De ComplotConcurrent – Uitzending 37 “I Want To Believe” (15-1-2019)

( 16 )
 • Van berge Van Berge

  ook geen sterren op het maanfilmpje Mickey!!

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Fijn om eindelijk eens een volwassen programma te kijken 😉

  Leuk feitje, de Chinese muur werd gebouwd om de Chinezen buiten te houden, de muur staat verkeerd om vanuit China gezien. Ik kan me dan ook voorstellen dat de Mexicanen blijer zijn met de muur dan de Amerikanen.

  Wat betreft de “UFO crash” in Rusland, ik zag een paar video’s van Leak Project voorbij komen met als titel dat de polen (met magnetische veld van de Aarde) aan het verschuiven zijn naar Siberië… toeval?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik was in de show zo enthousiast dat ik helemaal vergat jou nog eens publiekelijk te bedanken voor de keigave intro (als je het mij vraagt), dus bij deze nog even wat dikke vette props en veren in je achterste NWD!! 😉

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Interessante toevoeging trouwens over die poolshft naar Siberie. Het valt mij al enkele jaren op (ja zo lang kijk ik beroepsmatig het 8 uur jourbaal..) dat ze wel eens temperatuur kaarten van het Noordpool gebiede hebben, en ik zie al enkele jaren dat het inderdaad op de (oude?) Noordpool minder koud wordt, maar dat het daarintegen een stukje zeg maar zuid-oostelijker op de weerkaart richting Siberie veel kouder is dan op de Noordpool, waar ze dan jankerig over deden vanwege klimaatverandering. Maar als het richting Siberie kouder wordt dan maakt dat smelten van de Noordpool onder de streep (zou Rutte zeggen) natuurlijk geen moer uit qua zogenaamde zeespiegelstijging.
   Antarctica bij de Zuidpool wordt ook steeds minder koud, begint ook te smelten, dus het zou mij allemaal niets verbazen….
   Dan doe ik nu mijn alumutsje weer even af haha

   Beantwoorden
   • DrIglo

    Ik denk dat het al 2017 was, de noordpool zou 40+ graden warmer zijn dan normaal. Werd wekenlang herhaald, maar dat de kalibratie van de satteliet niet op orde was maar 1x.

    Die zgn globale temperaturen, die worden ‘gemeten’ met sattelietbeelden.

    Even wat tech: de satteliet kan de temperatuur op het oppervlak van de aarde niet meten, dus dat gebeurt indirect via ik meen IR. Vervolgens een rekenmodel om van die IR weer een C, F of K te maken. Sensoren moeten gekalibreerd worden, maar dat ging dus ‘mis’.

    Al die officiële data kun je maar beter gewoon meteen weggooien, vooral omdat bv de GCHQ de ruwe data hebben weggemaakt.

    Beantwoorden
  • rob

   NWD, hebben ze dan ook UFO resten gevonden dan?

   Beantwoorden
 • dirk

  Puike intro. Over de wijsheid komt pas bij 40: Volgens de Chakra Psychologie (ja, ja) Heeft de mens 7 chakra’s (bewustzijns niveau’s) en doorloop hij die in clusters van 7 jaar, zij in clusters van 6 jaar. Wat wil zeggen dat je gedurende je bewustzijn de eerste 7 of 6 jaar al naar gelang je jongen of meisje bent (geldt ook voor lhtbixyz-ters, die zijn bottom line gen wijs gezien ook jongen of meisje) voornamelijk in het eerste chakra afspeelt. Zijnde: overleven. Freud had de eerste 3 chakra’s goed. Hij is alleen niet verder gekomen. Een stap (chakra) of 5 overslaande van hier kom je op je 40ste (eigenlijk 42ste, maar goed we hebben het hier wel over Indiaase telling) in je 7de chakra, daar waar je contact kan hebben met een hoger bewustzijn. Vandaar misschien: de wijsheid komt met je 40ste.

  Neem het ervan de komende 7 (9) jaar want vervolgens duik je weer terug in het 1ste chakra. Welke periode hier in het westen ook wel wordt aangeduid als Mid-Life crisis.

  Vooral (zo “onprofessioneel”) doorgaan zo!

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Mooie show mick, hulde.

  Voor vrouwen heb je de Levi’s 515 als je het wijd wil hebben, voor mannen had je ooit de 501 met knopen in alle maten.

