Santo Daime: De Ayahuasca kerk der bezetenheid

Abonneer
Abonneren op
107 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
lidy
4 jaren geleden

jij mag het dan slecht ervaren hebben maar ik heb aya gedronken op een andere plek maar jij doet het over komen of ze je opsloten dit was in je eigen veiligheid . ik heb het een keer gedaan wel ergens anders dan en heb het wel gevoeld en vond het doods eng maar je wilt niet weten wat voor baad ik erbij heb gehad ! ik heb reumaoide artritis heb heel lang bijna niet kunnen lopen gebruikte een scootmobiel en loop nu weer 11 kilometer per dag ! daarnaast heb ik ptss door misbruik in me jeugd en ook… Lees verder »

Jos
4 jaren geleden

Lees de boeken van Lars Faber eens, ik heb zeer oprechte en goede ervarimgen met aya bij hem en zijn vrouw opgedaan.

Jos
4 jaren geleden

Micky, mijn bijdrage was niet naar jouw persoon gericht, maar meer in het algemeen, excuses voor gebrek aan nuance.

Jos.

Nick Silooy
4 jaren geleden

Ja wow he, ben er ook een aantal keer geweest, ben het helemaal eens met je stuk. Er komen daar een zooitje entiteiten op af, das niet gezond meer. Neen, ik drink het liever met een goede sjamaan! Ik waarschuw iedereen die ik ken ook altijd voor entiteiten, maar tis vaak een beetje prediken tegen dovemansoren. Denk dat als je wat gevoeliger bent beter ziet wat er allemaal gebeurt, en das niet fijn! Bedankt voor je verhaal Micky!

Notimetoluz
3 jaren geleden

Demonen bestaan niet. Dit is slechts de weerspiegeling van jullie eige zieken geest de je hebt ervaren tijdens deze ceremonie en waar jij jezelf mee indentificeren. Triets genoeg hebben julli er ervoor gekozen om jezelf  krampachitg aan de duisternis vast te klampen en aan de kerk de schuld te geven voor kwaadwillende activiteiten. In de ayawaska ceremonie krijg je de kans om hiervan te genesen. Om de duistenis als een deel in jezelf te zie en ermee te leven en te overmeesteren. Alles bestaat uit 2 energien net als Yin en Yang. Helaas hebben jullie de kans niet genomen om… Lees verder »

J.
3 jaren geleden

Beste Mickey, bedankt voor het delen van jouw verhaal. Het verhaal van je vriendin ga ik nog lezen! Ik ben onder meer zeer nieuwsgierig geraakt naar het verdiepen in entiteiten. Toch wil ik je wel meegeven dat ik jouw toon niet heel vriendelijk vind klinken naar bijvoorbeeld de 1e reactieschrijfster. Zijn we niet bedoeld om 1 te zijn? Afzeiken van anderen lijkt me de eenheid niet echt te bevorderen. Tuurlijk klinkt het nogal invullend van haar, mee eens, maar kom op.. liefdevol blijven bro. Ik wil trouwens ook meegeven dat ik, ondanks de negatieve toon hier en daar, (wat ook… Lees verder »

Buddha
4 jaren geleden
Reply to  lidy

Je verhaal was zo lang van stof , net zolang als jij je gevangen voelde.
Zonde van de thee, de negatieve energie die jij daar binnen hebt achter gelaten . Om eerlijk te zijn denk Ik niet dat dit jouw Ziel zou redden, je ontvangt van het universum, wat je geeft….

Bart
4 jaren geleden

Beste Micky, het artikel waarin je omschrijft wat jou allemaal wel niet is aangedaan, hoe slecht je bent behandeld door mensen die uitsluitend puur en zuiver wilde handelen mbt een eeuwenoud ritueel en ceremonieel enorm krachtig en veelal heelend medicijn is m.i. typerend. Het is spijtig dat jij op deze manier hebt mogen proeven aan iets dat je m.i. volledig niet verdient. Je vooroordeel, onwetendheid en beoordeling van al deze mensen getuigd mij in geen elk opzicht van respect, eerbied of diepgang. Ik heb sterk de indruk dat je idd volledig op de verkeerde plek, met de verkeerde mensen en… Lees verder »

Rutger
4 jaren geleden

Wat een geweld hier. Ik denk dat Mickey niet klaar was, en dat is verdrietig voor hem. Ik wou dat je net als al die andere “sukkels” de moed had het los te durven laten. Misschien later, hopelijk Mickey, je verdient het niet zo donker te voelen

Nick Silooy
4 jaren geleden
Reply to  Rutger

Denk dat Micky meer dan klaar is om deze onzin in te zien die verkocht wordt in de sektarische Santo Daime. Heerlijk om te lezen dat er nog iemand op deze planeet rondloopt die precies aankaart wat ik ook geprobeerd heb, dapper!

