John de Mol spil in satanisch media netwerk

29
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Amilius

Mik, even ter aanvulling, zo vanaf de rand van het bos. Lekker veilig 😉 In het grote bos is me geleerd dat elke occulte ( o-cult) samenhangende bende ten eerste maan aanbidders zijn. Vandaar dat ze allemaal een agenda hebben om na te leven en te propageren. De agenda (komt van Argentum,zilver, de zilvere maan) zorgt dat ze er een tik aan overhouden, een lunatic. Dat volgen van agenda’s (de maan) is niet makkelijk! Aleen via maan aanbidding kunnen ze naar saturnus (of welke andere hemelse energie ze op willen zoeken. Saturnus heeft veel met het element lood en maak… Lees verder »

Rob

Dag Amilius. Heb de link gezien. Dus als ik het goed begrijp is het kwade onze leermeester, zodat onze ziel alle aspecten kan ervaren? Vanuit de gnostici denk ik te begrijpen dat er eerst een oerbewustzijn was. Opeens werd het zich bewust van zichzelf dat het bestond. Omdat dit bewustzijn puur is , zeg maar een witte stip, moest het duisternis creeren. Een witte stip wordt immers zichtbaar op een zwart vlak. Daarna begon het bewustzijn zich te spitsen in ontelbare fracties, die allemaal ervaring gaan opdoen. Dan denk ik even aan de grafiek die hier op de website staat… Lees verder »

Amilius

Goed filmpje Sebas36!
Thnx

Amilius

https://youtu.be/m0cx5yD1ybw

Deze man verdient positieve karma punten.
En hij weet het 🙂

Amilius

Ik weet niet of ik het ga missen maar vlees eten is voorbij. Vlees eten is satanisme

Amilius

Ik wens bij deze alle satanisten en aanverwanten een mooi en liefdevol leven toe. En alle niet satanisten en dieren die ik in mijn levenspad beschadigd heb mijn oprechte excuses. Alles wat ik heb aangeleerd is tot een verslaving geworden. Een slaaf zonder eigen stem. vlees eten, praten, telefoon, geld en nog veel meer. Pffff! Afleren zal denk ik mijn grootste en zwaarste leermeester zijn en worden. Vlees eten…fuck wat een ellende! Voedsel is ons en zou ons medicijn kunnen en moeten zijn. De p.h (zuurtegraad)waarde is bepalend voor gezond en gezindheid. Omdat de heer Pasteur een grote mond had… Lees verder »

Amilius
Amilius

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Claudius_Galenus

Zwartgallig? ?? Ik heb wel wat zwart gal gekost in mijn migrane leventje .
Daarna was het leven weer een tijdje mooi.
Maar toch weer opnieuw….zwartgallig.
Het meeste aangeleerde is ook wel onverteerbaar denk ik

Amilius

http://henkenmialeene.org/lezingen/126_-_150/137_-_de_ring_van_de_boodsc.html

Er zal hier vast wel iets niet kloppen volgens jouw agenda. Ben benieuwd

Amilius

Een andere naam hanteren dan je gegeven naam is ook satanisme.
Nickname lijkt ook op Nike name.
Ook op Mick. ..

Amilius

Dit vind ik een mooi voorbeeld dat het lood (de mi st belichte) altijd nog zilver (licht v.d ziel) bezit. Ik spreek het lood altijd op zijn zilver aan,
Dat kan omdat mijn zilver zich tot het lood richt.
Zilver is de ziel, de ware spiegel waarin we ons zelf zien en hervinden.
Het hart van koper (venus, venueze) dat zich met de zilveren ziel verbind, is goud waard.

Deze man is op weg naar goud…

Maar het is maar een mening, dus niet te serieus nemen beste

Amilius

Filmpje lukt niet.
Maar je kent m al.

Irma schiffers:
Onthulling van een insider

Sebas36

licht is donker, donker is licht. Het gaat om je eigen balans in je mind, daarvoor heb je beide nodig en ervaren helpt je verder te ontwikkelen.
https://youtu.be/sbGk5vclPOg

Als je maar iets sterk genoeg wenst/wil/voor inzet gebeurd het ook, good and bad.

