Het poppenhuis

( 63 )
 • Michelle

  Freakin awesome Mick!

  Beantwoorden
 • Amilius

  Haha haha, inderdaad freakin awsome!
  https://youtu.be/HeIqf755Z8E
  Want zelfs ome Willem is een samenzweren in deze poppenkast.
  Of zou ons aan het waarschuwen geweest zijn ?
  In die tijd was er geen haze toch?

  Waarheid is de hoogste liefde is de hoogste waarheid is de hoogste liefde is….

  Beantwoorden
 • Mirjam

  Mooi artikel Micky! Jij schrijft “Buiten het poppenhuis hoef je ook niet meer bang te zijn dat je poppetje dood gaat. Als oneindig multidimensionaal wezen die volledig vertrouwt op die aspecten van hem of haar die dit leven hier op Aarde orkestreren is het vrij zinloos om jezelf druk te maken over wat je zoal allemaal eventueel kan overkomen. Als het je overkomt is het meestal vroeg genoeg om het dan te gaan ervaren en doordat je weet dat alles met een reden gebeurd en alles (gezien vanuit die diepere aspecten van onszelf) al gebeurd is is het ook onmogelijk om iets fout te doen. Je kan niets fout doen gezien vanuit buiten het poppenhuis”

  Je slaat de spijker op zijn kop hiermee. Ik kan eigenlijk pas sinds de afgelopen week mezelf berusten in mijn zielpad. Ik zat nog steeds vaak te malen over allerlei situaties in mijn leven, denken dat ik (poppetje) de controle had over mijn leven. No way José!! Mijn ziel is in charge en daarin berust ik mij nu. En nee, dat gaat niet zomaar even. Heb enorm veel lagen van het poppetje omgevormd. Ik wist/voelde al een behoorlijke tijd dat ik zou gaan scheiden en ergens was ik als de DOOD hiervoor!!! Want het poppetje bleef maar malen.. wat als ik zelf niet genoeg inkomen heb, wat doe ik mijn kinderen aan etc.. ik zag geen toekomst meer, echt niet. Ik zat op een dood spoor, opgesloten tussen 4 muren in mijn poppenhuis. Vorig jaar kwam iemand in mijn leven die mij een duw gaf om die muren te doorbreken. Daarbij heb ik met mijn bijna ex man en kids een auto ongeluk gehad en met 100 Km p uur op een andere auto geknald, wonder boven wonder geen ernstige gewonden of doden gevallen. Dat gaf mij de laatste push om de scheiding doir te zetten.

  Ik ben door ook alles binnen in te zoeken wat van buitenaf gereflecteerd werd erachter gekomen waar de angst voor scheiden vandaan kwam. Ik herinner mij als baby in de buik van mijn moeder en de tijd daarna, ik denk tot ik een jaar of vier was, dat ik steeds meer mezelf scheidde van mijn ziel. Alles wat ik vanuit ziel wilde overbrengen daar werd geen aandacht aan gegeven. Langzamerhand sloot ik mezelf op in het poppenhuis, ik werd ook een poppetje net zoals alle andere poppetjes.. dat moest ook!! Anders zou ik zeer weinig ervaren hebben als ik veel meer vanuit mijn ziel had gehandeld. Dat doen we trouwens toch wel, alles doen we in eenheid met onze ziel. Die heeft alles georkestreerd. Dat is mijn ervaring. En ben steeds meer dankbaar voor alles en iedereen in mijn leven. Dankbaarheid is inderdaad de sleutel om bepaalde patronen te doorbreken. Je meer in je essentie te brengen. Geen enkel pad is fout. We doen alles in co creatie met anderen, in ieder van ons zitten delen van anderen en wat jij omvormd in jezelf in die delen die anderen reflecteren in jou.. die delen worden ook omgevormd in de ander die het reflecteert. Ik lul niet zomaar wat hiermee, ik heb het zelf gezien en ervaren. Iedereen in mijn leven dacht bijvoorbeeld dat als je zegt dat je in een scheiding ligt het allemaal kommer en kwel is. Maar het gaat juist in harmonie. Dat had ik voorheen ook niet gedacht dat het zo zou gaan. Vier jaar terug stonden we op het punt om te scheiden en ging het uiteindelijk niet door (gelukkig), dan hadden we beiden nog (veel meer) gehandeld vanuit mind ego. Nu vanuit dankbaarheid en vanuit het innerlijk weten dat we dit zo als ziel gekozen hebben, want ik heb grote events in mijn leven van te voren zien/voelen aankomen en ik weet wat er komen gaat, wat zich nu al ontvouwt. Alles gebeurt met een reden inderdaad en ik ben hier om alles van mijn oneindige ziel te belichamen en uit te dragen samen met de Zon en Aarde en iedereen met hen.

  Beantwoorden
 • Annette

  Dankjewel Micky voor deze prachtige omschrijving.
  We zijn alles en niets tegelijkertijd inderdaad.
  Dankbaarheid heeft mijn bestaan op dit ondermaanse de oogjes/hartje geopend….ja, voel mij intens dankbaar na een aantal zware levenservaringen.
  Zie het leven totaal anders als voorheen en kan soms blij zijn om “niets”.
  Mooie dag allemaal.

  Beantwoorden
 • sebas36

  ????

  Beantwoorden
 • rob

  En wat al 1 poppetje die zich weet buiten de matrix zich bewust te weet te manifesteren, mede vooraf geholpen door een groot aantal poppetjes die ertegen aan hikken, zou de wereld dan wel ineens kunnen veranderen?
  Kan 1 poppetje werkelijk zo machtig zijn?
  https://youtu.be/2YeYZKguAMs, (dieter broers rond 19:40)
  groetjes Rob

  Beantwoorden
 • Ank

  Toen ik begon te lezen dacht ik: moet dat nou, nou weten we ( ja WE he?) het wel, maar al lezende moest ik denken aan een goede leraar, die meer dan één manier heeft om de leerstof uit te leggen en ik ben het met een paar vorige reacties eens: freaking awesome.
  Mooi voorbeeld Amilius, van ome Willem. Ben ook begonnen om het Duitse filmpje van Rob te beluisteren maar ik vond het niet te volgen en misschien onterecht maar ik moest verschrikkelijk lachen om Micky’s commentaar.