Matthijs
4 jaren geleden

Als je je er in had verdiept, dan had deze voor jou vervelende ervaring je besparen zijn gebleven. Het is niet voor iedereen. Het gebruik van Ayahuasca komt neer op het nemen van geestverruimende en omgaan met de ervaringen die daar uit naar voren komen. In het geval van de Santo Daime kerk hoort daar een ritueel bij, wat veel ingrediënten uit het cristendom kent gecombineerd met natuurreligie . Veel van de aanwezigen vinden dit waardevol en vieren hun leven op deze wijze. Er is zeer goede literatuur over therapeutische toepassing van Ayahuaca beschikbaar en het wordt ook in andere… Lees verder »

Matthijs
4 jaren geleden

Ik kan me zo voorstellen dat het “opsluiten”, en het ondertekenen van de overeenkomst dat je akkoord gaat met deze gang van zaken, bedoeld is voor je eigen veiligheid. Immers is het ook een risico voor de kerk als trippende mensen ineens besluiten te gaan autorijden of zwemmen.

Nu begrijp ik niet helemaal wat dan volgens jou wel de bedoeling van de kerk zou zijn. Ik zie niet hoe zij een voordeel behalen met wat jou “aangedaan” is. Allicht kun je dat verder toelichten.

Marsya Wyczynski
4 jaren geleden

Hoi Micky, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik heb wel gelachen toen ik het las. Wat een toestand was dat zeg. Ik zou geloof ik echt gaan flippen. Ben blij dat je nog steeds rationeel kon blijven. Ik vind je sowieso moedig en eerlijk. Ik heb 2 keer een ayahuasca ceremonie bijgewoond via Innerlijke Reis bij Zutphen. Vierakker om precies te zijn. De eerste keer was met 2 vriendinnen tussen vreemde mensen (met zijn twaalven in een mooie open ruimte) en de laatste keer hadden we een 4 persoonsceremonie. Mijn eerste ervaring was vooral voor mij lichamelijk zwaar.… Lees verder »

Matthijs
4 jaren geleden

Je was serieus over die demonen? Excuses, ik vermoedde satire.

sebas0570
4 jaren geleden

pff wat een verhaal, om bang van te worden. Ik heb natuurlijk geen handicap, maar ik had meneer de wachter op zijn neus gepoft en het vrouwtje over de schouder gegooit en wegwezen. Dit soort entiteiten channelen is levensgevaarlijk! Zeker op deze manier, je weet niet wie er aan de andere kant zit, het kan de AI zijn of een getergde demoon of ziel. Waar je later flink last van kan krijgen, in de vorm van bezetenheid op mentale problemen… Een perfect voorbeeld van weer het valse licht en lichtwerkers. Terwijl sommige van deze wezens voor het team duister spelen… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden
Reply to  sebas0570

Ha Sebas. Ben het zeker grotendeels met je eens. Ik heb ook wel eens een trip gehad, maar dan zonder hulpmiddelen, puur uit eigen kracht. Ik heb ook wel eens interesse gehad in ayahuasca, maar ik ga het waarschijnlijk nooit doen. Ik denk dat er iemand er bij moet zijn die heel veel ervaring heeft en weet wat die doet. En dat er een soort screening moet zijn of die persoon die ayahuasca er wel geschikt voor is. Max Verstappen scheurt ook niet meteen in een Formule I bolide. Moest ook vanuit de kart-wereld naar formule 3 , 2 enz.… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden

@Micky. Helemaal mee eens dat angst slechte raadgever is.
Bedoelde voor de rest met betrekking tot ayahuasca, voordat je ermee begint, je een soort spirituele wijsheid moet hebben. Iemand op deze website had er een wijze opmerking over, weet niet meer wie. Dat je zo’n ceremonie maar 1 maal in de 20-30 jaar doet, omdat je die tijd nodig hebt om te verwerken en spiritueel te groeien. Maar goed , heb er verder ook geen verstand van. Als het maar goed voelt zoals je zegt, ik ben er in ieder geval nog niet klaar voor.

