Resten van kinderen gevonden in clubhuis satanische sekte in Zwolle? (met update)

( 73 )
  • Micky van Leeuwen

   Dus als ik het goed begrijp geven ze het bewijsmateriaal, getuigenverklaringen, et cetera, van Zwolle niet vrij voor latere rechtzaken en ander juridisch geneuzel… het ego gaat dus weer voor de waarheid met andere woorden.

   Ik krijg een steeds naarder gevoel bij dat hele ITCCS verhaal, helemaal nu die shill van een Thomas Williams zich er ook mee blijkt te bemoeien… De beste en snelste manier om dit soort sadistische troep te stoppen is om het zo snel mogelijk allemaal openbaar te maken, als ze tenminste daadwerkelijk bewijzen hebben. Ik loop al een lange tijd mee in dit ‘wereldje’, het wordt tijd voor bewijzen, getuigenverklaringen horen op het internet, dat zet zoden aan de dijk. Nu blijft het nog steeds verborgen voor het grote publiek. Ruikt mijns inziens steeds sterker naar een soort van smerige doofpot.. al trek ik die woorden terug als het ITCCS in de zeer nabije toekomst daadwerkelijk met het bewijsmateriaal van de Zwolle claims komt!

   Beantwoorden
  • Marion Geyer

   Hallo Mick,
   eerder vandaag heeft een vriend Steven van de Minne gemaild. Hij is door mijn toedoen betrokken geraakt. Als voor voormalige Jurist en ik had nog iemand bij betrokken. Een krachtpatser met een gouden hart die mee wilden werken. Ik wil als therapeut en ervarings deskundigen de kinderen/slachtoffers te kunnen helpen. Ik heb contact met Kevin al meer dan een jaar en hij antwoorden alleen als het in zijn voordeel was. Om een eindeloze lang van op en neer getwist kwam ik geen steek verder dan dat ik eerst gescreend moest worden. OK prima, geef het dan door en laat mij screenen als ik maar in contact kom met degene in NL die er mee bezig zijn. Niets meer gehoord. Oh ja, je moet eerst al zijn boeken hebben gelezen, dan pas ben je een deskundigen? Omdat ik Canadees van nationaliteit ben zegt niet dat ik in Canada iets kan doen maar juist hier in NL. Maar ik krijg alleen Canadese info en niets anders. Wat een tijd en energie verspilling. Ik ben net zo boos als jij en misschien nog meer! Jij wil ook dit walgelijke praktijken aanpakken. Ik ben in Canada opgegroeid en ik heb het bij een carmeliten order van Duitse nonnen als kind vertoefd, die een wees huis hadden voor meisjes en waarbij ik een getuigen ben van het misbruik van dicht bij en ook meegemaakt dat er meisjes werden verkocht aan rijke heren. Ik voel het als mijn plicht om er wat aan te doen wat in mijn macht ligt. Ik ben 66 maar ik geef het niet op en ondertussen heb ik mogelijkheden gevonden om deze slachtoffers te kunnen helpen. Een jaar is voorbij en ik heb contact met Elistar waar ik ook niets ben opgeschoten. Ik geloof dat wat er gebeurde in Zwolle waar kan zijn maar het is van de zotte dat hulp niet aangeboden kan worden door dat die Kevin weigert om mee te werken. Laten wij dit ook aanpakken. Er zou veel grote namen worden genoemd en dat is niet gebeurd en toen heb ik hem berichten gestuurd die ik binnenkreeg waarbij grote namen wel genoemd werden en hij gooit het van tafel met het smoes dat het Trump propaganda is. Ik ben geen fan van Trump maar hij pakt het wel aan en heeft een strategie ervoor.Dat vertel ik wel maar neem contact met mij op als je wil. lieve groet, Marion