  Beantwoorden
  • Ank

   Sorry, even een aanvulling Rob. Ben toch even verder gaan kijken. Toen de mevrouw klaar was met haar onverstaanbare introductie kwam de spreker Dieter Broers aan het woord die wel te volgen was. Toen moest ik eerst uitvinden wat Zilberdrüse was, wat niet in het woordenboek stond maar ik meen te begrijpen dat het hier om de pijnappelklier gaat omdat ik bij een andere video zag dat ze het hadden over de ontkalking van de Zilberdrüse.
   Ik heb toen niet verder gekeken want als dit woord idd. pijnappelklier betekent, dan betekent dat ook dat een flink aantal poppetjes in het poppenhuis daar mee worstelen. Correct me if I am wrong.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ik voel dat je spot-on zit Ank. Ik kan alleen een beetje steenkolen Duits dus ik bak er niet veel van maar ik voelde wel even de energie van de video en spreker door er door heen te skippen. Ik wist na een minuut genoeg. Een poppetje wat andere poppetjes via een slinkse methode (pijnappelklier activatie/actief gebruiken) realiteiten wil laten ervaren die zich nog steeds in het poppenhuis bevinden. Op zolder dat wel. En high als een kosmische papegaai zijn ze daar op zolder van de kosmische drugs die via die pijnappelklier ingenomen wordt. Daar op zolder hebben ze geen last (denken ze) van de rest van het poppenhuis, want ze hebben zich op zolder opgesloten/afgezonderd van de rest van het poppenhuis. En ze voelen zich door de realiteiten die de pijnappelklier ze voorschotelt vaak ook nog happy de peppy daar op zolder. Maar het blijft het poppenhuis, of ze dat nou willen zien of niet, en dat alles zeg ik met alle respect van de wereld, dat kan wellicht anders overkomen via tekst, maar iedereen moet doen wat goed voelt, doe ik ook 😉

    En dat “arbeit macht frei” van mij vond ik wel toepasselijk, ik doel dan uiteraard op innerlijke arbeid 🙂
    (denk zeg het er even bij voor al diegenen die andere gedachten hebben en dan vooral ook nergens op slaande conclusies gaan trekken over mij (zodat ik niet nog meer mensen hoef te bannen 🙂 )

    Beantwoorden
    • Gerben

     “maar iedereen moet doen wat goed voelt, doe ik ook ?”

     Me Too, o nee, bedoel ik ook

     Beantwoorden
    • Amilius

     Heb het een blauwe maandag geprobeerd, die pijnappel actief maken.
     Te veel moeite, en daar hou ik niet van.
     De tegenhanger van de pijnappelklier is de anusklier, die doet het gewoon vanzelf. Elke keer als die actief is, in de ochtend meestal, dan stuur ik alle ongewenste gedachten naar dat punt…in de hoogste concentratie.
     Na dit proces is er weer hoop en ruimte.
     Probeer het ook eens?
     als je alle shit zooi zat bent. Het gaat bijna vanzelf!

     Beantwoorden
     • Amilius

      Wees wel gewaarschuwd!
      Alles wat op deze manier wordt ontdaan, kun je niet meer omkeren.
      Als ik b.v Rutte zie?
      Of de paus?
      Of de t.v ?
      En dat kan een hoop ? worden, als je er teveel mee aan de slag gaat.
      Gelukkig coposteerd poep snel, en verdwijnen ze weer. Moeiteloos

      Beantwoorden
     • Ikke

      Haha grappig verwoord Amilius..?

      Beantwoorden
   • rob

    Dag Ank. Ik heb geen idee.
    ik weet wel dat ik een keer in de nacht een enorme spontane DMT-release gehad moet hebben. Na een korte introductie, ik vermoed mijn hogere zelf, had ik toegang tot vele andere werelden, ben zowat de hele nacht bewust op reis geweest, en in de ochtend was ik volledig uitgerust. Ook raar eigenlijk, voor mijn een bewijs dat het fysieke lichaam rust nodig heeft, maar de geest niet. Als ik de grafiek van george kavassilas erbij haal uit de artikelen het grote plaatje, moet die astrale wereld zich inderdaad zich in dit synthetisch universum bevinden, de 4e dimensie, die uit zeer veel lagen bestaat. Toch probeer ik snachts lucide te dromen.Als ik nu al niet wakker ben, en in de nacht er helemaal als een stompzinnige zombie erbij loop ( ik heb ze gezien), wat moet er dan ooit van me terecht komen? Wat gebeurd er dan in je diepste slaap, de toestand waar je het meeste onbewust bent? Rupert Spira geeft de mogelijkheid dat we ons dan in onze natuurlijke staat bevinden. Wat een stomme constructie als dat waar zou zijn, wie heeft dit ooit verzonnen?

    verder heeft Dieter broers voor mij als arts wel een paar interessante dingetjes ,onderzoeken die hij gedaan heeft. ik weet dat de reguliere geneeskunde op dit moment gigantisch vast loopt, omdat ze niet weten hoe ze chronische ziekten moeten behandelen omdat ze de oorzaak van een ziekte niet weten en begrijpen, en zullen het ook nooit gaan begrijpen zolang ze het materiele vlak niet durven te verlaten. Ondertussen zitten de patiënten wel met de gebakken peren en zitten we met enorme medische kosten die alleen maar toenemen, en de ziekten ook. Het zou toch logisch zijn dat wanneer je ergens geld in pompt je er ook positieve resultaten uit haalt?
    Zucht….