Johan
4 jaren geleden

Grappig, ik ben volgens mij bij dezelfde sessie aanwezig geweest. En dat je claustrofobie hebt is me wel duidelijk. Ik heb zelf geleerd om Ayahuasca met respect te benaderen. Het is net als een eerste date, maar jouw eerste date was bij voorhand al gedoemd om te mislukken. Ik waardeer je openheid, maar ik lees met name veel projecties van jou naar anderen toe. Ik herken mij niet in de stilte vooraf tussen de mannen. Er werd wel degelijk gepraat, maar er was ook een bepaalde respect naar de aankomende sessie toe. Uit jouw verslag kan ik met name opmaken… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden

Voor iemand met maar 5% zicht heb je dan toch aardig veel gezien…..

Johan
4 jaren geleden

Ik denk dat Stevie Wonder zelf mee had gezongen…hij was er gewoon bij gaan zitten en mee gaan spelen…;)

Johan
4 jaren geleden

Ach, je obsessie met slangen komt duidelijk naar voren…soort zoekt s…..

Johan
4 jaren geleden

KLOPT!

Nick Silooy
4 jaren geleden
Reply to  Johan

Helaas is niet iedereen blessed met clairvoyance zo te lezen…

4 jaren geleden
Reply to  Johan

Wat een rare conclusies trek jij Johan. geen idee hoe je erbij komt dat Mick (en ikzelf) daarheen ging(en) om gewoon te trippen, als iets niet waar is dan is dat het wel. maar begrijpend lezen en dieper invoelen op iemands verhaal zonder deze in te kleuren met je eigen vervormingen is ook lastig dat snap ik. heb je trouwens zelf wel door dat jij Mick verwijt van projectie terwijl je zelf keihard aan het projecteren bent? Ayahuasca met respect behandelen betekent toch wel iets heel anders dan haar misbruiken om externe entiteiten aan te roepen. je denkt zelf dat… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Dore

“begrijpend lezen en dieper invoelen op iemands verhaal zonder deze in te kleuren met je eigen vervormingen is ook lastig dat snap ik….” Lol, als ik jullie vervormingen op een rijtje moest zetten dan kan ik net zo goed het verhaal van Micky ‘copy’ en ‘pasten’… Daarnaast ‘grow up’…een demonisch ritueel? Sorry, ik heb niets met de kerk en religie van Sainto Daime..en dat was ook niet het uitgangspunt van de bijenkomst. Het werd georganiseerd onder het mom “ontmoeting met jezelf’. De brazilianen organiseren het samen met Margriet en Albert. Er was maar een korte introductie hierover. De muziek was… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Johan

ow ik ontken ook zeker niet dat er vervormingen in onze artikelen zitten. man in elk artikel van mezelf dat ik na een paar maanden terug lees vind ik vervormingen… En ik weet dat het georganiseerd werd onder het mom (of zal ik zeggen onder de vermomming) van ”ontmoeting met jezelf”. dat is precies de zin waardoor ik mezelf heb laten misleiden en nietsvermoedend in dat ritueel ben beland. ik weet het: ik had santo daimo moeten googlen want dan was ik nooit gegaan. en dat is ook de reden waarom het niet de bedoeling was dat ik het zou… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Dore

het enige wat ik daar op kan aanvullen is dat ik je geen ongelijk kan geven als ik ergens niet van bewust ben geweest…dus in dit geval donkere entiteiten. Ik ben me wel degelijk bewust wat donkere/duistere krachten met mensen kunnen doen…ik zie mezelf niet als religieus iemand, eerder een atheist, maar als ik soms wel eens afstem op ‘Christus’ energie dan is dat niet per se een negatieve energie, dat voelt eerder positief aan…echter er waren wel degelijk mensen die een andere ervaring hebben gehad dan jullie en niet als bezetenen in een ruimte zaten, of zoals in jouw… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Johan

