CO2 is een onschuldig gas, de CO2 waanzin bedreigt de mensheid pas echt!

4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Arthur
3 jaren geleden

Goed verhaal. Stuur het eens op aan alle politieke partijen!

New World Disorder
3 jaren geleden
Reply to  Arthur

Die politieke partijen binnen de kakistocratie gaan je niet helpen maat

rob
3 jaren geleden

Dag Arthur, mag jij het opsturen.
Trouwens voor de mens is co2 ook belangrijk. Als je co2 gehalte in het bloed te laag is, kunnen je cellen geen zuurstof opnemen. ( Bohr effect). Ga maar eens 1 minuut lang hyperventileren door heel snel en diep in en uit te ademen, je zult je snel beroerd voelen door zuurstof gebrek.

3 jaren geleden

CO2 is gekozen omdat het ‘probleem’ dan lekker simpel is. Als er CO2 in de atmosfeer komt, kun je het taksen, de ‘ademtaks’. CO2 is idd plantenvoedsel, maar dingen als fijnstof, chroom VI, kwik, seleen, dioxinen, heel bekende zwavelverbindingen, varianten van stikstofoxide in alle oxidatiestaten, asbest vezels, bariumoxide, en al wat niet meer wat er uit de pijp van een kolencentrale of een brandstofmotor komt, dat is je ‘probleem’. Ik ga geen link plaatsen, maar ik neem aan dat iedereen weet hoe smog er uit ziet. Of dat fijnstof gelinkt wordt aan eerder overlijden. Zaterdag heb ik de grote kerk… Lees verder »