    Beantwoorden
    • Ank

     DREAM CREATIONS MORE REAL THAN EVERY DAY LIFE?
     WTF Episode 4, part 2, 17.30 a 20.00 min. ( George Kavassilas)
     Je creeert je eigen leven. Heb je vrije wil? Ja en nee. Vanuit je greater being is deze realiteit al gecreëerd. In je droom, ook al is dat ook al gebeurd, beleef je het alsof het de eerste keer is en heb je meer het gevoel alsof je het zelf creeert.
     George Kavassilas zegt: Time is Linear, Circular, Conical and Spherical.
     Vanuit een groter perspectief bestaat alles al in een tijdvak van 24.082 jaar. Onze Greater Being schept alles binnen dit tijdvak. Dat is de circulaire tijd, buiten onze tijd. Als je ergens op de lijn van de cirkel incarneert, loop je een stukje van de cirkel en beleeft dat als lineaire tijd, ook al bestaat het al buiten de lineaire tijd.
     Dat geldt zowel voor de droom als het dagelijkse leven.

     Je geeft zelf aan dat je denkt wel binnen het synthetisch universum te blijven met je dromen.
     Omdat je de naam van Rupert Spira noemde ivm met de droomwereld, heb ik van hem ook een paar korte filmpjes bekeken. Het enige wat ik van hem kan zeggen is dat hij het heel mooi kan verwoorden maar dat ook hij binnen de New Cage opereert.
     Kunnen dromen je iets leren? Vast wel, maar zolang deze mensen je alleen maar kunnen vertellen dat jij één met God bent en dat God in jou zit, helpen ze de mensen van de wal in de sloot.
     Ik heb nooit spectaculaire dromen gehad. Het enige wat bij mij regelmatig voorbij kwam was dat ik verdwaald was en die repeterende droom heb ik nu niet meer.

     Beantwoorden
     • Amilius

      Het hele probleem wat we nu ervaren wat betreft dromen, hallucineren en ziekte komt voort uit onderdrukking. Onderdrukken vervormd, en in de ergste gevallen misvormd het.
      2 van mijn beste vrienden zijn psychotisch geworden zo rond hun 50e. De een ging aan de pillen en is verdwenen, de andere luisterde toen ik zij dat het geen ziekte is, met hem gaat het prima en is een herboren mens geworden. Ik heb veel met die knakkers zitten praten en weet nu dat een psychose een soort lucide droom is. Ze droomde bijde nooit trouwens.
      Die ene nu wel.
      Mijn droomwereld is altijd groter dan deze geweest, anders had ik het niet volgehouden hier.
      Het enigste wat chronisch is is de tijd, en alles lost op met de tijd, daar is geen medicijn voor of tegen.
      Sorry, het is hij weer…
      https://youtu.be/J7sfZiRLqOE
      Maar hij legt het goed neer vind ik

      Beantwoorden
     • sebas36

      Een mooie analogie van George die ik graag vasthoud.
      De tijd is voor ons persectief linieair omdat we fixed zijn in een groef.
      Zoals vast in een de groeven van een langspeelplaat. jij ik zitten vast op een tijdlijn maar alles in de 20.048jr. staat vast.
      DMT ayahusha tripmiddellen kan je tijdelijk ontsnappen uit het coconnetje en van groef eof zelf van plaat wisselen zoals in een jukebox. Maar alles staat al vast en is voorbestemd daar ben ik zeker van…

      Beantwoorden
      • Amilius

       Sebas, ik zocht al heel mijn leventje naar waarheid en zekerheid.
       Gewoon iets dat klopt en waar je zeker van kan zijn. Eerst vond ik leugens verpakt als waarheden en ozekerheden verscholen achter zekerheden. Er klopte niets meer voor mij.
       Ik ging zwaar naar de klote en op het moment dat het doek zou vallen, kwam ik er achter dat er wel iets klopte, en nog wel alleen voor mij ook! Hoelang dit dingetje van mij kloppen zal in dit leven weet ik niet. Hoeft ook niet. Maar voor mij staat dit diep in mijn zijn gegroefd en kan ik redelijk zeker zeggen dat het vast staat.
       Dat wel de rest niet.
       En weet je..Het klopt ook voor jou.
       ?

       Beantwoorden
       • Amilius

        De donkere nacht van de ziel is bekend bij velen. De donkere nacht van het lichaam volgt vaak. En dit word vaak niet als eenheid gezien. Als je in bijde tegelijk verkeerd, hoor je, en kan je niet anders dan dat, het oerritme dat dwars door dag en nacht heen leeft. En verder ? aan alles heeft, gewoon omdat…

        Beantwoorden
        • Amilius

         Een goed functionerend hart maakt letterlijk een vortex/draaikolk van het stromende bloed. Ik zou zeggen dat dit wel iets bijzonders zou kunnen zijn.
         Er gebeurt iets wat ik nog niet begrijp in zo’n vortex. Misschien als ik het op de juiste plek krijg lukt het in mij en krijg ik een antwoord…misschien

         Beantwoorden
         • Amilius

          https://youtu.be/JVcwEsL5w2E
          Klopt voor mijn gevoel

          Beantwoorden
          • Ank

           Mooie uitleg. Alles in ons systeem is verbonden met de processen zoals we ze in het hele universum zien.
           Mea culpa betekent dus volgens de spreker niet: ik ben schuldig, maar ik neem de verantwoordelijkheid. Mooi bedacht.
           En de merel gaf even een gevoel van een zomeravond.

 • Amilius

  Alles staat al vast…
  Is dat een overtuiging?
  Dat zet je inderdaad vast.
  Dat dit leventje van je voorbij gaat,
  dat is je gegeve, wanneer het precies begonnen is kan je niet eens met zekerheid zeggen.
  Of je door zal hebben dat je sterft? Geen idee, maar het is voor dit lichaam een zekerheid.
  Voor de rest is alles speculatie en niet te bewijzen ,alleen te volharden.
  Ik ben net als mijn knol Willem, ongetemd en niet te overtuigen…Voor geen enkele kar.
  Tijd werkt in een cyclus,
  Net als in bi-cylcle is er een tweede tijd…De wereldse en mijn tijd. En die lopen steeds meer in synchronisatie.
  Het heeft geen zin om dingen vast te zetten, vraag maar aan je hart. Daar kan niks vast staan.
  Ik richt me ergens op, maar zekerheid vind je in de cycli.