   Beantwoorden
 • Treowd

  Nog nooit eerder in de geschiedenis van de roomse kerk was er een paus teruggetreden
  door het werk van itccs is dat afgedwongen via common law dat gebeurde vanwege een groot scandaal met kinderen in canada waar ook de britse koninklijke familie in betrokken was in 2014.
  Het is terug te vinden op het internet.
  Jesuit Superior Resigns. Pope May Resign. Child Abuse Scandal Widens. More witnesses coming forward. British Royal Family implicated.
  Er gebeurt wel iets maar het ligt best gecompliceerd mede vanwege de wetvoering welke deze Kabal lijkt te dienen richting het niet opvolgen en hun bescherming welke ze genieten. Rechtmatig of juist niet rechtmatig men is machtig…

  http://beforeitsnews.com/eu/2014/07/jesuit-superior-resigns-pope-may-resign-child-abuse-scandal-widens-more-witnesses-coming-forward-british-royal-family-implicated-2563816.html

  Beantwoorden
  • Treowd

   The Evidence that forced Pope Benedict to Resign is Now Available
   http://itccs.org/2014/11/15/the-evidence-that-forced-pope-benedict-to-resign-is-now-available/

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ken het verhaal, en ik ken die ‘bewijzen’. Paus Benedictus trad alleen al een dik jaar voordat iemand ooit van ITCCS af. Franciscus zit er al sinds maart 2013, dus een rechtzaak die geen rechtzaak bleek te zijn (want niemand erkend het) van 2014 heeft daar mijns inziens weinig mee te maken.

   Het is iets waar ITCCS mee pronkt, maar ook in deze zaak zijn er behalve dat we moeten geloven dat er massagraven zijn gevonden geen echte bewijzen getoond. Ik heb geen foto en/of videomateriaal gezien van Benedictus die kinderen verkracht of vermoord. Het Vaticaan is een smerige satanische sekte die onder controle staat van de draco reptilians, ik praat voor de duidelijkheid niets goed wat deze sekte door de eeuwen heen gedaan heeft en NOG STEEDS DOET. Dat laatste schrijf ik met hoofdletters, want het is leuk en aardig dat Benedictus weg is, maar wat schiet de wereld (en al die onschuldige kindertjes) daar mee op als het ‘feest’ gewoon door gaat zonder Benedictus?

   Het lijken allemaal zoethoudertjes van het ITCCS, de wereld is tot op heden niet veel beter geworden door al die zogenaamde rechtzaken van ze…. Leuk dat ze de Elizardbeth veroordeeld hebben, maar ik heb niet het idee dat Elizardbeth zich daar iets van aantrekt. Jij wel?

   Beantwoorden
   • Treowd

    Denk het ook niet Mickey, het kan inderdaad wat plausible overkomen allemaal. Een opvallend feit vindt ik het wel dat er voor het eerst in de geschiedenis een paus heeft moeten terugtreden. Maar anderzijds kun je gelijk hebben. Zou het wat dieper moeten onderzoeken, maar het is best een ingewikkelde materie commonlaw. Gaat veel tijd in zitten het te doorgronden. Goed dat je het met een sceptische blik bekijkt.
    De stukken op de website van ITCCS zien er formeel goed uit, maar ik weet mogelijk te weinig van common law om dat goed te kunnen beoordelen.

    Beantwoorden
 • rvsracer

  Ik kan me iets voorstellen dat het hier hard tegen hard moet gaan.
  Aangezien de zieke satanistische pedo`s zich in dezelfde kringen schijnen te begeven daar waar de macht zit?
  Dus deze macht beheerd (grotendeels) de MSM, hoe gaat deze MSM hier dan over berichtten?

  Al agressie en geweld waarschijnlijk niet uit te sluiten valt, zal het wel zoveel mogelijk moeten worden voorkomen.
  Met agressie en geweld zal je meer problemen creëren dan oplossen…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Dus deze macht beheerd (grotendeels) de MSM, hoe gaat deze MSM hier dan over berichtten?”

