Het poppenhuis

Abonneer
Abonneren op
63 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
3 jaren geleden

Freakin awesome Mick!

Amilius
3 jaren geleden

Haha haha, inderdaad freakin awsome!
https://youtu.be/HeIqf755Z8E
Want zelfs ome Willem is een samenzweren in deze poppenkast.
Of zou ons aan het waarschuwen geweest zijn ?
In die tijd was er geen haze toch?

Waarheid is de hoogste liefde is de hoogste waarheid is de hoogste liefde is….

Amilius
3 jaren geleden
3 jaren geleden

Mooi artikel Micky! Jij schrijft “Buiten het poppenhuis hoef je ook niet meer bang te zijn dat je poppetje dood gaat. Als oneindig multidimensionaal wezen die volledig vertrouwt op die aspecten van hem of haar die dit leven hier op Aarde orkestreren is het vrij zinloos om jezelf druk te maken over wat je zoal allemaal eventueel kan overkomen. Als het je overkomt is het meestal vroeg genoeg om het dan te gaan ervaren en doordat je weet dat alles met een reden gebeurd en alles (gezien vanuit die diepere aspecten van onszelf) al gebeurd is is het ook onmogelijk… Lees verder »

Annette
3 jaren geleden

Dankjewel Micky voor deze prachtige omschrijving.
We zijn alles en niets tegelijkertijd inderdaad.
Dankbaarheid heeft mijn bestaan op dit ondermaanse de oogjes/hartje geopend….ja, voel mij intens dankbaar na een aantal zware levenservaringen.
Zie het leven totaal anders als voorheen en kan soms blij zijn om “niets”.
Mooie dag allemaal.

sebas36
3 jaren geleden

????

rob
3 jaren geleden

En wat al 1 poppetje die zich weet buiten de matrix zich bewust te weet te manifesteren, mede vooraf geholpen door een groot aantal poppetjes die ertegen aan hikken, zou de wereld dan wel ineens kunnen veranderen?
Kan 1 poppetje werkelijk zo machtig zijn?
https://youtu.be/2YeYZKguAMs, (dieter broers rond 19:40)
groetjes Rob

Ank
3 jaren geleden

Toen ik begon te lezen dacht ik: moet dat nou, nou weten we ( ja WE he?) het wel, maar al lezende moest ik denken aan een goede leraar, die meer dan één manier heeft om de leerstof uit te leggen en ik ben het met een paar vorige reacties eens: freaking awesome.
Mooi voorbeeld Amilius, van ome Willem. Ben ook begonnen om het Duitse filmpje van Rob te beluisteren maar ik vond het niet te volgen en misschien onterecht maar ik moest verschrikkelijk lachen om Micky’s commentaar.

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Sorry, even een aanvulling Rob. Ben toch even verder gaan kijken. Toen de mevrouw klaar was met haar onverstaanbare introductie kwam de spreker Dieter Broers aan het woord die wel te volgen was. Toen moest ik eerst uitvinden wat Zilberdrüse was, wat niet in het woordenboek stond maar ik meen te begrijpen dat het hier om de pijnappelklier gaat omdat ik bij een andere video zag dat ze het hadden over de ontkalking van de Zilberdrüse. Ik heb toen niet verder gekeken want als dit woord idd. pijnappelklier betekent, dan betekent dat ook dat een flink aantal poppetjes in het… Lees verder »

Gerben
3 jaren geleden

“maar iedereen moet doen wat goed voelt, doe ik ook ?”

Me Too, o nee, bedoel ik ook

Amilius
3 jaren geleden

Heb het een blauwe maandag geprobeerd, die pijnappel actief maken.
Te veel moeite, en daar hou ik niet van.
De tegenhanger van de pijnappelklier is de anusklier, die doet het gewoon vanzelf. Elke keer als die actief is, in de ochtend meestal, dan stuur ik alle ongewenste gedachten naar dat punt…in de hoogste concentratie.
Na dit proces is er weer hoop en ruimte.
Probeer het ook eens?
als je alle shit zooi zat bent. Het gaat bijna vanzelf!