  Het is groen en anarchist
  ……
  Een kikker op een doortrapfiets ?

  Beantwoorden
  • Amilius

   En dan denk je bijvoorbeeld…die amilius doet het allemaal met youtube.
   Maarrr ook die tijd is nog kort. Youtube weet steeds meer van mijn favoriete kanalen te blokkeren, Wtf zou ik zeggen, er is vast meer.
   Vimeo? Jullie merken het nog wel, maar bind me er niet op vast want ook youtube kan net als ik veranderen. Vast wel!

   Beantwoorden
   • Amilius

    Iets vast zetten geeft ons de zelfde nihilistische houding die de kerk en overheid ons proberen aan te praten.
    Het is gods wil, werd en word er dan gezegt.
    Voor vlag en vaderland word alles vast gezet, regel op regel, wet op wet, verzekeringen op verzekering.
    Maarrr het leven is emotioneel, en dat nog voor het rationele. Dat is redelijk zeker bewezen met de tijd.
    Emoties drijven de ratio’s.
    Leer ze kennen en neem ze als kamaraad mee op pad. Elk nieuw rondje weer.
    Maar ach…
    Wie geeft er een Neuk anyway,…
    https://www.ad.nl/economie/alcoholbranche-zit-in-zijn-maag-met-neuken-liqueur-dit-schaadt-de-hele-markt~a75b54fe/
    Ik ga eens een avondje door met Neuken.
    Proost!

    Beantwoorden
  • sebas36

   Alles staat al vast…
   Is dat een overtuiging?
   Nee, een wetenschap. Tenminste het grote pad wat voor de mensheid/deze ziel familie ligt.
   Ook in je persoonlijk leven ligt het doel al vast, enkel het te volgen pad hangt van jezelf af terwijl het einddoel hetzelfde is.
   Voor =de mensheid ligt het einddoel al vast maar voor onzelf is de weg er naar je einddoel wel eender toe maar kent vele paden en omwegen afhankelijk van eigen keuzes.
   Het is aan jezelf en aan de mensheid (doel van de mensheid en eigen doel hoeven niet perse in elkaars verlengde te te liggen).

   Tijd en ruimte in in ons perspectief vanuit 3D linear, maar tijd en ruimte gaat alle kanten op. Het verleden heden en de toekomst gebeurt allemaal tegelijk. Dit is enkel een tijd en plaats die je hogere vorm heeft gekozen om een deel van zijn eigen gecomprimeerde aspect om nu te beleven.

   Dit maakt multidimensionaal reizen en multidimensionale wezens ook mogelijk maar kan ook stargates en folding of space verklaren voor interdimensionaal te reizen. Ik raad iedereen het boek reiziger in het multiversum aan die deze mechanica goed blootlegt.

   Beantwoorden
   • Amilius

    Weet je Sebas,
    Het maakt me zo moe, dat er altijd maar iets berijkt moet worden. Iets hogers of beters enz, maar dan wat? En als het dan lukt? is het dan Pifffff….En alles is verdwenen? Of is er dan een groot feest?, of een groote teleurstelling? Waarna we elkaar de kop in slaan of het dan maar opnieuw doen met hoop op een beter resultaat?
    Doe mij maar Pifffff. ..
    En ik ga er lekker niks voor doen. Maar ja, ik ben dan ook flink van het pad af verloren in het grote levensboom, bestemming onbekend.

    Beantwoorden
    • sebas36

     Gewoon je zaakjes regelen conform de matrix/collectief van je vraagt. Verder lekker jezelf zijn en je naasten er verder niks voor doen en waardeer geniet iedere minuut maar weer. Meer niet. Problemen? Pareren en door…

     Beantwoorden
   • Amilius

    Is het leven dan een soort al inclusief vakantietje?
    En dan mag je vooraf,als je maar genoeg cosmocryptotjes hebt de reis bepalen. Tjjjonge!, dan was ik wel een arme sloebber. Want zelfs het baantje op de Bahamas als bediende zat er niet in. Helemaal geen fuck inclusief,
    Zelf mijn schoenen kopen en lopen. Overleven, ploeteren en als je daar moe van ben…Dan word je als je niet uit kijkt geholpen….soort van.
    Ik heb het nooit op die al inclusief reisjes gehad, misschien ligt het daar aan?
    Maar ik ben een beetje in de staat waar Rob in zat vd week, dus ik trek mijn schoenen aan en wandel maar weer naar mijn nutralitijd.
    Wandelen gaat bijna vanzelf, lekker?
    https://youtu.be/Q-tRXsteuRA

    Beantwoorden
    • Amilius

     Mijn mk ultra programmering zit ook nog in de weg.
     Zoals deze, https://youtu.be/1a-HhylQj48 , vond ik schitterend vroeger.
     Nu weet ik het letterlijk niet meer. Alles is ? geworden

     Beantwoorden
    • sebas36

     Is het leven dan een soort al inclusief vakantietje?

     meer een interdimensionale kleuterschool, of speeltuin als je het plaatje snapt…

     Beantwoorden
 • Amilius

  Is best lekker?

  Beantwoorden
 • Bernhard Schat

  Ohm namo narai !

  Hallo Poppie .

  Wegens satanisme in de popmuziek en alle bijkomstigheden van dien.
  Het bliksemse gedonder en donderse gebliksem tijdens de pop concerten van de laatste jaren ,met name in 2014 pink pop en Glastonburi
  Is het soms alsof de duvel er [mee] speelt .
  Misschien kunnen we de Poppetjes om die reden wel op een andere manier aan het dansen krijgen .

  Ondanks het feit dat jullie wat vraagtekens hadden geplaats omtrent de integriteit van het ITCCS wil ik jullie toch even op het volgende wijzen.

  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes …

  http://itccs.org/

  2 days ago … Preparing for Operation Atonement begins with your own committment to this sacred cause, of protecting children and stopping their killers. Many of you may find yourself on your own, or in the company of only one or two others who are willing to take this course of action. Don’t be disheartened; others will …ijzen .