   In eerste instantie zo min mogelijk. Pas als bewijsmateriaal via alternatieve media naar buiten komen moeten ze wel. Anders neemt niet niemand ze meer serieus, nog minder dan dat ze nu al serieus genomen worden. Probleem is dat er ook geen enkele alternatieve media website is waar het ITCCS haar bewijsmateriaal op publiceert. Het blijft bij teksten. Teksten die iedereen kan verzinnen. Ik heb er als website geen enkel probleem mee als het ITCCS bewijsmateriaal wil publiceren op mijn website, hoe gruwelijk en hoe sadistisch evil dat bewijsmateriaal ook is.. Alleen weten we nu na dik 4 jaar ITCCS nog steeds niet wat het bewijsmateriaal is..

   Beantwoorden
 • johan

  Ik vraag me af hoe we dit gespuis gaan oplossen in een universum wat oneindig is?
  Wet van behoud van Energie, een natuurwet.

  Ik denk daarom ook dat we hun op een of andere manier bewust moeten maken dat ze fout bezig zijn blijkbaar hebben zei die geweten niet en dat moet zeker keihard bijgespijkerd worden in allerlei vormen zodat ze het voor altijd snappen dat dit soort duistere praktijken niet wenselijk is. Maar goed over wenselijk gesproken er is helaas blijkbaar vraag & aanbod op kinderen. En inderdaad Micky waar blijven die bewijsmaterialen, kroon, getuigenverklaringen. Maar weetje er zijn nog steeds zo veel mensen die dit onderwerp niet willen horen en niet over willen praten. Er is bijvoorbeeld zoveel pedo gerelateerde systemen waar mensen vrolijk meestal onbewust maar ook bewust gebeurt aan meedoen en wanneer je hun daarop aanspreekt zeggen ze ik hou me daar niet mee bezig of je kan er toch niks aan doen of van zo zie ik het niet is toch leuk zon blonde barbie pop met blauwe ogen voor je kleintje als idool beeld voor later? Naïviteit heerst. Mijn oplossing is dan ook wat jij ook al zegt micky jezelf weer ontdekken wie je als ware bent in essentie want als die connectie er weer is in jezelf dan zal je de waarheid weer zien in alle dingen, aspecten van het leven en is het vrij duidelijk op welke pad je loopt, bewandelt etc etc.

  Beantwoorden
 • jan-47

  Beste Micky
  Doet me denken aan de Morhoven werkgroep, ook niets van bewijs

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Inderdaad, ook zo’n verhaal wat zich al jarenlang afspeelt, maar wat tot nu toe met geen enkel bewijs komt. Ook al praten ze stoer dat ze bewijzen uit de (ik meen) Zandvoort-zaak hebben en andere bewijzen die de pedonetwerken kunnen lamleggen, ze beloven en beweren van alles, maar de beloofde bewijzen volgen tot op heden niet…

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  john de mens-mol is een hele grote reptilian in de media. met series als survivor pusht hij ideeen als kuisheid tot het huwelijk en zondag rustdag naar de achtergrond. hij zet die mensen hiertoe aan door ze zonder veilige huwelijksverbindingen op het eiland te droppen terwijl hij vanuit zijn villa met kerkers eronder in het gooi kinderen offert met goedkeuring van de paus. en ondertussen doet iedereen alsof er niks aan de hand is en kijkt het programma samen met de kinderen voor de buis. wacht maar mensen eens komt de dag van boetedoening en dan zit ik veilig in de hemel en u zult branden in de hel!

  Beantwoorden
  • Monique

   Ik weet niet of John de Mol zelf ook praktiserend satanist is maar dat het een enge kliek is moge duidelijk zijn..

