( 4 )
 • ikke

  Heey Micky, in een ander artikel van jouw (weet niet meer welke..pfff) schrijf jij dat je tzt naar de 5e dimensie vertrekt en dan naar een ander universum. Begrijp ik het dan goed dat jij (wij) eerst met moeder aarde mee transformeren naar 5D en dan jouw/onze reis begint naar een ander unviversum? Je bedoelt dan niet het Universum waar wij nu inzitten van 1D t/m 12 D waar het synthetische god matrix gedeelte inzit.Verder, behoren bv de planeten Aarde,Jupiter, Mars, venus ect. melkweg, zon, sterren in dit Universum (misschien topic waardig)voor dummies ;-). Ik krijg dit plaatje namelijk nog niet helemaal helder.
  Ik plaats dit onder deze topic omdat deze het beste match.

  Thanks..!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik zou graag weten in welk artikel ik dat geschreven heb, dat moet minstens 5 jaar oud zijn en achterhaald zijn qua informatie namelijk…

   We zijn al in 5D. En we zijn al in alle andere dimensies. Dus ik hoef niet naar 5D te gaan, maar ik denk dat ik nog wel de context weet over dat verhaal van naar 5D gaan hier op Aarde. Dat is als de derde dimensie in elkaar dondert, en dan niet letterlijk de derde dimensie maar meer de natuur en alles wat we nu kennen in deze realiteit hier op Aarde waarin we nu leven. Maar 5D is zeker geen einddoel, en we kunnen nu al naar 5D hier op Aarde.

   Verder heb ik volgens mij nog nooit geschreven dat ik naar een ander Universum vertrek.. ook in die andere universums ben ik namelijk al.. 😉

   Ik kan er lang en kort op antwoorden, maar ik hou mij eerlijk gezegd totaal niet bezig met dit soort zaken, vroeger was ik daar meer mee bezig, soort van vluchtgedrag, nu weet ik dat de interne arena de laatste arena is, vroeger was ik meer bezig met het externe. Een eerlijk antwoord is ‘dat ik het gewoon niet weet’ waar ik heen ga na dit avontuur hier op Aarde, het interesseert mij eigenlijk ook niet echt, het doet er voor mij persoonlijk ook niet toe, het gaat voor mij om wat ik hier op Aarde doe qua proces, de rest is voor mij momenteel afleiding en van eventuele latere ‘zorg’.

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Erg herkenbaar dit artikel, bedankt!!

  Toch is het me nog niet helemaal helder hoe het kiezen vanuit je ‘ware zelf’ werkt. Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om visueel beperkt te worden? En stel iemand rijdt me morgen doelbewust aan, hebben we daar dan beiden voor gekozen, of ben ik immuun voor de keuzes van anderen?

  Dan nog David Icke die beweert dat de ‘reptillians’ hem niet komen doden omdat hij dat niet toestaat, is daar iets van waar?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je hebt inderdaad voor al je ervaringen gekozen, ik ook. Niet vanuit deze vorm maar vanuit onze diepere aspecten. Letterlijk alles dus ja.

   Ik weet niet hoe het met David Icke zit, kan alleen over mijzelf schrijven, maar ik weet uit eigen ervaring dat ik al ontelbaar veel aanslagen op mijn leven overleefd heb, dus ja er is zeker bescherming als het niet de bedoeling is/je tijd is om naar een volgend leven te gaan.

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>