Resten van kinderen gevonden in clubhuis satanische sekte in Zwolle? (met update)

Abonneer
Abonneren op
80 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Marion Geyer
3 jaren geleden
Reply to  Hans

Hallo Mick, eerder vandaag heeft een vriend Steven van de Minne gemaild. Hij is door mijn toedoen betrokken geraakt. Als voor voormalige Jurist en ik had nog iemand bij betrokken. Een krachtpatser met een gouden hart die mee wilden werken. Ik wil als therapeut en ervarings deskundigen de kinderen/slachtoffers te kunnen helpen. Ik heb contact met Kevin al meer dan een jaar en hij antwoorden alleen als het in zijn voordeel was. Om een eindeloze lang van op en neer getwist kwam ik geen steek verder dan dat ik eerst gescreend moest worden. OK prima, geef het dan door en… Lees verder »

Treowd
4 jaren geleden

Nog nooit eerder in de geschiedenis van de roomse kerk was er een paus teruggetreden door het werk van itccs is dat afgedwongen via common law dat gebeurde vanwege een groot scandaal met kinderen in canada waar ook de britse koninklijke familie in betrokken was in 2014. Het is terug te vinden op het internet. Jesuit Superior Resigns. Pope May Resign. Child Abuse Scandal Widens. More witnesses coming forward. British Royal Family implicated. Er gebeurt wel iets maar het ligt best gecompliceerd mede vanwege de wetvoering welke deze Kabal lijkt te dienen richting het niet opvolgen en hun bescherming welke… Lees verder »

Treowd
4 jaren geleden
Reply to  Treowd

The Evidence that forced Pope Benedict to Resign is Now Available
http://itccs.org/2014/11/15/the-evidence-that-forced-pope-benedict-to-resign-is-now-available/

Treowd
4 jaren geleden

Denk het ook niet Mickey, het kan inderdaad wat plausible overkomen allemaal. Een opvallend feit vindt ik het wel dat er voor het eerst in de geschiedenis een paus heeft moeten terugtreden. Maar anderzijds kun je gelijk hebben. Zou het wat dieper moeten onderzoeken, maar het is best een ingewikkelde materie commonlaw. Gaat veel tijd in zitten het te doorgronden. Goed dat je het met een sceptische blik bekijkt.
De stukken op de website van ITCCS zien er formeel goed uit, maar ik weet mogelijk te weinig van common law om dat goed te kunnen beoordelen.

rvsracer
4 jaren geleden

Ik kan me iets voorstellen dat het hier hard tegen hard moet gaan.
Aangezien de zieke satanistische pedo`s zich in dezelfde kringen schijnen te begeven daar waar de macht zit?
Dus deze macht beheerd (grotendeels) de MSM, hoe gaat deze MSM hier dan over berichtten?

Al agressie en geweld waarschijnlijk niet uit te sluiten valt, zal het wel zoveel mogelijk moeten worden voorkomen.
Met agressie en geweld zal je meer problemen creëren dan oplossen…

johan
4 jaren geleden

Ik vraag me af hoe we dit gespuis gaan oplossen in een universum wat oneindig is? Wet van behoud van Energie, een natuurwet. Ik denk daarom ook dat we hun op een of andere manier bewust moeten maken dat ze fout bezig zijn blijkbaar hebben zei die geweten niet en dat moet zeker keihard bijgespijkerd worden in allerlei vormen zodat ze het voor altijd snappen dat dit soort duistere praktijken niet wenselijk is. Maar goed over wenselijk gesproken er is helaas blijkbaar vraag & aanbod op kinderen. En inderdaad Micky waar blijven die bewijsmaterialen, kroon, getuigenverklaringen. Maar weetje er zijn… Lees verder »

jan-47
4 jaren geleden

Beste Micky
Doet me denken aan de Morhoven werkgroep, ook niets van bewijs

Koning Florian
4 jaren geleden

john de mens-mol is een hele grote reptilian in de media. met series als survivor pusht hij ideeen als kuisheid tot het huwelijk en zondag rustdag naar de achtergrond. hij zet die mensen hiertoe aan door ze zonder veilige huwelijksverbindingen op het eiland te droppen terwijl hij vanuit zijn villa met kerkers eronder in het gooi kinderen offert met goedkeuring van de paus. en ondertussen doet iedereen alsof er niks aan de hand is en kijkt het programma samen met de kinderen voor de buis. wacht maar mensen eens komt de dag van boetedoening en dan zit ik veilig in… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Koning Florian