   Beantwoorden
 • stan

  Ze hebben niet voor niet’s Dr Phill van rtl afgehaald, de waarheid komt eindelijk naar boven

  Beantwoorden
 • Danny

  Goede update!
  Hij redeneert gewoon met logica en daar kunnen heel veel mensen niet tegen, want dan houdt hun onzin geen stand.
  Zegt ook veel over ella-ster. Gekwetst mind-ego en incapabel om dat ego aan de kant te zetten en nuchter naar de zaak te kijken. Geïndoctrineerd zonder dat het zelf beseft wordt. Ze zou zo de politiek in kunnen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mee eens. En ik zie een duidelijk verband met andere zaken die zij promoot. Niet alleen zij, veel andere sites hanteren dit principe. En dat principe luidt als volgt: bang zijn, en uit die angst hopen op een betere wereld/toekomst. Daarom worden ook zoethoudertjes van het ‘Zilveren Legioen’ vol passie gepresenteerd op dat soort websites. Die galactische federatie of zilveren legioen channelings geven dit soort mensen hoop. Net als dat Kevin Annett ze hoop geeft. Angst regeert de minds van deze mensen, angst vermoeilijkt het logisch kunnen nadenken. Het blijft dus bij valse hoop, en die tijd en energie hadden ze beter in zichzelf kunnen steken want die angst komt ergens intern vandaan.

   Beantwoorden
   • Danny

    Ik heb ook jaren in angst geleefd en ik weet zeker jij ook, want toen wisten we nog niet beter.
    Tot je je op een gegeven moment afvraagt waar je nou al die tijd bang voor geweest bent en je beseft dat juist dát je verder bij jezelf vandaan brengt.

    Na veel nadenken ben ik voor mezelf wel met zekerheid tot de conclusie gekomen dat ik nooit, maar dan ook nooit meer een ‘normaal’ leven kan leiden zoals gepromoot in de matrix. Er is geen weg meer terug. Dit zeg ik overigens niet omdat ik dat erg vind. Integendeel. Maar hierdoor voel ik me wel ‘anders’ dan de meesten. En dat is soms best eenzaam in real life…

    Beantwoorden
 • Trijntje

  Bedankt voor de update. Hoewel het mijn stijl niet is heb ik er hartelijk om kunnen lachen.
  Kevin Annett heb ik lang geleden al in het doosje gestopt van onbetrouwbare personen. Nooit meer naar kijken dus. Wat ik me wel afvraag; hoe kan iemand ten kosten van het leed van anderen zo’n obsessie ontwikkelen om “een belangrijk/ invloedrijke” persoonlijkheid te willen zijn?
  Of: door wie wordt hij betaald?
  De gruwelijkheden die aangehaald worden zijn helaas maar al te waar. Maar om dat te gebruiken voor eigen gewin….?

  Als in de toekomst mocht blijken dat Kevin Annett toch een integer persoon is, neem ik al mijn woorden terug.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarschijnlijk hoort hij bij dezelfde club die net zo empathieloos zijn als hij. Die club is best wel heel groot. Hij is de ideale doofpotconstructie. Hij interviewt wat bestaande slachtoffers van satanische pedonetwerken, bouwt op die manier een naam op, meer volgers, hij richt het ITCCS op, roept de dingen die veel complotdenkers willen horen, de paus moet veroordeelt worden, Elizardbeth moet veroordeeld worden, pedonetwerken moeten opgedoekt worden, et cetera. Daar verzint hij verhalen bij, die steeds gruwelijker worden door de jaren heen, hij basseert veel van zijn verhalen op dingen die hij gehoord heeft van echte slachtoffers van satanische sektes en mind control, en verzint daar dan een verhaaltje bij. Op die manier denkt ‘wakker’ Nederland en de rest van de ‘wakkere’ mensheid dat er actie ondernomen wordt en dingen stopgezet worden, maar in werkelijkheid kan ‘men’ gewoon rustig doorgaan met wat men al duizenden jaren doet. Disgusting. Om te kotsen.

