CO2 is een onschuldig gas, de CO2 waanzin bedreigt de mensheid pas echt!

( 4 )
 • Arthur

  Goed verhaal. Stuur het eens op aan alle politieke partijen!

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   Die politieke partijen binnen de kakistocratie gaan je niet helpen maat

   Beantwoorden
 • rob

  Dag Arthur, mag jij het opsturen.
  Trouwens voor de mens is co2 ook belangrijk. Als je co2 gehalte in het bloed te laag is, kunnen je cellen geen zuurstof opnemen. ( Bohr effect). Ga maar eens 1 minuut lang hyperventileren door heel snel en diep in en uit te ademen, je zult je snel beroerd voelen door zuurstof gebrek.

  Beantwoorden
 • Dr Iglo

  CO2 is gekozen omdat het ‘probleem’ dan lekker simpel is. Als er CO2 in de atmosfeer komt, kun je het taksen, de ‘ademtaks’.

  CO2 is idd plantenvoedsel, maar dingen als fijnstof, chroom VI, kwik, seleen, dioxinen, heel bekende zwavelverbindingen, varianten van stikstofoxide in alle oxidatiestaten, asbest vezels, bariumoxide, en al wat niet meer wat er uit de pijp van een kolencentrale of een brandstofmotor komt, dat is je ‘probleem’.

  Ik ga geen link plaatsen, maar ik neem aan dat iedereen weet hoe smog er uit ziet. Of dat fijnstof gelinkt wordt aan eerder overlijden.

  Zaterdag heb ik de grote kerk in Amsterdam beklommen, en ik vraag de gids wat die grote pijp is die in het havengebied staat, maar hij weet het niet. Een van de 1e regels bij het zoeken van woonruimte: wat staan er voor schoorstenen. Het is immers simpel, als er schoorstenen staan is er niks aan de hand, want het bedrijf met de schoorsteen heeft alles netjes op orde en er is geen gevaar voor de volksgezondheid. Dus vooral niet in de buurt van een schoorsteen gaan wonen, maar ook niet downwind. De rekensom om uit te rekenen waar de troep indaalt is hele simpele lineaire algebra.

  De industrie heeft echt niet het beste met je voor, kijk maar naar het GenX verhaal. Ik ben zelfs van mening dat er sprake is van een intensieve samenwerking is door alle belanghebbenden, incl de overheid in verschillende rollen, op het gebied van het maximaliseren van bedrijfswinsten (divendbelasting of niet) en het minimaliseren van het belang van de burger. Er is wel wat in gang gezet door de EU inzake REACH maar allemaal veel en veel te laat en te weinig, en veel te veel excepties.

  Echt treurig is hoe de meeste mensen geindoctrineerd zijn door dingen als dat zonnepanelen helemaal het ding zijn. Eerst willen ze geen slimme meter, maar het levert geld op dus dan komt er een. Vervolgens krijgen ze te horen dat je BTW betaalt op het leveren van electriciteit aan het net. Oei!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>