Hoger is niet altijd beter

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
netschka
3 jaren geleden

Mooi artikel, Micky!

Gerry
3 jaren geleden

Schitterend artikel!

Ikke
3 jaren geleden

Mooi artikel weer Micky, hierin ben jij nog steeds heer en meester in.
In de nl alt media kom ik dit soort artikelen namelijk niet tegen.
Leuk dat je weer in de pen bent geklommen..top…!!

Jochem
3 jaren geleden

Top artikel! Grappig dat the new cage kerk het altijd heeft over non-dualiteit terwijl ze zelf altijd maar bezig zijn met “hogere dimensies” en “hogere lichtwezens” die iedereen komen redden waarvan hun vibratie hoog genoeg is. Dualistisch als de pest dus. Klinkt hetzelfde als de meeste religies alleen dan anders verpakt.

3 jaren geleden

Ja!! Daar was tie weer, fijn artikel goed duidelijk ps.Daarom rook ik ook houdt de trilling lekker laag, ga anders vervroegd ascenderen.

Guusje
3 jaren geleden

Ja mooi artikel.. Alles zit in jezelf…maar vind het ook wel lastig..gedachten….gedachten die blijven spoken..de kracht van gedachten ….manifestaties.

Dit nummer is vind ik er wel mooi bij passen.
https://www.bing.com/videos/search?q=linkin+park+inthe+end&view=detail&mid=5B4F3DEEFA04276F4EE35B4F3DEEFA04276F4EE3&FORM=VIRE

madadoec
3 jaren geleden

klasse mickey

Richard
3 jaren geleden

Damn right. Jaren kost het om door alle onzin te baggeren. Het is vaak vermoeiend geweest. Tot je op dat ene punt komt komt en alle new age nonsens je niks meer doet. En echt wakker wordt.

Elles
2 jaren geleden

Top artikel Micky, ik weet al langer dat groeien een inside job is, maar jij legt het hier erg duidelijk uit.

Elles
1 jaar geleden

Heb nooit begrepen wat ze nou met die hoge trilling bedoelde, het had voor mij iets technisch, niet vanuit jezelf, positiviteit. Jozef Rulof schreef dat je na je dood bent bij mensen met hetzelfde bewustzijn. Heb je je hele leven het lazerus gezopen dan kom je daar terecht en heb je het naar je zin en zet je fysieke mensen aan tot drinken, als demon. Ook het gevangen zitten op aarde in een matrix, begreep ik ook geen moer van, dus gleed het van me af als water van een eend. Jou verhaal klinkt veel logischer.