Hoi Johan, sportief van je dat je dat durft te erkennen als een mogelijkheid. dat vind ik dapper en daar heb ik erg veel respect voor. dat de christus energie als iets positiefs voor je aanvoelt (net zoals de santo daime ervaring) dat zegt eigenlijk genoeg. het duister vermomt zich namelijk in het valse licht en ik snap precies wat je bedoeld. als je je daar niet bewust van bent dan kan het heel lekker aanvoelen. dat is bijvoorbeeld ook bij demonische muziek zoals bv. lady gaga of beyonce, daar kan je een hele lekkere synthetische high van krijgen als… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Ik sluit het niet uit..maar dat wil niet zeggen dat jouw realiteit ook de mijne is. Ofwel, wat jij/jullie zien hoeft niet per se de realiteit voor anderen te zijn. Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die worden lastig gevallen door entiteiten in een ruimte terwijl anderen er geen last van hebben. Het kan dus net zo goed zijn dat dit in jouw/jullie onderbewustzijn afspeelt…dus de donkere entiteiten die jullie hebben waargenomen, interpreteer ik als een subjectieve ervaring en niet als een objectieve ervaring zodat het als een feit kan worden omschreven…ook je aanname dat wat ik als positieve energie… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden

Wow, wat een voorspelbare reactie van Stevie…
Dus als het te inhoudelijk wordt dan haak je af….wie is hier de struisvogel??

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Johan

Dag Johan. Je klinkt heel wijs. Je bent een atheïst? Heb je een definitie van jezelf? Ben gewoon nieuwsgierig maar je hoeft niet te antwoorden hoor. groetjes Rob

Sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Johan

Ik ga hier geen complete les soft en harddrugs geven Johan , maar Ayahuasca is ook niet te vergelijken met weed en xtc omdat dat een andere werking heeft. Ayahuasca is psychedelische drug zoals veel Paddo’s en Truffel’s. Met de zelfde sfeer bereik je hetzelfde effect. Sterker nog in Paddo’s bv. Truffels zitten psychedelisch zelf’s nog ondercategorieën met betrekking op bepaalde effecten. ADHV dit artikel heb ik nog een beetje na geinternet over dit onderwerp, en het is gewoon een halve sekte. Kom een een keer truffel/paddo thee drinken, dan sta je of lig net zo te stuiteren. ZONDER TE… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Sebas0570

Joh, ik heb helemaal niets met die kerk, en ik heb een paar sessie meegedaan voor de Aya. Mijn opmerking was sarcastisch bedoeld. Dit was geen sessie alleen van Santo Daime, het werd wel mede door hun georganiseerd. Ik zou het jammer vinden als mensen door een subjectief verhaal zich een ‘angst’ laten aanpraten over demonen en dat soort onzin…ja, dit is mijn subjectiviteit…de meesten die op de avond aanwezig waren hebben zich aangemeld via een andere organisatie…en ik vind dat Santo Daime als religie niet een rol speelde op die avond, alleen dmv de aanwezige muziek, en een braziliaan… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Johan

”alleen dmv de aanwezige muziek, en een braziliaan die zich met de Jezus Spirit verbonden voelt” Hahahaha gast je noemt hier al twee aardige ingredienten voor de mix. als iemand zwaar religieus is, (moslim, jehova christen what ever) dan voel ik al de valse god energie door iemand heenkomen (nog voordat ze me verteld hebben dat ze religieus zijn), laat staan dat ze ook nog eens jezus gaan oproepen via muziek en dan nog Ayahuasca erbij wat je lekker openzet en een ritueel (wat altijd alle energien aanroept van iedereen die ooit zo’n ritueel heeft uitgevoerd – en dus ook… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Ach Dore, je hebt de neiging om continu te projecteren….. “je haalt onze ervaringen naar beneden door deze te interpreteren vanuit je eigen subjectieve ervaring” Dus wat ik opschrijf is subjectief en dat wat jullie beweren is objectief?? Omdat jij zogenaamd dingen kan waarnemen die anderen niet kunnen? Dit is nog steeds SUBJECTIEF. Maar jij maakt het objectief door te beweren dat anderen er niet bewust van zijn…ofwel de meeste van ons zijn onbewust, maar jij bent ‘bewust’…maar dit vind nog steeds af in jouw realiteit…anders moet je het onderbouwen met ‘bewijzen/feiten’ –>foto;s, geluidsopnamen, video etc…tot die tijd is het… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Johan

