Minister Edith Schippers-Mengele wil het kweken van embryo’s voor onderzoek toestaan

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Nathalie
1 jaar geleden

Nou is mevrouw Schippers een van de verschrikkelijkste ministers geweest (auto correctie maakte er net monsters van ipv ministers) zeker mbt vrouwen en ook embryo’s dus. De pil uit het basis pakket had vast een reden en er waren niet zo heel veel meer abortussen. Als je nu kijkt wat er al in veranderd zie je hoeveel zij en Pia Dijkstra de weg hebben geplaveid voor de huidige toestand. Maar ik lees dit artikel dus voor het eerst en nu weet ik wat mijn ervaring van vorig jaar was. Ik was even in een ruimte redelijk donker met allemaal embryo’s… Lees verder »

Nathalie
1 jaar geleden
Reply to  Nathalie

Ik weet nu dus wel wat het was.