De ComplotConcurrent – Uitzending 37 “I Want To Believe” (15-1-2019)

16
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Van berge Van Berge

ook geen sterren op het maanfilmpje Mickey!!

New World Disorder

Fijn om eindelijk eens een volwassen programma te kijken 😉

Leuk feitje, de Chinese muur werd gebouwd om de Chinezen buiten te houden, de muur staat verkeerd om vanuit China gezien. Ik kan me dan ook voorstellen dat de Mexicanen blijer zijn met de muur dan de Amerikanen.

Wat betreft de “UFO crash” in Rusland, ik zag een paar video’s van Leak Project voorbij komen met als titel dat de polen (met magnetische veld van de Aarde) aan het verschuiven zijn naar Siberië… toeval?

rob

NWD, hebben ze dan ook UFO resten gevonden dan?

dirk

Puike intro. Over de wijsheid komt pas bij 40: Volgens de Chakra Psychologie (ja, ja) Heeft de mens 7 chakra’s (bewustzijns niveau’s) en doorloop hij die in clusters van 7 jaar, zij in clusters van 6 jaar. Wat wil zeggen dat je gedurende je bewustzijn de eerste 7 of 6 jaar al naar gelang je jongen of meisje bent (geldt ook voor lhtbixyz-ters, die zijn bottom line gen wijs gezien ook jongen of meisje) voornamelijk in het eerste chakra afspeelt. Zijnde: overleven. Freud had de eerste 3 chakra’s goed. Hij is alleen niet verder gekomen. Een stap (chakra) of 5… Lees verder »

DrIglo

Mooie show mick, hulde. Voor vrouwen heb je de Levi’s 515 als je het wijd wil hebben, voor mannen had je ooit de 501 met knopen in alle maten. Verleden zomer ging ik een broek kopen bij het jeanscentre, ik vraag een 30/34 met knopen in een lichte kleur. Die kwam er uiteindelijk niet, want heel veel broeken komen al met gaten. Dus idd, het is knudde met de herenmode. Ook met de vrouwenmode hoor, afgelopen zomer hoorde ik ook een mode ‘expert’ op de radio dat een vrouw in een string op het strand niet sexy is. Ze had… Lees verder »

rob

Waarom worden zo veel mannen kaal? Waarom denken steeds meer mannen dat ze van mannen houden en niet van vrouwen? Defeneratie!

Inanna Nornen

Vorige week dus jarig geweest. Gefeliciteerd! Steenbok dus. Daar past Saturnus bij. Toevallig staat hij nu ook in steenbok, samen met de zon. Het is je schaduwkant 😉

Kaas

heee chef ik kan over het al gemeen je shows net zo als netnietlive wel warderen… maar wat je nu met je opening deed over rutte met zijn plijdooi over complotters vind ik wel erg laag. (mischien komt dat om dat ik alleen luister en niet kijk….vloggers hmm leuk als er leuke geklede nieuws lezerressen zijn;)) ik ben van mening dat de complotte die je aan tipt nuttig zijn om over na te denk of te versprijden met een korreltje zout serieus te nemen. maar het staaltje fake nieuws dat rutte complotters op hun bek wil meppen… voor een podcast… Lees verder »

dirk

Er is een verschil tussen (duidelijke) satire en Fake News. Daar wens ik je vanavond veel plezier mee bij de NOS.

dirky Deconinck

Jammer Kaas is blijven steken in zijn eerste chakra geloof ik en begrijpt de humor er niet van .Dat is onderscheidingsvermogen en dan zie je hoe iemand redeneert en alles uit zijn context trekt .Ja wat baat een bril als de uil niet ziene wil…

kaas

hahaha ik ben er weer over heen maar voor de mensen die niet zo into vlogs maar podcast zijn leek het erg serieus 😉 theater of the mind;) grtsss