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Wees wel gewaarschuwd!
Alles wat op deze manier wordt ontdaan, kun je niet meer omkeren.
Als ik b.v Rutte zie?
Of de paus?
Of de t.v ?
En dat kan een hoop ? worden, als je er teveel mee aan de slag gaat.
Gelukkig coposteerd poep snel, en verdwijnen ze weer. Moeiteloos

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Haha grappig verwoord Amilius..?

rob
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Dag Ank. Ik heb geen idee. ik weet wel dat ik een keer in de nacht een enorme spontane DMT-release gehad moet hebben. Na een korte introductie, ik vermoed mijn hogere zelf, had ik toegang tot vele andere werelden, ben zowat de hele nacht bewust op reis geweest, en in de ochtend was ik volledig uitgerust. Ook raar eigenlijk, voor mijn een bewijs dat het fysieke lichaam rust nodig heeft, maar de geest niet. Als ik de grafiek van george kavassilas erbij haal uit de artikelen het grote plaatje, moet die astrale wereld zich inderdaad zich in dit synthetisch universum… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden
Reply to  rob

DREAM CREATIONS MORE REAL THAN EVERY DAY LIFE? WTF Episode 4, part 2, 17.30 a 20.00 min. ( George Kavassilas) Je creeert je eigen leven. Heb je vrije wil? Ja en nee. Vanuit je greater being is deze realiteit al gecreëerd. In je droom, ook al is dat ook al gebeurd, beleef je het alsof het de eerste keer is en heb je meer het gevoel alsof je het zelf creeert. George Kavassilas zegt: Time is Linear, Circular, Conical and Spherical. Vanuit een groter perspectief bestaat alles al in een tijdvak van 24.082 jaar. Onze Greater Being schept alles binnen… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Het hele probleem wat we nu ervaren wat betreft dromen, hallucineren en ziekte komt voort uit onderdrukking. Onderdrukken vervormd, en in de ergste gevallen misvormd het. 2 van mijn beste vrienden zijn psychotisch geworden zo rond hun 50e. De een ging aan de pillen en is verdwenen, de andere luisterde toen ik zij dat het geen ziekte is, met hem gaat het prima en is een herboren mens geworden. Ik heb veel met die knakkers zitten praten en weet nu dat een psychose een soort lucide droom is. Ze droomde bijde nooit trouwens. Die ene nu wel. Mijn droomwereld is… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Een mooie analogie van George die ik graag vasthoud.
De tijd is voor ons persectief linieair omdat we fixed zijn in een groef.
Zoals vast in een de groeven van een langspeelplaat. jij ik zitten vast op een tijdlijn maar alles in de 20.048jr. staat vast.
DMT ayahusha tripmiddellen kan je tijdelijk ontsnappen uit het coconnetje en van groef eof zelf van plaat wisselen zoals in een jukebox. Maar alles staat al vast en is voorbestemd daar ben ik zeker van…

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Sebas, ik zocht al heel mijn leventje naar waarheid en zekerheid. Gewoon iets dat klopt en waar je zeker van kan zijn. Eerst vond ik leugens verpakt als waarheden en ozekerheden verscholen achter zekerheden. Er klopte niets meer voor mij. Ik ging zwaar naar de klote en op het moment dat het doek zou vallen, kwam ik er achter dat er wel iets klopte, en nog wel alleen voor mij ook! Hoelang dit dingetje van mij kloppen zal in dit leven weet ik niet. Hoeft ook niet. Maar voor mij staat dit diep in mijn zijn gegroefd en kan ik… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

De donkere nacht van de ziel is bekend bij velen. De donkere nacht van het lichaam volgt vaak. En dit word vaak niet als eenheid gezien. Als je in bijde tegelijk verkeerd, hoor je, en kan je niet anders dan dat, het oerritme dat dwars door dag en nacht heen leeft. En verder ? aan alles heeft, gewoon omdat…

