De ComplotConcurrent – Uitzending 21 “De Shill is Terug” (9-8-2018)

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Freeflip
3 jaren geleden

T O P uitzending, met name over de Q-koorts.

New World Disorder
3 jaren geleden

Wilde Hitler de Joden niet naar Madagascar sturen i.p.v. Palestina? Klinkt nog interessanter dan Paaseiland 🙂 Het Oded Yinon (Greater Israel) plan is in volle gang door middel van een vieze propagandaoorlog. Israel is via de VS verantwoordelijk voor de conflicten in noord-Afrika en het midden oosten. Nu ze ietwat negatief in het nieuws waren kunnen ze natuurlijk niet zomaar Palestijns land en een gedeelte van Syrië innemen (mede dankzij Assad), wat doe je dan? Juist! Je sluit een deal met Assad waardoor het bloedige conflict over is. Zo krijg je toch een stukje zuid-west Syrië en iedereen vergeet dat… Lees verder »

Ank
3 jaren geleden

✡️ Odid Yinon. Tussen de Nijl en de Eufraat. ?voor de links.

Ank
3 jaren geleden

Zo te horen is je inspiratie weer helemaal terug.
Het Zionisme en het NAZIONISME werden lekker aangepakt en aan het eind van dit eerst uur vroeg je jezelf af of je hier over een grens gegaan was. Volgens mij niet maar je hebt wel heel voorzichtig tegen een heilig huisje aangetrapt, het magische getal van 6 miljoen.
Nou, ik kan je verzekeren dat dit inderdaad een magisch getal is. Zó magisch zelfs dat er een video aan gewijd is om uit te leggen hoe vaak dit getal gebruikt/misbruikt is sinds 1850.

https://youtu.be/yBnMtkbWPCs

Ank
3 jaren geleden
Reply to  Ank

Er zijn in de tweede wereldoorlog veel doden gevallen, waaronder in de concentratiekampen.
De makers van de volgende video willen geen twijfel zaaien over het aantal doden in de concentratie ( werk) kampen en wie hier verantwoordelijk voor waren maar schetst wel een heel ander beeld dan de informatie die, door de onmiddellijk na de bevrijding in werking gezette Amerikaanse psychic warfare propaganda machine, de wereld ingestuurd werd.
https://youtu.be/wVZ_5yWmBRk

Koning Florian
3 jaren geleden

wow, dit is een goede uitzending! geen gelul om de dingen heen. gewoon een spraakwaterval van bullshitbenoeming. en ook nog eens eentje die ik makkelijk aan bekenden kan doorgeven zonder dat ze gaan flippen omdat het voor hen te diep en vergezocht is.

madadoec
3 jaren geleden

goede uitzending micky, ga zo door!!!!!

madadoec
3 jaren geleden

hallo mickey, met vergelijking met andere sites vind ik jou site enorm langzaam vandaag, klopt dat? En zo ja zijn ze nu ook al met jou site bezig te cencureren. Wil graag weten of er meer lezers van jou ste daar last van hebben?

madadoec
3 jaren geleden

ik heb zelf waterfox, op dit moment werk alles weer goed

jewait
3 jaren geleden

Maak er aub een podcast van met direct mp3 links.