Het Nieuwetijdskind Virus

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Lux
5 jaren geleden

Nog geen jaar geleden voelde ik mij zelf echt een “Guru”, een guru van de nieuwe tijd (New Age). Maar ik was speciaal, ik was een Kristalkind en was met deze afkomst heel erg trots op mezelf. Zowat iedereen die ik tegen kwam of leerde kennen wilde ik informeren over de New Age beweging, hoe veel tegen slagen ik ook kreeg, ging ik hier mee door. Het voelde als de enige waarheid en was wanneer ik te grote tegen argumenten kreeg snel op mijn teentjes getrapt. echter zij ik dan wel altijd tegen die personen ‘Ik accepteer jou zoals jij… Lees verder »

Fietje
3 jaren geleden

Helemaal mee eens. Ongewenste ontwikkeling ook dat er nu zelfs nieuwetijdskinderen scholen zijn, namelijk die van de verenigde democratische en ibbo scholen. Niks democratisch aan, maar wel sektarisch en zeer spiritueel van karakter. Het zijn community’s, leefgemeenschappen. Gebaseerd op anarchisme. Kinderen en hun ouders worden compleet new age geïndoctrineerd. Bijna alle oprichters zijn Avatar Masters, dat is een zijtak van scientology. Zo hypocriet als de pest, enerzijds zeggen ze vrijheid van alles en geen autoriteit te willen. Anderzijds proberen ze een transitie van de samenleving en het onderwijs te bewerkstelligen door ons de visie van hun goeroe door de strot… Lees verder »

Catwalker
1 jaar geleden

Ik erger me daar ook echt groen en geel aan.
Erger nog: mensen die zichzelf lichtwerker of nieuwetijdskind noemen. VOLWASSENEN..
( terwijl ze werkelijk nog nooit ook maar iets voor een ander gedaan hebben. ?

Weet je wat ook een virus is?
Mensen die zichzelf “EMPATH” noemen.
Of “oude ziel”.
Lachwekkend en irritant tegelijk.