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Een goed functionerend hart maakt letterlijk een vortex/draaikolk van het stromende bloed. Ik zou zeggen dat dit wel iets bijzonders zou kunnen zijn.
Er gebeurt iets wat ik nog niet begrijp in zo’n vortex. Misschien als ik het op de juiste plek krijg lukt het in mij en krijg ik een antwoord…misschien

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

https://youtu.be/JVcwEsL5w2E
Klopt voor mijn gevoel

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Mooie uitleg. Alles in ons systeem is verbonden met de processen zoals we ze in het hele universum zien.
Mea culpa betekent dus volgens de spreker niet: ik ben schuldig, maar ik neem de verantwoordelijkheid. Mooi bedacht.
En de merel gaf even een gevoel van een zomeravond.

Amilius
3 jaren geleden

Alles staat al vast… Is dat een overtuiging? Dat zet je inderdaad vast. Dat dit leventje van je voorbij gaat, dat is je gegeve, wanneer het precies begonnen is kan je niet eens met zekerheid zeggen. Of je door zal hebben dat je sterft? Geen idee, maar het is voor dit lichaam een zekerheid. Voor de rest is alles speculatie en niet te bewijzen ,alleen te volharden. Ik ben net als mijn knol Willem, ongetemd en niet te overtuigen…Voor geen enkele kar. Tijd werkt in een cyclus, Net als in bi-cylcle is er een tweede tijd…De wereldse en mijn tijd.… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

En dan denk je bijvoorbeeld…die amilius doet het allemaal met youtube.
Maarrr ook die tijd is nog kort. Youtube weet steeds meer van mijn favoriete kanalen te blokkeren, Wtf zou ik zeggen, er is vast meer.
Vimeo? Jullie merken het nog wel, maar bind me er niet op vast want ook youtube kan net als ik veranderen. Vast wel!

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Iets vast zetten geeft ons de zelfde nihilistische houding die de kerk en overheid ons proberen aan te praten. Het is gods wil, werd en word er dan gezegt. Voor vlag en vaderland word alles vast gezet, regel op regel, wet op wet, verzekeringen op verzekering. Maarrr het leven is emotioneel, en dat nog voor het rationele. Dat is redelijk zeker bewezen met de tijd. Emoties drijven de ratio’s. Leer ze kennen en neem ze als kamaraad mee op pad. Elk nieuw rondje weer. Maar ach… Wie geeft er een Neuk anyway,… https://www.ad.nl/economie/alcoholbranche-zit-in-zijn-maag-met-neuken-liqueur-dit-schaadt-de-hele-markt~a75b54fe/ Ik ga eens een avondje door met… Lees verder »

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Alles staat al vast… Is dat een overtuiging? Nee, een wetenschap. Tenminste het grote pad wat voor de mensheid/deze ziel familie ligt. Ook in je persoonlijk leven ligt het doel al vast, enkel het te volgen pad hangt van jezelf af terwijl het einddoel hetzelfde is. Voor =de mensheid ligt het einddoel al vast maar voor onzelf is de weg er naar je einddoel wel eender toe maar kent vele paden en omwegen afhankelijk van eigen keuzes. Het is aan jezelf en aan de mensheid (doel van de mensheid en eigen doel hoeven niet perse in elkaars verlengde te te… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Weet je Sebas,
Het maakt me zo moe, dat er altijd maar iets berijkt moet worden. Iets hogers of beters enz, maar dan wat? En als het dan lukt? is het dan Pifffff….En alles is verdwenen? Of is er dan een groot feest?, of een groote teleurstelling? Waarna we elkaar de kop in slaan of het dan maar opnieuw doen met hoop op een beter resultaat?
Doe mij maar Pifffff. ..
En ik ga er lekker niks voor doen. Maar ja, ik ben dan ook flink van het pad af verloren in het grote levensboom, bestemming onbekend.

