Transcending the ‘God’ Matrix: Augmented Technical Intelligence (video)

3
Reageer op dit artikel

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

Bedankt voor het delen van dit interview Mickey. Ik raad iedereen die in het begin van het bewustwordingsproces (is dat een woord) staat om naar dit interview te luisteren. De energie die deze 3 heren overbrengen is niet te beschrijven.
Met name het gedeelte waarin ze uitleggen dat veel mensen te bang zijn om in de spiegel te kijken en de confrontatie met zichzelf aan te gaan.

“But again, truth to be told, if you’re looking for the guilty… You need only look into a mirror.”
– V for Vendetta (2005) (aanrader!)
https://www.youtube.com/watch?v=KKvvOFIHs4k

Monique van de Schelde

Thanx! Staat op m’n “to do” lijstje 😉

tom J

Hele vette shit al gaat het boven me pet. George Kassavilas noemde in dit gesprek toch dat er in aardolie een soort kwade geest zit, die verspreid wordt doordat we de olie oppompen en verbranden. Dit doet me denken aan de BLACK GOO, bekend van de X-Files en de oorlog rond de Falkland- en Thule-eilanden. Op Youtube staat een kort en wazig filmpje van het spul, geextraheerd uit zwarte stenen waar bepaalde nazi’s een obsessie voor hadden. Ze zeggen dat de vloeistof je kan bespringen en je geestelijk kan beïnvloeden. Het spul zou eonen geleden ooit bewust naar de aarde… Lees verder »