Ik weet niet of John de Mol zelf ook praktiserend satanist is maar dat het een enge kliek is moge duidelijk zijn..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Zo ziet hij wel uit… 😉

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Ja dat is waar!

stan
4 jaren geleden

Ze hebben niet voor niet’s Dr Phill van rtl afgehaald, de waarheid komt eindelijk naar boven

Danny
4 jaren geleden

Goede update!
Hij redeneert gewoon met logica en daar kunnen heel veel mensen niet tegen, want dan houdt hun onzin geen stand.
Zegt ook veel over ella-ster. Gekwetst mind-ego en incapabel om dat ego aan de kant te zetten en nuchter naar de zaak te kijken. Geïndoctrineerd zonder dat het zelf beseft wordt. Ze zou zo de politiek in kunnen.

Danny
4 jaren geleden

Ik heb ook jaren in angst geleefd en ik weet zeker jij ook, want toen wisten we nog niet beter. Tot je je op een gegeven moment afvraagt waar je nou al die tijd bang voor geweest bent en je beseft dat juist dát je verder bij jezelf vandaan brengt. Na veel nadenken ben ik voor mezelf wel met zekerheid tot de conclusie gekomen dat ik nooit, maar dan ook nooit meer een ‘normaal’ leven kan leiden zoals gepromoot in de matrix. Er is geen weg meer terug. Dit zeg ik overigens niet omdat ik dat erg vind. Integendeel. Maar… Lees verder »

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Welcome to the club 😉

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

You too… 😉

Trijntje
4 jaren geleden

Bedankt voor de update. Hoewel het mijn stijl niet is heb ik er hartelijk om kunnen lachen. Kevin Annett heb ik lang geleden al in het doosje gestopt van onbetrouwbare personen. Nooit meer naar kijken dus. Wat ik me wel afvraag; hoe kan iemand ten kosten van het leed van anderen zo’n obsessie ontwikkelen om “een belangrijk/ invloedrijke” persoonlijkheid te willen zijn? Of: door wie wordt hij betaald? De gruwelijkheden die aangehaald worden zijn helaas maar al te waar. Maar om dat te gebruiken voor eigen gewin….? Als in de toekomst mocht blijken dat Kevin Annett toch een integer persoon… Lees verder »

Bas
3 jaren geleden

Het is gewoon het ontmoedigen om na te denken. Iedereen die dieper zoekt als complotdenker afschilderen. Werkt uitstekend! Daar wil je niet mee geassocieerd worden

Monique
4 jaren geleden

Ik vind de man er ook niet erg sympathiek uitzien. Type griezel.. En inderdaad alsof satanisch kindermisbruik an sich nog niet erg genoeg is. Maar deze beerput gaat open, one way or the other!

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Heb hem maar eens bekeken. Kon hem niet…

Helemaal mee eens, Monique.
Ik zou er niet van staan te kijken als hij zelf kinderen misbruikt.

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Mja, ze zeggen weleens dat je een pedofiel niet zou herkennen als zodanig. Toch als ik al die koppen die genoemd worden als satanisch kinderverkrachter eens google dan hebben ze toch verdomd veel overeenkomsten. Ze hebben allemaal van die hele koude, meestal grijs/blauwe ogen met een beetje zo’n lizard uiterlijk. Het kan toeval zijn maar inmiddels geloof ik daar al heel lang niet meer in. Het kan dat hij ook bij de kliek zit, ik verbaas me nergens meer over..