  Dus mensen met genoeg energie en die wel vertrouwen hebben in het ITCCS kunnen op deze manier misschien meehelpen om de poppetjes weer eens goed aan het dansen te krijgen.
  Ik dacht persoonlijk eind 2020 maar hoe eerder hoe beter .

  Bedankt !
  De Groetnn.

  Sri sri Magnitude
  AardbvingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Ank. Hartelijk bedankt voor je input. Die link van George Kavassilas ga ik zeker eens rustig beluisteren dit weekend.
  Deze lui zijn toch allemaal bezig met het bewustzijn te doorgronden.Ook de link van Amilius, Terence McKenna ook zo iemand die flink geëxperimenteerd heeft. Ik bekijk links van mensen die een dmt-trips hebben gedaan middels drugs, ook het stukje van Micky over de ceremonie die hij beschreef was interessant. Deze links is van Patricio Dominguez, https://youtu.be/6Rhln28YJcg. Hij is een sjamaan die mee gedaan heeft aan een wetenschapelijk experiment met DMT, waarbij vrijwilligers blootgesteld werden aan verschillende doseringen DMT. Dit is een deel van een groter intervieuw, en beschrijft de reis die hij tijdens deze trip maakt. Het mooie van dit intervieuw is, omdat deze persoon spiritueel ver ontwikkeld is, deze reis zo goed met woorden kan omschrijven, wat best wel moeilijk is. Hij spreekt ook over verschillende lagen van zijn bewustzijn totdat er niets meer over blijft. Rond 10 minuten spreek hij ook over een creator/greater being waar hij in contact mee komt. Als of hij een stukje was van deze creator, en dat hij zelf zijn werkelijkheid creëert. Anke, denk je dan dat deze ook weer binnen de New Cage opereert als je dat zo hoort? ( lijkt veel op gnositsch scheppingsverhaal). Na de ervaring verteld hij dat hij een tijdje zeer verbonden was met de gedachten van ander mensen wat zeer storend was, omdat alle gedachten van andere mensen bij hem binnen kwam. Deze ervaring heb ik wel eens vaker gehoord. Anke, de greater being waar George Kavassilas het over heeft, is dit een compleet ander verhaal of creator?

  En het tijdsvak 24.000 jaar heb ik ook wel eens vaker elders gehoord, is dat waar de hindoes en madame blavatsky het ook over hebben? Een lange cyclus die we doorlopen? En dat we ons nu op een soort overgangsperiode bevinden? Of is dat weer een compleet ander verhaal?Misschien kan Micky ook een en ander beantwoorden omdat hij veel van George Kavassilas zijn denkwijze op de hoogte is.
  groetjes Rob

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik wil er best op antwoorden Rob. Je zal de antwoorden die jij zoekt zelf dienen te vinden, dat voorop.

   Ik ben niet iemand die iemand anders zijn denkwijze bestudeert. Ik ga ook niet met George met de rinbaard quoten, of iemand anders quoten wat die wel of niet zegt of wat die wel of niet goed vind. Want ieereen praat voor zichzelf en ze gaan niet over mij. Dus ik kan je niet antwoorden over George met de ringbaards denkwijze. Ik kan je alleen antwoorden over hoe ik zelf in dingen sta.

   Ja, het is allemaal binnen het synthetische wat je beschrijft. DMT = pijnappelklier. Ik heb het ook gebruikt, het kan een stepping stone zijn ayahuasca om dingen in jezelf aan te pakken/aan te werken, maar meer dan dat is het niet. Mensen die veel met DMT doen zie je vaak spiritueel arrogant worden en praten over scheppers/creators noem jij dat geloof ik. Daar heb ik 0,0 mee. Ik ben mijn eigen schepper.

   Deze zin “omdat deze persoon spiritueel ver ontwikkeld is, deze reis zo goed met woorden kan omschrijven, wat best wel moeilijk is. Hij spreekt ook over verschillende lagen van zijn bewustzijn totdat er niets meer over blijft.” zegt voor mij genoeg wat dat betreft. Kosmische drugs kunnen leiden tot dat ‘er niets meer over blijft’ en je dus gevangen zit in een dimensie binnen het synthetische universum. Want dat is het ‘we zijn allemaal 1’ of het ‘bron’ of ‘god’ verhaaltje. Daar kom je vanzelf uit als je teveel met DMT en dus je pijnappelklier doet zonder jezelf bewust te zijn van de valstrikken.

   Echt de kracht, wijsheid en de antwoorden in jezelf zoeken leidt niet ‘tot dat er niets meer ove rblijft’…. maar leidt juist tot het tegenovergestelde van dat.

   Omdat je het mij vraagt geef ik nog even mee dat ik persoonlijk niet naar al die guru’s luister en ze zeker niet op een voetstuk plaats omdat ze beweren ‘spiritueel ontwikkeld’ te zijn. Dat is voor mij een red flag als mensen gaan lopen opscheppen dat ze oh zo spiritueel ontwikkeld zijn. Die zitten zoals ik in een eerdere reactie schreef op zolder. Denken los te zijn van het poppenhuis. Maar ze zitten op zolder. Had ook de kelder kunnen zijn hoor, maakt niet uit, even ter beeldspraak. Het is en blijft het poppenhuis, hoe erg ze ook beweren spiritueel te zijn. Dat woordje is iets wat ze gebruiken om zichzelf (bewust of onbewust) boven anderen te plaatsen. En die anderen plaatsen vaak zo’n iemand op een voetstuk en luisteren liever naar een spiritueel ‘ontwikkeld’ iemand dan naar zichzelf.

