Resten van kinderen gevonden in clubhuis satanische sekte in Zwolle? (met update)

73
Reageer op dit artikel

17 Comment threads
56 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Marion Geyer

Hallo Mick, eerder vandaag heeft een vriend Steven van de Minne gemaild. Hij is door mijn toedoen betrokken geraakt. Als voor voormalige Jurist en ik had nog iemand bij betrokken. Een krachtpatser met een gouden hart die mee wilden werken. Ik wil als therapeut en ervarings deskundigen de kinderen/slachtoffers te kunnen helpen. Ik heb contact met Kevin al meer dan een jaar en hij antwoorden alleen als het in zijn voordeel was. Om een eindeloze lang van op en neer getwist kwam ik geen steek verder dan dat ik eerst gescreend moest worden. OK prima, geef het dan door en… Lees verder »

Treowd

Nog nooit eerder in de geschiedenis van de roomse kerk was er een paus teruggetreden door het werk van itccs is dat afgedwongen via common law dat gebeurde vanwege een groot scandaal met kinderen in canada waar ook de britse koninklijke familie in betrokken was in 2014. Het is terug te vinden op het internet. Jesuit Superior Resigns. Pope May Resign. Child Abuse Scandal Widens. More witnesses coming forward. British Royal Family implicated. Er gebeurt wel iets maar het ligt best gecompliceerd mede vanwege de wetvoering welke deze Kabal lijkt te dienen richting het niet opvolgen en hun bescherming welke… Lees verder »

Treowd

The Evidence that forced Pope Benedict to Resign is Now Available
http://itccs.org/2014/11/15/the-evidence-that-forced-pope-benedict-to-resign-is-now-available/

rvsracer

Ik kan me iets voorstellen dat het hier hard tegen hard moet gaan.
Aangezien de zieke satanistische pedo`s zich in dezelfde kringen schijnen te begeven daar waar de macht zit?
Dus deze macht beheerd (grotendeels) de MSM, hoe gaat deze MSM hier dan over berichtten?

Al agressie en geweld waarschijnlijk niet uit te sluiten valt, zal het wel zoveel mogelijk moeten worden voorkomen.
Met agressie en geweld zal je meer problemen creëren dan oplossen…

johan

Ik vraag me af hoe we dit gespuis gaan oplossen in een universum wat oneindig is? Wet van behoud van Energie, een natuurwet. Ik denk daarom ook dat we hun op een of andere manier bewust moeten maken dat ze fout bezig zijn blijkbaar hebben zei die geweten niet en dat moet zeker keihard bijgespijkerd worden in allerlei vormen zodat ze het voor altijd snappen dat dit soort duistere praktijken niet wenselijk is. Maar goed over wenselijk gesproken er is helaas blijkbaar vraag & aanbod op kinderen. En inderdaad Micky waar blijven die bewijsmaterialen, kroon, getuigenverklaringen. Maar weetje er zijn… Lees verder »

jan-47

Beste Micky
Doet me denken aan de Morhoven werkgroep, ook niets van bewijs

Koning Florian

john de mens-mol is een hele grote reptilian in de media. met series als survivor pusht hij ideeen als kuisheid tot het huwelijk en zondag rustdag naar de achtergrond. hij zet die mensen hiertoe aan door ze zonder veilige huwelijksverbindingen op het eiland te droppen terwijl hij vanuit zijn villa met kerkers eronder in het gooi kinderen offert met goedkeuring van de paus. en ondertussen doet iedereen alsof er niks aan de hand is en kijkt het programma samen met de kinderen voor de buis. wacht maar mensen eens komt de dag van boetedoening en dan zit ik veilig in… Lees verder »

Monique

Ik weet niet of John de Mol zelf ook praktiserend satanist is maar dat het een enge kliek is moge duidelijk zijn..

Danny

Zo ziet hij wel uit… 😉

Monique

Ja dat is waar!

stan

Ze hebben niet voor niet’s Dr Phill van rtl afgehaald, de waarheid komt eindelijk naar boven

Danny

Goede update!
Hij redeneert gewoon met logica en daar kunnen heel veel mensen niet tegen, want dan houdt hun onzin geen stand.
Zegt ook veel over ella-ster. Gekwetst mind-ego en incapabel om dat ego aan de kant te zetten en nuchter naar de zaak te kijken. Geïndoctrineerd zonder dat het zelf beseft wordt. Ze zou zo de politiek in kunnen.

