ComplotMedia.nl presenteert: The Great Rectification

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
dirk
4 maanden geleden

beste Micky dit is een hele goede zet, het heden en het verleden met elkaar vermengen. hierdoor een kleinstukje de misschien mogelijke toekomst weer geven. het gaat er niet meer om wat is goed of slecht, het gaat er om dat we het leren begrijpen. begrijpen het geen wat er plaats vindt, hier wat tegen kunnen en mogen doen. alleen er is niets nieuws onder de Zon, in het verleden is er al over geschreven. maar ook over gezongen (The Wall), (Child in time)de interpetatie was er toen anders van. alleen ook nu is het nog steeds van toepassing, het… Lees verder »

Kevin
4 maanden geleden
Reply to  dirk

Klinkt als een echte Satanist of Luciferiaan 😸.

Doerak
4 maanden geleden

Genoten van de duidelijke en heldere taal in het filmpje! Vette content !