Courtney Brown – Remote viewing the ‘War in Heaven’

16
Reageer op dit artikel

7 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Amilius

Mijn innerlijk weten weet dit. Dit klopt en is gebeurt. Ik ben een mens maar uiteindelijk een draconische hybride gebonden aan deze aarde. En met mij nog vele andere. Wij zijn allen informatie banken en hebben de waarheid in geur kleur en geluid in ons Wat gebeurt is zal nooit vergeten worden, slechts tijdelijk. Als we niet in herhaling willen vallen zal de Hoogmoedige moeten erkenning geven aan oordeel vrij zijn. Alleen dan kan een zuiver oordeel komen om een situatie te voorkomen. De strijd is nooit voorbij gegaan, als je het zien kan.Daar hoef je niet eens ver voor… Lees verder »

Amilius

Ik weet dat je niet graag leest….was ik vergeten…eventjes ?

Ik had een vriendin die soms voor me voorlas. want lezen is zeer vermoeiend voor mij door mijn gesteldheid, en dan is echt fijn als iemand iets voorleest.
Maar ja…mea culpa ?

sebas36

Courtney heeft het dus gewoon over de laatste cosmic war die eigenlijk nog steeds woedt. Kerry refereerde ook al naar het Marduk/Mars verhaal. Maar wat hij verteld is 1 op 1 Wes Penre papers/sumirische kleitabletten enz. In een interview van 2 weken geleden die ook net heb geluisterd van Leak Project refereerd Courtney Brown ook weer naar Mars/Marduk/Ra/SerpentGod en Sitchin. https://youtu.be/4t8zxNB5ypI The War in Heaven – Remote Viewing Revelation – Farsight Institute, Courtney Brown, Live Leak Project Live gestreamd op 14 jan. 2018 Maar Courtney vraagt zich nog steeds af what is going on?? Hoe liggen de verhoudingen tussen de… Lees verder »

sebas36

Ik zit nog even na te lezen op Farsight: “Target 21C: The viewer will remote view the planet Mars during the most destructive phase of the event that is referenced by the author of the Book of Revelation where the author describes the “War in Heaven” as referenced in the Book of Revelation 12:7, “And there was war in heaven: Michael and his angels fought against the dragon; and the dragon and his angels fought.”

Idd,de cosmic war Lyrians en de Reptilians (later de Annunaki)

Vandaarver

Hoi Mickey. Ik had al eens eerder wat videos bekeken wat betreft farsight. Dus ik heb het in werking gezien en het lijkt me ook een aannemelijk iets. Het lijkt me een geweldige skill om aan te leren alleen een ding schrikt mij af en dat is het 666 logo van farsight.com. waardoor ik dus weer het geheel in twijfel trek. Was je dit al opgevallen?

Rob

Een vraagje aan allen hier, want na de video bekeken te hebben snap ik iets niet. Dat remote viewing, de mensen die dit kunnen, is dit een soort lezen van de akashic records? Is dit data wat aanwezig is in een soort andere dimensie/bewustzijnsgraad? En hoe zit dat met de tijd? Is dit een dimensie die tijdloos is? Weet iemand hierover iets?

New World Disorder

@Amilius heb je zelf toevallig ervaring met het gebruik van terpentijn?