   Beantwoorden
   • Bas

    Het is gewoon het ontmoedigen om na te denken. Iedereen die dieper zoekt als complotdenker afschilderen. Werkt uitstekend! Daar wil je niet mee geassocieerd worden

    Beantwoorden
 • Monique

  Ik vind de man er ook niet erg sympathiek uitzien. Type griezel.. En inderdaad alsof satanisch kindermisbruik an sich nog niet erg genoeg is. Maar deze beerput gaat open, one way or the other!

  Beantwoorden
  • Danny

   Heb hem maar eens bekeken. Kon hem niet…

   Helemaal mee eens, Monique.
   Ik zou er niet van staan te kijken als hij zelf kinderen misbruikt.

   Beantwoorden
   • Monique

    Mja, ze zeggen weleens dat je een pedofiel niet zou herkennen als zodanig. Toch als ik al die koppen die genoemd worden als satanisch kinderverkrachter eens google dan hebben ze toch verdomd veel overeenkomsten. Ze hebben allemaal van die hele koude, meestal grijs/blauwe ogen met een beetje zo’n lizard uiterlijk. Het kan toeval zijn maar inmiddels geloof ik daar al heel lang niet meer in. Het kan dat hij ook bij de kliek zit, ik verbaas me nergens meer over..

    Beantwoorden
    • Monique

     Ik heb mijn zoontje van 6 ook moeten vertellen dat er wel degelijk zoiets bestaat als monsters. Die je zelfs mogelijk. opeten. Misschien niet altijd letterlijk maar maar toch in ieder geval je ziel of je essentie of je energie of whatever het is dat ze uit je leegzuigen. Maar dat ze er niet uitzien als monsters maar als gewone mensen. Voor mijn gevoel is dat de enige manier voor hem om te begrijpen dat hij nooit maar dan ook nooit zomaar met een vreemde moet meegaan..

     Beantwoorden
     • Danny

      En dan vertel je ook nog gewoon de waarheid 🙂

      Beantwoorden
     • MichellevL

      Zijn genoeg ouders die hun kroost voorhouden dat monsters niet bestaan. Zelf vind ik dat je kop in het zand steken en liegen tegen je kinderen. Nu gaan mn dochters nog niet alleen buiten spelen, dus hou ik het voor nu nog op ‘ja monsters bestaan, als je wilt dat ie weg gaat zeg je m dat ie naar huis moet gaan oid’. Maar hoe jij het aanpakt vind ik een hele goeie. Iets mooier inpakken dan het is kan gevaarlijke gevolgen hebben nml.

      Beantwoorden
      • Monique

       Ja precies dat. Waarom zou je het mooier maken dan het is? Of je moet echt zo naïef zijn dat je denkt dat het kwaad niet bestaat of jouw kind niet kan bereiken maar anders is het inderdaad je hoofd in het zand steken en kan het levensgevaarlijke gevolgen hebben..

       Beantwoorden
       • Monique

        Nou nu zie ik pas dat ik bijna hetzelfde schrijf als jij. Dat staat altijd zo suf haha. Nou ja we zijn het eens 😉

        Beantwoorden
    • Danny

     Ik zie dat sinds een aantal jaren ook heel duidelijk aan gezichten. Precies zoals je beschrijft.
     David Rockefeller vond ik altijd een heel duidelijk voorbeeld. Was voor mij de personificatie van het evil, zeg maar…

     Beantwoorden
 • Monique

  Brzezinski mijn hemel. Het lijkt ook wel allemaal familie..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat zijn ze ook. Stammen allemaal af van de pre-adamites, en doen al duizenden jaren aan inteelt. Daar wordt je niet knapper van 🙂

   Beantwoorden
   • Rob

    Dus het gerucht dat deze mensen in het bezit zijn van de kennis van reverse aging klopt dan helemaal niet. Anders zagen ze er niet zo belabberd uit.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     In die lage rangen waarschijnlijk niet nee. Ze transferen vaak wel de geest/mind van het ene lichaam naar het andere 🙂

     Beantwoorden
   • Monique

    Hahaha duidelijk niet nee.