Trijntje

Bedankt voor de update. Hoewel het mijn stijl niet is heb ik er hartelijk om kunnen lachen. Kevin Annett heb ik lang geleden al in het doosje gestopt van onbetrouwbare personen. Nooit meer naar kijken dus. Wat ik me wel afvraag; hoe kan iemand ten kosten van het leed van anderen zo’n obsessie ontwikkelen om “een belangrijk/ invloedrijke” persoonlijkheid te willen zijn? Of: door wie wordt hij betaald? De gruwelijkheden die aangehaald worden zijn helaas maar al te waar. Maar om dat te gebruiken voor eigen gewin….? Als in de toekomst mocht blijken dat Kevin Annett toch een integer persoon… Lees verder »

Monique

Ik vind de man er ook niet erg sympathiek uitzien. Type griezel.. En inderdaad alsof satanisch kindermisbruik an sich nog niet erg genoeg is. Maar deze beerput gaat open, one way or the other!

Danny

Heb hem maar eens bekeken. Kon hem niet…

Helemaal mee eens, Monique.
Ik zou er niet van staan te kijken als hij zelf kinderen misbruikt.

Monique

Mja, ze zeggen weleens dat je een pedofiel niet zou herkennen als zodanig. Toch als ik al die koppen die genoemd worden als satanisch kinderverkrachter eens google dan hebben ze toch verdomd veel overeenkomsten. Ze hebben allemaal van die hele koude, meestal grijs/blauwe ogen met een beetje zo’n lizard uiterlijk. Het kan toeval zijn maar inmiddels geloof ik daar al heel lang niet meer in. Het kan dat hij ook bij de kliek zit, ik verbaas me nergens meer over..

Monique

Ik heb mijn zoontje van 6 ook moeten vertellen dat er wel degelijk zoiets bestaat als monsters. Die je zelfs mogelijk. opeten. Misschien niet altijd letterlijk maar maar toch in ieder geval je ziel of je essentie of je energie of whatever het is dat ze uit je leegzuigen. Maar dat ze er niet uitzien als monsters maar als gewone mensen. Voor mijn gevoel is dat de enige manier voor hem om te begrijpen dat hij nooit maar dan ook nooit zomaar met een vreemde moet meegaan..

Danny

En dan vertel je ook nog gewoon de waarheid 🙂

Zijn genoeg ouders die hun kroost voorhouden dat monsters niet bestaan. Zelf vind ik dat je kop in het zand steken en liegen tegen je kinderen. Nu gaan mn dochters nog niet alleen buiten spelen, dus hou ik het voor nu nog op ‘ja monsters bestaan, als je wilt dat ie weg gaat zeg je m dat ie naar huis moet gaan oid’. Maar hoe jij het aanpakt vind ik een hele goeie. Iets mooier inpakken dan het is kan gevaarlijke gevolgen hebben nml.

Monique

Ja precies dat. Waarom zou je het mooier maken dan het is? Of je moet echt zo naïef zijn dat je denkt dat het kwaad niet bestaat of jouw kind niet kan bereiken maar anders is het inderdaad je hoofd in het zand steken en kan het levensgevaarlijke gevolgen hebben..

Monique

Nou nu zie ik pas dat ik bijna hetzelfde schrijf als jij. Dat staat altijd zo suf haha. Nou ja we zijn het eens 😉

Danny

Ik zie dat sinds een aantal jaren ook heel duidelijk aan gezichten. Precies zoals je beschrijft.
David Rockefeller vond ik altijd een heel duidelijk voorbeeld. Was voor mij de personificatie van het evil, zeg maar…

Monique

Hij lijkt inderdaad wel de reincarnatie van de duivel zelf.. Ontzettende creep!

Monique

Rockefeller bedoel ik..

Monique

Brzezinski mijn hemel. Het lijkt ook wel allemaal familie..

Monique

Maar het zou toch allemaal veel teveel opvallen als ze niet dood zouden gaan? Of zie ik dat verkeerd?

Danny

Good question. Next! 🙂

Geen idee hoe dat daar werkt. Misschien vriezen ze hem in…Of is de demoon al lang overgegaan in een familielid (wilde eerst ‘ziel’ schrijven ipv demoon, maar die had ie niet…).

Uiteindelijk is het nog maar een druppel, maar als ze in dit tempo blijven omvallen, vind ik het niet erg…

Monique

Okay, het klinkt bizar maar ook wel logisch ofzo. Maar wat ik niet snap..worden de “mensen” die geboren worden in een familie met een bloedlijn dan zonder ziel geboren? Kan dat überhaupt? Of wordt die volledig weggedrukt door die demonische entiteit? Waarschijnlijk wel als dat bij de geboorte al gebeurd..
Het verklaart wel waarom ze er zo rot uitzien. Ik kan me zo voorstellen dat je er inderdaad door bezetenheid niet mooier op wordt. Wat erg eigenlijk als je erover nadenkt. Het is bijna lachwekkend als het niet zo triest zou zijn..