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ik heb mijn zoontje van 6 ook moeten vertellen dat er wel degelijk zoiets bestaat als monsters. Die je zelfs mogelijk. opeten. Misschien niet altijd letterlijk maar maar toch in ieder geval je ziel of je essentie of je energie of whatever het is dat ze uit je leegzuigen. Maar dat ze er niet uitzien als monsters maar als gewone mensen. Voor mijn gevoel is dat de enige manier voor hem om te begrijpen dat hij nooit maar dan ook nooit zomaar met een vreemde moet meegaan..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

En dan vertel je ook nog gewoon de waarheid 🙂

4 jaren geleden
Reply to  Monique

Zijn genoeg ouders die hun kroost voorhouden dat monsters niet bestaan. Zelf vind ik dat je kop in het zand steken en liegen tegen je kinderen. Nu gaan mn dochters nog niet alleen buiten spelen, dus hou ik het voor nu nog op ‘ja monsters bestaan, als je wilt dat ie weg gaat zeg je m dat ie naar huis moet gaan oid’. Maar hoe jij het aanpakt vind ik een hele goeie. Iets mooier inpakken dan het is kan gevaarlijke gevolgen hebben nml.

Monique
4 jaren geleden
Reply to  MichellevL

Ja precies dat. Waarom zou je het mooier maken dan het is? Of je moet echt zo naïef zijn dat je denkt dat het kwaad niet bestaat of jouw kind niet kan bereiken maar anders is het inderdaad je hoofd in het zand steken en kan het levensgevaarlijke gevolgen hebben..

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Nou nu zie ik pas dat ik bijna hetzelfde schrijf als jij. Dat staat altijd zo suf haha. Nou ja we zijn het eens 😉

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ik zie dat sinds een aantal jaren ook heel duidelijk aan gezichten. Precies zoals je beschrijft.
David Rockefeller vond ik altijd een heel duidelijk voorbeeld. Was voor mij de personificatie van het evil, zeg maar…

Danny
4 jaren geleden

Ach..Zbigniew van ons heen gegaan?

Wat fijn 🙂

Maar wat een gruwelkop had ie toch. Zal er nu niet mooier op geworden zijn…

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Hij lijkt inderdaad wel de reincarnatie van de duivel zelf.. Ontzettende creep!

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Rockefeller bedoel ik..

Monique
4 jaren geleden

Brzezinski mijn hemel. Het lijkt ook wel allemaal familie..

Rob
4 jaren geleden

Dus het gerucht dat deze mensen in het bezit zijn van de kennis van reverse aging klopt dan helemaal niet. Anders zagen ze er niet zo belabberd uit.

Monique
4 jaren geleden

Hahaha duidelijk niet nee.

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Was een reactie op Micky zijn reactie van 17.18. Het lukt blijkbaar niet om de reactie eronder te zetten..

Monique
4 jaren geleden

Maar het zou toch allemaal veel teveel opvallen als ze niet dood zouden gaan? Of zie ik dat verkeerd?

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Good question. Next! 🙂

Geen idee hoe dat daar werkt. Misschien vriezen ze hem in…Of is de demoon al lang overgegaan in een familielid (wilde eerst ‘ziel’ schrijven ipv demoon, maar die had ie niet…).

Uiteindelijk is het nog maar een druppel, maar als ze in dit tempo blijven omvallen, vind ik het niet erg…

Danny
4 jaren geleden

Jij bent ook al soms van de vreemde tijden, zie ik…
Zouden wij stiekem ook geen ziel hebben? 😉

Monique
4 jaren geleden

Okay, het klinkt bizar maar ook wel logisch ofzo. Maar wat ik niet snap..worden de “mensen” die geboren worden in een familie met een bloedlijn dan zonder ziel geboren? Kan dat überhaupt? Of wordt die volledig weggedrukt door die demonische entiteit? Waarschijnlijk wel als dat bij de geboorte al gebeurd..
Het verklaart wel waarom ze er zo rot uitzien. Ik kan me zo voorstellen dat je er inderdaad door bezetenheid niet mooier op wordt. Wat erg eigenlijk als je erover nadenkt. Het is bijna lachwekkend als het niet zo triest zou zijn..

