John de Mol spil in satanisch media netwerk

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Amilius
4 jaren geleden

Mik, even ter aanvulling, zo vanaf de rand van het bos. Lekker veilig 😉 In het grote bos is me geleerd dat elke occulte ( o-cult) samenhangende bende ten eerste maan aanbidders zijn. Vandaar dat ze allemaal een agenda hebben om na te leven en te propageren. De agenda (komt van Argentum,zilver, de zilvere maan) zorgt dat ze er een tik aan overhouden, een lunatic. Dat volgen van agenda’s (de maan) is niet makkelijk! Aleen via maan aanbidding kunnen ze naar saturnus (of welke andere hemelse energie ze op willen zoeken. Saturnus heeft veel met het element lood en maak… Lees verder »

Rob
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Dag Amilius. Heb de link gezien. Dus als ik het goed begrijp is het kwade onze leermeester, zodat onze ziel alle aspecten kan ervaren? Vanuit de gnostici denk ik te begrijpen dat er eerst een oerbewustzijn was. Opeens werd het zich bewust van zichzelf dat het bestond. Omdat dit bewustzijn puur is , zeg maar een witte stip, moest het duisternis creeren. Een witte stip wordt immers zichtbaar op een zwart vlak. Daarna begon het bewustzijn zich te spitsen in ontelbare fracties, die allemaal ervaring gaan opdoen. Dan denk ik even aan de grafiek die hier op de website staat… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Rob

Goed filmpje Sebas36!
Thnx

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://youtu.be/m0cx5yD1ybw

Deze man verdient positieve karma punten.
En hij weet het 🙂

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Ik weet niet of ik het ga missen maar vlees eten is voorbij. Vlees eten is satanisme

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Ik wens bij deze alle satanisten en aanverwanten een mooi en liefdevol leven toe. En alle niet satanisten en dieren die ik in mijn levenspad beschadigd heb mijn oprechte excuses. Alles wat ik heb aangeleerd is tot een verslaving geworden. Een slaaf zonder eigen stem. vlees eten, praten, telefoon, geld en nog veel meer. Pffff! Afleren zal denk ik mijn grootste en zwaarste leermeester zijn en worden. Vlees eten…fuck wat een ellende! Voedsel is ons en zou ons medicijn kunnen en moeten zijn. De p.h (zuurtegraad)waarde is bepalend voor gezond en gezindheid. Omdat de heer Pasteur een grote mond had… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius
Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Claudius_Galenus

Zwartgallig? ?? Ik heb wel wat zwart gal gekost in mijn migrane leventje .
Daarna was het leven weer een tijdje mooi.
Maar toch weer opnieuw….zwartgallig.
Het meeste aangeleerde is ook wel onverteerbaar denk ik

Amilius
4 jaren geleden

Wederom een goed en uit hart geschreven stuk micky. Mijn ervaring Is zo goed als de jouwe. Maar ik hoop dat je begrijpt dat ik geen veganisme of iets dergelijks promoten wil. Ik vind zowiezo dat men zich vreemd neerzet als het meent iets te zijn, veganist hetro lesbo homo of wat dan ook. Allemaal prima, maar het blijft verstoppertje spelen voor het echte antwoord op wie je ben. En niet wat je denkt te zijn. Deze ochtend vond ik een stukje van wat ik ben ( hoor te zijn) terug. Ons zijn wordt wat mij betreft mede gevormd door… Lees verder »

Amilius
4 jaren geleden

http://henkenmialeene.org/lezingen/126_-_150/137_-_de_ring_van_de_boodsc.html

Er zal hier vast wel iets niet kloppen volgens jouw agenda. Ben benieuwd

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Een andere naam hanteren dan je gegeven naam is ook satanisme.
Nickname lijkt ook op Nike name.
Ook op Mick. ..

Amilius
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Dit vind ik een mooi voorbeeld dat het lood (de mi st belichte) altijd nog zilver (licht v.d ziel) bezit. Ik spreek het lood altijd op zijn zilver aan,
Dat kan omdat mijn zilver zich tot het lood richt.
Zilver is de ziel, de ware spiegel waarin we ons zelf zien en hervinden.
Het hart van koper (venus, venueze) dat zich met de zilveren ziel verbind, is goud waard.

Deze man is op weg naar goud…

Maar het is maar een mening, dus niet te serieus nemen beste

Amilius
4 jaren geleden

Filmpje lukt niet.
Maar je kent m al.

Irma schiffers:
Onthulling van een insider

Sebas36
4 jaren geleden

licht is donker, donker is licht. Het gaat om je eigen balans in je mind, daarvoor heb je beide nodig en ervaren helpt je verder te ontwikkelen.
https://youtu.be/sbGk5vclPOg

Als je maar iets sterk genoeg wenst/wil/voor inzet gebeurd het ook, good and bad.