   Dat is hoe ik er een beetje insta als ik je vraag goed begrepen heb tenminste…

   Beantwoorden
   • Vandaarver

    Hoi micky. In de reactie hierboven heb je het over dmt. Wat vrij komt in de pijnappelklier na bijvoorbeeld het gebruik van ayahuesca. Dat klopt ook neem ik aan, ik heb zelf nog nooit ayahuesca gebruikt. Wel truffels maar ik denk dat dat niet vergelijkbaar is. maar je zegt erbij dat het dan deel is van het syntethisch universum als ik je goed begrijp. Nu loop ik op de achtergrond al een tijdje mee op jouw site en snap ik jouw termen en inzichten. Alleen vraag ik mij nu af hoe jij dan denkt over de wereld die we betreden als we dromen.ik heb mee eens laten vertellen dat dmt ook de stof is die er voor zorgt dat je gaat dromen. Is dan mijn droomwereld die ik dus zelf creëer dmv mijn pijnappelklier dan per definitie synthetisch? Voor mijn gevoel niet.Nu heb je ook wel een laten doorschemeren dat je ook wel graag een wietje rookt. Niks mis mee, doe ik ook dagelijks alleen merk ik wel dat als je al een tijd lang dagelijks blowt dat je dan eigenlijk niet meer droomt. Wat zijn jouw ervaringen hiermee?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik had het beter moeten verwoorden merk ik, beetje kort door de bocht was het voel ik. DMT kan je laten ervaren binnen het synthetische universum. Het kan uiteraard ook je helpen bij je innerlijke reis waar vrijwel geen synthetisch universum aan te pas komt. Ik heb ook een goede ayahuasca ervaring inmiddels achter de rug, eind augustus was dat. Dat heeft mij innerlijk enorm geholpen, voel me weer een stuk meer bevrijd wat dat betreft, want kon bijvoorbeeld een jeugd trauma herbeleven en helen tijdens die ceremonie.

     Verder moet je mij niet vastpinnen op mijn uitspraken over DMT. Ik ben zeker geen expert wat dat aangaat. Van de droomwereld weet ik niet heel veel. Wat ik weet is dat mijn droomwereld voornamelijk gebruikt wordt door entiteiten die mij in mijn dromen ‘bezig houden’, laat ik het daar maar op houden haha. Ik kan mijzelf geen droom herinneren van de afgelopen paar jaar waarin ik niet bespeeld werd. Ik weet niet of we minder dromen door wietgebruik. Misschien dat we het minder onthouden? Net als dat mijn kortetermijn geheugen echt steeds rukker wordt…. weet niet of dat door cannabis gebruik komt of dat het met de tijd waarin wij leven en het proces wat ik doormaak hier op Aarde te maken heeft. Misschien is het zoals gewoonlijk weer en en in plaats van of of haha. Maar ik merk wel inderdaad dat ik minder droom (of minder dromen ervaar) als ik blow. Maar ik droom wel, helaas, want ik heb liever rust eigenlijk als mijn lichaam wel tot rust komt.

     Truffels is inderdaad iets totaal anders dan ayahuasca, het is niet eens met elkaar te vergelijken is mijn ervaring. Ik heb veel truffels en vroeger ook paddo’s op, en zo’n beetje het meeste wat ze toentertijd in de smartshop verkochten. Maar niets is vergelijkbaar met ayahuasca. Bij ayahuasca ben je de controle geheel (dat was bij mij tenminste wel het geval), bij al die andere middelen is er altijd nog de mind-ego die het overzicht bewaard. Dat stuk mind-ego wordt bij ayahuasca gebruik even weggedrukt door moeder Ayahuasca. Daarom vinden velen het ook (te) eng zo’n ayahuasca ceremonie. Maar ik kan het inmiddels iedereen aanbevelen, mits gedaan met de juiste professionele begeleiding die weten waar ze mee bezig zijn.

     Beantwoorden
 • ERG

  Dag Micky.
  Hartelijk bedankt voor de reactie.
  Ik weet dat de zoektocht in jezelf begint en de waarheid in jezelf zit. Ik gebruik de ervaring van anderen ook als een soort stepping stone om dingen te begrijpen en vanuit daaruit weer verder te werken zodat ik het wiel niet steeds opnieuw moet uitvinden.
  Ik heb persoonlijk ook een weerzin tegen de ego-dood zoals ze dat noemen, of ik begrijp het nog niet helemaal. Ik geloof wel in een soort hogere zelf, mijn echte ik, en de persoon die nu schrijft, een beroep heeft en huisvader is, een deel van deze hogere zelf is. Misschien gaat een groot deel van deze personage wel verloren wanneer mijn fysieke lichaam dood gaat. Daarom bedankt voor de zin: de kracht wijsheid en de antwoorden in jezelf zoeken…leidt tot het tegenovergestelde van dat. Je moet maar steeds op je hoede zijn.
  Deze sjamaan gaf uiteindelijk wel aan dacht hij zelf ook een god/creator zou zijn. Is dat wat jij ook bedoelt je eigen schepper te zijn?

  Verder heb ik zo’n sterke drang uit het poppenhuis te willen stappen, waarom weet ik niet.Omdat ik zo nieuwsgierig ben?
  Ik ben verder wel gelukkig met wat ik nu doe en mijn werk en probeer een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld, daar heb ik nu erg veel lol in.

  groetjes rob

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoi Rob,

   Ik begrijp denk ik grotendeels wat je bedoelt. We zijn allemaal bezig met ons eigen unieke proces, en daarbij kunnen we af en toe best een duwtje in de rug meekrijgen van andermans informatie. Je pakt dan wat resoneert en zodoende kan je de puzzel steeds nauwkeuriger leggen voor jezelf. Jij doet dat op jouw manier, ik op mijn manier, en iedereen doet dat op een unieke manier.

