Waar je tegen vecht word of ben je zelf

( 33 )
 • Rob

  Ik vond het optreden van George van Houts in ieder geval ijzersterk. Ik vond het mooi te zien hoe iemand in het hol van de leeuw zich zo sterk staande hield en dat de ene na andere aanval op deze persoon hem niet wist te deren. Is de kabal zijn invloed en macht op dit niveau aan het verliezen? Ik denk het wel. Maar er is nog heel veel werk te verrichten. Is maar goed ook, want anders beginnen we ons hier stierlijk te vervelen, haha.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  “Dus dan is zo’n iemand bij wijze van spreken even een klein beetje wakker geworden door die uitzending van Pauw, om vervolgens weer in slaap te donderen na gelezen te hebben dat George van Houts een oplichter is.”

  Perfect verwoord!

  …Ik ga het toch vragen. Wat is er tussen Micky en Vrijland gebeurd jaren geleden? Een tijdje geleden zag ik een artikel van Micky voorbij komen op BeyondTheMatrix. Was dat ooit een gezamenlijk project?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Martin vroeg mij inderdaad toen om te schrijven voor Beyond the Matrix. Het was zijn website, ik was enkel gastschrijver. Heb ik een half jaar of zo volgehouden. Ik heb mijzelf op een gegeven moment terug getrokken uit die rol omdat ik niet geasocieerd wilde worden met stukken die toen geschreven werden p[ BTM over MH17 en dat dit niet echt gebeurd zou zijn, nabestaanden die gestalkt werden dat soort werk, verder geen problemen met Martin gehad hoor, meer was en is het niet.

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Begrijpelijk, het verklaart een hoop in ieder geval. Ergers is het jammer dat bijna niemand de handen in een wil/kan slaan binnen de onafhankelijke media.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat komt omdat de meesten niet onafhankelijke media zijn, ze zijn afhankelijk van hun mind-ego en daarnaast geobsedeerd door hun eigen ego ‘gelijk’, samenwerking is haast onmogelijk, hoeft ook niet, maar we kunnen wel allemaal in harmonie/uit respect naast elkaar bestaan aangezien we allemaal andere unieke doelgroepen hebben.

     Beantwoorden
 • Ank

  Helemaal mee eens Micky. Ook in de VS zie je dit fenomeen van elkaar afkraken heel erg de laatste tijd in de alt media. Mede daarom is Freeman altijd een verademing. Gisteravond kwam ik, toen ik op zoek was naar een andere uitzending van hem, een toespraak van hem tegen die hij hield tijdens een Free your Mind symposium, waarin hij een beetje zijn leven beschrijft en daarbij ook uitkomt bij alle manipulatie die er gaande is en waar we ons door laten beïnvloeden.
  You don’t need te know anything, you just need an opinion.
  https://youtu.be/-MWCIlrseKE

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   En daar ben ik het dan ook weer helemaal mee eens Ank, mede om diezelfde reden vind ik Freeman meestal een genot om naar te luisteren. Hij heeft amper een mind-ego, in ieder geval niet een mind-ego wat hem in de weg zit om te vervinden met anderen, ook al hebben zijn gasten vaak een totaal andere mening of visie over zaken dan Freeman zelf. Daar kunnen we allemaal wat van leren/opsteken, ook ik haha want zover ben ik ook nog niet helemaal, dat ik bijvoorbeeld een platlander een uur lang in mijn show aan het woord kan laten zonder de slappe lach te krijgen.. 😉

   Is een goede presentatie, ik heb veel Free your mind presentaties gezien van de afgelopen jaren, ik vind Free your Mind een zeer welkome conferentie waarin het mind-ego meestal (gezien ook de naam van de conferentie) een bijrol speelt.

   Beantwoorden
 • Alf

  Hoi Mickey,wat daar bij Pauw gebeurden was gewoon een pure vorm van niet luisteren.Hij stelt oprecht gewoon een paar vragen en dan krijg je dit soort shit wtf.Zou voorstellen volgende keer gewoon een paar kinderen aan tafel te zetten die stellen tenminste nog vragen.