  Verleden zomer ging ik een broek kopen bij het jeanscentre, ik vraag een 30/34 met knopen in een lichte kleur. Die kwam er uiteindelijk niet, want heel veel broeken komen al met gaten.

  Dus idd, het is knudde met de herenmode. Ook met de vrouwenmode hoor, afgelopen zomer hoorde ik ook een mode ‘expert’ op de radio dat een vrouw in een string op het strand niet sexy is. Ze had ook veel te zeggen hoe je je te grote lichaam kunt verhullen, dus wat dat betreft misschien wel goed dat advies maar ze zit er natuurlijk falikant naast.

  Soja? Wellicht ja. Misschien zijn het ook de resten van de hormonale tabletten die dagelijks in het riool worden geplast, waarna dat water weer hergebruikt wordt.

  Wat dat betreft is het wel goed dat er een keer een mannelijk mannetje wat zegt of twittert, zoals Trump met zijn Turkije economisch vlakken of Rutte die zijn jasje uit wil trekken en het zelf wil doen. Turkije vlakken kan wel, doorgesnoven elementen mishandelen kan helaas niet. Heeft ie het over dat de ouders gefaald hebben terwijl de corrigerende tik verboden is. Lubbers zijn heropvoedingskampen zijn er nooit gekomen, als alternatief heeft Rutte dat met zwaarder straffen.

  Beantwoorden
  • rob

   Waarom worden zo veel mannen kaal? Waarom denken steeds meer mannen dat ze van mannen houden en niet van vrouwen? Defeneratie!

   Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Vorige week dus jarig geweest. Gefeliciteerd! Steenbok dus. Daar past Saturnus bij. Toevallig staat hij nu ook in steenbok, samen met de zon. Het is je schaduwkant 😉

  Beantwoorden
 • Kaas

  heee chef ik kan over het al gemeen je shows net zo als netnietlive wel warderen… maar wat je nu met je opening deed over rutte met zijn plijdooi over complotters vind ik wel erg laag. (mischien komt dat om dat ik alleen luister en niet kijk….vloggers hmm leuk als er leuke geklede nieuws lezerressen zijn;)) ik ben van mening dat de complotte die je aan tipt nuttig zijn om over na te denk of te versprijden met een korreltje zout serieus te nemen. maar het staaltje fake nieuws dat rutte complotters op hun bek wil meppen… voor een podcast luisteraar is die wel erg onder de gordel…. oja nog een Gelukkig fake-nieuws jaar 😉 grt kaas

  Beantwoorden
  • dirk

   Er is een verschil tussen (duidelijke) satire en Fake News. Daar wens ik je vanavond veel plezier mee bij de NOS.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wat een jank verhaal Kaas, ben ik niet van je gewend, maar mag natuurlijk wel, de grap kwam niet over of je kan er de humor niet van in zien, dat mag en dat kan van mij allemaal, maar om er dan zo over te gaan jammeren… dat vind ik persoonlijk dan weer onder de gordel..

   En hoezo fake news verspreiden? Schijd toch uit… als je daar de satire (mijn mislukte kakstem die de vraag stelde aan Rutte) niet van inzag dan zat je ook niet heel aandachtig te luisteren.

   Beantwoorden
 • dirky Deconinck

  Jammer Kaas is blijven steken in zijn eerste chakra geloof ik en begrijpt de humor er niet van .Dat is onderscheidingsvermogen en dan zie je hoe iemand redeneert en alles uit zijn context trekt .Ja wat baat een bril als de uil niet ziene wil…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee, Kaas is een baas, een trouwe luisteraar (en producer) al vanuit de NetNietLive tijd, dan mag je van mij even mopperen op iets van mij wat hem niet bevalt. Dan mopper ik even terug, en dan is het weer goed. Of niet, en dan mopperen we nog even wat door op elkaar, en dan drinken we virtuele whiskey in de virtuele saloon met elkaar. Zo zijn wij mannen.

   Heeft verder niets met in je chakra’s blijven hangen te maken (wat je daar mee bedoelt weet ik eigenlijk niet) en al helemaal niets met het leesbrilletje van meneer de Uil (want die komt inmiddels ook op leeftijd die blauwe rakker) 🙂

   Beantwoorden
 • kaas

  hahaha ik ben er weer over heen maar voor de mensen die niet zo into vlogs maar podcast zijn leek het erg serieus 😉 theater of the mind;) grtsss

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>