De ComplotConcurrent – Uitzending 37 “I Want To Believe” (15-1-2019)

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Van berge Van Berge
2 jaren geleden

ook geen sterren op het maanfilmpje Mickey!!

New World Disorder
2 jaren geleden

Fijn om eindelijk eens een volwassen programma te kijken 😉

Leuk feitje, de Chinese muur werd gebouwd om de Chinezen buiten te houden, de muur staat verkeerd om vanuit China gezien. Ik kan me dan ook voorstellen dat de Mexicanen blijer zijn met de muur dan de Amerikanen.

Wat betreft de “UFO crash” in Rusland, ik zag een paar video’s van Leak Project voorbij komen met als titel dat de polen (met magnetische veld van de Aarde) aan het verschuiven zijn naar Siberië… toeval?

DrIglo
2 jaren geleden

Ik denk dat het al 2017 was, de noordpool zou 40+ graden warmer zijn dan normaal. Werd wekenlang herhaald, maar dat de kalibratie van de satteliet niet op orde was maar 1x. Die zgn globale temperaturen, die worden ‘gemeten’ met sattelietbeelden. Even wat tech: de satteliet kan de temperatuur op het oppervlak van de aarde niet meten, dus dat gebeurt indirect via ik meen IR. Vervolgens een rekenmodel om van die IR weer een C, F of K te maken. Sensoren moeten gekalibreerd worden, maar dat ging dus ‘mis’. Al die officiële data kun je maar beter gewoon meteen weggooien,… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

NWD, hebben ze dan ook UFO resten gevonden dan?

dirk
2 jaren geleden

Puike intro. Over de wijsheid komt pas bij 40: Volgens de Chakra Psychologie (ja, ja) Heeft de mens 7 chakra’s (bewustzijns niveau’s) en doorloop hij die in clusters van 7 jaar, zij in clusters van 6 jaar. Wat wil zeggen dat je gedurende je bewustzijn de eerste 7 of 6 jaar al naar gelang je jongen of meisje bent (geldt ook voor lhtbixyz-ters, die zijn bottom line gen wijs gezien ook jongen of meisje) voornamelijk in het eerste chakra afspeelt. Zijnde: overleven. Freud had de eerste 3 chakra’s goed. Hij is alleen niet verder gekomen. Een stap (chakra) of 5… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Mooie show mick, hulde. Voor vrouwen heb je de Levi’s 515 als je het wijd wil hebben, voor mannen had je ooit de 501 met knopen in alle maten. Verleden zomer ging ik een broek kopen bij het jeanscentre, ik vraag een 30/34 met knopen in een lichte kleur. Die kwam er uiteindelijk niet, want heel veel broeken komen al met gaten. Dus idd, het is knudde met de herenmode. Ook met de vrouwenmode hoor, afgelopen zomer hoorde ik ook een mode ‘expert’ op de radio dat een vrouw in een string op het strand niet sexy is. Ze had… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

Waarom worden zo veel mannen kaal? Waarom denken steeds meer mannen dat ze van mannen houden en niet van vrouwen? Defeneratie!

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Vorige week dus jarig geweest. Gefeliciteerd! Steenbok dus. Daar past Saturnus bij. Toevallig staat hij nu ook in steenbok, samen met de zon. Het is je schaduwkant 😉

Kaas
2 jaren geleden

heee chef ik kan over het al gemeen je shows net zo als netnietlive wel warderen… maar wat je nu met je opening deed over rutte met zijn plijdooi over complotters vind ik wel erg laag. (mischien komt dat om dat ik alleen luister en niet kijk….vloggers hmm leuk als er leuke geklede nieuws lezerressen zijn;)) ik ben van mening dat de complotte die je aan tipt nuttig zijn om over na te denk of te versprijden met een korreltje zout serieus te nemen. maar het staaltje fake nieuws dat rutte complotters op hun bek wil meppen… voor een podcast… Lees verder »

dirk
2 jaren geleden
Reply to  Kaas

Er is een verschil tussen (duidelijke) satire en Fake News. Daar wens ik je vanavond veel plezier mee bij de NOS.

dirky Deconinck
2 jaren geleden

Jammer Kaas is blijven steken in zijn eerste chakra geloof ik en begrijpt de humor er niet van .Dat is onderscheidingsvermogen en dan zie je hoe iemand redeneert en alles uit zijn context trekt .Ja wat baat een bril als de uil niet ziene wil…

2 jaren geleden

hahaha ik ben er weer over heen maar voor de mensen die niet zo into vlogs maar podcast zijn leek het erg serieus 😉 theater of the mind;) grtsss