Waar je tegen vecht word of ben je zelf

33
Reageer op dit artikel

13 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Rob

Ik vond het optreden van George van Houts in ieder geval ijzersterk. Ik vond het mooi te zien hoe iemand in het hol van de leeuw zich zo sterk staande hield en dat de ene na andere aanval op deze persoon hem niet wist te deren. Is de kabal zijn invloed en macht op dit niveau aan het verliezen? Ik denk het wel. Maar er is nog heel veel werk te verrichten. Is maar goed ook, want anders beginnen we ons hier stierlijk te vervelen, haha.

New World Disorder

“Dus dan is zo’n iemand bij wijze van spreken even een klein beetje wakker geworden door die uitzending van Pauw, om vervolgens weer in slaap te donderen na gelezen te hebben dat George van Houts een oplichter is.”

Perfect verwoord!

…Ik ga het toch vragen. Wat is er tussen Micky en Vrijland gebeurd jaren geleden? Een tijdje geleden zag ik een artikel van Micky voorbij komen op BeyondTheMatrix. Was dat ooit een gezamenlijk project?

Ank

Helemaal mee eens Micky. Ook in de VS zie je dit fenomeen van elkaar afkraken heel erg de laatste tijd in de alt media. Mede daarom is Freeman altijd een verademing. Gisteravond kwam ik, toen ik op zoek was naar een andere uitzending van hem, een toespraak van hem tegen die hij hield tijdens een Free your Mind symposium, waarin hij een beetje zijn leven beschrijft en daarbij ook uitkomt bij alle manipulatie die er gaande is en waar we ons door laten beïnvloeden.
You don’t need te know anything, you just need an opinion.
https://youtu.be/-MWCIlrseKE

Alf

Hoi Mickey,wat daar bij Pauw gebeurden was gewoon een pure vorm van niet luisteren.Hij stelt oprecht gewoon een paar vragen en dan krijg je dit soort shit wtf.Zou voorstellen volgende keer gewoon een paar kinderen aan tafel te zetten die stellen tenminste nog vragen.

Amilius

Het is gewoon dualisme, als verdeel en heers toegepast.
We zijn een soort emo omzetter geworden.
Als ik iets nega doe, maakt een ander het positief, en andersom net zo goed.

Negatief is gewoon de keerzijde van positief en zonder het een niet het andere.

Wat je zegt ben je zelf, ook waar je je tegen verzet, het is je duale partner waar je de dans mee aan bent gegaan.
Oordeel niet opdat gij beoordeeld wordt, want als het negatief positief wordt, wat ben je dan?

Alles waar je mee bezig bent ga je naartoe uiteindelijk, zo simpel is het.

Amilius

Gelukkig zijn de gene waarvan hun ogen slapen maar hun hart niet.
Shams Tabriz

James

Als je voor links kiest wordt de spanning van rechts automatisch groter,vandaar dat het, naar mijn mening, zinvol is niet te kiezen maar gewoon in balans te zijn, dan vermindert de spanning. Je keuze is dan om gebalanceerd te zijn en niet links of rechts maar allebij. Een wakkere persoon is meestal in balans, of zou dat moeten zijn, en daardoor niet afhankelijk van een wisselvallige inteligentie en/of emotie. Het begrijpen van een wakkere persoon zou dus alleen maar kunnen als jijzelf geen gebruikmaakt van de uitersten (spanningen) maar van de flow die het gebalanceerd zijn met zich meebrengt. Wat… Lees verder »

Vogeltje

Het artikel heb ik niet gezien en kan er dus niet over oordelen. Maar ik ben het volkomen met de schrijver eens.
Het “wakker worden” is mijns inziens een persoonlijk proces. Mijn insteek is dat ik nergens tegen vecht (geeft negatieve energie) en slechts in het uiterste geval ergens voor. Wanneer mensen een conflict hebben en 1 persoon er wijselijk uitstapt is er al geen conflict meer. Wat is de meerwaarde trouwens van “gelijk hebben”. We hebben allemaal onze eigen waarheid en ons eigen leerproces.

diana

Juist omdat George van Houts zo het podium krijgt om over 9/11 te ‘komplotten’ vertrouw ik die zaak niet.

Gerben

Bij de weg
De 2 hier boven waren voor Diana

Aafie

“Kan iemand mij misschien vertellen waar de kraan is?” Hahaha… Bedankt voor het publiceren van sommige van mijn woorden Micky fijne vriend. Succes met je site en Geluk! ?

guuz

Das de betere klapdeurretoriek….Alsof het vanzelf sluit, maar dan net even anders…Hallo Mick…..hier maken we een studierichting van.in de Saloon Eventueel…..
Ik zie het t shirt voor me……
Trugklap .nl….dont com.bof…. . ..

diana

Thx micky en gerben voor de linkjes

Aafie

Laatste Hint: Beluister de YouTube filmpjes van Victor Oddo vanaf het begin, dan kom je er wel. Hier scheiden onze wegen Micky, per 1 mei ben ik off the grid, geen Wifi, Email, App of TV-zenders meer. En begin niet meteen te steigeren, als zo’n zweefteef zich weer eens verbonden met je voelt, zij willen jou gewoon lief helpen. Kijk gewoon wie jou iets wil aansmeren voor geld, dat zijn de charlatans. Zelfkennis is de weg naar succes Micky mi mattie, brother from the same Gaia mother. Ik ga weer verder op mijn pad, nét zoals jouw pad zich voor… Lees verder »

guuz

Ik stal me paard….