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Gewoon je zaakjes regelen conform de matrix/collectief van je vraagt. Verder lekker jezelf zijn en je naasten er verder niks voor doen en waardeer geniet iedere minuut maar weer. Meer niet. Problemen? Pareren en door…

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Is het leven dan een soort al inclusief vakantietje? En dan mag je vooraf,als je maar genoeg cosmocryptotjes hebt de reis bepalen. Tjjjonge!, dan was ik wel een arme sloebber. Want zelfs het baantje op de Bahamas als bediende zat er niet in. Helemaal geen fuck inclusief, Zelf mijn schoenen kopen en lopen. Overleven, ploeteren en als je daar moe van ben…Dan word je als je niet uit kijkt geholpen….soort van. Ik heb het nooit op die al inclusief reisjes gehad, misschien ligt het daar aan? Maar ik ben een beetje in de staat waar Rob in zat vd week,… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Mijn mk ultra programmering zit ook nog in de weg.
Zoals deze, https://youtu.be/1a-HhylQj48 , vond ik schitterend vroeger.
Nu weet ik het letterlijk niet meer. Alles is ? geworden

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Is het leven dan een soort al inclusief vakantietje?

meer een interdimensionale kleuterschool, of speeltuin als je het plaatje snapt…

sebas36
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Kwestie van je refentiekaders verleggen om het grotere plaatje te zien. Bijna dood ervaringen ahjahusha DMT enz. en kennis vergroot je je kaders om het grotere plaatje te zien.
I Am Infinite; george kavassilas
https://iaminfinite.love

Reiziger in het multiversum Avonturen van een modern mysticus
Michael J. Roads
http://www.hajefa.nl/spirituele-boeken/reiziger-in-het-multiversum-michael-roads

Ank
3 jaren geleden
Reply to  sebas36

Het multiversum van Michael Roads is niet zo groot als die van George, alhoewel ook híj het heel mooi kan verwoorden.

Amilius
3 jaren geleden

Is best lekker?

Bernhard Schat
3 jaren geleden

Ohm namo narai ! Hallo Poppie . Wegens satanisme in de popmuziek en alle bijkomstigheden van dien. Het bliksemse gedonder en donderse gebliksem tijdens de pop concerten van de laatste jaren ,met name in 2014 pink pop en Glastonburi Is het soms alsof de duvel er [mee] speelt . Misschien kunnen we de Poppetjes om die reden wel op een andere manier aan het dansen krijgen . Ondanks het feit dat jullie wat vraagtekens hadden geplaats omtrent de integriteit van het ITCCS wil ik jullie toch even op het volgende wijzen. Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes… Lees verder »

rob
3 jaren geleden

Dag Ank. Hartelijk bedankt voor je input. Die link van George Kavassilas ga ik zeker eens rustig beluisteren dit weekend. Deze lui zijn toch allemaal bezig met het bewustzijn te doorgronden.Ook de link van Amilius, Terence McKenna ook zo iemand die flink geëxperimenteerd heeft. Ik bekijk links van mensen die een dmt-trips hebben gedaan middels drugs, ook het stukje van Micky over de ceremonie die hij beschreef was interessant. Deze links is van Patricio Dominguez, https://youtu.be/6Rhln28YJcg. Hij is een sjamaan die mee gedaan heeft aan een wetenschapelijk experiment met DMT, waarbij vrijwilligers blootgesteld werden aan verschillende doseringen DMT. Dit is… Lees verder »

Vandaarver
3 jaren geleden

Hoi micky. In de reactie hierboven heb je het over dmt. Wat vrij komt in de pijnappelklier na bijvoorbeeld het gebruik van ayahuesca. Dat klopt ook neem ik aan, ik heb zelf nog nooit ayahuesca gebruikt. Wel truffels maar ik denk dat dat niet vergelijkbaar is. maar je zegt erbij dat het dan deel is van het syntethisch universum als ik je goed begrijp. Nu loop ik op de achtergrond al een tijdje mee op jouw site en snap ik jouw termen en inzichten. Alleen vraag ik mij nu af hoe jij dan denkt over de wereld die we betreden… Lees verder »