  Beantwoorden
 • Amilius

  Het is gewoon dualisme, als verdeel en heers toegepast.
  We zijn een soort emo omzetter geworden.
  Als ik iets nega doe, maakt een ander het positief, en andersom net zo goed.

  Negatief is gewoon de keerzijde van positief en zonder het een niet het andere.

  Wat je zegt ben je zelf, ook waar je je tegen verzet, het is je duale partner waar je de dans mee aan bent gegaan.
  Oordeel niet opdat gij beoordeeld wordt, want als het negatief positief wordt, wat ben je dan?

  Alles waar je mee bezig bent ga je naartoe uiteindelijk, zo simpel is het.

  Beantwoorden
  • Amilius

   Gelukkig zijn de gene waarvan hun ogen slapen maar hun hart niet.
   Shams Tabriz

   Beantwoorden
  • James

   Als je voor links kiest wordt de spanning van rechts automatisch groter,vandaar dat het, naar mijn mening, zinvol is niet te kiezen maar gewoon in balans te zijn, dan vermindert de spanning. Je keuze is dan om gebalanceerd te zijn en niet links of rechts maar allebij.
   Een wakkere persoon is meestal in balans, of zou dat moeten zijn, en daardoor niet afhankelijk van een wisselvallige inteligentie en/of emotie.
   Het begrijpen van een wakkere persoon zou dus alleen maar kunnen als jijzelf geen gebruikmaakt van de uitersten (spanningen) maar van de flow die het gebalanceerd zijn met zich meebrengt. Wat er namelijk gebeurd, is dat je Ego op “hold” wordt gezet, waardoor zaken uit het leven zich anders presenteren.

   Beantwoorden
 • Vogeltje

  Het artikel heb ik niet gezien en kan er dus niet over oordelen. Maar ik ben het volkomen met de schrijver eens.
  Het “wakker worden” is mijns inziens een persoonlijk proces. Mijn insteek is dat ik nergens tegen vecht (geeft negatieve energie) en slechts in het uiterste geval ergens voor. Wanneer mensen een conflict hebben en 1 persoon er wijselijk uitstapt is er al geen conflict meer. Wat is de meerwaarde trouwens van “gelijk hebben”. We hebben allemaal onze eigen waarheid en ons eigen leerproces.

  Beantwoorden
 • diana

  Juist omdat George van Houts zo het podium krijgt om over 9/11 te ‘komplotten’ vertrouw ik die zaak niet.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dan is het bovenstaande artikel mede voor jou geschreven

   Beantwoorden
   • Koning Florian

    je hebt wel gelijk micky, laten we blij zijn voor Goerge van Houts zijn jarenlange inzet, en ik wil hem zeker niet zwart maken, respect voor hem. Wat hij daar zegt over 9-11 is volledig de waarheid. maar dat dit op Pauw wordt uitgezonden vind ik toch wel wat anders dan in een entertainment programma. ik zet er mijn vraagtekentjes bij, dat is het enige. dat hij daar zomaar wordt uitgenodigd is met een doel.

    Hij hoeft er zelf niet eens bij betrokken te zijn. Dit is een Nederlandse strategie om agenda te setten in de media. Ik ga er van uit dat Nederland de Bush/Clinton lobby om meer geld vraagt anders zou het 9-11 vraagstuk wel eens het eerste stukje propagenda dat de komende jaren kan worden geslachtofferd in de Nederlandse media.

    Beantwoorden
 • Aafie

  “Kan iemand mij misschien vertellen waar de kraan is?” Hahaha… Bedankt voor het publiceren van sommige van mijn woorden Micky fijne vriend. Succes met je site en Geluk! ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Potverdikkeme, daar heb je Aafie, kijk dat vind ik nou lief van je Aafie dat je sommige van je woorden herkent in hetgeen ik over New Cagers schreef in mijn artikel. Dat komt omdat jouw reacties via de mail naar mij zware overeenkomsten hebben met mailtjes van andere door demonen bezeten lichtwerkertjes. Maar je hebt gelijk, ik heb mij laten inspireren door jouw ‘liefdevolle’ reacties van een paar dagen terug. Jouw letterlijke laatste reactie, op mijn reactie waarin ik je meldde dat ik geen zin en energie had om 20 a4-tjes vol met het prijzen van je eigen kosmische ego en het neersabelen van mijn persoontje, luidde: “Dan blijf je toch voor altijd blind, jij je zin!”