   Wat ik nog wil aanvullen, ik weet niet of dat voor jou ook opgaat, maar het gaat zeker voor best wat mensen wel op waar ik mail of reacties van lees is het volgende: Ik ben niet alleen het popetje of het mind-ego of mijn 3D persoonlijkheid als ik dit bijvoorbeeld typ. We zijn multi dimensionaal. Soms schrijf of praat ik veel meer vanuit mijn diepere aspecten zoals diepere zelf, die in een andere dimensie(s) vertoeft maar dus wel in mij zit, beter gezegd: dat ben ik zelf met een ruimer/dieper beeld van het Universum. Ik ben dus al alles, alleen de ene keer is het meer mijn 3D persoonlijkheid, de andere keer mijn diepere zelf, weer een andere keer mijn meereizende geest (travelling spirit) en weer een andere keer een mix can dat alles wat schirjft of praat. Best wel schzofreen dus haha. Zo zouden ze het waarschijnlijk bij de GGZ uitleggen als ik dit verhaal daar zou vertellen 😉

   Een voorbeeld: Ayahuasca werkt met een bepaalde laag van mijzelf en wordt gefaciliteerd door een bepaalde laag van moeder Aarde. Daarom kunnen dat soort ervaringen stepping stones zijn, in mijn geval opende/heelde het bepaalde getraumatiseerde aspecten van mij waardoor ik zonder ayahuasca weer verder kon met mijn innerlijke proces. Soms heb je even wat externe hulp nodig, helemaal niets mis mee, heb ik ook regelmatig aan de hand gehad dus met ayahuasca en ook met holographic kinetics een keertje. Maar ik maak het niet mijn alles, zie het als openingen/doorbraken die ik nodig had en ga dan weer verder met mijn gevoel volgen in mijn proces. Anderen blijven er wel in hangen en dan krijg je dus dat mensen denken dat bewustzijn alles is, terwijl bewustzijn beperkt is tot een bepaalde laag (de mind laag). Het hart is onze portal naar het complete Universum, de pijnappelklier is een portal naar de lagere/dichtere dimensies.

   Beantwoorden
   • Amilius

    Wat mij betreft is hier mee mijn reactie van het jaar in de niet bestaande reactie van het jaar verkiezing al weer van zijn niet bestaande plek verstoten. TJa…? hoe zal ik het zeggen……………….Het is…..?het is….?precies!!!!…???Bijna precies!!! Zo als ik er in sta…Je suis Mickey!
    Ik ben echt goed!
    Kijk ik weet dat ik de beste ben…?…maar ik vind jou nog net ietsje beter.?

    Beantwoorden
   • ERG

    Hoi Micky,
    Voor mij klinkt dat helemaal niet schizofreen.
    Ik heb stage psychiatrie gelopen en volgens mij begrijpen ze nog steeds niet veel van de menselijke geest. Daarom zijn ze ook niet in staat om mensen te genezen, geldt hetzelfde voor andere chronische ziekten.

    Die laatste zin: het hart is onze portal naar het complete Universum, de pijnappelklier is een portal naar de lagere/dichtere dimensies is een hele goede. Begin het nu een beetje te begrijpen. Met je mind kun je dus ( astraal) reizen door alle lagen die de 4e dimensie te bieden heeft, waar George het over heeft , en daar kom je al die entiteiten tegen, van de gray’s, archonten, engelen, club van de wittebroederschap of zo enz,enz. Wordt je hier ook opgevangen als je dood gaat bedenk ik me net? de zogenaamde etherische sferen? En via het hart de toegang tot het gehele universum. Heeft dit nu ook te maken met de 7 chakra’s? Het hart, de hart chakra en het derde oog chakra is de pijnappelklier portal. Als dat zo is, weet je dan ook of die 5 andere chakra’s een portal openen?

    Beantwoorden
    • rob

     Oh , ik heb het al gevonden, dat chakra gedoe is ook synthetisch gedoe. https://youtu.be/NZ-RRAZtFBw

     Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik heb het over het organische hart portal/connectie Rob. Het hart chakra is totaal wat anders, die behoort tot het synthetische chakralichaam. Ik voel dat je de plank raak slaat over astraal reizen, dat is inderdaad binnen de vierde dimensie zo voel ik, zeker niet hoger/dieper dan dat, misschien wel lager (3d?) maar ik weet het niet want het trekt mij niet om te doen. Ik weet wel dat het via de mind gaat en dus maximaal 4D kan zijn. Het klinkt logisch dat je daar na de dood even (of wat langer) verblijft in dat soort realiteiten. Maar daar kan ik je ook geen sluitend antwoord op geven, niemand eigenlijk, want niemand is echt dood gegaan en weer terug gekomen namelijk… Bijna dood wel, daar weet jij (meen ik mij te herinneren) alles van, de verhalen die ik daarover hoor komen redelijk overeen met astraal reizen en andere zaken (out of body) die mensen beschrijven.

     Beantwoorden
     • rob

      Dank je wel Micky, ook weer voor de link. Ik kende het artikel van Saturnus/chakra’s maar door het te herhalen leer ik er steeds meer bij of de puzzel wordt steeds completer voor mij. Ik heb inderdaad een soort bijna dood ervaring gehad en het lijkt inderdaad op astraal reizen. Het evangelie van maria magdalena ( wat door de RK-kerk verboden was)vermeld ook zo’n reis na de dood en het passeren van 7 archonten ( ringen van Saturnus?, ik zal die link in het artikel cameron ook nog eens doornemen). Dus de clou is je chakra’s systeem te sluiten of weg te gooien en je te concentreren op je organische hart portal. Ik denk dat daar op internet heel weinig over te vinden is, zonder weer in het synthetische gedeelte te komen?
      Overigens had ik in de vroege ochtend weer een uittreding, en probeerde een discussie aan te gaan met de architect van deze wereld, in de trend van “bedankt voor bewezen diensten, maar nu wil ik toch er echt vandoor, doei!”. Deze entiteit was not amused, een enorm gegrom bulderde er in de duisternis. Kneep hem wel een beetje, maar ja ik ben nog fysiek gezien nog jong dus ik kan nog vele pogingen doen. Wordt vervolgd dus.
      Groetjes Rob

      Beantwoorden
 • ikke

  Graag wil ik inhaken nu er wat reacties zijn omtrent dromen, dan is mijn vraag niet zo off topic. Heeft iemand van hierboven wel eens een ervaring gehad met een slaap verlamming/dream paralysis. Mocht er een kandidaat tussen zitten met deze ervaring zou ik graag willen weten wat het inhoudt of betekend.

  Ja ik heb gegoogeld ook wetenschappelijke shit maar nog steeds niet duidelijk genoeg voor mij..iemand?