Geniaal hoe je het nu omdraait, ik moet zeggen dat ik er nog ergens respect voor heb ook hoe mind ego’s alles 180 graden kunnen draaien. Jij begon met projecteren en ik heb het alleen maar omgedraaid en aan je terug gegeven. dit is onze website en we hebben beide het recht om onze grenzen aan te geven hier en ons niet aan te laten vallen door een nare energie vol met projecties, net zoals ik het recht heb om mensen mijn huis uit te zetten als ze over mijn grenzen gaan en me aanvallen in energie. omdat het onze… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Dore

Zo Dore, ik heb nogal wat bij je los gemaakt…en je bent op een aantal punten flink getriggerd merk ik…zowel op je vrouwelijke en mannelijke energie. Tja, je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat dit jullie website is…maar jij en je vriendje hebben er wel een handje van om alles om te draaien en jezelf als slachtoffer neer te zetten. Net zoals dit artikel waarbij de strekking is dat Micky tegen zijn wil in gevangenschap werd gehouden….LOL. Kom op….en alles afschuiven op mind-ego is ook een zwaktebod op iemand die gewoon een inhoudelijke discussie wil voeren, en daardoor juist wordt neergezet… Lees verder »

Johan
4 jaren geleden

Oh, daar hebben we Micky weer…denk je net een gesprek afgerond te hebben…dat klopt ik heb niets met Sainto D. Volgens mij heb ik dat al een paar keer aangegeven, maar dat wil er bij jou niet in…tja, als jij dat wel zo leest, dat is jouw perceptie…maar ik ben wel blij dat je weer even kan lachen….je werd me al zo serieus…

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Johan

@Micky ja er zijn namelijk 2 demonen waar ik niet van af kom….M&D.

Johan
4 jaren geleden

Oh, en nu toch hier schrijft, en ik niet meer kan reageren op je bovenstaande post, wou ik even rechtzetten dat je zelf Stevie erbij haalde….Ik noemde jou vervolgens Stevie maar daarbij niet doelende op je gezichtsvermogen, maar omdat dat het onderwerp werd van onze flauwe discussie noemde ik je zo. Het was niet de bedoeling om je op die manier te beledigen, als het zo is over gekomen, dan bied ik daar mijn excuses voor aan, voor al mijn overige tekst niet of course…..;)

4 jaren geleden
Reply to  Johan

Je hebt zeker iets in me losgemaakt Johan, alleen geen gekwetstheid of geraaktheid of iets dergelijks, omdat ik me door zulke mind ego reacties niet geraakt voel. maar meer de zwaarstrijder energie waarmee ik mezelf verdedig als ik me aangevallen voel (zonder dat er iets in mij geraakt wordt wat van mij is waardoor ik dat wat niet van mij is makkelijk kan teruggeven)en dat voelt goed. dus daar wil ik je zeker voor bedanken. ik vind het ook een leerzaam iets hoe je doorgaat en dingen blijft omdraaien en daar volgens mij ook heilig achter blijft staan. ik zou… Lees verder »

4 jaren geleden
Reply to  Dore

en met deze reactie heb ik mezelf wel even lekker laten gaan en dus laten meeslepen. want als ik er eerlijk naar kijk en op invoel was dit van mij zeker weten ook een mind ego reactie dat geef ik toe. ik leer hier ook van. bedankt voor deze les. 🙂

Johan
4 jaren geleden
Reply to  Dore

mijn laatste reactie was voor deze reactie…anyway Dore…..ik laat het hierbij…

Ik wens jullie alle goeds vanuit mijn Mind-Ego…:)

Jordy Verduyn
4 jaren geleden

Beste schrijver, Dank voor de moeite. Bij mijn zoektocht naar een zuivere plek waar ik ayahuasca kon nemen ben ik ook deze kerk tegengekomen, alle alarmbellen gingen af. Ik kom zelf uit een religieuze opvoeding en wist direct (op 4 jarige leeftijd)dat het niet klopte,dit heeft niks met liefde te maken. Laatst werd ik geconfronteerd met een uitspraak van Graham Hancock (de moeite waard om eens op te zoeken ): “the greatest trick the devil ever pult was to convince People he was god” en daar vielen heel wat steentjes op hun plek… Ik meen dat je intuïtie erg juist… Lees verder »

Seth-3
4 jaren geleden

Ok waar kan ik ayahuasca, paddo’s, cactussen of lsd scoren ?
Ik kan wel bijzondere momenten gebruiken, even ‘meer’ ervaren dan het dagelijkse standaard ?