   In de mail daarvoor waarvan ik hooguit 3 regels gelezen heb (toen wist ik genoeg) ging je nog wat verder dan dat. Je mag je dus inderdaad aangesproken voelen door bovenstaand artikel. Want jij behoort tot die groep licht en liefde predikers die vechten tegen het zogenaamd negatieve, terwijl je zelf overgaat tot het meest trieste negatieve gedrag wat er maar mogelijk is, en dat is iemand proberen te pakken op zijn handicap. Dus wie is er nou negatief beste Aafie? Je bent zelf hetgeen waar je zogenaamd tegen vecht, jij bent een schoolvoorbeeld van dit mechanisme, of je het nou zelf doorhebt of niet! 😉

   Beantwoorden
   • Maria

    Gadverdamme.. nooit iemand pakken op zijn handicap.. DIkKE BAH!!! Aafie.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dat mogen lichtwerkertjes blijkbaar wel, dat schijnt erbij te horen als je jezelf verlicht en wakker heb verklaard en geheel liefdevol en positief in het leven staat 😉

     Misschien wil Aafie ook nog wel even vertellen over haar demonische vriendje die ze GOD (ja inderdaad met hoofdletters) noemt en waar ze mee praat? Komop Aafie laat ons allemaal eens goed lachen en vertel je hele verhaal!

     Beantwoorden
   • Aafie

    Ach die Micky, waarom denk je dat wij Licht & Liefde Sjamanen jou steeds deze mailtjes sturen? Wij lezen tussen de regels door (net als jíj) en plop! daar is Micky onze vriend, hij is 1 van ons, máár hij wil het niet zien. Ik ging van boerentrien, naar gettho-chick en groei nu uit tot rainbow warrior. Wij proberen je te triggeren in je proces Micky (2 go forward) én zo te lezen lukt dat ons aardig. Van wakkere dodo, naar blinde vink, die naar wij hopen en verlangen, in dit leven nog mag uitgroeien tot een prachtige Paradijsvogel! Leef je Core Micky, het ga je goed… Grz Aafie?

    Beantwoorden
 • guuz

  Das de betere klapdeurretoriek….Alsof het vanzelf sluit, maar dan net even anders…Hallo Mick…..hier maken we een studierichting van.in de Saloon Eventueel…..
  Ik zie het t shirt voor me……
  Trugklap .nl….dont com.bof…. . ..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Goed idee Guuz, als we een vergunning willen krijgen met onze saloon moeten we een goed verhaal hebben, we maken er een soort educatief centrum van tijdens de presentatie voor het gemeentebestuur hier. Dat vinden die linkse rakkers hier wel mooi, en zodoende kunnen we naast entertainment in de saloon ook new cagers les geven in hoe de echte wereld in elkaar zit. Top!

   Beantwoorden
 • diana

  Thx micky en gerben voor de linkjes

  Beantwoorden
 • Aafie

  Laatste Hint: Beluister de YouTube filmpjes van Victor Oddo vanaf het begin, dan kom je er wel. Hier scheiden onze wegen Micky, per 1 mei ben ik off the grid, geen Wifi, Email, App of TV-zenders meer. En begin niet meteen te steigeren, als zo’n zweefteef zich weer eens verbonden met je voelt, zij willen jou gewoon lief helpen. Kijk gewoon wie jou iets wil aansmeren voor geld, dat zijn de charlatans. Zelfkennis is de weg naar succes Micky mi mattie, brother from the same Gaia mother. Ik ga weer verder op mijn pad, nét zoals jouw pad zich voor jóu zal ontvouwen en wíe wéét; gaan we elkaar ooit nog eens ZÍEN! ?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Love and light sis love and light!

   (ja ik ken ook heel erg lief zijn, misschien hebben jullie mij al geheeld)

   Beantwoorden
 • guuz

  Ik stal me paard….

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>