    Beantwoorden
    • Monique

     Was een reactie op Micky zijn reactie van 17.18. Het lukt blijkbaar niet om de reactie eronder te zetten..

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      WordPress kan maar tot 10 reacties op een reactie aan vandaar..

      Beantwoorden
 • Monique

  Maar het zou toch allemaal veel teveel opvallen als ze niet dood zouden gaan? Of zie ik dat verkeerd?

  Beantwoorden
  • Danny

   Good question. Next! 🙂

   Geen idee hoe dat daar werkt. Misschien vriezen ze hem in…Of is de demoon al lang overgegaan in een familielid (wilde eerst ‘ziel’ schrijven ipv demoon, maar die had ie niet…).

   Uiteindelijk is het nog maar een druppel, maar als ze in dit tempo blijven omvallen, vind ik het niet erg…

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Had het niet beter kunnen verwoorden, zo zie ik het ook, het zijn demonische entiteiten die bezit nemen van lichamen uit bepaalde bloedlijnen. Dat wil niet zeggen dat al die ‘royals’ totaal overnomen zijn, maar ik durf te wedden dat dat bij zo’n Rockefeller en zulke Brezinski lui wel degelijk gebeurd. Lichaam is op, nieuw lichaam. Voor de echte complotliefhebbers raad ik aan om eens te zoeken naar de geboorte van dat kind van William en Kate paar jaar terug. De eerste. Het is daar gebruikelijk dat meteen na de geboorte de aartsbisschop van Kenterbury dan het pas geboren kind samen met wat andere vreemde pipo’s eventjes meeneemt naar een aparte kamer in dat ziekenhuis waar al die elites bevallen. We hebben het er toen in NetNietLive ook over gehad, geen idee welke uitzending… Maar daar klopt van alles niet bij die ‘bevalling’. Ik heb wel eens gehoord dat die baby dan meteen meenemen om een demoon of spirit van een oud elite lichaam over te zetten in de pasgeborene. Het heeft inderdaad in d everste verte niet met de ziel te maken wat overgeplaatst wordt, vandaar dat ze er ook zo koud en dood uitzien dat soort lui.

    Beantwoorden
    • Danny

     Jij bent ook al soms van de vreemde tijden, zie ik…
     Zouden wij stiekem ook geen ziel hebben? 😉

     Beantwoorden
 • Monique

  Okay, het klinkt bizar maar ook wel logisch ofzo. Maar wat ik niet snap..worden de “mensen” die geboren worden in een familie met een bloedlijn dan zonder ziel geboren? Kan dat überhaupt? Of wordt die volledig weggedrukt door die demonische entiteit? Waarschijnlijk wel als dat bij de geboorte al gebeurd..
  Het verklaart wel waarom ze er zo rot uitzien. Ik kan me zo voorstellen dat je er inderdaad door bezetenheid niet mooier op wordt. Wat erg eigenlijk als je erover nadenkt. Het is bijna lachwekkend als het niet zo triest zou zijn..

  Beantwoorden
  • Danny

   Demonische entiteit is mogelijk een zieltjeswinnaar…Geen idee hoe dat gaat. Weinig ervaringen met lizards en dat soort wezens irl…

   Het rot uitzien ligt er maar net aan hoe belangrijk je uiterlijk vindt…
   Misschien vinden zij zichzelf wel heel knap als ze in de spiegel kijken.
   Misschien hebben zij geen spiegelbeeld…

   Kijk naar The Exorcist…Linda werd er door bezetenheid ook niet mooier op 😉

   Beantwoorden
  • Sebas36

   Bepaalde bloedlijnen zijn extra vatbaar voor deze demonische bezettingen en worden er ook voor “schoongehouden” vandaar uithuwelijken met andere elite families en/of koningshuizen. (blauw bloed)

