Liever verdeeld dan verveeld? (column)

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke
3 jaren geleden

Goed artikel,so true.
Men behoeft niet lang te zijn om groot te wezen Micky…!!!

Amilius
3 jaren geleden

Godver@#$!! Mickey dit is een colum naar mijn hart. Van de eerste tot de laatste regel. Ik voelde me eventjes niet verveeld ? Maar verveling is mooi, want het zorgt dat er creatieve oplossingen de ruimte krijgen. Iemand leerde mij dat verveling een indicator is dat je gezond bent en het leven leven wil. Iemand die zich vervelen kan heeft zijn zaakjes vaak op orde. Iemand die vervelend is niet. De verveling die jij beschrijft is herkenbaar en zorgt dat ik creatief met mezelf bezig ben. Dat maakt het voor sommige wel eens vervelend want vaak zit mijn creativiteit bij… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

Ik heb je site van af het begin gewaardeerd.
En nog
Bedankt voor het delen van jouw wereld, en die is volgens mij best mooi.

De inperfectie maakt het leven perfect, en daarmede is de inperfectie perfect.
?

Sebas36
3 jaren geleden

Ik ken het gevoel, qua Nederlandse sites lees ik enkel nog Indigo en blik op het NOS journaal. De rest in 1 bak met bagger…

Dirk
3 jaren geleden

Heerlijk leesvoer. Waarvoor dank!

Amilius
3 jaren geleden

Het slechte nieuws overstemt en krijgt de aandacht. Waarom? Is het omdat goed nieuws snel verveelt en de angst voor verveling te groot is? Het weg rennen voor de verveling is omdat men niet met zichzelf om en durft te gaan. Die creatieve kant van jezelf, waarvan je geleerd hebt dat het een tomeloos monster is die je moet vrezen. Die kant… De kant van het goede nieuws, ..een creatieve oplossing b.v. Het goede nieuws wat je zelf gemaakt en waar wilt maken,of zelfs al waarheid hebt kunnen maken. Het zou een balans tussen de + en – polen kunnen… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden

Boing!!! Je houdt er wel van om ons wakker te houden he?
Dank zij de THREE LEVELS OF IMPOSITION en alles wat daar mee te maken heeft, kun je haast niet anders dan nieuwsgierig te zijn naar alles wat er gebeurd momenteel, waarbij zeker het gevaar is dat je je mee laat slepen en je objectiviteit verliest omdat je denkt dat je een voorsprong hebt op de rest om het nieuws te interpreteren.

Amilius
3 jaren geleden

In het donkerst van het aardse jaar 2017, soezen ook wakkere mensen wel eens beetje weg bij de kachel. Het licht feest van de wakkere mens is een interne kwestie, die lichte kant houd me wakker.
Een wakker mens, doet er goed aan zijn slaap patroon weer gezond te maken, zodat dromen en het leven weer gezond samen gaan ipv door elkaar heen lopen.
De nacht, het donker, brengt de sterren. Daar vind de mens al sinds het begin zijn navigatie. De dag maakt de route mogelijk.

Goedemorgen ?
Ooowww het is al middag!
Welterusten alvast ?

Amilius
3 jaren geleden

Het Waterman tijdperk??
Pff… het lijkt er wel op.
Het element water, https://youtu.be/APx2yFA0-B4 is te mooi om te negeren.
Bruce vergat een ding en dat is dat water puur wil zijn en altijd weer worden zal.
De tijd heeft water niet in zijn macht. Bezinking, destilatie neemt zijn tijd.