Courtney Brown – Remote viewing the ‘War in Heaven’

( 16 )
 • Amilius

  Mijn innerlijk weten weet dit.
  Dit klopt en is gebeurt.
  Ik ben een mens maar uiteindelijk een draconische hybride
  gebonden aan deze aarde.
  En met mij nog vele andere.
  Wij zijn allen informatie banken en hebben de waarheid in geur kleur en geluid in ons Wat gebeurt is zal nooit vergeten worden, slechts tijdelijk. Als we niet in herhaling willen vallen zal de
  Hoogmoedige moeten erkenning geven aan oordeel vrij zijn.
  Alleen dan kan een zuiver oordeel komen om een situatie te voorkomen. De strijd is nooit voorbij gegaan, als je het zien kan.Daar hoef je niet eens ver voor te kijken.
  Alhoewel remote viewing wel helpt voor het hele verhaal.
  Aanvulling
  http://henkenmialeene.org/conferenties/1988_-_de_mens_een_fenomeen/waar_komt_de_mens_vandaan.html
  Voor wie er wat uit kan halen.
  Dankjewel voor de link Mick.

  Beantwoorden
 • Amilius

  Ik weet dat je niet graag leest….was ik vergeten…eventjes ?

  Ik had een vriendin die soms voor me voorlas. want lezen is zeer vermoeiend voor mij door mijn gesteldheid, en dan is echt fijn als iemand iets voorleest.
  Maar ja…mea culpa ?

  Beantwoorden
 • sebas36

  Courtney heeft het dus gewoon over de laatste cosmic war die eigenlijk nog steeds woedt.
  Kerry refereerde ook al naar het Marduk/Mars verhaal.
  Maar wat hij verteld is 1 op 1 Wes Penre papers/sumirische kleitabletten enz.

  In een interview van 2 weken geleden die ook net heb geluisterd van Leak Project refereerd Courtney Brown ook weer naar Mars/Marduk/Ra/SerpentGod en Sitchin.
  https://youtu.be/4t8zxNB5ypI
  The War in Heaven – Remote Viewing Revelation – Farsight Institute, Courtney Brown, Live Leak Project
  Live gestreamd op 14 jan. 2018

  Maar Courtney vraagt zich nog steeds af what is going on?? Hoe liggen de verhoudingen tussen de rassen in the cosmic war?. Wes Penre The First Level of Learning [2011] moet hij maar eens gaan lezen. (727 pagina’s) ? Alles wat ik tot nu toe heb gehoord lijkt 100% op Penre in iedergeval, maar eens snel die 3 uur durende Docu gaan kijken…

  Beantwoorden
  • sebas36

   Ik zit nog even na te lezen op Farsight: “Target 21C: The viewer will remote view the planet Mars during the most destructive phase of the event that is referenced by the author of the Book of Revelation where the author describes the “War in Heaven” as referenced in the Book of Revelation 12:7, “And there was war in heaven: Michael and his angels fought against the dragon; and the dragon and his angels fought.”

   Idd,de cosmic war Lyrians en de Reptilians (later de Annunaki)

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Niet alleen Lyrians….

    Beantwoorden
    • sebas36

     Inderdaad, Ik hanteerde het ook een beetje als verzamelnaam. Stikt van de Facties by the way…

     Beantwoorden
 • Vandaarver

  Hoi Mickey. Ik had al eens eerder wat videos bekeken wat betreft farsight. Dus ik heb het in werking gezien en het lijkt me ook een aannemelijk iets. Het lijkt me een geweldige skill om aan te leren alleen een ding schrikt mij af en dat is het 666 logo van farsight.com. waardoor ik dus weer het geheel in twijfel trek. Was je dit al opgevallen?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Als ik je wat advies mag geven dan zou ik naar je eigen gevoel luisteren of iets wel niet met je resoneert dan je op een logo te focussen..

   Het was mij niet opgevallen in ieder geval, en nu ik er naar gekeken heb zie ik er eerder een heleboel andere dingen in in dat logo dan dat ik er 3×6 in zie….

   Heb je het logo van Indigo Revolution al eens gezien? Daat zal je dan ongetwijfeld ook 3 zessen in zien, aangezien het wel wat weg heeft van het logo van Farsight?

   Ik zou daarnaast ook niet weten wat er satanisch zou moeten zijn aan dit soort remote viewing projecten….

   Beantwoorden
   • Vandaarver

    Bedankt voor je advies maar dat had ik al gedaan. Het principe van farsight opzich beschouwt mijn gevoel als waarheid. Alleen kan ik symboliek niet met logica verklaren. Ik zie er 3 gespiegelde 6en in. Het viel me op en leek me het benoemen waard. Jouw logo lijkt een beetje op die van de mediamarkt haha.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ja lijkt inderdaad op die van de Mediamarkt.

     Als ik 10 XTC pillen, 4 gram coke, 2 flessen Whisky, en 10 joints op heb… 😉

     En waar jij je qua logo’s wel of niet druk over maakt daar ga ik uiteraard niet over, maar aangezien je het aan mij vroeg gaf ik antwoord, vond ik wel zo netjes 🙂

     Beantwoorden
     • Vandaarver

      It takes one to know one 😉

      Beantwoorden
      • sebas36

       Satanische symbolen in logo’s. 2001 belde net, ze willen hun onderwerpen terug!
       ?

       Beantwoorden
 • Rob

  Een vraagje aan allen hier, want na de video bekeken te hebben snap ik iets niet. Dat remote viewing, de mensen die dit kunnen, is dit een soort lezen van de akashic records? Is dit data wat aanwezig is in een soort andere dimensie/bewustzijnsgraad? En hoe zit dat met de tijd? Is dit een dimensie die tijdloos is? Weet iemand hierover iets?

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  @Amilius heb je zelf toevallig ervaring met het gebruik van terpentijn?

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>