Maar ik lees wel felle reacties op basis van iets subjectiefs.

Seth-3
4 jaren geleden

Komt hoop ik goed ??

Sebas0570
4 jaren geleden

Online bestellen bij de Stoelendans.nl en afhalen bij de albert hein 😛
🙂

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Sebas0570

Yo thx sebas

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3

Site werkt niet. Of was het sarcastisch? Ik denk het laatste

Sebas0570
4 jaren geleden
Reply to  Seth-3
Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Sebas0570

????

Seth-3
4 jaren geleden

Calm down people, take a few splifs and chill out, of doe je een meditatie-sesie. Even injezelf keren en tot rust komen ?

Jordy Verduyn
4 jaren geleden

Een ouderwetse boks voor jou Mickey! Ps: wat een top vrouw heb je zeg! Petje af voor haar! Held van de dag.

Seth,

Je kan mij bereiken via email adres: jordyverduyn@hotmail.com . Dan stuur ik je de gegevens van de plek waar ik mijn reizen doe, zeer integere en oprechte mensen. Ik zet de info hier liever niet op. Hartegroet♡ voor jou.

Renato
4 jaren geleden
Reply to  Jordy Verduyn

Beste Micky en Dore, Ik heb met veel interresse en plezier jullie belevenis met de Santo Daime kerk-organisatie en het negatieve gebruik van de ayahuaska plant gelezen.Ik vind het een spontaan verslag met heel nuttige informatie die de schijnwerper richt op duistere praktijken waar vele mensen zich niet bewust van zijn. Ikzelf woon nu bijna drie jaar in Peru in de streek rond Cusco waar er vele sessies met Ayahuasca en San pedro(kaktusplant) uitgevoerd worden.Ik heb een aantal boeken,geschreven door echte serieuse chamanen,gelezen en ben het hierdoor helemaal eens met jullie.Deze chamanen verwittigen de mensen ervoor dat het heel belangrijk… Lees verder »

Jordy Verduyn
4 jaren geleden
Reply to  Renato

Mooi Renato, eerlijke man.

Nelleke
4 jaren geleden

Mijn ervaring met Ayahuasca was ook niet zo prettig, maar het heeft mij wel verder geholpen in mijn zoektocht. Een aantal jaren geleden raakte mijn dochter en ik betrokken bij een mind-control programma. Tijdens een bijeenkomst werd een film over DMT vertoont en de inleiding werd verzorgt door een medicijnvrouw/sjamane. Zowel mijn dochter als ik voelde dat ze ons intern raakte en wij werden hierdoor emotioneel getrickerd. We voelden allebei verdriet. Tijdens een gesprek met deze sjamaan vertelden mijn dochter en ik dat we gevoeld hadden dat zij energetisch iets bij ons teweeg bracht. Vervolgens vertelde zij ons dat ze… Lees verder »

Jordy Verduyn
4 jaren geleden

respect dat je verder ben gaan zoeken Nelleke!

Nelleke
4 jaren geleden
Reply to  Jordy Verduyn

Dank je wel!

X
4 jaren geleden

Bedankt, Mick en Dore. Komt allemaal erg overeen met mijn ervaring bij Santo Daime zeven jaar terug. Ik heb daarvoor een jaar lang ongelooflijk mooie ervaringen gehad met anahuasca (shrooms), waardoor ik wist dat ik echt nergens meer bang voor hoefde te zijn omdat alles een is. Toch zag ik zoveel ellende om me heen en ik was vastbesloten daar een einde aan te maken, wat ik daarvoor ook maar mee moest maken. Op een gegeven moment kreeg ik een ‘waarschuwing’ in een droom, direct gevolgd door een grote bedreiging in de derde/vierde dimensie. Ik voelde me heel onveilig en… Lees verder »

