Het Mandela Effect en dimensies die samen komen

Abonneer
Abonneren op
25 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
5 jaren geleden

Ik zou zweren dat de naam nu jason stahem altijs jason strathem is geweest!! Echt raar.

niek
5 jaren geleden
Reply to  Sandra

Ik weet niet of je het op religie moet gooien. Wel weet ik dat zelfbewustzijn een alles bepalende factor is voor realiteit. Als Einstein ook zo bekrompen dacht als jij was de ontwikkeling sterk gestagneerd. Hoewel hij voorstander is van het determinisme is hij vlak voor zijn dood tot de conclusie gekomen dat met name de kwantum mechanica (bouwstenen van onze “realiteit”) extreem indeterministisch is. Zwart-wit. Goed-slecht. Donker-licht is hier totaal niet irrelevant. Probeer wetenschappelijke feiten naast elkaar te zetten. Trek n conclusie en je komt erachter dat er soort gelijke uitkomsten zijn. Parallel universa (materie-antimaterie),illusie van tijd en ruimte.Onzekerheidsrelatie… Lees verder »

rob
5 jaren geleden
Reply to  niek

Prof.Ronald Hanson van de TU Delft heeft in 2015 in Nature een publicatie gedaan over een kwantummechanica experiment dat werd uitgevoerd. Tom Campbell geeft op youtube ook mooie lezingen erover. Hij heeft een eigen theorie ontwikkeld, my big toe genaamd. Zo kan hij met wetenschap veel buitenzintuigelijke dingen verklaren, niets geheimzinnigs aan eigenlijk. Wetenschap, religie en buitenzintuigelijke waarneming worden met elkaar verbonden. Een groeiend aantal wetenschappers gaan nu verder waar Einsten en collega’s destijds ophielden. Dat zegt denk ik iets over het groeiend menselijk bewustzijn en inzicht. We gaan nog interessante dingen meemaken in de toekomst.

niek
5 jaren geleden
Reply to  rob

Klopt. TU in Delft is bijvoorbeeld ook n kwantumcomputer aan het ontwikkelen. Als deze computers straks gaan werken en n sterke ontwikkeling doormaakt zoals nu gewone binaire computers doen dan gaan er hele enge dingen gebeuren. Aanvankelijk was ik tegen de simulatie hypothese. Maar met deze middelen gaat het wel lukken denk ik. Onze kennis van “realiteit” in zijn totaliteit is nog te primitief. Maar uiteindelijk komt de mens in een positie dat het mogelijk is exacte replicatie mogelijk te maken.Prof. Tom Campbell is ook n liefhebber van een simulated reality.

rob
4 jaren geleden
Reply to  niek

Prof.Tom Campell is wel cool. Volgend jaar komt hij een lezing houden in Duitsland. Daar wil ik wel naar toe. Wie gaat er mee? Verder ben ik ook de computer Watson aan het volgen van Ibm. Die is nu al de beste oncoloog met betrekking tot accurate diagnoses vormen. Ik wil daar ook een samenwerkingsverband mee aangaan. Mijn expertise ligt in de groei van de schedel, aangezicht en kaken (orthodontie).Pas bij een goede diagnose en de kennis hebben van hoe een afwijking tot stand komt, dan pas kun je een behandeling aanbieden die daadwerkelijk de kern aanpakt, en niet de… Lees verder »

Maartje
3 jaren geleden
Reply to  Sandra

Eens met t bovenstaande artikels. Geen paniek CERN is tot öp heden nog steeds of no CONCERN

5 jaren geleden

Hoezo overleed hij al in 1980 in plaats van 15 jaar later in 2015? 15 jaar later is 1995 😛 Maak er maar 35 jaar later van

Harm
4 jaren geleden

Ik ervaar het effect vrij hevig. Ik dacht eerst dat er re-makes waren gemaakt van films, liedjes en de logo’s gewoon een update hadden gehad. Als je er vervolgens achter komt dat dingen altijd al zo waren dan wordt het wel even een obsessie. Nu geniet ik van de dingen die ik tegenkom. Ben benieuwd wat het is, het schijnt ook vooral voor te komen bij empatische mensen. Je conclusie vind ik wat kort door de bocht. Als je het zelf niet ervaart, prima, dat snap ik en dan is het ook moeilijk te volgen. Maar dit lijkt me niet… Lees verder »

Harm
4 jaren geleden

Haha dank voor het advies. Succes met je site.

rob
4 jaren geleden
Reply to  Harm

Dag Harm, hoe kom je aan die informatie, dat het meer voorkomt bij empatische mensen? Kan ik dat ergens nalezen?