ERG
3 jaren geleden

Dag Micky. Hartelijk bedankt voor de reactie. Ik weet dat de zoektocht in jezelf begint en de waarheid in jezelf zit. Ik gebruik de ervaring van anderen ook als een soort stepping stone om dingen te begrijpen en vanuit daaruit weer verder te werken zodat ik het wiel niet steeds opnieuw moet uitvinden. Ik heb persoonlijk ook een weerzin tegen de ego-dood zoals ze dat noemen, of ik begrijp het nog niet helemaal. Ik geloof wel in een soort hogere zelf, mijn echte ik, en de persoon die nu schrijft, een beroep heeft en huisvader is, een deel van deze… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden

Wat mij betreft is hier mee mijn reactie van het jaar in de niet bestaande reactie van het jaar verkiezing al weer van zijn niet bestaande plek verstoten. TJa…? hoe zal ik het zeggen……………….Het is…..?het is….?precies!!!!…???Bijna precies!!! Zo als ik er in sta…Je suis Mickey!
Ik ben echt goed!
Kijk ik weet dat ik de beste ben…?…maar ik vind jou nog net ietsje beter.?

ERG
3 jaren geleden

Hoi Micky, Voor mij klinkt dat helemaal niet schizofreen. Ik heb stage psychiatrie gelopen en volgens mij begrijpen ze nog steeds niet veel van de menselijke geest. Daarom zijn ze ook niet in staat om mensen te genezen, geldt hetzelfde voor andere chronische ziekten. Die laatste zin: het hart is onze portal naar het complete Universum, de pijnappelklier is een portal naar de lagere/dichtere dimensies is een hele goede. Begin het nu een beetje te begrijpen. Met je mind kun je dus ( astraal) reizen door alle lagen die de 4e dimensie te bieden heeft, waar George het over heeft… Lees verder »

rob
3 jaren geleden
Reply to  ERG

Oh , ik heb het al gevonden, dat chakra gedoe is ook synthetisch gedoe. https://youtu.be/NZ-RRAZtFBw

rob
3 jaren geleden

Dank je wel Micky, ook weer voor de link. Ik kende het artikel van Saturnus/chakra’s maar door het te herhalen leer ik er steeds meer bij of de puzzel wordt steeds completer voor mij. Ik heb inderdaad een soort bijna dood ervaring gehad en het lijkt inderdaad op astraal reizen. Het evangelie van maria magdalena ( wat door de RK-kerk verboden was)vermeld ook zo’n reis na de dood en het passeren van 7 archonten ( ringen van Saturnus?, ik zal die link in het artikel cameron ook nog eens doornemen). Dus de clou is je chakra’s systeem te sluiten of… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  rob
ikke
3 jaren geleden

Graag wil ik inhaken nu er wat reacties zijn omtrent dromen, dan is mijn vraag niet zo off topic. Heeft iemand van hierboven wel eens een ervaring gehad met een slaap verlamming/dream paralysis. Mocht er een kandidaat tussen zitten met deze ervaring zou ik graag willen weten wat het inhoudt of betekend.

Ja ik heb gegoogeld ook wetenschappelijke shit maar nog steeds niet duidelijk genoeg voor mij..iemand?

Thanks

rob
3 jaren geleden
Reply to  ikke

Dag ikke. Met slaap paralysis kun je bijvoorbeeld bij het wakker worden nog verlamd zijn. Heb dat wel eens gehad, maar is denk ik niets om druk over te maken.
Ik denk dat wanneer je droomt dat je wandelt het niet handig is dat je daadwerkelijk aan het wandelen bent. Daarom schakelt het lichaam de betreffende spieren uit.

