Democratie is een fabeltje

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nicole
11 maanden geleden

Wat gaaf…. de lyrics onder het Queen nummer. Ik hoorde dit nummer steeds in de auto (een oud cassette bandje) en dacht: wat zingt hij toch? Free your self from your ego? En was ik nieuwsgierig of je ook iets vertelde over Queen. Ik was altijd wel geinteresseerd in Mercury omdat hij een Zoroastriër is en dat vond ik altijd een aparte filosofie. Wat ik uit die filosofie heb is: goede woorden, goede daden, goede gedachten. Dat is eigenlijk wel mijn mantra als ik gedachten heb die ik niet wil. Wat grappig dat jij nu ook net ‘innuendo’ hier benoemt!… Lees verder »

Nicole
11 maanden geleden

Nog even dit artikel goed gelezen. Ik had dit gevoel na de eerste keer Rutte, hoorde zoveel mensen zeggen dat zij niet op Rutte hadden gestemd en toch zat Rutte er weer. Zelfs in mijn kleine dorp – dat altijd een PvdA dorp was – bijkt nu een VVD dorp te zijn! Dit artikel doet me ook denken aan dat fragment dat je gedeeld hebt van Jay en Appa. Nogmaals bedankt dat je dat op FB hebt gedeeld. Wat Appa zei resoneerde zo met mij. Ik had, als jij dit niet gedeeld had, nooit gekeken. Andere generatie ? kortzichtig hè?… Lees verder »