Het Nieuwetijdskind Virus

( 3 )
 • Lux

  Nog geen jaar geleden voelde ik mij zelf echt een “Guru”, een guru van de nieuwe tijd (New Age). Maar ik was speciaal, ik was een Kristalkind en was met deze afkomst heel erg trots op mezelf. Zowat iedereen die ik tegen kwam of leerde kennen wilde ik informeren over de New Age beweging, hoe veel tegen slagen ik ook kreeg, ging ik hier mee door. Het voelde als de enige waarheid en was wanneer ik te grote tegen argumenten kreeg snel op mijn teentjes getrapt. echter zij ik dan wel altijd tegen die personen ‘Ik accepteer jou zoals jij bent’ want iedereen moet in zijn waarde gelaten worden. maar ik realiseer mezelf nu dat ik dit zij omdat ik mezelf alleen maar goed wilde praten.

  dit heb ik een poos gedaan. tot dat ik in een nieuwe vriendengroep terecht kwam en mezelf een aantal keren had betrapt dat ik eigenlijk niet helemaal wist wat nu de realiteit was. ik sprak mezelf ooit nog wel eens tegen. dan waren mijn eigen gedachten vanuit het hart en de gedachtes van de zogenaamde “New Age” die tegen elkaar aan het concurreren waren. en alsof dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog eens een stemmetje in mijn hooft dat iedere keer zij dat ik goed bezig was met de “New Age” beweging, waardoor ik niet meer wist wat nu de waarheid was. Hierdoor kreeg ik een depressie en draaide ik door. Tot dat ik steeds vaker naar mijn instincten en intuïtie ging luisteren en minder naar mijn geloofs overtuiging. ik voelde mezelf steeds beter en levendiger, mede dank zij deze nieuwe vriendengroep die mij altijd steunen, respecteren en accepteren zoals ik ben. Ondanks dat we allemaal weer anders denken.

  In deze periode van mezelf beter voelen kwam ik uit op de site IR. Hier stonden zoveel artikelen op waar ik nog niet veel van af wist, behalve dan Illuminatie of Cabal, net hoe we het willen noemen. Ik wist ook al behoorlijk wat over het buitenaardse en het kon gewoon niet anders dan dat er ergens anders ook nog intelligent leven was. zelf heb ik 2x dit bewijs ervaren. Echter door IR kreeg ik meer informatie over de Matrix en hoe we op een groter niveau (dan ik had gedacht) gemanipuleerd worden. Zoveel teksten die ik las gaven mij een gevoel alsof ik deze informatie stiekem al wist. Echter was in het eerste artikel dat ik last mijn mind bevrijd van de New Age, deze reeks artikelen hebben heel dit geloofs systeem in mijn hooft naar beneden gehaald. 1 Matrix serie uit de lucht, nu nog de rest 😉

  Mijn leven dusdanig verandert is in een korte tijd, en hiervoor wil ik jou Micky heel erg bedanken!! ik zie nu in door jou hoeveel verschillende Mind-Games er zijn, en hoeveel ik er al wel niet heb mee gespeeld.

  Echter heb ik nog een lange weg te gaan, maar ik ben al onderweg zullen we maar zeggen. Ik hou van mezelf en ik respecteer de mensen zoals ze zijn ook al slapen ze nog. de een is nu eenmaal eerder in het proces van wakker worden dan de ander. zij die nog niet wakker zijn komen er wel. ik heb volle vertrouwen in de mensheid. En ik vind het stiekem ook wel een beetje lachen hoe wij door deze krachten van beperking worden uitgespeeld. het is net een groot spelletje dat we spelen.

  Nogmaals bedankt voor jou kennis!

  Met vriendelijke groet,
  Lux (Luc Rutjens)

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Jij ook bedankt voor je verhaal, dat doet mij erg goed om te lezen!
   Wat je verteld is denk ik erg herkenbaar voor velen, want velen hebben in meer of mindere mate te maken gehad met de new age religie. Er is veel innerlijke kracht en moed voor nodig om zodanig naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken dat je uit dat programma van de new age bent gestapt, het is namelijk een heel sterk programma de new age, maar dat wist je natuurlijk al! 😉

   Tof om te lezen dat deze site je gereedschappen heeft kunnen bieden om je verder te helpen in je proces. En niemand van ons is er al, we zijn allemaal bezig met ons eigen unieke proces, we zijn met andere woorden allemaal kindertjes van de regenboog haha.

   Beantwoorden
 • Fietje

  Helemaal mee eens. Ongewenste ontwikkeling ook dat er nu zelfs nieuwetijdskinderen scholen zijn, namelijk die van de verenigde democratische en ibbo scholen. Niks democratisch aan, maar wel sektarisch en zeer spiritueel van karakter. Het zijn community’s, leefgemeenschappen. Gebaseerd op anarchisme. Kinderen en hun ouders worden compleet new age geïndoctrineerd. Bijna alle oprichters zijn Avatar Masters, dat is een zijtak van scientology. Zo hypocriet als de pest, enerzijds zeggen ze vrijheid van alles en geen autoriteit te willen. Anderzijds proberen ze een transitie van de samenleving en het onderwijs te bewerkstelligen door ons de visie van hun goeroe door de strot te duwen. En als je het niet met ze eens bent wacht je sociale uitsluiting, wordt je uit hun community gedonderd en wacht je wraak. Wanneer wordt deze new age gestopt? Immers, kinderen zijn het lijdend voorwerp.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>