Marijke
4 jaren geleden

Beste micky Ik heb genoten van je verhaal en een one man show kan niet beter.Het is ook interessant hoe een ieder reageert waaruit je kunt opmaken op welk spiritueel nevau betrokkene zit. Ayuasca dient ten principale in een ” religieuze”setting met specifieke rituelen zoals de santo daime te worden genuttigd.Bij het gebruik van de Ayuasca daalt je hogere zelf in ,alleen in vele gevallen moeten allerlei blokkades worden opgeruimd alvorens contact met je bewustzijn plaatsvindt. Dat is o.a. de reden dat je het niet bij een keer moeten laten vanuit de gedachte dat je jezelf wilt leren kennen.Entiteiten zijn… Lees verder »

hans coudyser
4 jaren geleden
Reply to  Marijke

Je kan het natuurlijk ook op je alleen drinken hé. Dan voel en weet je al vlug(ger) veel meer (wat en van waar wat zou kunnen komen) . Maar hiervoor is moed nodig.XX

Rick Devente
4 jaren geleden
Reply to  Marijke

Mijn overtuiging is dat er tijdens een dergelijk ayahuasca sessie het volgende gaande is. Je bent in deze realiteit een illusionair mens van vlees en bloed, met een geest (Mind) en een ingedaalde ziel. Jij bent je ziel die eeuwig is, je geest is tijdelijk. Het is je geest die denkt in overtuigingen van begin en einde. Je geest kan niet bevatten dat er zoiets bestaat als geen tijd en geen sterven (geen einde). Je geest wil “bewijs” zien van dat wat je ziel weet. Mensen die ayahuasca nemen zijn naar mijn mening juist totaal NIET bezig met het hogere,… Lees verder »

Rick Devente
4 jaren geleden

Beste Micky, bedankt voor je uitgebreide verslag, ik heb werkelijk in geen 10 jaar zo genoten, gelachen en vol verbijstering iemand zijn ervaring met ayahuasca gelezen. Zelf heb ik mij enkele jaren geleden door mijn toenmalige echtgenote over laten halen ayahuasca te doen. Ik ben een boven gemiddeld intelligent persoon, sterk linkerhersenhelft gedreven die graag zijn “gevoelige’ kant aan wilde scherpen. Ik zal mijn ervaring ultra kort houden. Ik heb een prive sessie gedaan, Goddank, want wat jouw overkomen is, nee dank je, ik had die deur wel uitgelopen en mij tegenhouden resulteert voor die persoon in een ziekenhuis verblijf.… Lees verder »

Rudolf Zonnekus
4 jaren geleden

Micky ik ben je super dankbaar voor jouw uitgebreide verhaal. Wat heb jij een heerlijke manier van uiten over jouw realiteitsbeleving haha. Samen met enkele reacties van helder functionerende mensen, heb ik nu het complete beeld van het voorgevoel dat ik al had bij de uitnodiging om een keer mee te doen met santo. Zelf ben ik hoog sensitief en zeer bewust van het reilen en zeilen van de energetische wereld. Ondanks dat ik op zich een leuk gesprekje had met de persoon die mij vroeg om mee te gaan, had ik voortdurend het gevoel in een circulaire energie te… Lees verder »

ikke
4 jaren geleden

Ik heb om-mij sinds verleden jaar al in het vizier.
Toch fijn Micky, om van jou te horen dat het jou daar goed bevallen is.
En is vanaf mijn woonplaats makkelijk te bereiken 😉
Maar je moet hier wel klaar voor zijn, dus ik wacht op een impulsje van binnenuit.

Sebas36
4 jaren geleden

Dat was bij mij ook het geval, een bijna dood ervaring die mij compleet wakker heeft geschud. Ik hoor het heel vaak dat BDE’s mensen wakker/zoekende hebben gemaakt.

In mijn vriendengroep uit mijn jeugd zat ook een jongen die kan je alle drugs gaven totaal geen effect en zag er ook ook compleet nuchter uit. Enkel Alcohol deed hem wel wat. Lijkt me best saai eigenlijk. 😛
En inderdaad de schrijfstijl van Micky is een genot om te lezen..