Harm
4 jaren geleden
Reply to  rob

Als je op mandela effect sites, of youtube gebruikers zoekt die hier polls over doen (bijvoorbeeld Dr. Tarrin P Luppo op youtube) dan springt die er altijd uit.

Het wordt ook vaak in verband gebracht met CERN en kwantumcomputers (zie Clif High op youtube).
Er zijn in ieder geval genoeg mensen mee bezig.

Vind het grappig en ben benieuwd of er nog een verklaring voor komt (naast natuurlijk die van het slechte geheugen, wat ik trouwens wel begrijp).

rob
4 jaren geleden
Reply to  Harm

Bedankt voor de tip. Toch een vreemd verschijnsel, je kunt er bijna gek van worden. Als je erin gaat verdiepen zie je dat er een aantal dingen niet logisch zijn of niet kloppen. Ik lees ook altijd commentaren van de echte sceptische mensen, vaak merk ik dan dat ze dingen dan gewoon wegredeneren totdat het in hun straatje past. Maar dat zal ik waarschijnlijk ook doen.

Harm
4 jaren geleden
Reply to  rob

Tuurlijk en dat is logisch, dat zou iedereen doen.

Daar kun je ook moeilijk boos om worden, het klinkt ook logischer dat iemand (of grote groepen mensen) een slecht geheugen hebben dan dat het verleden is veranderd of dat je kan skippen tussen dimensies die heel veel op elkaar lijken. Toch kan ik me niet voorstellen dat er nooit meer iets onvoorstelbaars gebeurd.

Ik vermaak me er wel mee, maakt het leven een stuk interessanter, dan maar gek:).

Harm
4 jaren geleden

Nee ik doel meer op dat het nu vooral speculatie blijft wat er nu aan de hand is. Maar ik ga de rit maar uitzitten en kijken wat er van komt.

Thnx, al hoop ik dat ik nog heel wat tijdlijnen ga bezoeken :).

Sebas36
4 jaren geleden

Afgelopen September heb ik hierover een mailwisseling gehad met Micky, ik zal mijn bericht even quoten. “Ik zit vaak filmpjes en sites te lezen waarvan ik weet dat het onzin is, dat is ook het leuke eraan. Hetzelfde als b.v. Strips lezen en films kijken of de Telegraaf lezen lolz. Daardoor kom ik soms wel opmerkelijke dingen tegen, Zoals de link die ik je zo geef. Even een voorvehaal, mijn vader is ruim 20 jaar slager (en een verdomd goede ook nog) geweest slagersvakschool gehad waar overigens ook veel les word gegeven in menselijke/zoogdieren atonomie. Klinkt raar maar het is… Lees verder »

rob
4 jaren geleden

Ja weird allemaal. Als je vader een verdomd goede slager is dan ga ik er ook van uit dat hij de anatomie wel goed zal beheersen

Angelique
4 jaren geleden

https://www.lifecoachcode.com/2017/04/22/smartest-kid-thinks-cern-destroyed-our-universe/

Wat zijn je gedachten als je naar deze video kijkt? Absoluut geen onzinnigheid volgens mij is deze jongen heel erg slim.

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Angelique

Als ik zo vrij mag zijn mijn mening te geven… De eerste minuten kletst hij imo veel onzin. Hij praat veel, maar zegt weinig en ik moet bekennen dat ik mogelijk niet eens begrijp wat hij daar zegt doordat mijn engels misschien toch net niet goed genoeg is. Maar het voelt in ieder geval als BS. Het tweede deel is wel duidelijk en klopt ook aardig, maar het enige wat hij in een lang verhaal vertelt is dat alles altijd mogelijk was en is. Verder stoort mij het God-geleuter en de vader irriteert mij mateloos. Geeft voorzetten, vraagt zijn zoon… Lees verder »

guuz
3 jaren geleden

Hersenprogrammatie is geen nieuw programma…..daggikzo…..

Marcel
3 jaren geleden

Ik zit te werken achter mijn laptop op een gegeven moment moet ik een cd rom er in doen die zit bij mijn laptop aan de rechter kant en deze avond zit ie in een keer aan de linker kant rara hoe kan dit stond er echt van te kijken want mijn geheugen laat me op dit soort zaken nooit in de steek en die cd rom zat echt altijd rechts nu dus niet ik geloofde het Nelson Mandela effect niet erg maar nu word ik eens op de feiten gedrukt snap er nog steeds niks van hoe dit kan… Lees verder »

3 jaren geleden

Tenzij je geen linker arm hebt..
Dan is t tóch verdomd vervelend.