Gabreal Jones
3 jaren geleden

Het is in mijn observaties niet zo dat satanisten slechts met het ikke ikke en de rest ken stikke bezig zijn. Baby armpjes en baby bloed staan hoog bij hen op het menu en er worden ook dagelijks ´Baphometjes gedaan´. Kinderlijkjes worden ´geofferd´ en vervolgens wordt dus als aperatief baby bloed gedronken alvorens baby armpjes worden verorberd. Mijn moeder was helderziend en heb de laatste 5 jaar die gave (beheptheid, je weet niet wat je overkomt in het begin) ook. In 2016 had ik in mijn esp ora@laboratorium hele duidelijke beelden van John de M. en zus Linda de M.… Lees verder »

Gabreal Jones
3 jaren geleden

Check out: https://fitzinfo.wordpress.com/2014/05/12/the-hollywood-kabbalah-cult-unmasked-part-iii/ Het Gooi, Hilversum enz. is min of meer het NL Hollywood. Deze diabolische sooi waar Fitzpatrick & ik e.a. het over hebben gebeurt ook hier. Ze duwen het iedereen door de strot en het klapvee in de studio en op de bank thuis slikt het allemaal. Shoarma schapen op vier poten geoogklept door het Brood & Spelen worden ze naar de slachtbank gerund door Goldman & de Mol geleid. Heb je daar eenmaal lucht van gekregen is het je plicht om daar niet over te zwijgen. Dat is de stelregel die ik me zelf heb opgelegd sinds… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden

Toch wel weer heftig, al deze informatie.
Blood sacrifice. Van alle tijden en door ieder volk, geloof en/of groepering.
Ik vertrek, maar waarheen? ( vluchten kan niet meer, ik zou niet weten hoe)
Allemaal goed en wel dat we alles mee willen maken in dit universum en het onszelf zo moeilijk mogelijk maken om ons te herinneren wie we in werkelijkheid zijn, maar ik denk dat ik klaar ben voor een meditatieronde van een paar jaar op een onbewoonde plek.
Je mag me nu je emmer even lenen Micky

Gabreal Jones
3 jaren geleden

Satanic Mindcontrol is geheel en al gebaseerd op satanic blood sacrifice. Het is de basisrite in de satanica (joods en/of anderzins) Sacrifice verwant met sacred fire. Alleen niets sacreds aan. Elk blind kind kan zien dat dit de hel is en hellen baart. Had een keer een beelden stroom van oud Nederlandse Bank baas Noud Wellink die zwaar aangeschoten (en gedrogeerd?) het leek mij een Bilderberg bijeenkomst uit de klapdeuren van de keuken het restaurant – kantine van de Uberrich- in een chique hotel kwam en butler speelde, hilarisch roepend: de baby armpjes (met ondertiteling). Tsja, dan hebbie wel beveiliging… Lees verder »

Gabreal Jones
3 jaren geleden

@ Micky van Leeuwen Dat is pertinent onjuist. Eigen ego eerst is een drive die de meeste in de huid van het lichaam opgesloten ego´s´waar, wanneer´ ook ter wereld hebben. Althans de meeste. En daar is op zich als het binnen de alledaagse fatsoenperken blijft niets mis mee. Ik baseer me niet op internet (dis)info stories, waarde Micky. Ik baseer me op mijn eigen ESP waarnemingen die worden gestaafd door intimi die allen insider overlevenden en voormalige slachtoffers (´mooi´ woord in het Nederlands en vreemd in de context van de letterlijke betekenis van het woord)zijn van het echte hard core… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Ha Micky. Mij lijkt dat Gabreal Jones allemaal beweert ook moeilijk te behappen is zonder zichtbare bewijzen. Ik heb wel even gegoocheld. Er was wel verontwaardiging van een Talpa uitzending mbt tot een eerste lijkschouwing uitzending voor beginners, en dit uitgezonden op een tijd rond 21:00 uur, kindertjes kunnen nog wakker zijn. De Duitse anatoom Gunther von Hagens laat dan vakkundig zien hoe je mensen ontleed. Als arts vind ik dit walgelijk dat dit op de tv moet. Tijdens de geneeskunde opleiding werd hierop gehamerd dat je zoiets met respect dient te doen, er hing altijd zo’n bepaalde sfeer en… Lees verder »

Gabreal Jones
3 jaren geleden

@ Micky / CEO of the Indigo Revolution (OK!) Yo! Ik was de 12e sept. 1990 met 3 camerados en 1 video 8 camera bij een persconferentie van de Maharishi in Vlodrop in Limburg (bij Roermond). De NL pers was goed vertegenwoordigd. Zag M. toen nog als een lichtend figuur. Dat is inmiddels voltooid verleden tijd. Was net met een maandelijks programma op SALTO lokale tv in Amsterdam begonnen. Dit was de derde keer. 12 sept. 1990 is deze Sri Yantra – die in augustus 1990 in de Oregon woestijn verscheen – in de publiciteit gekomen in de US: http://www.bookofresearch.com/unexplained-mystery-of-oregon-sri-yantra.htm… Lees verder »

Gabreal Jones
3 jaren geleden

Jij bent OK. Maar Tantra is niet zoals je het beschrijft. Wat het wel is in eigen bevindingen neemt nu te veel tijd. Het was beter geweest als ik die Shri Yantra er niet bij had gehaald maar dat was een reactie op de Palingstraat van vd onderbroecke. Zoeven googlend zag ik dat de Amerikaanse environment artist Bill Witherspoon een TM man is die ik -tig jaar terug in de TM sien van zien ken. Hij zegt dat hij die gigantische Yantra met een paar anderen heeft gemaakt. Heb daar zo mijn gedachten over, maar hij lijkt mij niet iemand… Lees verder »

P.J.M. Botter
2 jaren geleden

Micky, dank je wel voor het aanreiken van je onderzoek. Ik heb met open mond de commentaren gelezen. Gabreal, ik volg wat je vertelt. Probeer ook even op te laden na het delen van dit soort informatie. Je deelt uit liefde, maar denk ook aan jezelf. Bovis waarde is levensenergie. Bomen hebben een hele hoge Bovis waarde. Dus knuffel even een boom en verhoog je eigen Bovis waarde. Want archonten zijn gek op negatieve energieën. Dank voor het delen iedereen. Namaste.

Tiekje
1 jaar geleden

kan dat hele zootje cabalisten/satanisten dan niet gewoon naar saturnus verkassen