Amilius
4 jaren geleden

Er is een hele goede smartshop
Die heet moeder natuur.
Die heeft gewoon de ouderwetse
Kaalkopjes en zijn van de ouderwetse kwaliteit.
Toevallig komt er een nieuwe lading binnen rond deze tijd.
Even inlezen en op pad zou ik zeggen. LET OP! Doe je laarzen
aan en respecteer de smartshop!
Trip van eigen bodem, trip van je leven.

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://youtu.be/dw8B5Bi7fFs
Ook een secte die blauwe rakkers

Ingmar Boekhout
4 jaren geleden

Ik heb dezelfde ervaring met deze kerk te lang om hier te vertellen, ik vond het heel vervelend en ben wel opgestaan en heb gedreigd iemand iets aan te doen omdat voelde dat het niet goed zat daar het is een zieltjes winnen sekte die bij je binnen dringt als je helemaal open staat en zo je manipuleert en bij je binnen dringt. Ik zal het hele verhaal na dit gelezen te hebben eens uit de doeken doen, ik was letterlijk bijna krankzinnig geworden die hele lange trip opgesloten in een ruimte met hele enge mensen vond ik. Ik ben… Lees verder »

Arno
4 jaren geleden

Hoi, ik kwam per toeval op je site, voelde de motivatie om te reageren, ik ga niet in een ellenlange conversatie, ik probeer minder achter de computer te zitten… Ik hoop dat het genoeg kant en wal raakt, ik heb niet zoveel schrijfroutine als jij, daar komt ie: Hecht niet te veel waarden aan de realiteit van verhalen. Ook niet die je denkt zelf naar waarheid te hebben beleeft. Een zienswijze is bedoelt als houvast in het leven, en wordt door ervaringen en verhalen van anderen opgebouwd (of geïnspireerd). Het denken van ons is zeer veranderlijk, en is bedoelt om… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

Ook uit de kerk gedonderd wegens het vouttiev gebruiken van gods word
https://youtu.be/O0cAx1jLbJk

Amilius
3 jaren geleden

Voor zij die nog op de vlucht zijn….naar of in de kerk…
Uiteindelijk….
https://youtu.be/xbFVcwz4wPc
Veel plezier!

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

En uiteindelijk, beste kerkgangers, kom je hoe hard je ook rennen kan, hier
https://youtu.be/viNlErR88GE
terecht.
Dus… https://youtu.be/dKq4McofmzI doorrennen! Het gaat de goede kant op!

Gerben
3 jaren geleden

zoals sommigen van jullie inmiddels vernomen zullen hebben heeft het Amsterdamse hof de Santo Daime verboden om ayahuasca in te voeren. Opvallend genoeg heeft het hof ook de conclusie getrokken dat de opiumwet gehandhaaft moet worden, omdat er sprake is van een onaanvaardbaar gevaar voor de volksgezondheid. Weliswaar had dat niet direct met de aanklacht te maken, maar hoe dit verder gaat zullen we af moeten wachten. De Santo Daime heeft aangegeven in hoger beroep te gaan. De uitspraken zijn des te opvallender, omdat de Santo Daime in 2001 toestemming heeft gekregen voor de ceremonies. Het verschil: toen heeft de… Lees verder »

Henny
2 jaren geleden

Ik ben 1 keer meegeweest naar zo’n Santo Daime kerk. Wat een boel sneue types met veel zelfmedelijden en zelfbenoemde goeroes bij elkaar. Het is gewoon een ouderwetse sekte. Met de kenmerken van een sekte. Niets voor mij, maar ieder zijn ding. (En oh ja, ik mocht niet weg van zo’n dame in een outfit die in een gemiddelde zwarte kousenkerk niet zou misstaan). Werd namelijk nogal misselijk van de enorme wietlucht die in de kerk hing. Naast ayahuasca beneveling worden ze ook met elkaar nog eens kneiterstoned. Goede handel ook, kost evenveel als een kaartje naar het theater. Nu… Lees verder »

Bobby Vanderbobkat
1 jaar geleden

Interessant, losstaand van de Ayuwaska heeft het personeel duidelijk een agenda. En blijkbaar hebben de doctrinaire elementen reeds genoeg macht over de zwakke zielen in de vorm van liedjes waar meezingen van een taal die je niet kent.