Danny

Demonische entiteit is mogelijk een zieltjeswinnaar…Geen idee hoe dat gaat. Weinig ervaringen met lizards en dat soort wezens irl…

Het rot uitzien ligt er maar net aan hoe belangrijk je uiterlijk vindt…
Misschien vinden zij zichzelf wel heel knap als ze in de spiegel kijken.
Misschien hebben zij geen spiegelbeeld…

Kijk naar The Exorcist…Linda werd er door bezetenheid ook niet mooier op 😉

Sebas36

Bepaalde bloedlijnen zijn extra vatbaar voor deze demonische bezettingen en worden er ook voor “schoongehouden” vandaar uithuwelijken met andere elite families en/of koningshuizen. (blauw bloed) Deze koppeling moet vroeg gebeuren anders zijn ze op latere leeftijd niet meer vatbaar voor volledige overname. Ze worden ook niet zonder ziel geboren maar er word ruimte vrijgemaakt voor een andere ziel. Op latere leeftijd kan er worden besloten tot volledige overname van het 3D lichaam. Dit moet wel gebeuren met volledige goedkeuring van de originele ziel. Zoniet dan gaat het hele overname verhaal niet door… Natuurlijk is het wel mogelijk om iemand te… Lees verder »

Monique

@Sebas36 Je ziel verkopen aan de duivel bestaat dus echt!

Danny

@Monique…

Zeker weten. De uitspraak van vele beroemdheden is zeker niet gewoon metaforisch bedoeld…

Monique

Ik heb van die film maanden niet kunnen slapen. Nog steeds 1 van de engste film die ik ooit gezien heb. Maar jeumig, al die films waarvan we dachten dat ze op fantasy gebaseerd waren. Het tegendeel is waarheid helaas.
Ik ben op dit moment het boek van George Kavasillas aan het lezen “Our Universal Journey”. Ik dacht dat ik al redelijk wakker was maar blijkbaar toch niet helemaal. Aanrader! 🙂

Danny

I’ll keep that in mind… Thnx 🙂

Emrah

Ben dat boek toevallig ook aan het lezen op dit moment.
Had de video presentatie gezien van George en hij legde het zo duidelijk uit dat ik meteen het boek heb besteld zeker een aanrader inderdaad!

Monique

Als ik het geld zou hebben dan zou ik het in alle talen vertalen en bij iedereen door de brievenbus gooien 🙂

Danny

Zou je met dat geld dan cursussen gaan volgen in alle talen? 😛

Monique

Hmm ik denk eerder dat ik het laat vertalen dan haha..

Monique

2 dode minderjarige meisjes gevonden, nog geen 12 km van elkaar en ze zeggen dat het ene meisje waarschijnlijk niets te maken heeft met het andere vermiste meisje. Waarom gaan hier al mijn alarmbellen rinkelen??

http://www.nu.nl/binnenland/4744539/gevonden-lichaam-bunschoten-van-vermist-meisje-14.html

Danny

Ik wilde even afwachten, maar mijn gevoel zei hetzelfde.
En het begint er toch wel op te lijken dat je gelijk hebt, als je het mij vraagt…

Seth-3

Helaas wordt het principe aangevallen als anti-semitisme door de tribe. Voornamelijk waakhonden als ADL en JDL vallen ‘complotten’ over Joden aan. Van de rituele moorden, de protocollen, en andere zaken wat ik niet gaat benoemen worden uiterst geprobeerd om ‘gedebunked’ te worden door betaalde skeptici. Er zijn genoeg aanwijzingen dat het hele midden-oosten/terrorisme probleem vanuit judea komt. Immigratie problemen: gesteund door joden om authentieke bewoners te laten verdwijnen en te vervangen door allerlei soort volk. Satanisch groep, als ik het mag zeggen.

Marion

Wat kunnen wij doen om in contact te komen met de mensen die op de hoogte zijn van het hoe en wat van deze satanische praktijken? Na een jaar tevergeefs zoeken en proberen via o. a Kevin A is het mij nog steeds niet gelukt. Ook via Elistar die de interviuws deed! Ik ken meer mensen die bereid zijn om mee te werken. Ik zelf ben geen held maar als eevarings descundige kan ik wel de kinderen helpen en weet waar ze in liefdevolle gezinnen opgevangen kunnen worden. Ik ben iemand van aktie voor veranderingen. Maar heb er wel hulp… Lees verder »