De ComplotConcurrent – Uitzending 21 “De Shill is Terug” (9-8-2018)

( 16 )
 • Freeflip

  T O P uitzending, met name over de Q-koorts.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   De Q-koorts… shit, een gemiste kans, prachtige term, die ga ik van je jatten! 😉

   Beantwoorden
 • New World Disorder

  Wilde Hitler de Joden niet naar Madagascar sturen i.p.v. Palestina? Klinkt nog interessanter dan Paaseiland 🙂

  Het Oded Yinon (Greater Israel) plan is in volle gang door middel van een vieze propagandaoorlog.

  Israel is via de VS verantwoordelijk voor de conflicten in noord-Afrika en het midden oosten. Nu ze ietwat negatief in het nieuws waren kunnen ze natuurlijk niet zomaar Palestijns land en een gedeelte van Syrië innemen (mede dankzij Assad), wat doe je dan? Juist!
  Je sluit een deal met Assad waardoor het bloedige conflict over is. Zo krijg je toch een stukje zuid-west Syrië en iedereen vergeet dat het stukje Palestina daartussen ook nog bestaat… Israel sprong dan ook net optijd in om de White Helmets te redden, dat verdienen ze. Gelukkig is het gebied rond Israel dan ook veilig dankzij alle regime changes, ook dat verdienen ze als enige democratische staat in het midden oosten.

  Hieronder een paar interessante mini-documentaires over het onderwerp:

  https://www.youtube.com/watch?v=QvZelCY6ZYI
  https://www.youtube.com/watch?v=3c5dAHY_j2k

  Beantwoorden
  • Ank

   ✡️ Odid Yinon. Tussen de Nijl en de Eufraat. ?voor de links.

   Beantwoorden
 • Ank

  Zo te horen is je inspiratie weer helemaal terug.
  Het Zionisme en het NAZIONISME werden lekker aangepakt en aan het eind van dit eerst uur vroeg je jezelf af of je hier over een grens gegaan was. Volgens mij niet maar je hebt wel heel voorzichtig tegen een heilig huisje aangetrapt, het magische getal van 6 miljoen.
  Nou, ik kan je verzekeren dat dit inderdaad een magisch getal is. Zó magisch zelfs dat er een video aan gewijd is om uit te leggen hoe vaak dit getal gebruikt/misbruikt is sinds 1850.

  https://youtu.be/yBnMtkbWPCs

  Beantwoorden
  • Ank

   Er zijn in de tweede wereldoorlog veel doden gevallen, waaronder in de concentratiekampen.
   De makers van de volgende video willen geen twijfel zaaien over het aantal doden in de concentratie ( werk) kampen en wie hier verantwoordelijk voor waren maar schetst wel een heel ander beeld dan de informatie die, door de onmiddellijk na de bevrijding in werking gezette Amerikaanse psychic warfare propaganda machine, de wereld ingestuurd werd.
   https://youtu.be/wVZ_5yWmBRk

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  wow, dit is een goede uitzending! geen gelul om de dingen heen. gewoon een spraakwaterval van bullshitbenoeming. en ook nog eens eentje die ik makkelijk aan bekenden kan doorgeven zonder dat ze gaan flippen omdat het voor hen te diep en vergezocht is.

  Beantwoorden
 • madadoec

  goede uitzending micky, ga zo door!!!!!

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  In uitzending 21 gaf ik aan dat ik uitzending 21 ook weer eens op YouTube zou plaatsen, puur om te testen hoe lang het duurt voordat ze weer overgaan tot strikes, verwijdering, blokkering en dat soort werk.

  Nog geen 12 uur nadat ik van het weekend de video geupload was het al weer gedaan 🙂
  Keppeltjes verscheuren mag blijkbaar niet, net zomin als de waarheid vertellen haha.

  Dit was een van de meldingen die ik van YouTube ontving:

  “Hallo Indigo Revolution TV,
  In onze communityrichtlijnen wordt beschreven welke content wel en niet is toegestaan op YouTube. Je video De ComplotConcurrent – Uitzending 21 “De Shill is Terug” (9-8-2018) is gemarkeerd voor beoordeling. Tijdens de beoordeling hebben we vastgesteld dat je video’s mogelijk niet voor alle kijkers geschikt zijn. Daarom hebben we er een leeftijdsbeperking voor ingesteld.
  Beperkingen voor videocontent
  Als een video gewelddadige of gruwelijke content bevat en lijkt te zijn geplaatst om te schokken, sensatie te veroorzaken of te kwetsen, wordt de video waarschijnlijk niet toegestaan op YouTube. Wij staan ook geen content toe die bedoeld is op te roepen tot geweld of die kijkers aanzet tot gevaarlijke activiteiten. We beoordelen alle content afzonderlijk en maken alleen uitzonderingen als de context van gepaste educatieve, documentaire, wetenschappelijke of artistieke aard is.
  Daarom verzoeken wij uploaders zo veel mogelijk informatie te geven in de titel en beschrijving van hun video, zodat wij kunnen zien met welke intentie de video is geplaatst. Overigens accepteren we zelfs met deze aanvullende context geen gewelddadige of bloederige content die vooral bedoeld is om te schokken, sensatie te veroorzaken of te kwetsen. Dergelijke content is verboden op YouTube. Meer informatie vind je hier. “

  Test geslaagd, Fuck YouTube.
  Ik begin mijzelf wel af te vragen hoe het kan dat veel zelfbenoemde waarheidzoekers nog wel via YouTube mogen uitzenden aangezien bij mij bij elke video binnen een dag overgegaan wordt tot blokkering en/of verwijdering. En ik ben best wel lief en zachtaardig 🙂

  Beantwoorden
 • madadoec

  hallo mickey, met vergelijking met andere sites vind ik jou site enorm langzaam vandaag, klopt dat? En zo ja zijn ze nu ook al met jou site bezig te cencureren. Wil graag weten of er meer lezers van jou ste daar last van hebben?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zal vanzelf wel weer opgelost zijn of worden gok ik zo, geen idee wat er aan de hand is, interesseert me verder ook niet echt..

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Bij nader inzien interesseert het mij toch wel wat meer dan net gemeldt. Ik had er zelf geen last van omdat ik de Brave browser gebruik, maar ik zie dat Firefox en Chrome er een eeuwigheid over doen om de pagina’s te laden. Ik ben geen wordpress expert, maar het zit ‘m ergens in het thema wat ik 2 jaar terug gekocht heb voor de website en nog steeds gebruik. Ik ben dus een ander thema aan het inrichten for the time being, die gaat wel weer snel genoeg namelijk.

    Beantwoorden
 • madadoec

  ik heb zelf waterfox, op dit moment werk alles weer goed

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor het melden, ook de eerste melding, het was allemaal inderdaad retetraag via alles wat niet Brave is. Brave heeft lak aan alle scripts op een website, Brave laadt deze standaard niet. Blijkbaar zaten er in het oude theme wat ik gebruikte een of meerdere scripts ingebakken die per vandaag ervoor zorgden (misschien in combinatie met een wordpress (of plugin) update dat de pagina’s seconden lang stonden te laden.
   Ik heb nu een ander theme geinstalleerd zoals jullie waarschijnlijk zien. Even snel wat basis instellingen gefixt, mochten er dingen niet meer zichtbaar of leesbaar zijn dan mogen jullie mij uiteraard laten weten, voor nu heb ik de boel even zo snel mogelijk gefixd.

   Beantwoorden
 • jewait

  Maak er aub een podcast van met direct mp3 links.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>