Gabreal Jones

Het is in mijn observaties niet zo dat satanisten slechts met het ikke ikke en de rest ken stikke bezig zijn. Baby armpjes en baby bloed staan hoog bij hen op het menu en er worden ook dagelijks ´Baphometjes gedaan´. Kinderlijkjes worden ´geofferd´ en vervolgens wordt dus als aperatief baby bloed gedronken alvorens baby armpjes worden verorberd. Mijn moeder was helderziend en heb de laatste 5 jaar die gave (beheptheid, je weet niet wat je overkomt in het begin) ook. In 2016 had ik in mijn esp ora@laboratorium hele duidelijke beelden van John de M. en zus Linda de M.… Lees verder »

Gabreal Jones

Check out: https://fitzinfo.wordpress.com/2014/05/12/the-hollywood-kabbalah-cult-unmasked-part-iii/ Het Gooi, Hilversum enz. is min of meer het NL Hollywood. Deze diabolische sooi waar Fitzpatrick & ik e.a. het over hebben gebeurt ook hier. Ze duwen het iedereen door de strot en het klapvee in de studio en op de bank thuis slikt het allemaal. Shoarma schapen op vier poten geoogklept door het Brood & Spelen worden ze naar de slachtbank gerund door Goldman & de Mol geleid. Heb je daar eenmaal lucht van gekregen is het je plicht om daar niet over te zwijgen. Dat is de stelregel die ik me zelf heb opgelegd sinds… Lees verder »

Ank

Toch wel weer heftig, al deze informatie.
Blood sacrifice. Van alle tijden en door ieder volk, geloof en/of groepering.
Ik vertrek, maar waarheen? ( vluchten kan niet meer, ik zou niet weten hoe)
Allemaal goed en wel dat we alles mee willen maken in dit universum en het onszelf zo moeilijk mogelijk maken om ons te herinneren wie we in werkelijkheid zijn, maar ik denk dat ik klaar ben voor een meditatieronde van een paar jaar op een onbewoonde plek.
Je mag me nu je emmer even lenen Micky

rob

Ha Micky. Mij lijkt dat Gabreal Jones allemaal beweert ook moeilijk te behappen is zonder zichtbare bewijzen. Ik heb wel even gegoocheld. Er was wel verontwaardiging van een Talpa uitzending mbt tot een eerste lijkschouwing uitzending voor beginners, en dit uitgezonden op een tijd rond 21:00 uur, kindertjes kunnen nog wakker zijn. De Duitse anatoom Gunther von Hagens laat dan vakkundig zien hoe je mensen ontleed. Als arts vind ik dit walgelijk dat dit op de tv moet. Tijdens de geneeskunde opleiding werd hierop gehamerd dat je zoiets met respect dient te doen, er hing altijd zo’n bepaalde sfeer en… Lees verder »

Gabreal Jones

@ Micky / CEO of the Indigo Revolution (OK!) Yo! Ik was de 12e sept. 1990 met 3 camerados en 1 video 8 camera bij een persconferentie van de Maharishi in Vlodrop in Limburg (bij Roermond). De NL pers was goed vertegenwoordigd. Zag M. toen nog als een lichtend figuur. Dat is inmiddels voltooid verleden tijd. Was net met een maandelijks programma op SALTO lokale tv in Amsterdam begonnen. Dit was de derde keer. 12 sept. 1990 is deze Sri Yantra – die in augustus 1990 in de Oregon woestijn verscheen – in de publiciteit gekomen in de US: http://www.bookofresearch.com/unexplained-mystery-of-oregon-sri-yantra.htm… Lees verder »

Gabreal Jones

Jij bent OK. Maar Tantra is niet zoals je het beschrijft. Wat het wel is in eigen bevindingen neemt nu te veel tijd. Het was beter geweest als ik die Shri Yantra er niet bij had gehaald maar dat was een reactie op de Palingstraat van vd onderbroecke. Zoeven googlend zag ik dat de Amerikaanse environment artist Bill Witherspoon een TM man is die ik -tig jaar terug in de TM sien van zien ken. Hij zegt dat hij die gigantische Yantra met een paar anderen heeft gemaakt. Heb daar zo mijn gedachten over, maar hij lijkt mij niet iemand… Lees verder »