  Thanks

  Beantwoorden
  • rob

   Dag ikke. Met slaap paralysis kun je bijvoorbeeld bij het wakker worden nog verlamd zijn. Heb dat wel eens gehad, maar is denk ik niets om druk over te maken.
   Ik denk dat wanneer je droomt dat je wandelt het niet handig is dat je daadwerkelijk aan het wandelen bent. Daarom schakelt het lichaam de betreffende spieren uit.

   Beantwoorden
   • Ikke

    Hoi Rob,ja angstig was de 1e en 2e zeker daarna had ik t meer onder controle in die staat.Want echt wakker was ik niet maar ben er ook zeker niet meer bang voor.

    Beantwoorden
    • Ank

     Afgaande op míjn ervaring waarbij ik de schok voel van het terugkeren in je lichaam en daardoor wakker wordt, word je denk ik net te vroeg wakker, of de ‘landing’ is zo zacht dat je lichaam nog niet reageert.

     Beantwoorden
     • ikke

      Hoi Anke,
      Dank voor je reactie, de ervaring die jij beschrijft is denk anders dan ik bedoel.
      Kan t zijn dat jij een uittreding bedoeld, dat is een ervaring die ik in het vereleden ook heb meegemaakt. Maar een slaapverlamming is in mijn beleving anders dan een uittreding.
      Mijn ervaring met slaapverlamming en vooral de 1e keer was angstig, het voelt niet echt zoals je in een droom zit. Beetje tussen slapen/waken in zal ik het maar noemen, in deze staat werd ik dan ook door iets/onzichtbaar vast gehouden althans zo voelde het en kan dan niks meer bewegen, alles zit muurvast. En dan wordt je echt wakker badend in het zweet door angst. Nu niet meer hoor, wellicht is dit fenomeen juist bedoeld om van je angsten af te komen.
      Uittreding was voor mij een andere sensatie mijn (astrale lichaam?) miscchien heeft het een andere naam synthetische lichaam ofzo, i don’t know…
      Ook die 1e keer was wel even vreemd, stond plots op de trap maar als een speer ging ik dwars door de deur van de slaapkamer weer terug en zag mezelf op bed liggen, nu vindt ik het wel grappig. En deze ervaring om terug in het 3d lichaam te gaan was wel apart. Ik voelde namelijk trillingen/vibraties op het moment toen ik weer in mijn lichaam terug kwam.

      Beantwoorden
      • Amilius

       Droom, werkelijkheid en illusie.
       Als ik wakker word in mijn droom is dit leven een illusie, tot ik weer inslaap en wakker word in deze droom. WElke is de illusie?
       Als kind met rare ziekten, en dingen die moesten worden overkomen, lag ik soms een paar dagen/weken zonder opties van afleiding op bed. Mijn lichaam en geest gingen bijde hun eigen weg. Het ik in mij was aan zichzelf overgeleverd. Pijn en leegte was het leven.
       In slaap komen was het ware medicijn, want na het slapen voelde ik me altijd beter.
       De dromen waren in het begin eng en het ging dan vaak over iets wat achter me aan zat. Daar was ik snel klaar mee , toen ik stopte met weg rennen en me tot het “beest”keerde en ontdekte dat het geen beest was maar een deel van mezelf.
       Ik werd specialist in mijn droomwereld waarin ik alles kon uitwerken wat hier niet lukte. Nu is het anders geworden, maar dat is teveel om te typen. Maar het thema blijft, samenspel.
       Dromen kost niets, en kunnen je leven verrijken. Ooit wel eens gevlogen? Gratis? Zonder vliegtuig?
       Als ik aan die droom denk krijg ik kriebels door mijn hele zijn.
       Natuurvolken leren ons veel over dromen.
       Nuchter en wakker in je eigen droom…is dat niet waar we mee bezig zijn?

       Beantwoorden
       • Amilius

        Als het lichaam inslaapt maar de geest wakker blijft, kun je, ik noem het maar astraal reizen.
        Slaapverlamming is het begin, angst staat in de weg.

        Beantwoorden
        • Amilius

         Mijn eerste bde was bij mijn geboorte. Er was eerst witter dan wit licht en daarna duisternis, duisternis gevormd door ontelbare kleuren. Een soort gestructureerd gaotisch geheel. Als een mozaïek zonder patronen. Glas in lood soort van.

         Beantwoorden
         • Amilius

          Lichaam, licht ham, het vlees hemd voor het licht. Na de slaap, de grote of de kleine, wanneer het licht naar elders gaat,
          incarnatie, terug in het vlees, in carne. Met carnaval, gaan we na een donkere tijd, de nacht van het jaar, weer het vlees in. De ochtend is daar en het werk staat klaar.

          Reïncarnatie????….Altijd!
          Alaaf!

          Beantwoorden
        • ikke

         Hoi Amilius,

         Van dat fenomeen slaapverlamming heb ik het zelfde gevoel over. Angst staat in de weg en is weg. Astraal reizen lijkt mij een mooie ervaring maar verder dan 4d wordt het dus niet. Maar eerst maar eens mijn vliegbrevet zien te verwezenlijken.

         Thanks

         Beantwoorden
 • Amilius

  Deuren en ramen zijn gesloten en goed op slot.
  Ventilatie en circulatie is er dan niet of wordt mechanisch. Naar buiten steeds minder een optie.
  Opgesloten veilig in het poppenhuis.
  Maar veilig voor angst, dat nog net niet.
  Dan maar in dat kamertje…Of op zolder!!!
  Lekker hoog en droog….Nog bang????….
  Tja….
  Ben je al in de kelder geweest? Neem een doosje lucifers en een kaarsje mee voor de zekerheid.
  Ben je het zat en wil je er uit? Trek een jas aan, berijdt je voor en zie jezelf weer thuiskomen.
  Bon voyage!

  Beantwoorden
  • Amilius

   Wel eens door het zolderraam het dak op geklommen? ?
   Beetje gevaarlijk en gelimiteerd, maar wat een overzicht!!

   Excuses ik ben vervelend,
   Komt omdat https://youtu.be/v366nnOh67I
   En zoek afleiding?

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>