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Demonische entiteit is mogelijk een zieltjeswinnaar…Geen idee hoe dat gaat. Weinig ervaringen met lizards en dat soort wezens irl…

Het rot uitzien ligt er maar net aan hoe belangrijk je uiterlijk vindt…
Misschien vinden zij zichzelf wel heel knap als ze in de spiegel kijken.
Misschien hebben zij geen spiegelbeeld…

Kijk naar The Exorcist…Linda werd er door bezetenheid ook niet mooier op 😉

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Bepaalde bloedlijnen zijn extra vatbaar voor deze demonische bezettingen en worden er ook voor “schoongehouden” vandaar uithuwelijken met andere elite families en/of koningshuizen. (blauw bloed) Deze koppeling moet vroeg gebeuren anders zijn ze op latere leeftijd niet meer vatbaar voor volledige overname. Ze worden ook niet zonder ziel geboren maar er word ruimte vrijgemaakt voor een andere ziel. Op latere leeftijd kan er worden besloten tot volledige overname van het 3D lichaam. Dit moet wel gebeuren met volledige goedkeuring van de originele ziel. Zoniet dan gaat het hele overname verhaal niet door… Natuurlijk is het wel mogelijk om iemand te… Lees verder »

Ikke
4 jaren geleden

Heey Micky, de rondreizende geest is toch ons bewustzijn?
Ik weet dat het ergens in een van jouw artikel staat, maar kan t ff niet vinden.

Sebas36
4 jaren geleden

idd de ziel ‘zelf’ kan niet overgenomen worden, beetje ongelukkige woordkeuze. Wel kan die in het 3D lichaam zogezegd de 2de viool worden… Na enkele satanistische rituelen word de 1ste ziel/entiteit (of hoe je het ook wil noemen) de 2de ziel/entiteit in dat lichaam.

@Monique
Jazeker, je ziel aan de duivel verkopen bestaat echt! Veel artiesten in de popcultuur maar ook andere artiesten hebben dit gedaan. Ook heb je artiesten die bewust/onbewust channellen naar hun muziek.

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

@Sebas36 Je ziel verkopen aan de duivel bestaat dus echt!

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

@Monique…

Zeker weten. De uitspraak van vele beroemdheden is zeker niet gewoon metaforisch bedoeld…

Monique
4 jaren geleden

Ik heb van die film maanden niet kunnen slapen. Nog steeds 1 van de engste film die ik ooit gezien heb. Maar jeumig, al die films waarvan we dachten dat ze op fantasy gebaseerd waren. Het tegendeel is waarheid helaas.
Ik ben op dit moment het boek van George Kavasillas aan het lezen “Our Universal Journey”. Ik dacht dat ik al redelijk wakker was maar blijkbaar toch niet helemaal. Aanrader! 🙂

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

I’ll keep that in mind… Thnx 🙂

Emrah
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ben dat boek toevallig ook aan het lezen op dit moment.
Had de video presentatie gezien van George en hij legde het zo duidelijk uit dat ik meteen het boek heb besteld zeker een aanrader inderdaad!

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Emrah

Als ik het geld zou hebben dan zou ik het in alle talen vertalen en bij iedereen door de brievenbus gooien 🙂

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Zou je met dat geld dan cursussen gaan volgen in alle talen? 😛

Monique
4 jaren geleden
Reply to  Danny

Hmm ik denk eerder dat ik het laat vertalen dan haha..