   Deze koppeling moet vroeg gebeuren anders zijn ze op latere leeftijd niet meer vatbaar voor volledige overname. Ze worden ook niet zonder ziel geboren maar er word ruimte vrijgemaakt voor een andere ziel. Op latere leeftijd kan er worden besloten tot volledige overname van het 3D lichaam. Dit moet wel gebeuren met volledige goedkeuring van de originele ziel. Zoniet dan gaat het hele overname verhaal niet door…
   Natuurlijk is het wel mogelijk om iemand te ‘misleiden’ om toch akkord te gaan met de volledige zielovername.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik weet wat je bedoelt, alleen is de woordkeuze niet de mijne, de ziel kan namelijk niet overgenomen worden, zit in 8d t/m 12d. Het is het overnemen van de (rondreizende) geest wat vaak verward wordt met de ziel.

    Beantwoorden
    • Ikke

     Heey Micky, de rondreizende geest is toch ons bewustzijn?
     Ik weet dat het ergens in een van jouw artikel staat, maar kan t ff niet vinden.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Ik zie het meer als ons rond/meereizenden egopersoonlijkheid. Die denkt op 0 te beginnen bij elke incarnatie hier op Aarde, maar die heeft al zoveel bagege opgedaan in al die incarnaties, inclusied trauma’s et cetera. Maar ook ervaringen heeft opgedaan. Maar is lastig in woorden te omschrijven.

      Bewustzijn wordt te pas en te onpas gebruikt als term. Bewustzijn is het vaatje waar we uit tappen waar onze mind mee verbonden is.

      Beantwoorden
    • Sebas36

     idd de ziel ‘zelf’ kan niet overgenomen worden, beetje ongelukkige woordkeuze. Wel kan die in het 3D lichaam zogezegd de 2de viool worden… Na enkele satanistische rituelen word de 1ste ziel/entiteit (of hoe je het ook wil noemen) de 2de ziel/entiteit in dat lichaam.

     @Monique
     Jazeker, je ziel aan de duivel verkopen bestaat echt! Veel artiesten in de popcultuur maar ook andere artiesten hebben dit gedaan. Ook heb je artiesten die bewust/onbewust channellen naar hun muziek.

     Beantwoorden
   • Monique

    @Sebas36 Je ziel verkopen aan de duivel bestaat dus echt!

    Beantwoorden
    • Danny

     @Monique…

     Zeker weten. De uitspraak van vele beroemdheden is zeker niet gewoon metaforisch bedoeld…

     Beantwoorden
 • Monique

  Ik heb van die film maanden niet kunnen slapen. Nog steeds 1 van de engste film die ik ooit gezien heb. Maar jeumig, al die films waarvan we dachten dat ze op fantasy gebaseerd waren. Het tegendeel is waarheid helaas.
  Ik ben op dit moment het boek van George Kavasillas aan het lezen “Our Universal Journey”. Ik dacht dat ik al redelijk wakker was maar blijkbaar toch niet helemaal. Aanrader! 🙂

  Beantwoorden
  • Danny

   I’ll keep that in mind… Thnx 🙂

   Beantwoorden
  • Emrah

   Ben dat boek toevallig ook aan het lezen op dit moment.
   Had de video presentatie gezien van George en hij legde het zo duidelijk uit dat ik meteen het boek heb besteld zeker een aanrader inderdaad!

   Beantwoorden
   • Monique

    Als ik het geld zou hebben dan zou ik het in alle talen vertalen en bij iedereen door de brievenbus gooien 🙂

    Beantwoorden
    • Danny

     Zou je met dat geld dan cursussen gaan volgen in alle talen? 😛

     Beantwoorden
     • Monique

      Hmm ik denk eerder dat ik het laat vertalen dan haha..