Ikke
3 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob,ja angstig was de 1e en 2e zeker daarna had ik t meer onder controle in die staat.Want echt wakker was ik niet maar ben er ook zeker niet meer bang voor.

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ikke

Afgaande op míjn ervaring waarbij ik de schok voel van het terugkeren in je lichaam en daardoor wakker wordt, word je denk ik net te vroeg wakker, of de ‘landing’ is zo zacht dat je lichaam nog niet reageert.

ikke
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Hoi Anke, Dank voor je reactie, de ervaring die jij beschrijft is denk anders dan ik bedoel. Kan t zijn dat jij een uittreding bedoeld, dat is een ervaring die ik in het vereleden ook heb meegemaakt. Maar een slaapverlamming is in mijn beleving anders dan een uittreding. Mijn ervaring met slaapverlamming en vooral de 1e keer was angstig, het voelt niet echt zoals je in een droom zit. Beetje tussen slapen/waken in zal ik het maar noemen, in deze staat werd ik dan ook door iets/onzichtbaar vast gehouden althans zo voelde het en kan dan niks meer bewegen, alles… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  ikke

Droom, werkelijkheid en illusie. Als ik wakker word in mijn droom is dit leven een illusie, tot ik weer inslaap en wakker word in deze droom. WElke is de illusie? Als kind met rare ziekten, en dingen die moesten worden overkomen, lag ik soms een paar dagen/weken zonder opties van afleiding op bed. Mijn lichaam en geest gingen bijde hun eigen weg. Het ik in mij was aan zichzelf overgeleverd. Pijn en leegte was het leven. In slaap komen was het ware medicijn, want na het slapen voelde ik me altijd beter. De dromen waren in het begin eng en… Lees verder »

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Als het lichaam inslaapt maar de geest wakker blijft, kun je, ik noem het maar astraal reizen.
Slaapverlamming is het begin, angst staat in de weg.

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Mijn eerste bde was bij mijn geboorte. Er was eerst witter dan wit licht en daarna duisternis, duisternis gevormd door ontelbare kleuren. Een soort gestructureerd gaotisch geheel. Als een mozaïek zonder patronen. Glas in lood soort van.

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Lichaam, licht ham, het vlees hemd voor het licht. Na de slaap, de grote of de kleine, wanneer het licht naar elders gaat,
incarnatie, terug in het vlees, in carne. Met carnaval, gaan we na een donkere tijd, de nacht van het jaar, weer het vlees in. De ochtend is daar en het werk staat klaar.

Reïncarnatie????….Altijd!
Alaaf!

ikke
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Hoi Amilius,

Van dat fenomeen slaapverlamming heb ik het zelfde gevoel over. Angst staat in de weg en is weg. Astraal reizen lijkt mij een mooie ervaring maar verder dan 4d wordt het dus niet. Maar eerst maar eens mijn vliegbrevet zien te verwezenlijken.

Thanks

Amilius
3 jaren geleden

Deuren en ramen zijn gesloten en goed op slot.
Ventilatie en circulatie is er dan niet of wordt mechanisch. Naar buiten steeds minder een optie.
Opgesloten veilig in het poppenhuis.
Maar veilig voor angst, dat nog net niet.
Dan maar in dat kamertje…Of op zolder!!!
Lekker hoog en droog….Nog bang????….
Tja….
Ben je al in de kelder geweest? Neem een doosje lucifers en een kaarsje mee voor de zekerheid.
Ben je het zat en wil je er uit? Trek een jas aan, berijdt je voor en zie jezelf weer thuiskomen.
Bon voyage!

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Wel eens door het zolderraam het dak op geklommen? ?
Beetje gevaarlijk en gelimiteerd, maar wat een overzicht!!

Excuses ik ben vervelend,
Komt omdat https://youtu.be/v366nnOh67I
En zoek afleiding?