Monique
4 jaren geleden

2 dode minderjarige meisjes gevonden, nog geen 12 km van elkaar en ze zeggen dat het ene meisje waarschijnlijk niets te maken heeft met het andere vermiste meisje. Waarom gaan hier al mijn alarmbellen rinkelen??

http://www.nu.nl/binnenland/4744539/gevonden-lichaam-bunschoten-van-vermist-meisje-14.html

Danny
4 jaren geleden
Reply to  Monique

Ik wilde even afwachten, maar mijn gevoel zei hetzelfde.
En het begint er toch wel op te lijken dat je gelijk hebt, als je het mij vraagt…

Seth-3
4 jaren geleden
Reply to  Amilius

Helaas wordt het principe aangevallen als anti-semitisme door de tribe. Voornamelijk waakhonden als ADL en JDL vallen ‘complotten’ over Joden aan. Van de rituele moorden, de protocollen, en andere zaken wat ik niet gaat benoemen worden uiterst geprobeerd om ‘gedebunked’ te worden door betaalde skeptici. Er zijn genoeg aanwijzingen dat het hele midden-oosten/terrorisme probleem vanuit judea komt. Immigratie problemen: gesteund door joden om authentieke bewoners te laten verdwijnen en te vervangen door allerlei soort volk. Satanisch groep, als ik het mag zeggen.

Sebas36
4 jaren geleden

Ik kan je zelfs foto’s laten zien, al dat Joden met keppeltjes hoedjes en staartjes demonstreren in Israël die met borden demonstreren. Zionist’s aren’t Jews of ergens in die trand. (vrij eenvoudig te googlen) Een groep Metselaars een van de meer satanistische groeperingen heeft zich gekoppeld aan de Jodendom. 1 van de groepen bovenin de pyramide bevind waar de anderen o.a. Bilderberg en andere veel moeite mee hebben. Ze hebben zich in Judea zo’n positie veroverd dat als je de zionisten bekritiseert ben je een antisemitist en ben je tegen de Joden. Slim marketing en gebruik maken van je pers… Lees verder »

Sebas36
4 jaren geleden
Reply to  Sebas36

Sorry typos, drukke dag gehad…

Marion
3 jaren geleden

Wat kunnen wij doen om in contact te komen met de mensen die op de hoogte zijn van het hoe en wat van deze satanische praktijken? Na een jaar tevergeefs zoeken en proberen via o. a Kevin A is het mij nog steeds niet gelukt. Ook via Elistar die de interviuws deed! Ik ken meer mensen die bereid zijn om mee te werken. Ik zelf ben geen held maar als eevarings descundige kan ik wel de kinderen helpen en weet waar ze in liefdevolle gezinnen opgevangen kunnen worden. Ik ben iemand van aktie voor veranderingen. Maar heb er wel hulp… Lees verder »

its me
9 maanden geleden
Reply to  Marion

ok

Last edited 9 maanden geleden by its me
its me
9 maanden geleden

were is mickey

Last edited 9 maanden geleden by its me
Rik
4 maanden geleden

Het vele werk en geleverde bewijs dat Kevin Annett heeft gebracht over de massamoord van inheemse kinderen is toch echt waarheid. Canadese geschiedenis bewijst dat Engelse Royals en Catholieke kerk samenwerkte om indianen uit te roeien , vooral kinderen op afschuwlijke wijze. Toevallig heeft het nederlandse koningshuis in de tweede wereld oorlog op uitnodiging van queen Elizabeth midden in BC verbleven. Middenin het gebied met alle “scholen” . De connecties tussen koningshuizen, catolieke, nazis, argentijnen zijn heel close en wijst erop dat het 1 hoop tuig bij elkaar is. Met alle macht die ze hebben zullen ze Kevin Annett tactisch… Lees verder »

Vechter
12 dagen geleden

Echt waarom zet je dit stuk online? Ik ben zelf slachtoffer geweest. Weet je hoeveel pijn je mensen doet? Echt het bestaat en niet kleine beetjes maar heel veel. Ik ken die Annet niet. Maar het duurde meer dan 50 jaar voor ik er over kon praten. En dan nog niet in detaille. Geloof me HEt IS WAAR. Wees blij dat je zelf kan afvragen of het echt bestaat!!! Ik kan het niet omdat ik Weet. Hoe ik moet bewijzen? Heeft er wel eens een dader om een kijker gevraagd? Zo slim zijn ze wel. Het is aan justitie de… Lees verder »