      Beantwoorden
 • Monique

  2 dode minderjarige meisjes gevonden, nog geen 12 km van elkaar en ze zeggen dat het ene meisje waarschijnlijk niets te maken heeft met het andere vermiste meisje. Waarom gaan hier al mijn alarmbellen rinkelen??

  http://www.nu.nl/binnenland/4744539/gevonden-lichaam-bunschoten-van-vermist-meisje-14.html

  Beantwoorden
  • Danny

   Ik wilde even afwachten, maar mijn gevoel zei hetzelfde.
   En het begint er toch wel op te lijken dat je gelijk hebt, als je het mij vraagt…

   Beantwoorden
  • Seth-3

   Helaas wordt het principe aangevallen als anti-semitisme door de tribe. Voornamelijk waakhonden als ADL en JDL vallen ‘complotten’ over Joden aan. Van de rituele moorden, de protocollen, en andere zaken wat ik niet gaat benoemen worden uiterst geprobeerd om ‘gedebunked’ te worden door betaalde skeptici. Er zijn genoeg aanwijzingen dat het hele midden-oosten/terrorisme probleem vanuit judea komt. Immigratie problemen: gesteund door joden om authentieke bewoners te laten verdwijnen en te vervangen door allerlei soort volk. Satanisch groep, als ik het mag zeggen.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Dat mag je best zeggen antisemiet dat je er rond loopt 😉

    Ik zie het niet zo. Ik zie dat de hele wereld/matrix rot is, en dat er achter al die groeperingen een duistere macht achter de macht schuil gaat van demonische entiteiten en/of buitenaardse invloeden. Het heeft ook niet met het Jodendom te maken wat je schetst, maar alles met zionisme, dat is een totaal andere tak van ‘sport’. Maar buiten die groep zionisten zijn er nog veel meer groeperingen, organisaties en instanties die puur evil en puur op het eigen ego eerst gericht zijn, en satanisme betekend in principe ‘eigen ego eerst’, dat is niet alleen bij zionisten het geval maar helaas bij veel meer groeperingen en ‘mensen’.

    Beantwoorden
    • Sebas36

     Ik kan je zelfs foto’s laten zien, al dat Joden met keppeltjes hoedjes en staartjes demonstreren in Israël die met borden demonstreren. Zionist’s aren’t Jews of ergens in die trand. (vrij eenvoudig te googlen)

     Een groep Metselaars een van de meer satanistische groeperingen heeft zich gekoppeld aan de Jodendom. 1 van de groepen bovenin de pyramide bevind waar de anderen o.a. Bilderberg en andere veel moeite mee hebben.

     Ze hebben zich in Judea zo’n positie veroverd dat als je de zionisten bekritiseert ben je een antisemitist en ben je tegen de Joden. Slim marketing en gebruik maken van je pers bedrijven jarenlang.

     Ieder Jood heeft hekel aan die gasten en wil niet vergeleken worden, maar de MSM speelt dit spel mee en het word over 1 kam geschoren en voila je bent een antisemist.

     Ik heb enkele klanten in de Joodse buurt van antwerpen en brussel, een zeer eerbaar volk met uitstekende opvoeding en slimmer dan enig ander volk en zeer harde werkers en superrein/schoon (De reden dat ze ook gehaat zijn door de eeuwen heen) en nog aardig ook.

     Kort door de bocht, een van de ‘smerigste’ satanistische groeperingen verschuilen zich onder de vlag van het Jodendom…
     Er zijn nog meer organisaties die oprecht Evil zijn maar op dit nivuea maar deze mag wel in de top 3.

     Beantwoorden
 • Marion

  Wat kunnen wij doen om in contact te komen met de mensen die op de hoogte zijn van het hoe en wat van deze satanische praktijken? Na een jaar tevergeefs zoeken en proberen via o. a Kevin A is het mij nog steeds niet gelukt. Ook via Elistar die de interviuws deed! Ik ken meer mensen die bereid zijn om mee te werken. Ik zelf ben geen held maar als eevarings descundige kan ik wel de kinderen helpen en weet waar ze in liefdevolle gezinnen opgevangen kunnen worden. Ik ben iemand van aktie voor veranderingen. Maar heb er wel hulp bij nodig. Lieve groeten, Marion

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>