“Mens, sta op en herinner jezelf”, vertelt de gnostiek ons de waarheid?

2
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Hans

Lang verhaal maar enigzins uit het verband getrokken Het is eigenlijk Simpel! Gnostiek is liefde en kennis Katharen is liefde en kennis Jezus is liefde en kennis Liefde en kennis van binnenuit, dus vanuit jezelf en niet vanbuiten af opgelegd Dit is al duizenden jaren een bedreiging voor de elite, de kabel zo je wilt. Deze liefde en zelf (kennis) moet dus kosten wat het kost worden uitgeroeid Daarom is het Vaticaan en het katholicisme een wolf in schaapskleren Kijk naar de zwarte Paus! In werkelijkheid is hij de afgevaardigde van Satan,waar hijzelf heilig in geloofd. Dus het Vaticaan en… Lees verder »

Freija

Waar komt het bizarre verhaal vandaan dat Geert Wilders zich aan het offeren van kinderen heeft schuldig gemaakt?